Wrroooooooom psccch!

Veckan har rullat på bra, men det ska faktiskt bli ruskigt skönt med helg.

Var till Sala idag med Fredrik efter jobbet. Var och kikade på en svart 244 turbo med busiga finesser, som till exempel megasquirt och en liten magisk knapp på instrumentbrädan. Dock blev det inget köp. Killarna som vi snackade med var dock väldigt schyssta och ärliga, dessutom brukade de "supa" i Enköping som en av dem så fint utryckte.

Nu ska jag sova för imorgon väntar jobb och sen utgång med brudarna :)

Pusskram

:D

Eftersom jag bestämt mig vad Fredrik ska få i födelsedagspresent!

Vila i frid min vän

image373

Halv nio imorse somnade hon in.

Veterinären sa att det kunde ha varit en tumör som satt i huvudet, eller att det var en väldigt svår infektion som var mycket svår att få död på. Jag gjorde rätt val och det känns bra.

Lilla lilla Mimmi

image372

Igår bokades en avlivning hos veterinären för min kära lilla tant Mimmi.

Veterinärbesöket i början av året gjorde inte hennes hälsa bättre. Hon har blivit väldigt smal, har VÄLDIGT dålig balans (sitter i matskålen för att överhuvudtaget kunna tvätta sig) och det som är värst är nog att hon nyser och snorar så förskräckligt. Det som kommer ur hennes nos är förmodligen blod.

Jag tog det här beslutet för jag anser att det är hennes eget bästa, det är egentligen det sista jag vill göra. Hon är så skör så det skulle vara omöjligt att få i henne medicin utan att skada henne, om nu någon medicin i huvudtaget skulle hjälpa

Just nu gråter jag av att bara se hur dåligt hon mår. Hoppas jag gör rätt beslut bara.

Det hela kommer att ske på imorgon 08:20. Tänk lite extra på min lilla Mimmi då.

Söndag

Vaknade upp brevid min älskade pojk imorse, som jag faktiskt har turen att göra de flesta söndagar. Inspererade sen gårdagen så hade vi hett sex (rollspel), han polis och jag brottslingen. Nej, nu ljög jag. Vi mös lite och sen åt vi frallor från Maxi. Trevligt det med faktiskt.

Åt upp min Marabouchoklad samtidigt som vi såg första avsnittet av Gossip Girl. Bra att han tog några kalorier från chokladen som annars förmodligen hade suttit sig på min rumpa. Great!

Runt halv tre skjutsade jag min pojk till sin fader där han skulle hämta Skodan. Han lirade nämligen med de andra grabbarna idag, inte någon sport utan musik. El-gitarr för att vara exakt.

Idag runt sex så åkte jag och Molle hem till Maria för att gå en sjukt lång promenad. Hääärligt. Nu förtjänar jag lite dipp och morötter.

Pusskram

Farbror Blå

Bara för att jag blir stoppad av polisen andra dagen med körkort >_<

Det var faktiskt så att Fredrik och jag tog en tripp med superbilen någon gång innan tolv igår kväll. Åkte förbi ÖB och såg en vandaliserad bil. Vi parkerade och kikade närmare på den, men rörde inget. När vi åkte därifrån så mötte vi en polisbil som slog på sirenerna. Jag fick stanna bilen och visa mitt "körkort", som just nu består av mitt pass och ett hopvikt papper. Även Fredrik fick visa leg, eftersom de skulle skriva ner våra personnummer. De frågade lite vad vi hade gjort och så, eftersom det var någon som hade ringt och sagt att det var några som hade varit där och slagit på bilen igen. Fast de sa även att vi inte såg ut som några som vandaliserade bilar ^^

Sen åkte jag väldigt fint och lugnt vidare till Statoil. Fredrik köpte en korv som luktade KORV och jag köpte en Mer som smakade päron/äpple.

Pusskram

1 april

Från och med den 1 april är det tillåtet att använda sommardäck oavsett väglag.

Bara för att jag längtar :D

Tjejmiddag hos Alle

Är ganska så nyligen hemkommen från en jäklarns trevlig tjejmiddag hos Alexandra. Hon fyller ju år den 26:e så vi firade med god mat och trevligt umgänge.

Ut till Mariedal kunde jag faktiskt ta Polo:n (min polare), eftersom de hos bilhandlaren lagade mockafjonken som var trasig. Kändes bra att köra och att det för en gång skull var JAG som hämtade MARIA och inte tvärtom ^^ Fick även leka taxi hem åt Pia, vilket var väldans trevligt/kul det med.

Nu ska jag sova och vara lycklig, lycklig, lycklig, lycklig - för jag har körkort OCH en massa jäkla goa tjejkompisar OCH en underbaaaar pojkvän :)

Jag har lixom inte panik över min framtid längre, allt löser sig förhoppningsvis. I värsta fall kan jag panta burkar och det i sin tur ger nog en hel del solbränna i ansiktet och en snärt och vältrimmad kropp :D Det är bara att vara optimistisk.

Pusskram

Jobb idag :D :D :D :D

Jobba på KD idag, vilket känns väldans bra. Jobbar från åtta till halv fem, sen äre helg :D

Bjuder på en sexig bild på mig. Så här ser jag ut denna fredagsmorgon.

image370

Wooork

Esteban ringde idag, missade dock samtalet så lyssnade av min röstbrevlåda. De ville att jag skulle vara statist i en ny teliareklamfilm som de skulle spela in i mitten av mars. Ska ringa upp imorgon och tacka ja till erbjudanet. De andra två gångerna jag medverkat så har det varit jättekul, plus att jag är i behov av pengar just nu.

Imorgon är det faktiskt jobb på KD som gäller, även måndag och tisdag nästa vecka. Great!

Pratade nyss en långis med Maria F i mobilen, dock protesterade mobilen efter cirka en timma genom att ta slut på batteri. Jag tog som ett tecken att det var dags att sova, vilket jag även ska göra. Blev ju inte direkt jättemycket sömn inatt :P

Jag vill att polaren blir frisk :(

Hoppas de fixat bilen imorgon så jag kan ta den ut till Alexandra :)

KÖRKORT :D

image369

Idag har lilla jag fått körkort :D Nu hoppas jag att jag får tillbaka bilen från bilfirman snart ^^

Ally McBeal

image367Idag så kollade jag klart första säsongen av Ally McBeal. Ska hoppa på säsong två på en gång och första avsnittet ska avnjutas med Mormors kokosdrömmar och en kopp citronté. Förmodligen så kommer Mimmi och Selma att ligga vid min sida och knapra lite. Men inte för mycket till Selma bara, hon är redan på tok för stor. Mimmi däremot behöver lite.

Jag har inte sträckkollat den här serien lika mycket som jag gjorde med Desperate Housewives och That 70's Show. Desperate Housewives går inte att jämföra med någon annan serie, tyvärr, och That 70's Show är 25 minuters-avsnitt. Jag har tagit det ganska så lugnt, vilket också är ganska så bra för då "håller" boxen längre :)

Jag har faktiskt gått och blivit lite smått kär i karaktären Billy i serien, men säg ingenting till Fredrik.

Pusskram

Körlektion om cirkus åtta timmar xD

Haha, jag börjar se ett mönster.

Skulle egentligen kört klockan ett idag, men körskolan ringde och sa att min körlärare A var sjuk. Istället erbjöd de mig en lektion tjugo över fyra med en körlärare L. Om jag hade jobbat idag så passade det ju bättre, nu kommer det istället vara drygt mycket trafik samt att mörkret börjar falla på.

Igår var ju jag och Fredrik till Uppsala. Tanken var att vi skulle till MDS och BRL, för han ville kolla efter baslåda till sin bas. Jag ville in en sväng på IKEA också för att köpa två lampor, och gärna en sväng till Bildemonteringen för inköp av en till hatthylla till min Polo. Fredrik har ju två 6"9:or (skriver man så?) som jag kan låna :)

Efter att ha varit på IKEA så var vi hungriga och körde till MAX. För mycket kö så vi bestämde oss för att ta driven istället. Det jobbiga var att efter vi hade fått maten så skulle Fredrik hissa upp rutan på förarsidan igen. Den kom halvvägs, sen sa det knak och rutan ramlade ned. Den ville inte komma upp igen. Vad gör man liksom när man är i Uppsala för shopping och bilrutan inte vill åka upp? Här har ni svaret:

image365

Biltematejp och Bauhausplast, fungerade finfint om vi bortser från att plasten inte gick att se igenom. Med en hel del tur och samarbete så tog vi oss hem iallafall. Kunde även stanna på BRL där Fredrik köpte SLADDAR för 600:- :O

Nu ska jag städa rummet, ser ut som tredje världskriget, om jag ska underdriva lite.

Pusskram


Körlektion om cirkus åtta timmar >_>

Dags att sova tror jag. Uschan buschan för tidiga körlektioner.

Jobba idag :)

Vaknade av ett sms från Randstad. Det var dessutom deras andra sms som väckte mig. De bad mig att vänligen godkänna förra veckans tider. Eftersom att jag nu är anställd genom ett bemanningsföretag så ska jag i slutet av varje vecka logga in på deras hemsida och godkänna de dagar jag arbetat. Har glömt det båda veckorna och kommer förmodligen glömma det ett x antal veckor framåt >_< Skärpning Amanda!

Den här veckan har ju "ungarna" lov, inklusive Fredriks mamma som är lärare. Man kanske ska bli lärare? Höstlov, sportlov, jullov och ett åtta veckors lov på sommaren. Mitt framtida yrke? :D Faktum är att jag nog skulle kunna tänka mig att vara mattelärare :)

Funderar om jag ska gå och äta frukost nu, inte direkt någon mening att somna om, även om jag somnade sent igår ^^ När jag skrev det där så ringde Randstad och hörde om jag ville jobba, klart jag vill :)

Pusskram

;_;

                   
 Tillgängligt belopp29,10

.

Ibland skulle det bara vara så himla skönt om man bara kunde välja att sluta älska/hata vissa personer. Som en ON/OFF-knapp, eller liknande.

Lamt

Jag har tammefan nästan bara lamat sen förra inlägget. Fredrik var dum och dök inte upp, för han ångrade sig. Har dock slipat min pall och grundmålat den, bra jobbat Amanda!

Pusskram

En kopp te och lite Ally

Idag när klockan ringde klockan 09:00 var jag död i stort sett, men jag gick upp ändå. Vill faktiskt inte sova bort hela dagen. Frukosten blev två mumsiga smörgåsar och ett glas oboy framför Ally McBeal.

Började knalla kvart i tolv för att möta upp Maria på en promenad. Halvvägs mellan henne och mig möttes vi och vi började gå våran promenad som ledde oss förbi DHL faktiskt. Molle var duktig och orkade hela vägen faktiskt. Som tur var så slutar Mamma ett om dagarna så hon hämtade upp mig efter jobbet så jag slapp gå hem också ^^ En promenad på en och en halvtimme blev det iallafall, duktig av oss Maria! :D

Nu har jag gjort en kanna te och ska se på Ally. Jag älskar det programmet. Hoppas även på att Fredrik kommer hit så jag kan slå honom i Mario Party DS :D

Vill även berätta att jag tränade igår, duktig som jag är :) Haha.

Pusskram

Tränat idag :D

Idag har jag varit riktigt duktig och tränat ett hårt step up-pass. Svetten rann och kalorierna försvann en efter en. Jag mår så himla bra efter att jag tränat, borde egentligen träna ofta med tanke på lycklighetsgraden precis efter ett avslutat pass.

Den här veckan har jag tränat två pass step up, vilket känns helt okej. Skulle kännas extra bra om jag även körde body sculpen på onsdagar. Nästa vecka kanske :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se ett avsnitt av Ally McBeal. Funderar på att påbörja min Marabou Premium Milk Caramelized Almonds. Verkar underbar så den ser jag fram emot. Är faktiskt värd lite iallafall med tanke på att jag körde på bra idag :)

Pusskram

Kriget har just börjat FRIDA!

Frida och jag bestämde oss på jobbet i onsdags att tävla om vem som kommer först till jobbet när vi blir inringda. Trodde hon hade glömt men tydligen inte:

"du kommer ihåg att vi har startat en tävling nu va, vem som kommer först till jobbet`;D"

Visst, jag bor i stan och hon i Örsundsbro. Men med tanke på att hon kan åka bil och inte jag så blir det nog faktiskt ganska så jämt ändå :)

Om de ringer imorgom klår jag dig LÄTT!

Pusskram

Caajisan

- Lat på somaliska.

Igår ringde Randstad mig strax innan nio på morgonen och hörde om jag ville jobba, självklart ville jag de. Frida lyckades befinna sig på jobbet på cirka 40 minuter och hon bor i ÖRSUNDSBRO! Satans kvinna och vara snabb. Själv befann jag mig i Lillkyrka och kom betydligt senare än henne. Men jag skyller på att jag blev tvungen att ta en tripp till Gånsta också för att hämta arbetskläder, matlåda och passerkort.

Det kändes faktiskt lite konstigt att komma tillbaka och jobba, men skönt! Hoppas hoppas hoppas det kommer igång lite nu så vi kan få in lite pengar. Vill verkligen byta ut sidoblinkerserna och köpa Lexuslysen till bilen! ^^

Igår träffade jag M. Forssman, riktigt trevligt tyckte jag att det var. Dock höll jag på att mörda hennes katter :/ Stackars Lisa, Boss och Bamse. Vi hyrde High School Musical 2, ganska bra film faktiskt även om ingen av oss hade sett ettan. Störde oss dock starkt på karaktären Sharpay >_<

Idag vaknade jag redan halv nio. Gick upp kvart i och kvart över hade jag scones som stod i ugnen. Mumsigt :) Fastnade dock liggandes i soffan framför tv:n med Molle på magen. Observera att han faktiskt är en hund på 26 kilo.

Idag har jag inga planer, som vanligt. Ska iallafall ta en promenad med Molle snart. Fudnerar på att gå till affären och köpa något litet gott, vet dock inte vad. Mamma kommer hem strax efter ett, så då ska jag höra med henne om vi kan övningsköra lite. Vill öva vänstersväng på landsväg och påfart på motorväg, samt åka några varv i Ullundarondellen. Jag vill bara ha det satans körkortet snart! >_<

Nej, nu ska jag borsta tänderna och sen ut och gå med Molle.

Pusskram

Tjockisdag!

Idag känner jag mig fet. Känns ju inte så jäkla kul eftersom jag och Fredrik ska baka Semlor idag. Bara försöka att få bort känslan och äta massa semlor, fungerar säkert.

Nu ska jag iallafall ut med Molletruls på en promenad, ska nog faktiskt gå lite längre än vanligt. Måste bara försöka hinna hem innan Fredrik kommer.

Pusskram

Sovdags!

Är riktigt trött faktiskt. Kanske beror på att jag har tränat step up idag?  Hur som helst så känner jag mig riktigt stolt över dagens träninginsats.

Pusskram

Himmelriket

Här har du det! :D

Tycker hon jag är tjock? :/

Karro | på jobbet säger (15:44):
imorgon är de våran dag
Karro | på jobbet säger (15:44):
fettis dagen :P

Rätt beslut

Jag vet inte hur framtiden kommer att se ut, jag har faktiskt ingen aning. Tänk om jag bara kunde få se in i framtiden, titta några veckor framåt, då skulle det hela vara så mycket enklare.

Jag väger för- och nackdelar men kan fortfarande inte komma fram till ett beslut. Om en blomma vissnar så är beslutet betydligt lättare att fatta - man slänger den. Men om det nu skulle finnas en gnutta hopp om att blomman skulle sträcka på sig igen och blomma så om aldrig förr, hur gör man då? Slänger man den då och skaffar en ny, för att man inte orkar lägga ned mer energi på den gamla?

Det är bara så jävla svårt just nu.

shit jävla psykopat

Idag har jag väll inte gjort så mycket, typ övningskört och varit arg.

Pusskram