Muntligt framförande i skolan idag :/

.. hoppas det går bra!

Efter är det religionsprov :|

Pusskram

Julkänslor

Lussebullar

Julkänslorna kryper allt mer fram i kroppen på mig. Nästan så att jag börjar känna dofterna från julens alla bak trots att de inte existerar. Jag blir även fruktansvärt sugen på pepparkakor, lussebullar och knäck, ja, allt som här julen till. Kan detta bero på att jag just räknar points för fullt? Nej, jag börjar helt enkelt längta till julen.

Alldeles nyss fick jag en chokladkalender av mor och far, specialleverans via Molle. Nu länktar jag ännu mer till julen. Men jag har en del att stå i innan det blir jul. Finns till att börja med en del att göra i skolan och alla julklappar som ska köpas till alla nära och kära. Det blir helt enkelt att lägga in en högre växel. Eller växla ned så jag accelererar bättre, som Fredrik min gör med 240:n ;D

Det luktar mandarin.. det luktar.. det luktar.. ja,det luktar Jul ^^

Pusskram

Plugg idag, IGEN!

Tog mig till skolan idag via min helt underbara pojkvän. Cykeln min "glömde" jag på skolgården igår, så jag blev ju tvungen att få skjuts imorse, såvida jag inte ville börja knalla redan klockan åtta.

Tre muntliga framföranden idag på svenskan, Dalle, Tobbe och Alexandra. Gick kanonbra för dem allihopa, intressant och kul att lyssna. Det hoppas jag även att det ska bli imorgon då jag, Mickan och Adde ska framföra.

Sista timmen idag hade vi matteprov, gick bra :] Dock en uppgift som jag läste lite slarvigt och räknade på att det var kateten som var 24 cm och hypotenusan som var okänd, men ack, det var tvärtom. Fan vad sur jag blir, då blev hela talet feluträknat bara för det >_< Om jag bara hade kunnat läsa lite noggrannare, vafaaan. Min superduper-uträkning hade ju funkat då med! Menmen, nya tag nästa gång!

soft nougatMåste bara berätta att jag var fruktansvärt sugen på godis idag, så allt var som det skulle. Då såg jag hur pappa gick runt och smackade på något, dum som jag är spanar jag in godishyllan i skafferiet. Siktar in mig på en Soft Nougat som jag tar upp på mitt rum. Startar pointsprogrammet och det visar sig att en 50 grams Soft Nougat från märket Maynards endast innehåller tre points! Shit säger jag bara! MIN RÄDDNING!

... kan jämföras med en 100 grammare från Marabou som ligger på 13 points.

Nu ska jag sätta igång med svenskan, försöka lära mig den, efter det blir det religion (islam) och sedan lite svenska igen.

Pusskram

Tisdag - Forsmark

Har stått hela morgonen och gjort en pastasallad till vårat besök på Forsmark. Känns inte riktigt som jag vill slösa points på deras lunchrestaurang.

Måste dra typ.
Ska vara vid skolan 08:30
..lite smink först bara, och, ehm, kläder.

Pusskram

Måndag morgon.

Har precis stigit upp ur sängen, segt men det gick. Var även precis och vägde mig, "Se på fan!", det chockar mig varje gång. Ganska sjukt med tanke på vad man äter :/

Jag vill bara säga: Viktväktarna funkar verkligen!

Pusskram

Triops-status

Jaha, då var det bara en kvar. Såg just när min ena triop dödade den andra. Morr! Rena kannibalerna. Från att ha varit typ fem-sex stycken till att bli en, grr!

Har tröttnat på plugg nu :/

Nu ska jag sätta igång med matten. Morr!

Något som gör mig glad är iallafall Future Idiots-skivan jag fick på posten härom dagen :)

Pusskram

Min fredag, lördag och dagens söndag.

I fredags som sagt kom mina päron hem, vilket var satans trelivgt må jag säga. Har faktiskt saknat dem. De hade även lyckats få med sig lite presenter :)

Jag fick ett par Levi's jeans som otroligt nog passade finfint, mamma kan min kropp tror jag ^^ De hade även med sig ett diadem, två toppar, en stickad tjocktröja, ett skärp och mina älskade
favorit-mascara. I USA är ju jeansen sjukt billiga, jag mena, mina jeans var lika dyra (billiga?) som mascaran, haha.

Jolly RanchersMor och far hade även med sig lite godis de hade köpt på någon affär där, Jolly Ranchers. Blev genast en favorit. De köpte både med fruktsmak (watermelon, cherry, apple, grape och blueberry) och cinnamon fire. Kanelen var verkligen en favorit, den bokstavligen brinner i munnen :)

... tre stycken Jolly Rancers ~ 1,5 points.

På kvällen i fredags var jag med min älskade, vi hade det mysigt som vanligt! Bestämde oss för att åka till västerås dagen där på.

Idag var det tänkt att vi skulle åka till västerås ungefär klockan tio, tio blev elva, elva blev tolv och tolv blev närmare halv ett. Men vi hann med det viktigaste :] Fredrik köpte 6x9or (högtalare) som han ska sätta i hatthyllan i bilen, komer bli askalas. Själv köpte jag ett par skor från dinsko, mycket fina tycker jag. På hemvägen stannade vi till på DjurMagasinet, där köpte jag hamstervadd och "kakor" till rut och två tuggringar till Molle. Måste ju tänka på djuren också :) Nej, mina triops fick inget. Middagen åt vi på ett avlägset TexMex-ställe, mycket pointsrik och god, cirkus 16 points :/

Sko


Väl hemma monterade vi in stereon, inte 6x9orna, han har inga hål för dem än. Nu kan pojken lyssna på valfri musik, vilken lättnad :) Medans vi grejade i bilen, så hällde jag i mig en halv 2liters Pepsi Max. Tyckte det var fruktansvärt kul att rapa, haha, jag är sådan.

Aktuell triops-status: Mina triops var ett tag cirka fem stycken, nu är det bara två kvar, kannibalism? De har förövrigt växt tll sig väldigt bra :)

Nej, nu ska jag ner och äta frukost, blir nog något i stil med gröt :)
Sedan blir det plugg under hela dagen:
♥ Matte - prov, onsdag
♥ Religion - prov, torsdag
♥ Kemi - labbrapport, inlämning under nästa vecka
♥ Svenska - muntligt framförande, onsdag
♥ Engelska - rättning, inlämning under nästa vecka
♥ Foto? - skrivuppgiten, vet ej när den ska vara klar

Pusskram



Jag är bara nog nere i en såkallad svacka, kan någon hjälpa mig upp?
... Vet dock inte hur


Powerbloggning

Ska schinga till skolan snart, men ville hinna med en lite bloggning...

Idag kommer iallafall mamma och pappa hem från USA, ska faktiskt bli skönt. Måset erkänna att jag saknat dem ^^ Runt lunch var det tänkt att de skulle vara hemma tror jag :)

Tjejidrott på morgon, som varje fredagsmorgon. Idag är det massage, jag som behövde ett idrottspass :/ Menmen, massage är skönt.
... Just det! Två handdukar skulle jag ha med mig.

Pusskram



Älskar dig! <3

Idag får du en BigMac för en tia på McDonald's

BigMacBigMacBigMacBigMac

Idag kom Fredrik hem till mig på lunchen, han ville till donken och köpa BigMac. Tio kronor kostade de tydligen idag, så han köpte fyra stycker :| Han åt dock bara tre av dem. Själv åt jag en nyttig grönsakswok med ris ^^ Iofs drog jag i mig en stor cola light, men vafan, den är godkänd enligt viktväktarna, bara en liten kalori ju.

Känns inge bra att ljuga för mina stackars farföräldrar, men vafan ska man göra liksom när man inte känner för att gå till skolan? :/ Har inte varit där sen i fredags förra veckan, haha. Aja, men det blir att gå dit imorgon, vi ska ju till SACO-mässan då. Har lite idéer på vad jag ska kika på tror jag :D

Idag har jag faktiskt typ skrivit klart skrivuppgiften vi fick på fotografisk bild, ska bara få ner lite om bildteori också. Har även hunnit med matte, religion och svenska :] Duuuuktig Amanda!

Nu ska jag "dona" vidare. Shipp!

Aktuell triops-status: De har typ ökat till den mer än den dubbla volymen, på mindre än ett dygn! :O

Pusskram

"100 bucks if you don't Smile"

Jag kan inte sluta garva!

 

Sova själv? :|

Jaha, inatt ska jag försöka tillbringa natten själv, vilket kommer vara en ren tortyr! Men det är väll bara att lära sig antar jag! >_<
Och jag trodde jag var ensam?
Nu när jag sitter här inser jag att jag inte kommer att vara ensam, jag kommer att vara omringad av äckliga kvalster! Fyfan! Som tur är har jag precis bäddat rent i sängen, både lackan, påslakan och alla örngott. Då borde det ju inte vara lika mycket av dem iallafall :| Waah, fyfan vad äcklad jag blir! Måste dessa äckeldjur finnas?

Men iallafall, över till att jag saknar min älskade! Får se hur jag klara den här natten ensam (nästan iallafall). Aja, ni märker väll om jag kommer till befinner mig i skolan imorgon eller inte.

Aktuell triops-status: Jag tror jag ser tre stycken triops som är i livet! :D

Pusskram

Det funkade!

Min första triop är nu född! :D Om man följer instruktionerna funkar det ju faktiskt, men jag hatar att följa instruktioner :P

Naaaao, räkna lite matte.

Pusskram

Dagens skönhetsideal

twiggyNu har jag äntligen kommit igång med mitt muntliga framförande på svenskan. Ämnet jag har valt är skönhetsidealen i dagens samhälle. Finns nog en hel del att säga hoppas jag, har iallafall en del idéer :)

Problemet med det här svenska framförandet är att man ska stå och prata i fem minuter, vilket kan vara lite knepigt. Hemma kanske det går jättebra och det blir precis fem minuter, men sen väl i skolan kanske man blir lite nervös och pratar fortare, vilket medför till att det inte alls blir fem minuter. Hmm :/

Det är bara att prata ungeäfr hälften så snabbt som man gör i vanliga fall så ska det nog gå bra :]

Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas inte jag ska framföra den här veckan, känner mig verkligen INTE redo. Jag tycker det är någon killes tur nu, Karin var ju modig och göra det först :P

Det konstiga med den här uppgiften är att jag inte är nervös för att prata inför klassen, jag gillar min klass. Det är fan Olle, min lärare, som är det feta problemet. Han har väldigt stora krav på oss. Man har ju hört sen tidigare att man ska fantisera i hur de ser ut i underkläder om man känner sig nervös, men usch, det kan jag ju inte göra med honom >_< !! Det är väll inte meningen att jag ska spy på cupen.

Nu ska jag fortsätta igen.

Pusskram



Tycker inte om dig mest! <3


Mor och far på väg till USA.

De åkte runt kvart i sju imorse, jag gick upp tidigare för att säga hejdå, Molle var skitsur för han inte fick följa med. Haha. Så nu blir Jonas och jag (Molle och Rut) ensamma hemma, det ska nog går bra. Bara vi kommer ihåg att ge hunden mat.

Shit, jag vill verkligen inte ha samhällsprov nu på morgonen! Kan det inte så värst bra heller. Ska försöka powerplugga lite nu på morgonen, brukar funka faktiskt :)

Shupp!

Pusskram

Akvariet :O

Cissi och jag har varit modiga och gått och satt oss i samhälls datasal, akvariet ^^ Orkade inte flytta på naturaettorna...

Borde egentligen göra min sammanställning av webbprästens frågor, men jag har filen hemma, så det går inte :D yey! visst skulle jag kunna skriva lite gena tankar, men nejsch!

..blir kanske till att läsa lite fysik :/ Boken ligger ju här brevid mig och ser ledsen ut, grrr >_<

Pusskram

Skola snart

usch, hinner knappts skriva. Sitter just nu och väntar på att temperaturen i vattnet ska bli rätt, hoppas den blir det snart :/ Nu ska jag springa och välja kläder :)

Pusskam

Min avi kom från posten idag :) - nej ingen film.

Tänkte bara att ibland blir det ju missförstånd:
http://www.warpdrive.se/?41471

Men iallafall, var ju nationellt idag, var riktigt drygt att skriva för hand.. men hann iallafall bli klar i tid :) Tror kanske att jag följde instruktionerna också ^^

Fredrik och jag hämtade paketet på "posten", ica bergvreten. Där i låg 12 fisbomber och ett paket Triops Deluxe. Fixade iordning triopsen direkt när vi kom hem men insåg att vattnet inte var redo förrän minst åtta timmar senare, så det blir för mig att tillsätta äggen imorgon bitti istället. Måste vara noga med temperaturen bara :/

Självklart ville vi även testa fisbomben vilket det var tänkt skulle göras ute, eftersom det skulle stinka så förjävligt. Jag kastade ut påsen och den blåste upp sig precis som den skulle. Då får min hund Molle tokdamp och springer fram och tar påsen vilken själklart smäller i hans mun. Han springer in med påsen och tjurar i hundkorgen och en äcklig gegga rinner ut. Vid det här laget luktar det redan ruttet ägg på hela nedervåningen och vi inser att det faktiskt funkade som de skulle.

Nästa studentbus?
Lätt!

Pusskram

Nationellt prov svenska B

Jaha, då har dagen kommit. Dagen då man ska sitta och pina sig själv i cirka fem timmar och skriva uppsats, dessutom för hand! Fan så mycket lättare det skulle vara om man fick använda dator, men datorerna skulle inte räcka till alla som ville.. man skulle gått teknik :/ Min hand kommer typ börja krampa efter halva tiden! Fan rent ut sagt, vill verkligen skriva på datorn >_<

Idag ska jag träffa Fredrik efter skolan, han ska hjälpa mig att plugga samhällskunskap. Det kommer att gå kanon! Hoppas bara han inte dör av uttråkning.

Pusskram



Hallongrotta utan hallon.



Måndagskväll

Tränade med flickorna, var ett stort gäng idag :] Hannah, Alexandra, Ninni och Linnea. Det är bra, tråkigt att träna själv. Var även ett nytt program som jag gillade starkt.

Har pluggat samhällskunskap så gott det går nu på kvällen, är nämligen lite nervös inför imorgon + att jag har en stor saknad inombords!

Dagens pointsintag var perfekt,  kunde spara fyra points till helgen :] Fick även i mig en smarrig liten chokladboll på 3,5 points ^^

Nej, sova nu?

Pusskram



Folk förändras till det sämre :/
bara att acceptera eller något.

King for a day

Runnin' twice as fast, I see,
you're getting sick again.
You're runnin' faster all the time.
If I could take it away
You know I would

Makin' plans to rule the world
Spread yourself way too thin.
You're wishing that you were king
it's killing you.

arrrgh, nu är bloggen knas igen!

fattar verkligen inte, det är ju inte direkt något som jag gjort :/ men jag har skickat iväg ett mail till blogg.se, de fixade ju det sist, vilket jag även denna gång hoppas på. då ska nog mina å, ä och ö fungera :]

dags att hoppa i träningskläderna och smörja in ansiktet, det sticker verkligen!

Pusskram



saknar dig!

...

:(

Tre veckor kvar

Trodde inte jag skulle klara mig så pass bra som jag gjort med viktväktarna, det har faktiskt gått förvånansvärt bra! Visst har det varit lite jobbigt att räkna points nu den första veckan, men jag har lärt mig väldigt mycket. Nu kan jag äta frukost utan att titta i tabeller, haha.

Ställde mig på vågen imorse, trodde aldrig det hade hänt något, men se på fan det hade det! Det är väl ganska så bra att man går ner lite innan jul så det är "okej" att gå upp sen, gillar det där plus minus noll liksom ;P

Shit, har verkligen ingen lust att gå till skolan, har bara lust att vara hemma, kanske titta på en bra film och äta god... ehm, frukt. Men nej, jag ska istället till Estet, som förövrigt har hemska lokaler, på en fotokurs med CHARLOTTE. Usch. Kikade min fc nyligen, hoppades innerligt att jag hade fått ett mail från henne där det stod något i stil med att hon inte kunde komma.. jojo, det är ju som att vinna på lotteri, typ omöjligt.

Grr!

Nu ska jag hoppa i lite kläder.

Pusskram

minus 13 points.

chokladHar varit duktig och sparat en massa points under veckan, vilket medförde till att jag kunde äta en hundragrams chokladkaka :D

Känns inte riktigt som det här ska leda till någon viktnedgång direkt, men det är väll inte riktigt det jag är ute efter, tror jag.

Inga sparade points nu, precis som att börja om från början.

Nu blir det sängen för min del om jag i huvudtaget ska orka upp till Charlottes lektion imorgon. Vi har labbet imorgon iallafall, det är ju faktiskt kul.

Pusskram

Grattis på fars dag, Far ;]

Biffhans

Var hemma hos Fredrik igår då vi fixade denna fina bild på min käre far, blev hellyckad tycker jag! Pappa tyckte också den var mycket fin. Lägg märke till guldtanden!

Vaknade upp hemma hos Fredrik, lika trevligt och underbart som vanligt. Åt endast frukost och åkte sedan hem till mig för att hämta samhällskunskapsböckerna, samt installera om min dator. Nu är allt bra med den igen. Dock tjatar windows om att aktiveras, trots att vi gjorde det, morr!

Fick skjuts till Cissi av Fredrik, han hade ju "typ vägarna förbi". Det var ju även planerat att han skulle hämta Henke så det blev ju kanon. Cissi och jag skötte oss faktiskt riktigt bra, gjorde mycket fina anteckningar ^^ Hann även med en sväng till stallet då Cissi skulle släppa in hästarna. LERIGT!

Just nu sitter jag här och saknar Fredrik, hoppas vi ses snart!

Pusskram

Lördag utan godis :/

Igår sov Fredrik hos mig, mysigt! Vaknade faktiskt riktigt tidigt, vilket är ganska skönt, hinner ju med en hel del då :) Han fick dock åka hem ganska så tidigt då jag var tvungen att skriva klart etiken, vilket jag gjort. Ska alldeles strax börja med webbprästernas frågor och sammanställa dem. Det kommer gå jättefort ^^

Ska ner och kolla på när pappa spelar hockey om en timme. Kan bli intressant, har inte sett gubben på skridskor på väldigt länge, haha :P Hoppas Fredrik vill kolla bara, annars ses vi inte förrän efter matchen, vilket suger!

Dagens överkonsumerade vara:

[A]manda-rin







Pusskram



Lingonsylt! ^^

Ibland är skolan trevlig :]

Var astaggad på idrotten då vi hade vollyboll. Chockade mig själv genoma att göra någa super-survar. Jag vågade även mig på att försöka ta emot cissis super-duper-survar, som förövrigt är dödligt hårda. En lyckad tjej-idrott med andra ord^^

Engelskan var trevlig den med, skrev om "Titta Nick" med Matilda. Gick kanon verkligen, hann med en hel del. Det tragiska är dock att det ska vara klart nästa vecka, samtidigt som allt annat skit! GRR!

Sen var det lunchen då, gick bra att räkna points idag. Visste ni förresten att 50g ärtor är 0,5p? Ibland är det bra att ha ett tålamod, för det är väldigt drygt att väga all pointsberikad mat :/

Kemin idag var väldigt intressant och bra, fast väldigt dålig om man tänker på att vi har prov snart. Eller ja, snart och snart, men det är ju det där jävla riksprovet som sagt. På lektionen ägnade vi nämligen en kvart åt att läsa några papper, resten av tiden skulle vi "diskutera", tjena hejsan. Cissi, Elin, Alexandra och jag pratade för fullt med vår lärare Stefan, tror det spårade ut. Det slutade med att vi lärde oss att man kan döda en människa genom att spruta in Kaliumklorid i blodet. Detta skulle då leda till att hjärtat slutade slå. Kaliumklorid är väldigt vanligt och finns i alla labbsalar, blandannat i skolan :P Eftersom detta ämne förekommer naturligt i kroppen skulle det knappt märkas att denne dog på detta vis, eftersom hatlerna sjunker till de normala efter ett tag. Det gäller bara att trycka in sprutan där det är svårast för den som sedan obducerar liket att hitta hålet där man tröck in sprutan. Elin föreslog hälen.

Efter skolan stannade vi duktigt kvar och gjorde samhällskunskap. Anders har ju gett oss cirka 11500 frågor att besvara. Morr på honom.

Nu är Fredrik här, dags att mysa! ;D

Pusskram

Frajdij

- Maggan

Vollyboll på tjejidrotten nu på morgonen, wiiih! Efter det engelska, lunch och kemi. Duktiga som vi är ska vi vara kvar efter skolan och plugga matte och samhällskunskap. Morr, men det brukar ha en tendens att bli väldigt trevligt dessa fredagseftermiddagar^^

Gårdagen roade jag mig med Fredrik. Sov länge, vilket var väldigt skönt. Märkte nu att när jag skrev sov ville jag skriva SoV, för mycket kollande i bilannonser känner jag, haha. För er som inte visste så står SoV för sommar- och vinterdäck.

..Men iallafall, spenderade som sagt gårdagen med min käresta, mysigt! Var en sväng på stan, jag ville kolla på vinterskor (damn, tänkte skriva vinterdäck >_<). Fast egentligen när jag tänker efter var det ju inte vinterskor jag ville kika på utan höstskor. Men det mesta som finns i affärerna just är med hög klack, vet inte riktigt om jag är kapabel att ta mig fram på höga klackar.

Tränade sen med Alexandra, step up. Var faktiskt riktigt kul, Susanna gjorde det riktigt bra. Det enda som är tråkigt är att man är lite otränad, men det hoppas jag kunna ändra på.

Nu ska jag ner och äta frukost och räkna points.

Pusskram



Ett kilo redan din jääävla unge!
Själv ska jag vänta med att väga mig tills på måndag.

Forever and ever!

Pojken som börjar på F.

<3

...när ett negativt svar plötsligt blir ett positivt!

...som sedan blir negativt >_<

Jag hatar att skriva överskrifter, jag vet aldrig vad jag ska skriva. Vad sägs om: Onsdag!

Onsdag idag, en av, enligt mig, den värsta dagen i veckan. Vet inte riktigt varför jag tycker det, kanske beror det på den dryga fysiklektionen efter lunchen.. vem vet. Sen är denna dag träningsfri, vilket är ganska så tråkigt.. men visst hinner man med mycket.

Nu på morgonen hade jag tänkt att fortsätta på etik-uppgiften vi fick på religionen, men det ville sig inte, och då var det inte jag som var anledningen. Mitt windows måste aktiveras och jag har bara skjutit upp på det. Nu kommer jag inte in på datorn, får helt enkelt installera om xp >_< grr! behöver ju mitt Point Plus.

Idag efter skolan ska jag förmodligen följa med Fredrik till Stockholm för att kika på bil. Hoppas det är några bra bilar, hoppas det verkligen för hans skull. Tycker han har snokat efter bil ganska länge nu, spelar ingen roll för mig, men jag tänker på honom :/ Sen var det även tänkt att jag skulle tillbringa natten hemma hos honom, det är ju aktivitetsdag imorgon ;]

Nej, frukost nu, fyra points?

Pusskram


Stäpp app!

Fick mitt efterlängtade besök av Fredrik, riktigt mysigt.
Blev även nästan försenad till träningen idag <3

Till dig:
rosa fiskar

Pusskram

Åååå, ääää, öööö

Mitt mail till blogg.se verkade ha en effekt. Buggen som fanns gällande å, ä och ö är numera åtgärdad :] iiih!


Kom hem från skolan nyligen, varken hunden eller mor är hemma, inte låst heller :/ Hoppas de dyker upp snart. Fast jag har någon liten känsla av att mor min är och kollar till läget med foten.

Idag hade jag ju som sagt ingen samhällskunskap, skönt! Anders var iallafall snäll och meddelade oss detta till skillnad från Stefan, kemiläraren. Nej, han var ju tydligen sjuk idag, morr! Hade haft en lång och härlig sovmorgon fram till klockan 13:20. Grrr, blir så jävla trött på lärare som inte meddelar sig, och allar mest på foto-läraren. Denna kvinna må vara Guds stora misstag. Hon är menlös, kan ingenting och vet helt enkelt inte hur man undervisar elever. Tummen ner för den kvinnan!

Nu sitter jag och vämtar på att Fredrik ska komma hem till migl, det gör han om cirkus 40 miniuter. Innan dess ska jag hinna med en del saker, blandannat städa Ruts bur var det tänkt. Borde kanske städa min egen bur också :/ Naaawh, vill inte. Men det måste göras --.--

Step up var det tänkt. idag Hoppas det är roligt, har inte tyckt det vart lika kul de senaste gångerna. Kanske för att jag och Alexandra är så jävla skillade ;P Nej men allvarligt, på torsdagar har vi ju "galningen", som förövrigt är helt underbar, och hon har blivit sjukskriven >_<

Nej, nu ska jag schinga och städa Ruts bur.. Hon själv borde badas också.

Pusskram


Tisdag och jag vill bara sova.

Idag hade NV3A  turen att slippa samhällskunskapen :D Detta ledde till en liten sovmorgon, börjar dock om en halvtimme, 10:10. Men det är ju alltid något iallafall. Hade tänkt att städa Ruts bur nu på morgonen, men sov lite extra så det hanns helt enkelt inte med. Hoppas inte Fredrik har något emot att jag gör det efter skolan.

Som vanligt saknar jag honom >_<
Det är fan riktigt ansträngande att tycka om någon.

Pusskram

Viktväktarna dag.1

Tror faktiskt att det kommer att gå bra för oss. Känns skönt då vi är tre stycken som kör det, plus att jag fick med mig min käre mor också. Det medför ju till att det blir nyttigare mat lagad här hemma och därmed lättare att räkna points :)

Dagens frukost var faktiskt riktigt god och mättande, trots det låga points-intaget. Lunchen var dock värre, vi åt nog på tok för lite än vad man ska. Därför har jag bara hunnit ätit upp 12 av de 20(+2 extra för träningen) points man ska äta. Mamma lagade typ "för nyttig" mat. Men det blir nog bättre imorgon :)

Idag har jag saknat min kära otroligt mycket. Märkte knappt på träningen hur trött jag blev i musklerna då det enda jag hade i huvudet var fredrik, fredrik, fredrik. Antingen är jag en väldigt svag människa som inte klarar av lite saknad eller så är jag bara väldigt jättekär. Det här är inte "en liten saknad", det är en hemsk tortyr som jag utsätts för. Fattar inte hur jag ska överleva tills imorgon. Därför tror jag mer på alternativ två: väldigt jättekär.

Nu ska jag försöka skriva lite etik "Det är rätt att göra abort". Tror det finns en hel del att skriva där faktiskt :]

Pusskram

Viktväktarna

Då var det dags då, viktväktarna i fyra veckor framöver. Vi har allt material vi behöver så det här ska nog gå bra. Har även laddat hem Points Plus av viktväktarna, ett vädligt simpelt program men väldigt behändigt :)

Blev lite arg då jag vägde mig imorse, samt tog midje- och höftmått. Shit säger jag bara!

Snart blir jag hämtad av min älskade eftersom jag iten har någon cykel. Ojoj vad jag tycker om den där pojken!

Pusskram



Feel like making loooooooooooove!


Helt vanlig konversation hemma i familjen Erikssons kök.

(Jag sitter och biter på en dvd-film som de har hyrt tidigare under dagen)

Far: Amanda, sluta. Ungefär tio negrer har säkert tagit på den där.

Jag: Det kanske är därför jag slickar på den.

Mor: Men du då, du har säkert ollat den.

Far: Ja, men du har säkert ”läppat” den.

 

..sen asgarvar alla.


Jag

<3

Tycker om

<3


Fredrik

<3


Snö :]

Första november och snön är här! Är det inte underbart? Det är ju nästan så att man vill sätta på och nynna till Dean Martins "Winter Wonderland". Och inte blir man mindre olycklig av att se hur lycklig Molle blir när snön kommer. Men det finns ett litet problem med denna snö, har knappt några skor att sätta på mig. Men förhoppningsvis finns det nog en hel skor där ute i affärerna som väntar på att bli just mina. Får hoppas på det iallafall :/

Idag ska jag ta stadbussen ner på stan, har en del ärenden att uträtta. Blandannat låna om ungefär ett dussin böcker som lämnats in försent till bibblan. Dock ligger alla böckerna i skolan, eftersom dessa bantningsböcker är till projektarbetet. Blir även till att lämna två par skor till skomakaren och hoppas på det bästa. Kanske tröstshoppa lite granna också, vi får se vad plånboken tillåter.

Nej nu måste jag skynda mig, bussen kommer strax. Jag har ju alltid en tendens till att komma precis till allting, därför tänkte jag vara i tid den här gången. Och om jag kommer försent till bussen missar jag min inbokade tid.

Pusskram



Play safe! >_<