Svampbygge!

Idag var en riktigt rolig dag! Det hela började med att Annika väckte mig med ett sms att hon hoppade på bussen från Uppsala. Kände mig lika seg som en sengångare men det vara bara att kliva upp. Vi drog ganska så fort till en auktion för att kolla om det fanns något schysst köksbord att buda på, vilket det dock inte fanns. Däremot så blev vi fem stycken tanthattar rikare! 30 spänn, kan man annat än att inte köpa dem?

När vi kom hem åkte vi istället till Jannes jobb för att kolla på köksbordet och stolarna de hade att erbjuda. Ett bra klaffbord och snygga stolar så vi slog till! Eller slog till och slog till, vi tackade snällt för att vi fick dem gratis.

Väl hemma grundmålade vi alla stolarna, bordet och en träsoffan vi hittade till badrummet. Sen påbörjade vi projekt Jättesvamp :)

Projekt Jättesvamp är precis vad det låter. Vi håller helt enkelt på att bygga en jättesvamp och inte vilken jättesvamp som helst utan en flugsvamp. Vi har planerat belysning och hela köret. Det här kommer att bli succé!

Nu är det sängen som gäller för imorgon är det första dagen på sista jobbveckan :)

Pusskram



Kommentarer
Postat av: Ankan

Hahahahaha! Va bra vi är! ^^ Sjukt lyckad dag med hattarna och gratis fint bord å stolar och en badrumssoffa!!! Tack alla sötbollar! Å svampen! =D Hahaha!... När du hade pillat på ett ställe i 1,5 h å allt rasade.. Hahaha!!!

Postat av: Cheap Jordans

Thank you for taking the time to publish this information very useful!

2010-12-29 @ 02:50:54
URL: http://www.nike2us.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback