Waiting for my lover...

Sitter här och borstar tänderna, väntar på att Fredrik ska komma hit. Det här är nämligen en sån där riktigt elak vecka, då jag jobbar 08:00-16:30 och han 14:00-22:00. Dvs. vi hinner inte ses något, för när han har slutat jobba så sover jag i stort sett. Är jättetrött just nu, men jag är vaken eftersom min älskade ska sova hos mig inatt <3

Den satans kameran kommer inte, men jag hoppas den kommer den här veckan iallafall!

Pusskram

Fitta!

Fick ett mail från Hegerthorns Foto AB:

Hej
Har kollat med Nikon angående Nikon coolpix s50c.
Det kommer dröja innan denna kamera kommer hem.
Vill du kontakta mej så kanske vi kan hitta en likvärdig kamera till ett bra bris.
 
Med vänliga hälsningar / Best Regards
Samuel Jonsson


Mitt svar blev något i stil med:
Bara den kommer innan den 21 augusti, blabla, då jag ska utomlands, blabla.

Fats nu har jag ändå råkat beställa från en annan butik,
KameraExperten. Men till dem har jag skrivit samma sak: att jag bara vill ha kameran om jag får den innan den 21:a, annars avbeställer jag den därirfån också.

Jobbet snart..

Pusskram

Det ser ut att bli fult väder idag, yes!

Hatar när det är fint väder när man ska iväg och jobba. Det betyder ju att vissa, som till exempel Jens, kan åka ut till Bresse eller liknande och steka sig alldeles gyllengrun. Därför är jag idag MYCKET glad för det fula vädret :)

Hoppas kameran kommer idag, men det är nog inte så troligt då jag beställde den väldigt sent igår kväll, men för att vara butiken i Nässjö så vet man aldrig ;D Fredrik kommenterade ju dessutom förra inlägget "Haha det tog faktiskt 12 timmar :p" Och det stämmer fan, det tog inte ens 24h, det tog 12 timmar! Hoppas, hoppas, hoppas den kommer idag... eller iallafall imorgon.

Ska snart ner och äta frukost, men först ska jag klä på mig och lägga på ett lager målarfärg i ansiktet. Är ganska så trött idag.. även fast jag inte ansträngde mig något alls igår, låg ju bara i sängen och kollade på Sex And The City. Tror jag hann med åtta avsnitt. Det är bara sex avsnitt kvar på SISTA säsongen :'(

Pusskram

Nikon Coolpix s50c

Det blev en liten Nikon Coolpix s50c. Varför jag fastnade för den i slutändan vet jag inte, men den verkar helbra! Dessutom beställde jag den från min favoritbutik, Hegethorns Foto AB i Nässjö ;D Det var ju där ifrån jag beställde mitt älskade Nintendo DS Lite, som endast tog dem 24h att frakta hit. Hoppas de kämpar på lika fint med kameran.
Coolpix
Nu gott folk, ska jag sova. Det är jobbigt att sträckkolla för mycket på Sex And The City.

Pusskram

Snart jobb..

Pappa ska skjutsa mig till jobbet snart, eftersom att jag blev hämtad igår då det regnade förjävligt när jag skulle hem. VI lämnade kvar cykeln på KD igår så han sa att han kunde skjutsa mig idag. Trevligt!

Har ätit en rejäl portion med yogurt och flingor + en hårdmacka med keso. Jag är proppmätt. Dessutom är det frukost på jobbet idag. Vi får ju nämligen mjukt bröd, pålägg och grönsaker på förmiddagsfikat på tisdagar. Brukar dock inte äta något då jag redan ätit på morgonen.

Jag har iallafall nästan slutat helt med den varma chokladen på jobbet, eller ja, händer att jag tar den någon dag i veckan då jag känner att jag behöver lite energi.

Idag känner jag mig som ett fetto, men det är fan bara att bita ihop och gå til jobbet ändå.

Pusskram

Kameratokig

Gahh, vet inte vart jag ska ta vägen. Försöker hitta en ny kamera, men det är ett helt jävla hav av dem. Det är svårt att veta vilken man ska köpa då det finns så mycket olika saker man kan prioritera när man ska välja kamera. Den här gången är det en ultrakompakt digital kompaktkamera jag vill ha. Funderar på att köpa en i Nikon Coolpix serien, eftersom att jag var mycket nöjd med den förra jag hade, Nikon Coolpix S1.

Den här veckan är sprängfylld med arbete, fast jag ska ta ledigt på lördag då jag ska på bröllop.

Snart är det sängen för min del.

Pusskram

Lillkyrka

Ibland ställer jag mig frågan varför man väljer att bo i det lilla samhället Lillkyrka.

Ikväll tror jag att jag är den person, som mest av alla i hela världen, vill befinna sig där just nu. Min älskade finns där och jag saknar honom.

Trevlig helg :D

I fredags åkte jag och Fredrik ut till Lillkyrka för en riktigt trevlig och mysig hemmakväll med film, chips, dipp och cola.

Dagen efter blev det tidig uppgång eftersom att det var någon gubbe som skulle ringa på Fredriks
bil då. Han ringde runt tio och sedan mötte vi honom och hans fru vid Statoil uppe vid donken runt halv elva. De var två trevliga människor från Fjärdhundra, som dessutom kunde en hel del om bilar, som mötte upp oss där med en vit Ford Scorpio (hur fan minns jag det egentligen?!). Mannen skulle kolla runt mer och om intresset fanns så skulle han höra av sig senare.

Till middag blev det tacos, som för övrigt smakar mycket bättre med trevligt sällskap. Jag har aldrig ätit godare tacos. Åkte ner och kikade lite på "cruisingen" i stan, mycket härliga bilar och en del med 100% rost. Åkte hem ganska så snabbt och stack iväg för att ta några fina naturbilder. Dock blev vi störda av två unga råddjursherrar som lekte i skogen. Försökte ta kort men det var mörkt och för stor risk att bli upptäckta, vilket vi även senare blev.

Min söta
Fredrik hittade mycket fint han ville visa upp.
Dock lade jag fokusen på honom i denna bild ;D


WTF?!
"Vafan, så här ska de inte se ut"

Idag blev det en lååång tripp till Kalkbrottet, ja, tror det eller ej, men det tog oss ungefär två timmar att ta oss dit. Då ingen av oss kan vägen dit blir det ett problem.

Ett litet stopp i Hummelsta för inköp av godis blev det och därefter tacorester hemma hos mig. Nu sitter jag här alldeles ensam då Fredrik börjar jobba klockan 06:00 imorgon.

Vill även passa på att gratta min lilla Maria som fyller 19 år idag!! Grattis! ;D

Nu ska jag se Sex And The City med en stor påse godis i handen.

Pusskram

Friskis och Svettis

Fredrik kom hem till mig igår efter jobbet och tillbringade natten med mig. Trevligt. Dock kom han ju runt halv elva så det var ju i stort sett att att bara hoppa i säng med tanke på att jag går upp runt halv sju.

Fick iallafall skjuts av Fredrik till jobbet idag, väldigt skönt må jag säga. Därmed kunde jag ju sova en kvart längre än vanligt på morgonen. Dagen flöt på som vanligt och Alexander hade bakat otroligt goda muffins :)

Gick med Alexander hem, men när vi hade hunnit några hundra meter kom vi på att vi skulle "ta vägarna förbi" Coop och köpa en varsin säsong av Desperate Housewives. Började med att köpa ettan, vilket i och för sig är ganska så självklart. Eftersom jag har sett klart fram till säsong fem på Sex And The City så börjar jag känna panik efter något nytt att kika på sen.

Drog en sväng till Friskis och Svettis med Maria, måste ju börja tänka på att jag ska investera i en ny bikini snart. Har nog inte bikini i storlek "valross". När jag kom hem käkade jag dock onyttiga köttbullar och kroketter, men så mycket som jag hade gått och svettats så var jag värd det (plus två kakor som inte bör nämnas för Maria).

Snart så kommer Fredrik hit när han har jobbat klart klockan tio. Han ska sova här i natt med var det tänkt. Är ju faktiskt för en gångs skull ensam hemma så det passar perfekt.

Imorgon blir det jobb igen för hela slanten, sen hem och powergosa med älsklingen :D

Har faktiskt gått och skaffat bilddagbok, ni kan ju kika in där om ni orkar. Den är dock ännu inte fylld med bilder.

Pusskram

OMG - ett blogginlägg :O

Ehm, jag får be om ursäkt för att jag inte har bloggat på flera år typ, men har haft liet annat för mig. Som vadå tänker ni säker. Ja, till och börja med har jag faktiskt jobbat 24/7 sen jag tog studenten.

Började med en vecka på KD, därefter två veckor på DHL och nu kör jag KD i sex veckor och sen en vecka till på DHL. Därefter ska jag ta det lugnt, åka till Turkiet med Maria och Cissi, träffa Fredrik och fira mamma och pappa med en tur till London.

Idag har jag ägnat mig åt att rensa hela garderoben, vilket resulterade till en stor sopsäck med kläder, vars vikt var 13,8 kg. Ganska så schysst rensning tycker jag. Sparade ingenting "den här kan jag ha på stranden", "den här kan jag träna i" eller "den här kan jag ha när jag jobbar". Jag slängde i stort sett allting som jag inte ansåg var bra plagg. Dessutom slängde jag kläder som jag annars ansett att jag kan förlora lite vikt för att passa i. Men nej, dessa trasor rök de med. Bra jobbat Amanda.

Tänkte även passa på att slänga in bilder på mina små råttor. Det är ju många av er som inte har sett dem ännu.

image327
Selma

image328
Mimmi

Funderar på att sova nu.. går ju trots allt upp halv sju imorgon. Ja, jag vet att det är sovmorgon om man jämför med vissa. Men när jag jobbar på DHL går jag upp fem, så ni ska inte klaga.

Pusskram