För sena flummakvällar

Det är fan inte bra att gå och lägga sig klockan tre på natten när man har fältövning dagen efter. Som tur är kommer jag inte vara ensam med att vara sjukt trött idag, Ankan och Räällt kommer att göra mig sällskap.

Det värsta idag är bara att utrustningen vi ska använda kanske inte har kommit idag så om vi har otur har vi gått upp typ fyra timmar för tidigt i onödan!

"Hej!
Måndag den 25 maj är det planerat att ni ska ha en övning i fältmätning med hjälp av GPS och satellit. Grupp A mellan 8.15-10.00 resp. grupp B mellan 10.15-12.00. Ni ska gå direkt till baksidan av huset.

Utrustningen som ni ska använda skulle flygas tillbaka från Svalbard och Antarktis (tillsammans med Geoforskare som undersöker klimatförändring där) tidigare i veckan. Senaste i onsdags fick jag veta att de var försenade pga det dåliga vädret under vilket helikoptern inte får lyfta. Vi hoppas på att de ska komma under helgen.

I värsta fall (om de ännu inte kan lyfta) flyttas övningen till fredag den 29 maj kl. 13.15-15.00 gruppA resp. kl. 15.15-17.00 gruppB.

Mer om detta på måndag förmiddag när ni träffar läraren Jim Hedfors på baksidan av Geocentrum.

Trevlig helg!
"

Förövrigt är det ett sjukt kul mail!

Pusskram

Kommentarer
Postat av: Ankan

Det var riktigt plågsamt att ta sig upp men effektiviteten idag är ju total! :D Du dammsuger så fint nu! ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback