Seeeeexy

image383

Sommardäcken på och relativt nytvättad. Vilken skönhet!

Ensamt uppvak

Vaknade upp ensam vilket jag inte riktigt är van med. Att vakna upp ensam mitt i veckan är inget problem, så har det ju nästan alltid varit. Men på helgerna så har ju alltid Fredrik legat vid min sida när jag vaknat. Det känndes konstigt, men det är bara att försöka att vänja sig.

Igår åkte ju sommardäcken på och det blev riktigt snyggt faktiskt. Idag ska jag tvätta bilen eftersom att JAG ska vaxa den imorgon. Ska upp till grannens jobb och göra det, för det blir bättre utrymme där än i vårat garage. Pappa ska tydligen visa hur man göra sen lämnar han mig ensam. Ojoj, hur ska det gå?

Nu ska jag sticka till Autoexperten och försöka hitta en ny vindrutetorkararm bak till Polo:n. Min är spräckt och fungerar lite halvkasst. Utnyttjar typ 60% av torkarbladet.

Pusskram

Trevlig fredag

Blev en helkul kväll med Becca, Cissi och Matilda. Synd att Alexandra blev sjuk :( Måste göras om tjejer!

Är sjukt trött så nu ska jag sova. Hejs!

Nu behöver ingen undra mer...

Jag och Fredrik har tagit en paus, ett litet uppehåll. Hur länge det blir vet vi inte, utan vi tar dagen som den kommer. Pausen är slut när båda känner sig redo för det.

När det går lite upp och ned så är det bättre att ta ett uppehåll så båda parter kan stanna upp och tänka över det hela.

Jag älskar dig, Fredrik Reveny.

Torsdag

Kom ganska så nyligen hem från jobbet och jag är helt slut. Övertid idag med, dock bara 10 minuter men det var stressigt som tusan i slutet.

Mamma och jag ska snart gå en långpromenad med Molle, för ingen av oss hade lust att ställa sig i idrottshuset när det är så fint väder ute. Blir kanske femman i gånstaspåret.

Imorgon är det fredag vilket känns väldigt bra. Hade egentligen inte så mycket planerat inför helgen, men som det verkar nu så blir det pizza och spel hemma hos Becca på fredag. Det passar så otroligt bra den här veckan, kunde inte klaffa bättre.

Pusskram

.

Jag tror faktiskt att det blev bäst såhär. Det kändes iallafall rätt både igår och idag när jag vaknade. Lika bra att lyssna på sin egen magkänsla.

Jobb :/

Det känns ju inte så jättekul att gå till jobbet med vetskapen att en tjej där vet på tok för mycket om mig och mitt privatliv. Inte hennes fel, men personen som berättade kunde kanske ha agerat lite annorlunda.

Det finns inte ord för hur besviken jag är på den här personen just nu.

Hur kul kommer det vara att strutta runt på jobbet och veta att hon vet? Eller var det kanske värre igår när jag inte visste att hon visste?

Jag vill bara gråta, men idag får jag bita ihop så rejält så att käkarna spricker. Det kommer förmodligen att gå bra och jag kommer att klara mig fint. Jag brukar klara mig, det har jag gjort förut.

Redan tisdag, den här veckan gick fort ;D

Vill inte skriva så mycket om dagen. Finns mycket att skriva men inget som är passande för bloggen.

Nu ska jag kolla på That 70's Show säsong fem som dök ner i brevlådan idag.

Krångel nu på morgonkvisten

Kupévärmaren gick inte igång när jag satt i motorvärmaren imorse och det är typ minus hundra grader ute. Jag blev arg eftersom att jag direkt tänkte att skiten hade pajat.

Jag kopplar min motorvärmare till en förlängningssladd som kommer ut från garageporten, som i sin tur att inkopplad till ett uttag i garaget. Jag trodde ju såklart att någon hade dragit ut sladden i garaget, men så var det inte. Sen tog jag in kupévärmaren och kollade så den fungerade, mycket riktigt, det gjorde den.

Efter ett tag ser jag på bilens motorhuv att snön hade börjat smälta och då förstår jag att det fungerar och att det måste vara något fel inne i bilen där man sätter i kupévärmaren. Japp, uttaget som är fastksruvat i bilen invändigt har en sladd kopplat till sig, som förresten inte syns utan det ser ut som de sitter ihop. Sladden satt lite löst så jag tröck till lite och vips så fungerade det :)

Om ni behöver hjälp med bilen så är det bara kontakta lilla mig. Jag börjar bli pro ;D

Den här veckan förresten så är det jobb hela veckan på KD. Dagens matlåda blir kebabpizza sen gårdagen, som jag ska dela på med mamma. Har som vanligt på mig mina svarta träningsbyxor, som typ har blivit mina arbetsbyoxor. Men de passar liksom så perfekt att ha på jobbet :)

Pusskram

Joar igår

Blev en lyckad utgång igår med Karro, Kicki, My, Becca och Rebecca. Träffade på några från både DHL och KD :) Riktigt kul hade jag faktiskt. Becca och jag rockade loss till pudlarna fast vi inte kände igen så många låtar. Haha.

Idag blev det Nikki's Kebabpizza nr.5 med pommes. Efter att ha ätit pommesen och lite kött så var jag proppmätt. Det som blev över, dvs. en hel vanlig kebabpizza, ska jag och mor äta i matlåda imorgon :)

Btw, Björn Gustafsson var bäst idag på Parlamentet!

Pusskram

Partaj igår

Igår firades Anders för han fyllde 20 år. Blev en himla trevlig fest på Folkets Hus. Bilder tror jag finns att beskåda på Felicias bilddagbok :)

Jag vaknade kvart i tio imorse och låg kvar trekvart och gosade med min pojk. Gick upp och åt frukost och satt på en tvätt. NU har han vaknat och precis gått upp :P Jag sitter nu och väntar på att han ska bli klar på toan så jag får spotta ut tandkrämslöddret.

Byte till sommardäck idag? VILL!

Pusskram

Nyss hemkommen

Jag kom precis hem från middag hemma hos farmor och farfar. Körde själv hem i min Polo och kände mig lite förföljd.

När jag svänger ut på väg 55 från farmor och farfar så får jag en bil bakom mig. Upptäckte ganska så fort att det var en 245:a pga. lysena. Suck, Fredrik har tagit bort kvinnlighet från mig >_< Men iallafall, bilen åkte efter mig hela vägen till Enköping där jag väljer att svänga av vid sjukhuset, bilen hänger på. Sedan svänger jag av mot Coop och bilen är fortfarande efter mig. När jag sedan ska svänga vänster vid Gånstagården så hänger bilen på.

Det var då jag började få upp tankar om att jag var förföljen. Inte blev det bättre heller när jag svänger av mot mitt lilla område och bilen hänger efter. Då blev jag faktiskt livrädd. Som tur var svänger den av mot Ekspinnargatan, dvs. högersvängen innan vänstersvängen till min gata. Haha, där blev det jobbigt.

Kvart över kom min prick, då är det partaj som gäller.

Pusskram

Glad Påsk! :D

Hinner inte skriva så mycket förutom att alla ska ha en jävla Glad Påsk :D

Åkte runt med Fredrik igår som en liten påskhare. Lämnade ägg till Maria, Cissi och Alexandra :) Ingen var hemma så jag fick lägga dem på bra ställen så inget djur kom åt äggen.

Omg, ÖB igår. Shiiiit!

Nu ska jag dricka vatten, är sjukt törstig efter kinderägget.

Pusskram

Hämta mobilen

Nu ska mamma och jag åka till KD och be vakten gå ner och kika om min mobil ligger där jag tror att jag la den. Hoppas den gör det >_<

Satans mobiljävel och tappa bort sig själv!

70's

Hej Amanda!

Vi vill meddela dig att din order idag har levererats ut från vårt lager, vilket innebär att du bör ha leveransen nästkommande arbetsdag.

Det som levererats till dig är följande:

Artikelnummer

Antal

Benämning

2000872859

1

DVD - That 70s show - Säsong 5




Tanken var ju egentligen att jag skulle avbeställa det där, vilket jag tydligen glömde :P Jag är nästan helt säker på att jag gjorde det, men förmodligen var det bara en tanke som aldrig ledde till handling.

Nu i efterhand tycker jag nog det var bra att jag inte avbeställde, för That 70's Show är sjukt bra.

Nu ska jag åka och göra lite ärenden och sen när pappa kommer hem ska vi fixa regplåtarna. Jag klarar det ju själv, men när pappa är så snäll att erbjuda sig så vill jag inte tacka nej. Dessutom är han i västerås nu och när han ändå är där så köper han nya torkarbladtill Polo:n. Dem byter vi också när han kommer hem :)

Pusskram

Jag har nog gått och blivit lite galen

Jag har just haft i rapsolja i håret, i hopp om att det ska bli bättre. Hällde i rapsolja i en liten burk som jag sedan doppade fingrarna i. Applicerade i hela håret, men mest i topparna. Imorgon ska detta tvättas ut med BALSAM.

Vi får se hur allt detta kommer att gå. Det här med rapsoljan är säkert bra att göra en gång i veckan skulle jag tro. Ska läsa mer på
hemsidan Elin länkade.

Pusskram

Nu är det långledigt!

Ska bli så himla skönt med fyra dagars ledighet. Har dock inte planerat in något direkt, men det blir nog bra ändå.

Idag tappade jag bort min mobil på KD, vilket är mindre lyckat. Får ju inte tag på den förrän på tisdag >_< Mamma och jag sprang runt och letade, men vi hittade den inte. Sen i bilen på vägen hem så kom jag på vart jag hade lagt den. Men det är ju inte ens säkert den ligger där, men jag tror starkt att den ligger på den platsten. Hoppas!

Jag pratade med
killen, som jag gjorde halkan med, idag på bilddagboken. Han är tydligen kung på att virka mössor. Det var ju inte direkt så att han sa det, men vad jag anser så är det så. Om man går in på hans hemsida så går det att kolla på hans mössor. Hemsidan fungerar bäst i explorer insåg jag. Jag ska faktiskt själv beställa mig en, för de är riktigt schyssta. De kostade tydligen 140-200 kronor, vilket är ett riktigt bra pris :) Ska bara filura ut vilken färg och så jag vill ha, sen ska jag meddela honom på störten.

Pusskram

VÅR - NU - TACK!

Varför i helvete ska vi få en vit påsk när vi fick en grön jul? Leker Gud med oss eller vad är det frågan om? Det här är inte okej.

Jag och pappa som hade planerat att vaxa min bil i helgen och sätta på mina finfina sommarfälgar. Våra planer sprack rätt rejält, iallafall gällande sommarfälgarna. Tyvärr struntar jag i ordspråket "vill man vara fin får man lida pin", för inte fan tänker jag sätta på sommardäcken och sen krocka occh bryta varenda litet ben i kroppen.

Igår fick jag nya reg-plåtar på posten, great! Ska bli skönt att byta ut de gamla skruttiga, speciellt en av dem. Har dock inte hittat någon bra reg-plåtshållare. Eftersom att jag valde att ta en reg-plåt utan EU-märket så finns det knappt några hållare som passar, och de som gör det så är har de satt på ett fult EU-märke. Jag spyr. Fredrik och jag planerar dock ett besök till skroten, där finns nog för de utan EU-märke :)

Sommaren är snart här och jag börjar som vanligt få lite smått panik. Det som då är skönt är att jag har en pojke som bryr sig om mig och för honom bör det inte vara så stor skillnad om jag är skitful och -fet i bikini. Det är ju en liten tröst iallafall.

Usch, i helgen blir det väll massvis med godis och magknip. Ska dock försöka ta det lugnt. Haha, jag minns förra året när jag och Fredrik hade sjukt mycket godis, men vi åkte ändå och köpte chips :P Vi var ju liksom inte sugna på godis ^^

Idag är det "fredag". Sen är det lördag, lördag, lördag och söndag :)

Pusskram

"And add some chocolate salty balls"

Från Göteborgspostens barnsidor. Man har bett barn att svara på: "Vad är det värsta man kan lägga i ett påskägg?"

image381

Jag dör xD

Idag har jag faktiskt blivit lite klokare när det gäller studieval

Jag är tydligen inte ensam om att tappa mycket hår, men det har jag inte varit tidigare heller. Men den här gången är det värre än vanligt och jag förstår inte varför. Ska försöka mig på det som Elin länkade. Det går ut på att man helt ska skippa shampoo. Hon vågade inte så jag kanske inte heller vågar. Men jag har ju faktiskt varit shampoo-fri i snart en vecka ;D

Idag efter jobbet har jag kollat utbildningar igen. Har kommit fram till två iallafall som jag ska söka till hösten. Just nu ska jag söka en högskole- och en civilingenjörsutbildning. Hoppas på att hitta någon till utbildning i Uppsala som jag kan tänka mig att gå. Jag har lust att plugga i Uppsala så jag kommer nog att försöka att välja därefter också, eftersom att det inte finns något som jag supergärna vill plugga till.

Har även kollat rum i Uppsala och insett att jag inte kommer så långt med mina ködagar. Men det där får faktiskt bli ett senare problem. Får kanske bli så att jag får ta ett satans korridorrum till och börja med, så kanske det blir en ledig etta till mig senare. Min värsta mardröm är att dela kyl med någon som har mögliga livsmedel. Eller typ ha en korridorsgranne som runkar jättehögt. Tur att man får en egen toalett och dusch iallafall, annars vore jag redan död.

Idag på jobbet så fick jag ett väldigt glädjande sms från M. Forssman. Jag saknar henne väldigt mycket och hoppas på en liten träff snart. Smsade henne nu och berättade om mina fyra lediga dagar. Japp, det ÄR sant, jag är ledig fyra dagar :D

Nu ska jag sova för den här dagen har varit jobbig för mitt huvud. Har läst skolor osv. Men det blev betydligt lättare när jag nästan bestämde mig för Uppsala.

Godnatt!
Pusskram

Operation Fint Hår

Jag har allvarligt börja fundera vad det är för fel på mitt hår. Jag tappar massvis med hår, det spelar liksom ingen roll vad jag gör. Först duschar jag och tappar en miljon hårstrån, handdukstorkar jag och tappar en miljon till, kammar - två miljoner och sen fönar jag det och då är jag uppe i fem miljoner. Om jag väljer att platta håret så tappar jag även då massvis.

Sen känns även håret torrt också, dålig kvalité eller vad jag ska ska kalla det. Nina tipsade mig om vad hennes frisör hade sagt till henne, att bara tvätta håret med shampoo högst en gång i veckan. Blöta det och ha i balsam kan man göra oftare. Frisören själv hade bara i shampoo varannan vecka. Mitt mål kanske? Har inte tvättat håret med shampoo sen i torsdags förra veckan, har bara kört med balsam.

Mamma hade även någon på jobbet tydligen som tappade massvis med hår, då köpte hon något hon skulle dricka, typ vitaminer eller något, som verkligen gjorde skillnad. Mamma ska höra med henne vad det var för något.

Eller så kanske det är så enkelt att jag har brist på en vitamin och samtidigt plattar håret för mycket?

Idag är det jobb igen som gäller. Idag är jag mycket piggare iallafall, så jag orkar nog göra något vettigt när jag kommer hem. Ska nog fortsätta att titta på utbildningar, vilket jag inte har lust med men det måste göras.

Tror det blir en bra helg :)

Pusskram

Ingen ridning idag

Dags att sova, äntligen! Som jag har längtat hela dagen!


Kände mig dum att ställa in med Nina idag, men jag var verkligen helt slut i hela kroppen och skallen. Vet inte vad det var/är med mig. Vätske- eller näringsbrist kanske? Äter ju som en häst, men kanske äter jag fel? Eller är det rent av så att jag, Amanda Eriksson, håller på att bli sjuk? Jag som aldrig (peppar peppar) blir sjuk.


Fredrik kom förbi idag, utan förvarning. Han hjälpte mig leta skola och utbildning, med kanske inte så jättebra resultat. Jag var mest trött och ville ha kakor.

Pusskram

gah

Känner mig väldigt nere idag, värre än vanligt faktiskt. Men jag antar och hoppas att det blir bättre under dagen. Jag har inte ens lust att rida idag, fast Nina och jag har bestämt det. Jag tycker det är kul att rida men idag är jag så fruktansvärt trött. Allt känns bara så hopplöst.

Jag har en besviken och sorgsen känsla i kroppen, samtidigt som jag är jättestressad.

Pusskram

Idag har jag varit lite dum mot mig själv

Jag bestämde mig idag när jag jobbade att jag skulle börja kolla efter skolor när jag kom hem. Tror ni jag har gjort det? Svaret är nej.

Jag måste liksom börja kolla. Fan, 15:e april är sista dagen att söka tror jag, och det är ju faktiskt ganska så snart. Visst har jag lite funderingar och förslag, men fan vilken panik jag börjar få.

Ändrade min profilbild till en ful bild på mig som liten. Tror jag tyckte vattnet var kallt.

Pusskram

Underbar vecka

Förra veckan var helt enkelt varit underbar. Jag och Fredrik har haft det riktigt mysigt. Hoppas den här veckan blir lika bra.

Fredrik, jag älskar dig.

Tröttare än igår kväll

När klockan ringde efter åtta timmars sömn så var jag ändå helt slut. Jag var inte det minsta pigg. Jag hatar när det är så fast man gick och lade sig i tid dagen innan.

Jag kanske bara behöver få i mig någonting, lite gröt kanske. Eller så kan jag ju alltid ta ett sånt där koffeintuggummi som jag och Fredrik köpte. Ett tuggummi innehåller 55mg koffein och motsvarar ungefär 3/4 av en energidryck (enligt förpackningen).

Mamma börjar jobba heltid den här veckan, vi får se hur det går.

Pusskram

Trött

Jag sitter här och gäspar. Känner hur jag blir trött i hela kroppen, fingrarna känns liksom sådär sega så att jag nästan måste koncentrera mig när jag skriver. Klockan är bara halv tio och jag fick sova relativt länge imorse, vad är det för fel?

Funderar på en tidig sänggång ikväll.

Nya bilen :)

image378
Fotograf: Älskling

Fredriks sjätte bil

1. Volvo 240 GL '88 - Blå
2. Volvo 740 16v GLT '90 - Svart
3. Volvo 240 GL '87 - Blå
4. Mazda 323 GTX 4x4 Turbo '87 - Röd
5. Volvo 240 DL '86 - Vit
6. Volvo 240 GL '87 - Svartlila (Enligt Fredrik, jag tycker den är mörkplommonlilasvart :P)

Idag var Fredrik och jag till Uppsala för att köpa en bil. En mörkplommonlilasvart Volvo 240. Riktigt fin var den. Bästa bilköpet hittills? Enligt hans pappa iallafall :)

Bilköpet gick galant, men efter Max-besöket gick det inte lika bra. Jag klantade mig lite och känner mig skitdum. Gjort är gjort liksom och det löser sig.

Väl hemma i Enköping så provkörde jag 240:n. Den var förvånansvärt lätt att köra. Trodde den skulle vara trög och konstig, men inte alls faktiskt.

Pusskram

My/Bu-sig lördagskväll

Mös med Fredrik framför Melodifestivalen igår. Vi hade dukat upp med chips, dipp, sura bilar och egenbubblad läsk. Jag kan VERKLIGEN rekommendera Ahglrens sura bilar. Jag gillar bilar, men är inte direkt ett superfan av dom som Fredrik är. Men dessa sura bilar föll mig direkt i smaken och kommer definitivt att köpas igen.


Efter att melodifestivalen var slut så tog min bil och åkte en runda. På vägen hem sen såg vi att vi hade en vit golf bakom oss. Vi förstod att det var Sjöberg så vi saktade ned och blev omkörda. Sen gasade vi på och hängde på när Sjöberg svängde av. Då trycker Fredrik rejält på gasen och kör om.


Sjöbergs golf kan slänga sig i väggen, det smsade jag även honom när vi kom hem sen. Han förstod inte att det var vi utan undrade mest vilken det var som körde som en "blådåre". Han påstod även att hans golf hade mycket mer att ge och att han ville ha en ny chans. Vi får se hur det blir med det :P

Pusskram

Rätt låt vann :D

image377

Yes! Det kunde inte ha blivit bättre. Med Perelli i Eurovision så kan vi nog ta oss bra mycket högre i placeringarna än förra året. Som "tina" kommenterade i
det här inlägget så blir det nog bara bra om vi får kvala in, för då har de andra länderna hört Perellis låt flera gånger.

Det blir bra det här. Jag hoppas på en topp-fem-placering!

Tre stora kärlekar i mitt liv

Under mitt liv har jag haft tre personer som jag har varit riktigt kär i. En av dessa personer är jag just nu lyckligt kär i och jag tror inte jag behöver nämna vem denna är. Jag älskar honom så otroligt mycket och han känns bara så himla rätt.

Utan att jag tänkt på det så har alla tre fått en varsin låt. Varje gång jag hör låten så kan jag inte låta bli att slänga en tanke på den personen.

Jag vet inte riktigt hur varje person har blivit kopplad till varje låt, men på något sett så blev det bara så.


Love Is All Around

"You know I love you, I always will
My mind's made up by the way that I feel
There's no beginning, there'll be no end
'Cause on my love you can depend"



Vill Ha Dig

"Vi går i första ring, men jag fattar ingenting
Jag borde lyssnat bättre men vad ska jag ta mig till
när det enda som jag tänker på är din mjuka kropp
som kan bli min
Jag vill, åh!"


Just Like Heaven

"Show me, show me, show me
How you do that trick
"The one that makes me scream," she said
"The one that makes me laugh," she said
And threw her arms around my neck
Show me how you do it
And I promise you, I promise that
I'll run away with you
I'll run away with you"

Jag är kär, störtkär - i sex små kattungar

Idag har jag uträttat två saker som jag borde ha uträttat för bra länge sen, men som sagt "bättre sent än aldrig".

1. Jag åkte ner på stan och mötte Elin för att överlämna vår projektarbetesrapport. Fast det är i och för sig både hennes och mitt fel att det inte blev av tidigare :P Nu är det gjort iallafall och det känns skönt.

Hon berättade att Kitty hade fått kattungar igår, så jag blev bara tvungen att gå upp och titta på dem. HERREGUD säger jag bara. Så små, söta och helt jävla underbara. Det var första gången jag såg ett par så unga kattungar. Patrik kom fram till att de var 24 timmar och 20 minuter gamla. Nu ska jag tjata på mor och far att jag får köpa en katt av Patrik och Elin ^^

2. Jag tog även en vända förbi
Hannah och hämtade en tröja jag glömde där för ungefär ett år sedan. Härligt, nu är även det gjort! Vi hade en snabb, men trevlig, pratstund.

Jag är stolt över dagens insats. Får bli en vända förbi Örsundsbro någon dag också, har ju faktiskt en tröja som är Jossans ^^

Pusskram

Ally McBeal och riskaka

Har ganska så precis kommit hem från Fredrik. Blev hemskjutsad ganska så tidigt eftersom han och Tommy ska åka till Västerås och köpa en sån där bärbar filmspelare till Tommy. Han vill tydligen ha det i Lumpen, vilket jag också skulle jag velat ha om jag tvingades göra lumpen.

Efter det så åker de till Uppsala för att kolla på en
240 som Fredrik är intresserad av. Ser lovande ut den här gången :) Jag tycker bilen ser tjusig ut, bara att byta ut framblinkerserna ;D Hoppas bara att det inte är en skabbig bil sen när han ser den live, bilar har ju liksom en tendens att vara finare på bilderna.

Min familj är spårlöst försvunnen. Kom ju hem klockan tio och det var/är inte en jävel hemma. Har ringt på allas mobiler, utom Emils för jag misstänker att han är hos Anna, men ingen svarar. Jag blir så sur. Grr!

Hela huset för mig själv... SYND :P

Pusskram

Nu ÄR det helg :D

OHYEAH!

Snart kommer Fredrik så ska vi åka och köpa något gott. Sen blir det Lillkyrka och film.

Jag måste ha fått schlagerfeber eller något, för jag längtar jättemycket till Melodifestvialen imorgon. Har bestämt mig för att lägga en röst på Perelli, dels för hennes grymma kropp, men främst för att låten är bra :) Har fått för mig att gubbarna i andra länder kommer att dregla över henne och på så vis ge en röst :D Synd bara att vi måste kvala in i år, men som sagt, det kommer hon klara av galant :]

Nu ska jag "packa" lite. Dvs, lägga ned datorn i dataväskan.

Pusskram

Om nio timmar är det helg :D

Great! Och om ungefär elva timmar får jag träffa Fredrik, ännu mera Great!

Sitter just nu och bränner en skiva som jag ska lyssna på när jag åker till jobbet. Dock hinner jag typ bara lyssna på en låt på vägen dit ^^

Snart är det helg :)

Ja, det är faktiskt sant. Snart ÄR det helg :D Helgen ska tillbringas med min älskade pojk, vilket jag ser fram emot. Imorgon är det film som gäller och på lördag melodifestivalen. Jag längtar!

Tränade step up idag, vilket kändes ganska så bra. Fick faktiskt bara en ångestattack under hela passet. Inställda pass hela nästa vecka, tur att jag ska rida på tisdagen iallafall. Sen tänkte jag försöka få med mig Fredrik att simma, tror faktiskt att jag kommer att lyckas :)

Nu ska jag se klart Ally och sen sussa, för imorgon är det jobb som gäller igen.

Pusskram

Godmorgon Sverige!

Till och börja med kan jag berätta att jag var sjukt trött när klockan ringde halv sju, trodde verkligen inte att jag skulle orka gå upp. Dock hade jag fel, tur det.

Idag blir det jobb för hela slanten och step up (>_<) klockan sex i idrottshuset. Jag gillar step up, men när de har haft samma pass sen början av terminen är det inte lika kul längre. Jag vill lära mig nya saker också, inte bara nöta
 på samma pass. Det passet de har nu skulle jag kunna göra sovandes, så bra kan jag det.

Polo:n skötte sig bra igår tycker jag :) Vi räknade ut hur mycket den drack på vår lilla resa till huvudstaden. 0,6liter per mil fick den lille i sig, vilket jag tycker känns riktigt bra. Det var mycket motorväg, men det vär även mycket irr i staden.

Vad händer på fredag gott folk? Någon idé vad man kan göra?

Pusskram

Älskar dig!

Fredrik Reveny.
Vill ha dig hos mig.

Snygga polon :D

Idag fick jag hem blinkerserna och de kromade lamporna. Det visade sig dock att de kromade lamporna inte var tänkt att ha på det ställe där jag hade tänkt att ha dem. Dock passade de på framblinkerserna, där jag ändå hade tänkt att byta ut mot kromade, så det var ju perfekt! :D Till sidoblinkerserna var det så generösa och skickade med ett par lampor :)

Jag och Fredrik gick direkt ut till garaget för att pilla lite. Fredrik satte sig dock på en stol och åt kexchoklad, så jag gjorde allt själv. Det var faktiskt inte svårt, det enda som var lite klurigt var att jag fick fila lite på en av piggarna på framblinkerslamporna för att de skulle passa. Det blev riktigt snyggt och bilder kommer inom kort :)

Nu ska jag ta en kvällsmacka för jag och Fredrik hoppade middagen.

Pusskram

Hemma från stora staden

image375

Just nu så ligger Fredrik helt utslagen i min säng, det var tydligen en jobbig dag i Stockholm. Promenaderna och den korta vistelsen på H&M verkar ha tagit kol på honom.

Var ju lite speciell uppståndelse idag vid slottet eftersom att våran kronprinsessa Viktora har namnsdag. Killarna gjorde mycket bra ifrån sig och det var verkligen värt att se :) Tog med mig D50:n till Stockholm, men när vi skulle lämna bilen så regnade det så jag struntade i att ta med den. Väl på plats sen så ångrade jag mig lite, för regnet hade slutat och det var verkligen något som hade varit kul att fota. Fotade dock med mobilen. Fick faktiskt en ganska bra bild på Viktoria.

image374

Första gången jag såg Viktoria och jag reagerade verkligen på hur vacker hon var. På bilden ser hon dock lite gammal ut, men det beror nog på den dåliga kvaliten på bilden.

Efter att högvakten och gratulationerna var slut så begav sig Fredrik och jag till en pizzeria för lite mat. Sen knallade vi runt planlöst och frös, tills vi bestämde oss för att ta bilen till söder för att Fredrik skulle gå in i en affär och köpa ett Gecko-card, om jag minns rätt. Tror även han köpte en gamecube-dosa som han kan använda på sitt Wii. Svängde in på H&M och jag köpte mig två hoods som jag trånat efter länge. Färg- och mönster valet på dem blev väll inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag blev väldigt nöjd ändå. En grön- och svartrandig och den här rosa. Det är riktigt hög krage på dem så de är riktigt sköna och BILLIGA! 125:- styck, inte illa ;D

image376


Nu återstår bara att se hur långe det kommer ta innan Fredrik får damp på dragkedjan på tröjan. Han hatar nämligen tröjor med dragkedjor.

Ska försöka väcka liv i min pojk nu >_<

Pusskram

Mysdag i Stockholm

Idag ska jag och älskling åka till Stockholm och mysa lite. Anledningen varför det blir just idag är för att jag vill se grabbarna/lumparna utanför slottet. Är det högvakten det kallas?

Vår kronprinsessa Viktoria har ju tydligen namnsdag idag, så hon skulle komma och vinka lite tror jag. Ganska kul, har ju aldrig dett henne på riktigt som jag minns det.

Blev ju erbjuden att jobba idag, men tackade skamset nej. Däremot fick jag jobba på torsdag istället. Känns väldigt dumt att tacka nej till arbete, men den här lilla Stockholmsresan hade vi ju planerat in när de sa att de inte blev något mer jobb den här veckan. Eftersom grabbarna bara gör det här en gång i stort sett så ville jag inte avboka. Om de är så duktiga som killarna på you tube-filmerna, som jens visade mig, så är det verkliogen värt att se. Hoppas bara att det är så bra också ^^

Nu ska jag kila ner och äta frukost, för nio ska jag hämta älskling i Lillkyrka. Ska förmodligen hinna med en promenad med min andra, lite hårigare, älskling också.

Pusskram

Andra gången med turbo:n

Gick faktiskt ganska bra att rida. Enligt Nina så får jag mer och mer kontroll på hästen, vilket känns bra. Dock är det MYCKET som kan förbättras. Det är ritkigt roligt att rida med Nina för hon lär mig verkligen. Idag var det nästan som en ridlektion, men en mycket trevlig sådan.

Nu ska jag se ett avsnitt Ally, sen kommer jag förmodligen att slockna.

Pusskram

Gerts fina Christer Sjögren-kampanj

Gert har ju dragit igång en Christer Sjögren-kampanj på Rix Morronzoo. Nu har även företaget Molekyl gjort en hemsida där Gert framför "ett hjärtskärande" tal till nationen. Hjärtskärande? Avgör själv.

Uppe med tuppen

Idag jobbar jag bara halvdag, med det blir ändå fem timmar. Duktigt av mig att vara uppe nu :) Ska fixa lite i rummet tänkte jag, det finns liksom alltid något att fixa >_<

Efter jobbet idag ska jag till stallet med en tjej från jobbet, för andra gången. Hoppas det går lika bra den här gången. Hästen lyssnade faktiskt på mig. Hästen jag rider är värd mer än mazdan och polo:n tillsammans. Kankse beror på att hon har en massa jäkla hästkrafter och TURBO!

Pusskram

Värsta vitaminkicken!

Step-upen gick lite segt idag, trodde faktiskt jag skulle börja gråta vilken sekund som helst. Jag hatar att vara svettig och inte blev det bättre av att jag kände mig både kass och fet också. Skorna som är nyinköpta för över tusen kronor skavde och kändes för stora, vilket innebär att jag behöver köpa ytterligare ett par. Jag kände mig dessutom kritvit, smutsig och som om jag hade de fulaste träningskläderna bland alla i lokalen. Jag tror hela känslan berodde mycket på att jag inte använde min sportbh, utan en vanlig topp från jc. När jag väl började bli varm kände jag mig äcklig, vilket inte förbättrades av att jag använde ett vanligt linne från hm att träna i. Det kändes även som att linnet satt för tajt så att fettet kring armarna vällde ut och bildade ringar.

Någon med samma problem som jag?

...men när tränaren satte på norsk schlager så blev det hela mycket roligare. Jag sjöng med och tänkte inte på att det stod ett helt gäng andra kvinnor i salen. Jag njöt lite till och med.

Nu känner jag mig duktigt två gånger om. Först har jag tränat ett jobbigt pass, som jag faktiskt aldrig trodde skulle ta slut.  Dessutom är jag så klok så att jag istället för att ta en morotsmuffin efter träningen så ställer jag mig och gör nypressad äppeljuice och en liten fruktallrik med vindruvor och passionsfrukt. Bara man tar sig tid så blir det nyttiga mycket godare än det onyttiga. Jag är tammefan galen i nypressad äppeljuice och passionsfrukt!

Jag älskar känslan av en nytränad kropp.

Pusskram

Back from work

Kom hem från jobbet för någon timme sen. Funderar på att få något vettigt gjort, som till exempel rensning av garderoben.

Jag inbillar mig alltid att det finns massor av kläder som jag vill slänga, men det finns aldrig det. Ska iallafall slänga lite hängarslen-mjukisbrallor, har typ fyra stycken sådanna. Hoppas även på att kunna slänga något linne.

Step-up ikväll :)

Pusskram


Ny vecka med nya utmaningar.

Jag börjar ärligt få panik över livet igen. Jag vet inte vad jag vill plugga vidare till och är det inte ganska så snart man ska ha sökt in? Fan! Jag får helt enkelt ta någon randomutbildning ooch hoppas på att jag trivs.

Den här veckan är det jobb idag iallafall, mer vet jag inte. Är iallafall lovad vecka 12 och 13, dvs. nästa vecka och nästnästa vecka. Kommer bli en fin lön i april :) Om jag blir ledig någonting den här veckan så ska Fredrik och jag åka och kolla på bil till honom.

Jag bakade morotsmuffins i lördags med sån där supergod Philadelphiaostkräm. Står en stor bytta med krämen i kylen, vilket inte är så jäkla bra. Händer vldigt lätt att fingret slinker ner i skålen och sen in i munnen. Jag åt en muffins i lördags och två igår. Idag ska jag försöka att inte äta någon alls, men om jag skulle misslyckas så är det inte hela världen eftersom att jag ska träna idag.

Pusskram

Jag orkar inte komma på en överskrift. BAJS :D

Hoppas kommande vecka blir lika bra som förra, både när det gäller träning och jobb.

Idag har jag pysslat med bilen lite, vilket innebar att jag i stort sett kollade oljan. Fast jag fixade även skruvarna på registreringsskylten som var rostiga. Dem böt jag ut mot ett par fräschingar som bildelsaffären (Auto-någonting?) brevid Willy's sponsrade mig med. Skruvhuvudet skymde jag med vita små "pluppar" som jag fick av min bilhandlare. Färscha skruvar på en fräsch bil :D

Mer bilsnack nu, så ni som inte är intresserade kan sluta läsa.
Jag har ju varit ruskigt trött på mina sidoblinkers som har både gulnat och är allmänt fula... Så idag beställde jag ett par nya vita blinkers, samt kromade lampor så att det orangea inte lyser igenom när lamporna inte används. Ringde Fredrik och hade lite ångest vilka jag skulle välja, eftersom det inte fanns några som kändes hundra. Det slutade iallafall att jag köpte ett par med klarglas och krom, hoppas det blir bra. Är nog finare än det låter.

Ally nu.

Pusskram

Work

Min förman sa att han tyvärr bara kunde ge mig måndagen den här veckan. Dock har det blivit så att jag jobbat hela veckan, plus att jag ska jobba imorgon :) Great! Jag behöver pengarna!

Min pojk fyller år imorgon :)

Pusskram

Tisdag

Jobb på KD idag med :D

Början på en ny vecka

Vaknade fem över halv sju imorse och fem minuter senare var jag påklädd. Dessutom hade jag under de där minutrarba hunnit med att både bortstat bilen och suttit i motorvärmare. Hoppas bilen är varm nu bara.

I fredags på Joar kunde jag stolt visa upp mitt körkort för vakterna! :D Hämtade ju faktiskt ut det i onsdags. Jag tänker dock inte visa hur jag ser ut för bilden är jättedålig kvalite. Bilden på körkortet är liksom jätteljus och suddig, ser nästan inte ens att det är jag. Shit, och det där körkortet ska jag ha i TIO år >_<

Var till IKEA med mamma i lördags och shoppade nytt täcke. Köpte ett sånt där extra stort täcke som egentligen är till för dubbelsängar, dvs. 240cm brett. Jag har bara en vanlig 120cm-säng - så mycket täcke blev det :D Köpte även två nya påslakan till täcket, två rejäla lådor och en råtta som heter Lennart. Selma verkar dock inte uppskatta honom.

Brorsan kom hem från England igår, efter en fotbollsresa med grabbarna. Jag fick Englands fotbollströja :) Stormtrivs i den så det blir dagens outfit på jobbet.

Pusskram