SNOWBOARD!!!

Woho! Idag blir det att åka snowboard i Romme :D Wiiiiiieee! Är helt sjukt grymt taggad! Snowboard snowboard snowboard snowboard snowboard snowboard snowboard!!!!

Efter den här dagen lovar jag att vara tyst om snowboards. Inte säga ett knyst... typ.

En ny superresumé

Jag tänkte att jag startar från den 14:e mars, dvs. dagen då jag först inte bloggade... om ni fattar vad jag menar. Kommer att ta mig igenom dag för dag och försöka att minnas. Till min hjälp kommer jag att ha de 146 bilder som jag just blåtandat över till datorn från min mobil. Det här inlägget kommer nog att påminna lite om en bilddagbok!

Söndag 14/3
Ståltentaplugg för hela slanten! Fast där ljög jag faktiskt lite... orkade inte plugga så jättemycket men läste en del teori i alla fall! Dagens höjdpunkt: utanför mitt fönster klättrade en tjej upp i ett träd för att hämta ner sin katt.


Måndag 15/3
STÅLBYGGNADSTENTA! Lucnhbuffe med Ankan på stan men firades även med en riktigt nice tentafest host David. Viktor försökte få mig att snacka men det gick inte för sig. Ankan och jag blev serverade stekta ägg när vi kom hem, nom nom nom!


Tisdag 16/3
Pontus och jag gick och såg på Alice i underlandet 3D. Var inte så pass bra som jag hade hoppats men helt klart sevärd! Besöket får ändå ett bra betyg av mig, men kanske på grund av att popcorn + läsk + nice sällskap = bra bioupplevelse.


Onsdag 17/3
Äggmacka till frukost och shopping!


Torsdag 18/3
SNOWBOARDÅKNING I KUNGSBERGET!!! :D Lurade upp mig i röda och svarta backar men gick faktiskt förvånansvärt bra! Tråkigt att liften är det största problemet för mig... haha


Fredag 19/3
Åkte till Enköping för att kolla på HC Liljans sista match vilket ledde till en serieseger! BRA JOBBAT GRABBAR!


Lördag 20/3
Åkte till Stockholm med mami för att mysa och gå på musikalen Grease! En riktigt bra dag! Shoppade en skinnjacka och ett nice cupcakelinne!


Söndag 21/3
Firade brors födelsedag som dock egentligen ägde rum den 11/3. Av mig fick bror två pärlade tavlor i present, en föreställandes honom och en på katarina, som förövrigt bjöd på världens jättesmörgåstårta! På kvällen följde jag med Cissi till stallet och gosade lite med Prudy och Crazy Horse!


Måndag 22/3
Mina fötter kliade mer än vanligt denna dag så jag funderade på vad som hade hänt dem. Pimpade bilden lite i paint.


Tisdag 23/3
Rally gav mig en fin kub!


Onsdag 24/3
Roade mig som vanligt att fota Jullan! Här på lunchen i skolan.


Torsdag 25/3
CSN! Tvättade och funderade på att köpa biljetter till Lady Gaga.


Fredag 26/3
LARKdagen ute på SLU med start vid 09:00 och hemgång mitt i natten. Trevlig dag, dock lite seg start. Träffade en asnice tjej som jag faktiskt böt nummer med... hoppas på att få träffa henne mer! På bilden nedan kan ni se en smal afrikan och en fet amerikan... varför kan jag förklara någon annan dag.


Lördag 27/3
Tjejträff på stan med Cissi, Maria och Boije! Riktigt mysig träff på Å-rummet. Världens största cheesecake! På kvällen blev det pontus pontus pontus! Tänkte slå till och laga värsta middagen med fetaostfylla fläskfilérullader, klyftpotatis, tzatziki och rödvinssås... men fläskfilén var slut så det blev tacos istället. Inte helt fyskam det heller!


Söndag 28/3
Brorsan hämtade mig och all min packning i Uppsala. Vad jag sen gjorde när jag kom hem tycker jag nog att bilden talar för sig själv. Sovande hamster, presso, pepsi, vännerbox, toffifee, chips...


Måndag 29/3
Molle kom hem! Gick en promenad med honom med nya dojjorna. Hämtade mor och far på Västerås flygplats och passade även på att gå på IKEA och drägla över snowboards på stadium. Mamsen tonade utväxten på kvällen!

IDAG Tisdag 30/3
Jobbade på KD hela dagen och roade mig med att fylla i falska ledighetsansökningar. Mor stoppade tröjan full med bubbelplast. Kom hem medan solen sken så kunde inte hålla mig från att gå en promenad med Molle.





BONUSMATERIAL!




Snart musikal! :)

0-18bdd59f395e13dc80094682173b3601.png

Kolla varifrån!

Snart musikal! :)


Fika!

736d437201a16006b80503790583df46.png

Kolla varifrån!

Fika!


Serieseger!

-9c14c9444ad6bd678237d6b66b60611.png

Kolla varifrån!

Serieseger!


På 804:an, sjukt tråkigt!

0-652346e0484cfa14acbf4a4215c4f16f.png

Kolla varifrån!

På 804:an, sjukt tråkigt!


Kungsberget!

0-5269c498ea86e3f391740694083e481f.png

Kolla varifrån!

Kungsberget!


Mys i sängen med mig och Vänner!

0e45e56f9e86f00ade0e98ad6a0e646c.png

Kolla varifrån!

Mys i sängen med mig och Vänner!


Hemma!

435998d01ac43eca742a7782eaaa0472.png

Kolla varifrån!

Hemma!


Myslunch med Ankan efter tentan!

0-2e042d3afd87e21185f57e2b2d159572.png

Kolla varifrån!

Myslunch med Ankan efter tentan!


Hemma hos Julia och tentapluggar!

75860c1e9bc8f172f11952fc3b311be6.png

Kolla varifrån!

Hemma hos Julia och tentapluggar! :D


Partyplugg!

Spontanfest igår hemma hos Anna och Toffe! Sjukt kul! :D Förfesten hemma hos Ankan och mig började med shotpluggande! Dvs. efter varje löst tal med rätt svar fick vi shotta. Ett bra tips till att göra pluggnadet roligare, speciellt om man är duktig på att räkna ;)

Nu blir det stålplugg hos JullanGullan!

Pusskram

Julia tar för sig! Haha

1a97117af90936caff577f07aff686a6.png

Kolla varifrån!

Julia tar för sig! Haha


En 60-åring som aldrig tvättat...

Det var i alla fall intrycket jag fick i tvättstugan idag. Fast första frågan är nog ändå varför en 60-åring befinner sig i min tvättstuga?

Till och börja med så fick jag hjälpa han att läsa av tiden på alla maskiner då han såg dåligt. Inget fel med det men sen fick jag hjälpa till och dosera hans tvättmedel, som jag förövrigt själv suger på.

- Hur mycket sånt här ska jag ha då? Två skopor?
- Naa, en sopa räcker nog bra
- Jag tar två... jag hade i sån liten skopa först.
- Haha, okej.
- Jag har en kudde där i också så jag tar lite till.
- Hehe
- Jag har en kudde och tennisbollar där i! Ääh, lika bra att ha i resten också!

Till och börja med så var tvättmaskinen full av annan tvätt också så tror inte tennisbollarna gav den minsta verkan. Sen dessutom så ska man ju torktummla med tennisbollar och inte stoppa i dem i tvättmaskinen!
Haha, söt gubbe!

Plugg i tvättstugan!

33f5fdf371313caf7bd1397db2f4effa.png

Kolla varifrån!

Plugg i tvättstugan!


The Goodbye

Fredrik och jag har nu sagt upp kontakten för alltid. Känns lite konstigt men är kanske lika bra. Svårt att säga. Har ju varit skönt att kunna snacka och träffas lite men det har samtidigt blockat oss från att träffa andra. Även om vi inte kommer att ses så kommer han alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Så är det bara.

Härliga dag som dock började lite olyckligt!

Vad är det absolut värsta som kan hända när man ska börja skriva en mattetenta? Glömma suddet? Linjalen? Vattenflaskan? - Nej, sin Texas 83 plus!

Kom till skrivsalen, valde en plats som kändes psykiskt bra, plockade upp stabilopennorna, suddet, linjalen, pennfodralet, kårlegget och körkortet... insåg ganska så fort vad det var som saknades! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! INTE MIN TEXAS! FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK! Paniken spred sig verkligen i kroppen... kan inte beskriva den hemska känslan som likt en atombomb förstörde min kropp och själ.

Rally var snabb att erbjuda sin bil så att jag skulle kunna hinna och åka och hämta den. Söta goa pojk! Kom dock på den bra idéen att fråga tentavakterna om de hade någon räknare de kunde låna ut. Tanten kolla i skåpet för kvarglömda grejer och tog först fram en miniräknare som liknande någonting man fick från glassbilen som barn. Jag frågade snällt om de möljligtvis inte hade någon annan... så tanten tittade snäll igen och tog fram en Texas 84 plus Silver Edition! OMG! NIIICE! Min tenta var räddad! Likt ett barn på julafton såg jag fram emot att ta mig an tentan! Nyladdad och full av energi!

Tentan kändes även den jättebra! Skrev den på 1h och 40 minuter och tog god tid på mig att verkligen kolla igenom och räkna om hela tentan en gång. Så två timmar efter mitt nervsammanbrott stod jag vid cykeln och lapade sol!



Nu funderar jag på att diska lite och sen kanske slänga ihop lite lunch! Fråga är vad bara! Kanske unna mig själv och kolla lite på vänner innan det blir geo igen för lite CAD.

Pusskram

btw...

... JAG HAR NU KÖPT ETT PAR ROSA CONVERSE!!! :D



Statistik för ingenjörer, Polacksbacken, Skrivsal, 2010-03-10 8-13

Nu är den här... tentan som jag faktiskt tagit lite lätt på... som jag redan från början kännt att jag kommer att klara... men frågan är... kommer jag?


I can do it, I can do it, I can really make it!

Donna och jag!

En fin liten bild som Ankan tog igår! Söt!


Tentashopping!

Blev lite tråkigt att plugga en stund idag så jag passade på att shoppa lite :) Blev först ett par snowboardbyxor från junkyard nedsatta 1600 till 800:D Ett kap enligt mig själv! Klickade sen in mig på h&m och beställde hem en massa fint! Bland annat tre par kjolar ^^

ALLT detta betalades såklart med Ankans VISA-kort, SCORE!

Sova nu... morgondagen fylls med statistik- och stålplugg!

Pusskram

Skuggkonstruktion! Jag vill sova..

0-42a7f38f6f90fe39c4744bad3cfd7230.png

Kolla varifrån!

Skuggkonstruktion! Jag vill sova...


Tentatidernas utmaningar!

Finfrukost på en måndag! Nypressad äppeljuice, som jag förvisso pressade för några veckor sedan men precis tinade upp från kylen, mjuk dinkelmacka med keso och en wasa sport+. Mumsigt!

"Keso är så jävla gott jag skulle kunna äta fyra paket på raken!!". Fast jag ska nog passa mig för att säga sånna grejer för då måste jag väll bara bevisa det också!


Ankan och jag försökte även köra en nudel genom näsan och ut genom munnen... vilket faktiskt BÅDA lyckades med! Mankan Mansion kan!! :D

Dessutom utmanade jag Annika i att äta en matsked kanel... vilket kan verka enkelt men inte är helt lätt. Testa!

Pusskram


Söndag

Att söndagen skulle vara en vilodag är väll ändå lite av ett skämt... i alla fall så här i tentatider! Min söndag kommer att vara fullsmockad med statistik, stålbyggnad och lite CAD. Vilodag? Yeah right!

Toabloggning...

...får fyra av fem toast! Kanonkul!



En liten snabbresumé över veckan som gått!

Lördag: Hade det sjukt kul i Romme med massa sköna människor. Lärde mig att både att svänga och bromsa med höger på snowboard. Grymt nöjd! 04-släpp på Norrlands!


Söndag: Deg hos Cissi och Kim hela dagen. Minitripp till Enköping! Träffade Crazy Horse:


Måndag: Ledig! En perfekt pluggdag men gjorde inte ett jota. Lovely!

Tisdag:
Drog till stan och shoppade lite samt Spexbiljetter till onsdagen. Häng hos Cissi och Kim på kvällen.

Onsdag:
Ultunaspex! Alex var grymmisch!


Torsdag:
Slit med CAD.

Fredag:
Pluggkväll! Chips och dipp! Funderade över varför cocacola bytt kork... hmm, sparar de mass pengar på den nya korken?



Den här veckan har faktiskt varit lite extra bra! ^^