Crapdag

Lite för oproduktiv dag. Det jag har åstadkommit med idag är att träna, koka massa grönsaker och göra klart en skituppgift i sketchup!

Men jag är nöjd ändå!

Sängen kallar!

Igår förvandlades min säng till en söt säng som kan tros tillhöra en femårig liten tös. (Btw, har ni tänkt på att söt blir tös baklänges och tvärtom. Hehe.)

Min säng ser en aning barnslig ut men me like it! :P


pang-3,14*z^2*a

Blev till att laga "pang"-pizza idag, dvs. pizza kitet från sara lee. När man öppnar degförpackningen så smäller det liksom till och man blir lika rädd varje gång. Den här gången fungerade inte smällen riktigt men jag kallar det pang-pizza ändå :)

Innehållet på pizzan blev ananas, greveost och "kycklingskinka" (som kalkonskivor fast av kyckling och smakar exakt lika). Blev mycket mat också, en måltid +  tre matlådor, wiho!


Ser kanske inte supergod ut men det kan jag lova att den var! :)

Helgen flög förbi som vanligt...

Helgerna går alltid på tok för fort, varför är det så?

Fredagsmys hemma i fredags (nähä) och örebro igår. Kom i säng kvart över sex imorse efter x antal felkrörningar och fikastopp. Grymt nöjd med kvällen om man bortser från
Familjens flopp. Gillade däremot Moneybrother och Millenocolin, frågar är bara om det är den typen av band jag kommer att vilja lyssna på ensam framför datorn.

En sak jag kan berätta om som är lite flummigt är att jag blev flörtad med på dansgolvet... av en TJEJ! Antar att min kvinnliga charm är så pass stor så att jag attraherar alla! Ohyeah.

Nu ska jag lägga mig ner i min nybäddade säng och se på säsongspremiären av Playa Del Sol.

Pusskram

På till örebro!

6b244a7ed4e6cd2882ee5daafcf32849.png

Kolla varifrån!

På väg till örebro!


Pics!

Bilder från pubrundan finns nu ute för allmän beskådan :)

Elva!

Jag vaknade inte upp med kaxiga tretton i pannan utan sjukt bakfull och två ettor printade i nyllet. Herrejävlar, hur kunde jag klara elva? Personligt rekord på både mängd och fylla skulle jag tippa. För övrigt en grymt kul pubrunda!

Temat var pirater för reccarna och hippies för oss faddrar :) Fan vad det är kul med tema, vi borde konstant ha tema!



Fortfarande på topp efter en fyra

0-20346b9fdc65e49485515b9870946831.png

Kolla varifrån!

Fortfarande på topp efter en fyra timmar lång föreläsning om byggprocessen!


Power nap

... är precis vad jag kommer att behöva ta idag på rasterna. Har sovit sjukt dåligt och vet inte varför? Vaken fem minuter, sova fem minuter... typ hela natten! Bra sätt att ladda för en pubrunda, haha.

Ikväll blir det 13 i pannan och imorgon en rejäl bakfylla, eller? Tänkte satsa på åtta kanske, med lite våld och vaselin klarar jag det nog!

Pusskram

Power step

Grymt jobbigt men givande pass. Har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag... helt obeskrivligt. Det konstigaste är att passet gick så sjukt fort, trots att det var 55 minuter långt. Borde vara ett bevis på att det var kul? :)

En manlig instruktör var det också vilket fick mig att tro att passet mer skulle bestå av simpla men muskelkrävande rörelser. Tji fick jag! Krångliga dansliknande kombinationer med chacha och chasé som samtidigt var grymt jobbiga. Ett himla bra pass med andra ord!

Nu sitter jag här nyduschad och ska alldeles strax avnjuta korvnoff!

Pusskram

Bra där tele2!

Fick en monsterfaktura förra veckan och kunde bara inte förstå varför. Insåg sen att tele2 hade tagit betalt för mina 600 sms jag hade skickat, trots att jag har 3000 fria sms varje månad. Ringde och bad dem att ändra det vilket de självklart skulle fixa på en gång.

Idag damp det ner ett brev från tele2 där det stod att de skulle fixa felet och att pengarna kommer att dras från nästa faktura... och att jag dessutom skulle få 100 kronor i ringpott som plåster på såren! Det kallar jag service och väl omhändertagande av kunder! :)

Det var säkert Frank som vill få med mig ut på en dejt ;D

Storkok!

Frysen börjar bli full med mina matlådor... hade nio innan och nu fyllde ankans och min lasagne upp resten av frysen och kylen. 15 matlådor har jag nu på lager här hemma, NICE!


En annan soppa vi slängde ihop idag, riktigt nice!

Matchbrudar!

0-56eec4a022ef556880be5d37040aa9e3.png

Kolla varifrån!

Matchbrudar!


HC Liljan

0-57e78dc2a750198ebc24edd9fbe3423e.png

Kolla varifrån!

HC Liljan


HC Liljans första träningsmatch!

 

Första träningsmatchen idag. Bachohallen 18:00.

HC Liljan - Hallstahammar

Mys i Onebuying

Åkte hit till Enköping strax innan tolv igår för att fira mor och far. Älskar att komma och hälsa på i Enköping, speciellt när det är så härligt väder! De blev riktigt glada över vinkaraffen som jag hade köpt så det blev lyckat :) Var ju faktiskt lite osäker först om den skulle passa dem men det var tydligen precis en sån som mamma ville ha!

Köpte även med mig lite te från teboden som Annika och jag också köpte tidigare i veckan. Vi älskar teet och jag tänkte att det nog skulle passa mor och far med, ett rött te med namnet "Sömntuta" och är verkligen supergott!

Mös med hemma igår kväll och idag har det varit en sån där härlig myssöndag! Började dagen med att springa runt i skogen med mamma och Molle för att leta kantareller. Jag kan väll inte påstå att vi hittade mycket men vi gick i alla fall inte hem tomhänta!

Nu ska jag fortsätta mysa och kanske lägga mig i hamocken med Dell:en. Tänkte kanske se klart på "Underbar och älskad av alla" som jag började kika på igår innan jag somnade.

Pusskram

En mycket lärorik dag!

En bild säger mer än tusen ord...



Mor och fars dag idag :)

Idag fyller mamma och pappa år!
GRATTIS! :D

Ses på lördag! <3

Billig matshopping

Storshoppade på väst igår och fyndade en hel del :) Matlagningsgrädde för tre kronor, som visserligen går ut imorgon men det går ju alltid att frysa in (enligt Annika). Blev även en god juice från Kiviks före endast tio spänn och en ask vindruvor för 13 kronor. Grymt bra billigt!

Är så stolt för köpte bara en massa nyttigt igår, broccoli, ärter, knäckebröd, kalkonskivor (det var iofs kyckling), tomat, banan, nektarin m.m Ska jag bara hinna äta upp allt nu också :P

Sitter just nu och äter lite "yourgurth" som jag köpte för grymt länge sen men som fortfarande inte gått ut. Är egentligen inte värsta yoghurtmänniskan men jag kunde inte "inte" låta bli att köpa en rabarber- och en hjortron/äppel-yoghurt när de bara kostade tio kronor styck för ett tag sedan. Hehe, men nu jävlar ska jag äta upp dem :D

ojoj, blåsan skriker!

Pusskram

Nytt bankomatkort beställt

Mitt bankomatkort har slutat att fungera så istället för att anmäla det som trasigt så beställer jag hellre hem ett nytt med en bild på :) Är mycket smidigare!

Den här gången ska det se ut så här :)


Onsdag

Idag ska vi träna efter skolan... shit, jag som inte har tränat på sjuuuukt länge. Lika bra att köra igång nu annars kommer man sluta som en jävla fetmes. En fetmes tänker jag fan inte inte bli och det kommer jag inte bli heller om jag äter nyttigt. Det är simpelt men varför är det så svårt då? :P

Pusskram

Josefin Wassler i idol

Grymt kul, hoppas hon går långt!


:D

Min HP är tillbaka igen, kryare än någonsin! Igår fick den en total maceover och Windows 7 installerade. Har fixat och donat med den nu så den har några program som jag gillar och som den behöver. Dock måste jag installera Office nu också, hoppas det fungerar felfritt i w7.

Har hänt en del sen jag skrev sist. Helgen blev lyckad med en utgång i Västerås på lördagen. Det blev dock en dyr historia, och då inte på grund av att jag köpte massa alkohol. Buss dit och tillbaka gick på 120 + 140 och inträde plus cider gick på 120 + 50. Det hela slutade helt enkelt på 430 spänn och det enda jag fick för det var en cider, men ett väldans trevligt sällskap! :)

Igår räknade Ankan och jag lite träbyggnad, kanske inte jätteeffektiva men det helt okej ändå :) Känns bra att komma igång lite tycker jag!

Snart är det övning träbyggnad som gäller fram till tolv och efter det blir det kanske lite efterhäng och plugg. Orkar dock inte sitta så länge idag för skulle behöva ta mig till stan och köpa boken Byggprocessen.

Juste, igår började min väg mot en nyttigare liv. Har blivit på tok för mycket skit den senaste tiden så nu jävlar! Inget skit i veckorna utan det håller vi till fredagen eller lördagen! Klarar jag det? Tveksamt :/ Men jag kämpar på bra och gårdagen gick hur bra som helst faktiskt :)

Frullisch nu!

Pusskram

Zzznark!

Att börja åtta på morgonen är helt sjukt tidigt och sen att sluta fem känns liksom helt omänskligt! Det borde vara förbjudet!

Annika jag laddar upp med dubbla matlådor så vi ska orka sitta kvar och plugga efter skolan också. Mycket att göra just nu, för lite tid och energi.

Har tre fester i helgen jag är bjuden på. För det första så kan jag bara gå på två av dem eftersom att det krockar. Men jag vette fan om jag ens har tid att gå på någon. Den som ändå känns viktigast är ju den hos Cissi eftersom hon muckar. Hmm, jag får se hur jag gör. Jag ska förbereda alla parter om en eventuell "diss".

Frukost nu!

Pusskram

Explorade lite map igår!

På ett mysigt ställe vi kan kan kalla "lummiga skogen"
Ankan poserar i lummiga skogen på en lummig stig
Jag framför den dödligt forsande bäcken!
Snygg posé som vanligt!
Jag bara älskar dessa djur! Stora fina horn hade de också...
... och jäääävligt stora pungkulor! :O
Mys med fåren ^^
Värsta mysiga stället med ett stort vackert päronträd! Dit måste vi och palla!

Utmanig! Vem vågar gå över stocken

-ad92fe863d88a078a29bf1958f7f12e.png

Kolla varifrån!

 

Utmanig! Vem vågar gå över stocken? :D

 


Offroad med ankan!

7b97ad6d32f49243727d7170dc927f8e.png

Kolla varifrån!

Offroad med ankan!


Zzzz

På tok för tidigt att börja skolan kvart över åtta. Är inte möjligt att man ska kunna vara pigg och räkna den här tiden! Sen blir man inte piggare av att man sitter och skrålar singstar till sent på kvällen, skärpning!

Bye bye blondie!

Fick ett ryck igår och tonade håret. Blev faktiskt ganska så nice tycker jag :) Tack Aaaalex och Ankan som hjälpte mig! :D

Inte jättebra bild kanske :P Haha. Det till höger är fönsterhandtaget!

Recceveckorna är slut...

... och nu kommer allt att återgå till det vanliga! Eller? Näe, jag tror inte det. För det första så finns det inget som kallas normalt hemma hos Ankan och mig och för det andra har varken hon eller jag hunnit skapa några rutiner här hemma än. Så egentligen finns det inget "återgå till det normala" i vår värld.

Jag har haft två helt otroligt grymt roliga veckor. Skratt, dans och nytt folk, härligt! Känns dock helt underbart att få tillbaka Annika. Trots att jag bott med hennes soulmate Hjördis så har jag ändå saknat min lilla Annika. Härligt att ha dig tillbaka! :)

Idag blir det storstädning av hela lägenheten. Under två veckors tid har vi inte hunnit med så mycket mer här hemma än att stöka ner och göra Mankan Mansion fallfärdigt. Idag blir det dock andra bullar.

Har lust att kolla på OC nu men det känns inte schysst mot Alexander som ligger och sover i vardagsrummet efter en sen utekväll. Kanske ska dra igång singstar istället? :P Haha.

Pusskram



Btw mamma, jag lever!

Grymt nöjd!

Har fixat trådlös router till Ankan och mig nu! Gick som smort och nu har vi både ett sexigt namn på nätverket och ett grymt bra lösenord :D
WOHO!