Woho!

Min iPhone 4 är beställd!
Sova igen nu... Zzzz

NÄHÄ?!


Heja heja heja!

Sidan är liiiiite seg!


iPhone 4 + Kompis student?

Sitter just nu i en helt sjukt lång telefonkö till Tele2's kundservice! Min fråga är snabb och enkel. Kan man kombinera iPhone 4 med Tele2 Kompis student?

Snälla säg ja! Vad tror ni? :)

Vore awesome!

Inget bloggande!

Alexander och jag har något fuffens för oss, that's why!

Magnus Weideskog - Somna bredvid dig




Tack Magnus Weideskog (och
Sara) för denna ljuvliga musik!

If you liked it then you should have put a frame on it!

Det verkar som att den ramen jag målade idag blir bra faktiskt! Kunde ju bara måla ena ramen då dumma jag råkade glömma den andra utomhus igår så den har legat ute i regnet hela natten, dock under tak men den var fuktig och våt ändå.

Valde dessa två foton som jag skrev ut på A4-papper. Gillar båda starkt!



Kan man annat än älska Tele2 Kompis Student? :D



Ni kanske inte direkt ser min faktura så bra! Men för lite mer än 300 spänn så har jag skickat 881 sms, 90 mms och ringt i mer än 30 timmar! Det är fan bra alltså! Om jag hade skippat att ringa andra mobiloperatörer och där med bort med endast tre timmars telefontid så hade ju räkningen gått på ynka 100 spänn. NICE!

Helg är nice!

Gick ut och gick med Molle igår och tänkte att jag ville föreviga ögonblicket med en bild... haha, gick la sådär! Första blev ju ganska så bra men på den andra bilden kände inte Molle för att vara så seriös tydligen!



Tvättade även mina vita converse i tvättmaskinen igår och det blev helt sjukt mycket skum. SKUMT!



Dessutom fick jag för mig att baka minimuffins men det gick inte så bra det heller... allt flöt ut och ihop! Men goda blev det! Det var även lite för mycket smet och för få formar så jag hällde massvis i en gigantisk form och resten åt jag upp. Om nom nom. Jag måste erkänna att jag inte bakade helhjärtat :P



Runt fyra ungefär så åkte jag till Uppsala och hjälpte Rally att flytta. Det mesta gick faktiskt riktigt smidigt förutom skrivbordet som vi fick skruva isär och monstersoffan som var grymt tung. På vägen hem så stannade jag på Ica Bäst och handlade chips, dipp och cola. Om nom nom. Fan Mandy, det börjar nästan bli en vana det där :P

Slog på Brokeback Mountain men somnade efter halva filmen och då var klockan bara typ halv elva kanske. Det resulterade att jag var pigg som en nötkärna vid åtta imorse! Jag bokstavligen flög upp ur sängen då. Bar upp Molle till övervåningen och sen mös vi i sängen till resten av filmen :) Myyys.

Har hunnit med så sjukt mycket idag just för att jag vaknade så tidigt. Inte så mycket vettigt kanske men väldigt mycket annat. Kanske borde bli en ny söndagstrend? :)

Nu ska jag ut i garaget och måla två tavelramar :) Tänkte rama in lite foton på mig och min älskling att ha i Uppsala!

Pusskram

Magnus Weideskog - Förlåt (Live i studio)

Så vackert. Älskar den!


Lilla söta Ankan!

Min sambo måste ju vara världens sötaste? Läste hennes blogg precis:


Jag älskar dig!

Igår firade jag och älskling fyra månader! Fyra månader är ingenting egentligen men oj vad det känns som vi har varit tillsammans längre än det.

Jag fattar egentligen inte hur allting gick till. Jag var och åkte snowboard den 27/2 och dagen efter hade jag träffat en kille som jag inte skulle släppa blicken ifrån förrän avskedet den 7/6. Det kändes lite som Triss, plötsligt händer det. Vet faktiskt inte ens om jag var på spaningsvägen just då... det bara skedde liksom. Hipp happ och jag hade världens underbaraste kille.

Idag är det den 24/7 2010 och jag har inte kysst min älskling på 2 veckor, 5 dagar, 3 timmar och 39 minuter. Det är på tok för länge. Jag får försöka hålla humöret uppe och tänka på att det "bara" är 6 dagar, 8 timmar och 23 minuter kvar tills vi ses igen. Gud vad jag längtar!

Pratade med tjejerna igår om att min sommar nästan har blivit förstörd. Jag har ju i stort sett längtat sönder hela sommaren. Den underbaraste tiden på året har jag bara önskat ska gå fort förbi så det blir höst igen.

Saknaden blir ju inte direkt mindre när man väcks på morgonen av en blomleverans. En stor och vacker ros med fyra helt underbara ord på ett kort, "Jag älskar dig Mandy.". Han får mig att le, han får mig att skratta och han får mig att älska någon på ett vis jag aldrig älskat någon förut.


Mys hemma hos Maria igår :)

Direkt efter jobbet igår så åkte Alleballe, Cissi och jag hem till Marias nya lägenhet... dels för att kolla läget men även för att fira hennes födelsedag som var den 22/7.

Tösen bodde hur mysigt som helst! Vi åt middag i form av kyckling (om nom nom), wok, nudlar och en grymt god kall sås. Till efteråt slängde vi ihop en kladdkaka med hjälp av Marias alla nya bakprylar hon fick av oss i födelsedagsinflyttningspresent. Ska man bli tjocka så ska man bli det tillsammans!


Favorit i repris!

Jag dör av skratt varje gång! HAHAHA


WIHO!



Marängerna!

Om nom nom

Riktigt stora och fina... och rosa!


Molle är hemma igen!

Ååååh vad jag är lycklig. Min älskade Molle är hemma igen! Det har jag firat med att bakat marängerna ur Leilas bok "A Piece of Cake".

Allt blev lite kladdigt, även kameran, haha. Valde att inte fota köket för då skulle ni tro att jag suger på att baka för jag kladdar ganska så rejält när jag bakar, ask my mother!

Om 18 minuter är de klara!



Ett random blogginlägg med random bilder och random ord. Lite random random helt enkelt :)


Lilla Ljungan får inte plats i rummet längre.. What to do?! Jag kan ju inte gärna ha han i sängen hela tiden... tanken är att Pontus ska få plats också!



Har Estrella bytt design?!



Suger jag på att vattna? JA!



En stor bifftomat jag åt på jobbet :) Om nom nom


Mor och far kom hem från Grekland idag!

Haha, älskar att de vet precis vad för onödig grej som precis skulle passa deras dotter! Fick även ett nytt Lancôme-puder och en olivtvål :)


Snoozy morning!

Vaknade 05:29 och tänkte "Ohno, måste upp om en minut" innan jag insåg till min förtjusning att det var hela en timme och en minut kvar! Vaknade därefter 06:00 och innan jag tittade på klockan tänkte jag åter igen "ohno, måste upp" men då var de en halvtimme kvar. Känns som jag har snoozat en evighet denna morgon :)

Idag kommer mamma och pappa hem från deras Greklandtripp. De ha varit borta och brorsan och jag har varit ensamma hemma hela veckan. Lagat på tok för lite och aldrig handlat, om man bortser från att brorsan köpte mjölk och yogurt igår.

Hoppas de inte tycker det är alltför stökigt här hemma :) Men viktigast av allt är väll ändå att alla blommor (39 blomkrukor + rabatter) har överlevt!! :D WE DID IT!

Frulle nu! Om nom nom

Pusskram

???

iPhone 4?
iPhone 3GS?

8 GB?
16 GB?
32 GB?

Tele2?
Telia?
Telenor?
3?

... blocket?

Frågorna och funderingarna är många! Ska vänta tills den 30:e juli för att fortsätta sökandet efter svaret!

Lite pyssel är aldrig fel :)

Kvällen har tillbringats med Greys och lite pärlplattestrykning. Min tidskriftssamlarpimpning går faktiskt framåt! Har skurit isär den först tänkta tavlan till tre delar som ska klistras fast på tidskriftsamlarnas ryggar. Tror fasiken att det kommer att bli asnice!


Anus!

Det här är vad jag ska ta hand om nu, lagom kul sådär efter en lång arbetsdag!

Ni ser den långs strängen av foundation som har läckt ut snett ner till vänster? Den har träffat mattan och golvet så nu är det tammefan foundation i hela badrummet.


Min helg!

Fredagen började med jobb som vanligt. Jobbet flyter på bra och börjar bli lite av en vanlig sak i vardagen. I början känns det ju alltid så där jobbigt och "tufft" att jobba, men nu går det bra :)

Kvällen bjöd på fest hos Jonathans kusin. Riktigt trevligt folk men blev lite mycket för vissa (läs mig). Kom i alla fall hem utan brutna ben och dessutom hade jag med mig mobil, nycklar och plånbok. SCORE!



Vaknade upp halv nio på lördagen av ett sms från Ankan. Lagom pigg, bakfull och risig. Tanken var att jag skulle ta 09:21-bussen till Uppsala så jag satte mig på cykeln strax innan nio. Efter diverse pauser på cykelvägar, gräsmattor och bänkar så kunde jag stolt kliva på 10:21-bussen. En timme senare än den tänkta bussen men när cykelfärden tar en timme längre än beräknat så blir man liksom nöjd ändå!

Bussbyte i Uppsala till lokalbuss och tjugo äver tolv var jag framme och redo att börja segla! Seglingen var verkligen hur rolig som helst. ÄLSKA! Fick mig dessutom verkligen att komma över bakfyllan! :)

I min båt var det Emil, Julia och jag och i den andra båten var det Arto, Ankan och Anna. Vi seglade till Motorbåtsklubbens holme och myste och badade. Hur skönt som helst i vattnet!

Resten av bilderna från seglingen kan ni se
här :)



Hemma i Enköping igen somnade jag ganska så fort, hann typ kolla facebook och ringa min älskade innan jag totalslocknade.

Vaknade ganska så tidigt imorse med men det var bara bra eftersom jag hade bestämt mig för att dra till IKEA och handla hylla :) Allting gick bra förutom när jag skulle försöka få upp hyllan till lägenheten. Ankan styrde lite och det slutade med att Anders (the boy next trapphus) bar upp hyllan åt mig. Han klarade det oförskämt lätt. Suck, jag borde styrketräna och skaffa längre armar!

Efter lite skruvning blev resultatet såhär:



I bilden kan ni lägga märke till mig som sitter i underkläder till vänster men det bjuder jag på! Dessutom är ju DVD-hyllan så gott som tom för att jag tagit med mig så mycket till Enköping :P Tror även Ankan har lite i Borlänge, men bara typ Sex and The City och två säsonger OC.

Nu måste jag sooova och men först ska jag ringa min älskling innan jag somnar. Älskar att höra honom det sista jag gör innan jag somnar och det känns speciellt viktigt idag. Idag är egentligen ingen speciell dag men idag just saknar jag honom ovanligt mycket. Fick en Pontusattack efter ett sorgligt Greys-avsnitt. Bara grät och saknade honom ofantligt mycket.

Btw, visste ni att vi firar fyra månader på fredag? :)

Pusskram

IKEA!

Idag blir det Uppsala är det tänkt, men måste höra med brorsan först att det är okej att jag kan ta bilen! Pontus och jag har ju lite platsbrist i mitt rum så har tänkt att införskaffa ytterligare en expedit fast denna gång en 1x5 som jag tänkt ställa på höjden. Blir nog bra :)


Vilka jävla paintskills jag har alltså!

Idag blir det Borstahusens camping på jobbet!

Riktigt skön tröja fatiskt men det är först idag jag känner att jag kan ha den på mig. Har varits så sjukt varmt innan så det enda som har fungerat på jobbet har varit linne eller tunna toppar så idag när det är lite svalare så kör vi på Borstahusens!



Kanske den billigare varianten från BikBok istället? :)

Yey, funderar starkt på att köpa den! Inte lika cool men halva priset jööö!


Jag vill ha en OnePiece!

Det skulle vara så sjukt mysigt att krypa in i en sådan här en kall höstdag. Gud vad jag vill ha en, synd bara att de kostar runt tusenlappen och måste beställas från Norge!

Även om det är som en gigantisk sparkdräkt för vuxna så tycker jag att de är grymt tuffa och faktiskt är något jag skulle kunna lägga en tusing på! Herregud jag köpte ju en balklänning och grejer för betydligt mer och det är ju något man bara använder ett fåtal gånger. Den här sparkdräkten har ju oändliga användningsområden!

Finns att spana in
här!



För ful så inte ens cameroid ville att jag skulle spara den!


Zzzz

Helt sjukt trött idag, alltså jag menar verkligen helt galet trött. Hoppas dagen rullar på bra ändå trots denna trötthet.

Har krypit in i min favoritmyströja (Pontus!) och vill bara gå tillbaka till sängen och sova. Skönt är väll i alla fall att vi tar bilen till jobbet idag, dock kunde en uppfriskande cykeltur gör mig gott. Å andra sidan pajjade ju min rosaguldiga cykel igår på vägen hem, damit >_<


Typiskt mig.

Hej bloggen!
(Läses med fjollig videobloggsröst. För er som inte vet vad jag menar så gör Rally ett underbart klipp
här)

Har inte haft så mycket alls för mig de senaste kvällarna och trots det så har jag inte bloggat, dåligt Mandy dåligt. Tänkte dock göra en liten resumé, som vanligt, haha. Jag gillart i alla fall! För er som inte orkar läsa mitt tjaffs men ändå är nyfikna så finns det ju bilder (från mobilen såklart!)! :D

Ärtor och Löv - 30:e juni - 4:e juli
Grymt bra häng med skönt folk, som jag visserligen redan skrivit om lite tidigare. Älskart! Mer och bättre bilder finns att kika på här och här :)


En underbar festivalare med pung!


Jay-Z


Festivalprisse sovandes på Mjölby station. KOLLA IN ARMARNA!

Landskrona - 4:e juli - 7:e juli
Pontus and Love. Underbarast! Längtar till den 30:e juli!


Efter lite tjat ställde han upp "... men vafan", ja älskling, du sa så!


8:e juli
Jobb på dagen och sen massa tvättning på kvällen. Hujeda mig.

9:e juli
Jobb även denna dag. Efter jobbet drog jag till stan en snabbis och handlade godis och lite saker till min lilla hemlis/överraskning.

Såg en hund som satt med badring runt skallen?



10:e juli
Investerade i två nya BH:ar till priset av 129 kronor STYCK. Herregud vad jag kostar på mig, haha. De är lovely! Har i samma modell nu färgerna rosa, vit, svart och blågrå.



Blev även en tripp ut till Härkeberga Kyrka för lite mys och fik med päronen. Här poserar de vackert framför mobilen.

Får fanns det också, i en enormt stor och fin hage. Så ska ett riktigt fårliv vara <3

Juste, det som är turistigt i Härkeberga är då den där kyrkan. Taket i den här kyrkan är målat precis som alla andra, men till skillnad från andra kyrkor så putsade de ej över målningarna med vitt kalk förr i tiden eftersom de aldrig hade råd. Detta har ju då resulterat i att dessa målningar är väldigt klara och fina, dessutom är de ju målade av självaste Albertus Pictor (som jag förövrigt fick googla fram då jag bara mindes Pictor, haha).



11:e juli
Koffsan med Alexandra och Cissi. MYS!

När jag kom hem försökte jag ta lite fina hoppbilder med mobilkameran, haha. Det gick SÅDÄR.



Juste, tonade även håret HELT SJÄLV!


Haha!

Fick även för mig att jag skulle ut och springa på kvällen men det blev så tråkigt så jag gick power walk istället, passar mig bättre :)

12:e juli
Måndagen bjöd på jobb och en bra hårdag. Efter jobbet cyklade jag till Ica för att köpa salladstillbehör och på vägen hem cykelbloggade jag :)

Promenad även denna kväll med sällskap av min älskade i andra änden av telefonen/landet.



13:e juli
Jobb även denna dag. På kvällen började jag pärla lite efter det det här mönstret. Efter lite moddning så blev resultatet riktigt bra! :)



Tog en sen promenad och postade ett litet brev, vem som det postades till återstår att se! ^^

14:e juli - IDAG:
Jobb, jobb, jobb. Idag blev det bestämt, shot-tävling mot Jonthe på fredag. Hoho, jag kommer att utklassa honom!

Lagade faktiskt middag idag, varm dessutom. Någon typ av pastasås med broccoli blev det, mycket också så det räcker till matlåda :) SCORE!

Funderar på att stryka pärlplattan men är inte irktigt säker på om jag orkar stå med ett varmt strykjärn i värmen. Tror en promenad nu ute i kvällsvärmen blir bättre :)

Pusskram


Tävla om en iPhone 3GS

Telia har just nu en tävling där man kan vinna en iPhone 3GS med Telia Refilkort laddat med 1000 kr.

Svar: 5000 fria sms/mån (inom Sverige)

Jag vill vinna den här iPhonen så jag kan leka med StarWars-appen utan att min lillebror blir irreterad för att jag ska leka med hans telefon hela tiden :) Sen saknas bara en outfit och jag är fulländad!


Bra hårdag idag!


Cykelbloggning!

dsc01215 (MMS)

Cykelbloggning!


Haha, jag gillar kontrasten


Dagens I-landsproblem

Mamma och Pappa drar till Grekland på onsdag och ger över ansvaret att vattna blommorna till brorsan och mig när de är borta. En lätt och snabb uppgift kan man tänka att det ska vara, men nej, inte här hemma. Räknade idag och det är inte mindre än 39 blomkrukor ute som ska vattnas, 39 stycken!

Dessutom finns på tomten minst lika många betongrör nedgrävda bland stenpartierna som de har planterat olika växter i. Dessa vet jag dock inte om de behöver vatten men jag skulle tippa det, transpiration ni vet!

Saknad!

Jag gillar inte att vara ifrån min pojke.
Jag vill inget hellre än att han ska vara här just nu.
Dumma avlånga land.

Trodde faktiskt inte att det skulle bli så pass jobbigt som det är. Bara den här biten att sova helt ensam, att inte vakna upp med honom eller ha honom nära när man kommer hem om kvällen. Mitt liv känns inte lika värt utan honom.

Hur klarade jag mig innan det blev vi?!


<3

Nu dröjer det 23 dagar tills vi ses igen!
Att jag kommer sakna dig!


Jag är glad ändå!

Så här ser jag ut efter en tjugo minuters försening, trasig "vagnkurvsstabilisator" och en salladsspya!



Snart framme i Lund!

dsc01130 (MMS)

Snart framme i Lund!


Tågbloggning!

Sitter just nu på tåget mot Mjölby. Beräknad ankomst är 13:43 och det verkar faktiskt som att det inte blir några förseningar alls. Nice! I Mjölby tar jag tåget vidare till Lund där Pontus möter upp mig. Världens bästa! Nu längtar jag grymt mycket till klockan slår 16:31 då jag kan kyssa min älskade. Gud vad jag längtar!



Peace & Love har varit grymt roligt. Har haft möjligheten att se grymma artister som jag inte alls skulle kollat på annars, typ Jay-z! Inte alls min typ av stil egentligen men jävlar vad grymt det var, speciellt i början och i slutet! Det blev ju inte direkt sämre när Beyoncé kom in heller!

Är dock lite besviken på att varken Håkan eller Parken kom till P&L, men det visste jag ju sen innan. Blir till att åka på Håkan i Stockholm i höst! :)

Tack Ankan för boende och tack alla andra grymma människor för det bästa sällskapet!

Woho, framme om en halvtimme i Mjölby!

Pusskram