Tordag

Jag håller med Frida, det börjar bli lite långtråkigt att bara gå hemma. Men det konstga är att jag inte orkar hitta på något. Jag kan ju liksom ta en promenad ner till stan eller kanske cykla till badhuset och simma en sväng. Men det blir liksom inte av.

Men idag har jag iallafall någon tanke om vad jag ska hitta på:
  • Gå en sväng med Molle - som jag alltid gör
  • Fundera ut vad jag vill plugga till i höst
  • Träna Step Up kl. 18:00
  • Gå igenom invändig- och utvändig kontroll av bilen.
  • Äta frukost och se på Ally
  • Städa rummet kanske, ser ut som ett bombnedslag som vanligt! (Vill inte >_<)
Bra dag!

Pusskram

Körlektion och tapetval

Vaknade upp hemma hos min älskade imorse. Såg klart Bee-Movie på morgonen som vi nästan höll på att somna ifrån igår, så vi abröt, för filmen var för bra för att missa. Hann inte med så mycket mer än att äta frukost och älska varandra innan Fredrik skjutsade in mig till körlektionen. Fick köra nya bilen, Volvo C30. Den hade inte ens gått 90 mil när jag körde :)

Mamma hämtade mig sen med den supersnabba monsterbilen, även kallad Polo:n. Kollade ett avsnitt Ally sen när jag kom hem. I början gillade jag inte riktigt serien, den var liksom lite "seg". Men nu älskar jag den NÄSTAN lika mycket som Desperate Housewives.

Åkte nyss ned med pappa och valde nya tapeter, mina andra skulle ju ta sån lång tid att få hem. Tror valet blev riktigt bra faktiskt.

Nyligen så hittade jag detta
test på tjuvlyssnat.se, som var lite kul. Varken Mamma, Jonas, Emil eller jag klarade det. Haha. Måste öva vidare på det där så jag klarar det. Säkert en bra merit :) Haha.

Pusskram

Truckutbildning idag igen...

Jag har ju klarat av det teoretiska så idag är ska vi göra det praktiska. Ska nog köra fyra olika truckar tror jag: lågplockstruck, högplockstruck, motviktstruck och ledstaplare. Hoppas vi hinner alla idag, vore skönt.

Var helt slut igår efter träningen. Hur jobbigt som helst, men även hur skönt som helst :D Alltid så himla skön känsla efter träningen. Kanske blir träning idag också, beror på Fredrik, om vi skulle ses eller inte. Om det blir det träning så blir det body sculp, ruskigt jobbigt om man gör det rätt. Blod, svett och tårar.

Pusskram

ROFL

image364

Träning snart! ^^

image363Gud vad jag ser fram emot känslan efter step up:en, den är alltid så himla skön. Då vet att jag att jag ansträngt kroppen och jag vet att jag inte behöver ha så mycket ångest om jag nu skulle vilja dricka ett glas oboy framför tv:n ikväll.

Känns så himla skönt nu om jag kommer att komma igång med träningen. Köra step up varje måndag och en eller två pass till i veckan. Jag kommer att vara så stolt över mig själv. Och som sagt, lika bra att börja i tid med träning och kost, så man slipper panika en vecka innan sommaren börjar.

Bra att jag har Alle som hjälper mig komma igång :)

Pusskram

Som jag skrev på min bilddagbok

image362

Ibland hatar jag min mobil, eller mig själv.

Jag tappar ständigt bort den eftersom den är smal osv.

Jag känner på jackan och tror att den inte är där, men sen andra gången jag kollar ordentligt ligger den där. Samma sak om den ligger i sängen, slår på täcket lite och upptäcker den inte. Man måste liksom leta noggrannt >_< Satans mobilhelvete.

Förstår verkligen, den gömmer sig ständigt. Sen har den aldrig fulladdat batteri heller. Grr.

Helgen flöt på fort...

I helgen har det hänt en massa kul faktiskt. På fredagen hämtade vi polon, som ni kanske vet. Sen drog Fredrik och jag direkt till Hälla med den för att köpa en pannkaksspade (stekspade man kan steka pannkakor med, även kallad palett). Vi letade men hittade tyvärr ingen. Åkte ju även runt i torsdags och letade i Enköpings alla tänkbara affärer - ingen pannkaksstekspade >_< Det skulle ju dessutom vara en present till Mia.

När affärerna stängde så åkte vi till Max och käkade Maxmål och smält cheddarost :D Jag var så nöjd och belåten man kan bli. Jag är helt tokig i Maxhamburgare, helt sjukt. Jag älskar dem! Sen på kvällen såg vi film och åt godis :D

I lördags var jag hem till M.Forssman till hennes GIGANTISKA etta. Sjukt stor och hemtrevlig :D Hon blev lycklig över hennes födelsedagsprestenter hon fick av mig. En vanlig stekspade, pannkakssmet, hallonsylt och två fina te-koppar. John, Jossan, Robin och Christian var också där :) Det hela slutade med att vi såg en film hemma hos Robin, mycket trevligt!

Igår åkte jag ut till Fredrik och vi bakade Amerikanska chokladmuffins. Första försöket så glömde vi bakpulver, vilket slutade med riktigt tunga och kompakta muffins. Vi bestämde oss för att göra ett nytt försök och dom blev underbart goda. Såg på en film som hette Juno. Den var riktigt bra och rolig faktiskt, lite annorlunda :) Rekommenderas faktiskt.

Idag har jag övningskört med mamma i Polon. Sen ikväll halv åtta blir det step up med Alexandra och hennes pluggkompis Tina.

Pusskram

My car

image361

Idag hämtar vi Polon :D

Idag har jag inte så mycket planerat. Först och främst ska jag äta frukost och titta klart på första avsnittet av Ally Mc Beal. Sen ska jag nog rensa skrivbordet, eftersom att det kommer att åka åt flanders när vi tapetserar om mitt rum. Vad ska jag med ett helt skrivbord till när jag har en lite laptop? Och vad ska jag med ett skrivbord till som ser ut som "hej kom och hjälp mig" och är lika trasigt som "hej kom och hjälp mig"?

Eftersom att jag varken ritar eller pluggar så finns det ingen anledning att spara alla fem miljoner pennor jag äger, samt alla kollegeblocke. Räcker att jag sparar ett kollegeblock och några pennor av varje sort. Går ju faktiskt att köpa nytt sen.

Har även sjukt mycket annat skräp, som jag inte vill slänga. Men fan, jag måste slänga. Ska ta fram en stor sopsäck och kasta mycket.

Idag när far har kommit hem från jobbet ska vi hämta min polo, jag längtar! Det jag dock inte ser fram emot är att betala den ;D

Bilder kommer upp senare.

Pusskram

Jag har köpt en bil :D

En mörkgrå VW Polo 1,6 från 99. Ska när som helst slå över till 7000 mil.
Jag är riktigt nöjd :D

Promenad och pluggning

image360

Pluggar just nu lite truckteori, vilket är satans tråkigt >_< Om det kommer några frågor om motorer och grejs så kuggar jag direkt.

Ledig idag :D

Idag ska jag få känna på hur det är att vara arbetslös. Vara hemma hela dagen utan att göra någonting. Låter ganska så skönt tycker jag, om man borster från att jag inte kommer att få några pengar. Vilket jag behöver, då jag vill köpa bil.

Sen nästa vecka kanske vi får börja jobba igen och dra in pengar :)

Vaknade redan halv nio idag, vilket var jäkligt skönt. Var helt utsövd fast jag vaknade då :) Så fram tills nu har jag sett två avsnitt av That 70's Show och ätit en härlig grötfrukost.

Snart ska jag plocka ur diskmaskinen som mamma bad mig om, samt gå en sväng med Molle.

Pusskram

Truckutbildning hela dagen lång.

Vaknade av lillebrors vibrerande mobil idag, irreterande. Förstår inte varför folk (:P) har så svårt att komma upp om mornarna. Kanske är det jag som är mongo, vad vet jag.

Åkte till "jobbet" idag för en truckutbildning. Vi hade teori från halv nio till fyra, vilket känns VÄLDIGT länge om man inte suttit vid skolbänken sen maj/juni. Men kortet ska tas så då får man helt enkelt stå ut.

Vid lunchtid så åkte Frida, Fredrik och jag till Boulevard och åt sallad och
bolognese (om det nu stavas så, googlade och då kom det fram en hund). Sen åkte vi tillbaka och parkerade på GÄST. Vi ansåg att vi kunde parkera där idag då våran anställning gått ut.

Bildbevis, orkade ej fixa till färgerna:
image359

Nu tänkte jag göra lite dryck med sodastreamen. Har att välja mellan följande smaker:
  • Cola
  • Lime Lemon
  • Red Berries - Köpt igår
  • Ginger Ale - Köpt igår
Pusskram

Vi kan para ihop oss om du vill :)

image360

Nissan Micra 1,0 Breeze -01

image357

VILL HA!

En sak som är bra är att pappa och jag är väldigt överens när det gäller bilköpet. Han håller med mig om att bilen inte bör vara äldre än -99 och inte gått över 10 000 mil. Dock har sux:en det. Dessutom är han villig att åka en bit för att hitta bil åt mig ^^

Tjejmiddag

image356

Igåra hade Becca och jag tjejmiddag hemma hos henne i Fjärdhundra. Riktigt lyckat faktiskt. Tacos och en jäkla massa godis, chips och dipp. Vi var så mätta att vi inte ens smakade på kladdkakoRNA. Funderar om jag ska ta mig en bit snart ;D

Tack tjejer för en lyckad kväll!

Sjukt trött, men tror starkt att det beror på förkylningen.

Igår gjorde jag inte mycket alls. Kom hem och åt mat, sen tog jag det lugnt. Letade efter bil och chillade lite. Skön kväll som tog slut alldeles för fort.

Idag jobbar jag till 18.00 som vanligt. Men imorgon jobbar jag till 15.00 istället. Därför blir det inte mycket fritid idag. Kommer hem halv sju och ska helst sova runt nio halv tio, då jag går upp 05.00 imorgon.

Igår kollade jag på AFV . Det är så så himmla bra. Ett av de få program jag verkligen skrattar till. När jag tittar på det kan jag verkligen inte hålla tyst, sitter i stort sett ensam i soffan och apflabbar.

Hoppas det finns mycket att göra på jobbet idag. För när det inte finns något att göra så har dagen en tendens att sega fram.

Pusskram

Vilken jävla förkylningen...

... den slutar lixom aldrig.

Igår efter jobbet så var Maria, Molle och jag i Gånstaspåret och gick femma. Härligt! Dock var vi som Bambi på hal is, men antar att det hör till när man går på en isbelagd väg.

Pusskram

Fortfarande snuvig

Nyser och snorar precis som gårdagen. Hoppas det blir bättre under dagen iallafall.

Idag efter jobbet hade jag tänkt att ta en riktigt lång promenad. Men vet inte riktigt om det är så bra med tanke på min förkylning. Kanske blir att jag ligger i sängen och tittar på tv istället. Visserligen blir jag inte smärtare av att ligga och glo på tv, men någorlunda friskare iallafall.

Ska hoppa i arbetskläderna nu, ska ju faktiskt cykla om en halvtimme. Fast först en huvudvärkstablett. Skål!

Pusskram

Molle blir tio

image355

Min vovvsing blir tio idag. Kan knappt tro det. Det känns som det vore igår vi tog hem honom. Satan vad tiden går fort.

Det blidde liksom inte vv idag

image354Jag är snorig. Har säkert snurvlat flera liter. Dessutom har jag nyst som en idiot på jobbet... så inom en snar framtid kommer hela lagret vara infekterat med muterade super-amanda-bakterier.

Stackars mig med allt snor. Jag snurvlar och snurvlar, och inte blir det bättre. Allt snurvlande ger mig stark huvudvärk, kan nog nästan kalla det migrän. Jag är dessutom sjukt hängig på grund av förkylningen. Trött, men inte brist-på-sömn-trött, utan förkylnings-trött.

Jag hatar att vara förkyld, jag blir alltid så hängig och slut i kroppen. Men känns inte som man vill vara hemma från jobbet på grund av en liten förkylning. Får hoppas det blir bättre imorgon helt enkelt.

Idag var det då tänkt att kag skulle börja med viktväktarna, men jag orkade inte leta fram böckerna.. så jag sket i det. Istället får jag starta ett hälsosamt liv, för jag orkar inte räkna points... även om jag är sjukt bra på det :P

Herregud, jag borde faktiskt veta hur man lever hälsosamt. Till och börja med har jag nog sett varenda liten sekund som Anna Skipper har visat sig på tv. Sen skrev Elin, Cissi och jag ett ~ 90 sidor långt arbete om dieter. Jag BORDE veta hur man på enklast sätt lever hälsosamt. Ja, egentligen, men fan vilken djungel det är.

Men till och börja med kan jag ju sluta äta niggahballs på en måndag.

Nu ska jag snyta mig, för ungefär sjuhundrade gången idag.

Pusskram

Bilden är förstaträffen på google på sökordet "snor".

Mätt och äcklad.

image353Har ätit massvis med onyttigt. Nu får jag tammefan ta och skärpa mig. På måndag blir det viktväktarna. Måste få bort kilona som ploppat upp på senaste tiden. Eller ja, ploppat upp... förvånad blev jag väll inte med tanke på alltt skit jag slängt i mig.

Motion och nyttig mat.
Hejdå chips och dipp.

Pusskram

Fotnot: Ej mitt foto

Snart är det helg :D

... men vad innebär det då? Ledighet förstås... men vad som ska ske vet jag inte.

Idag slutade vi tidigt igen. Passade på att gå en långpromenad med Molle. Gick så jag skulle möta mamma när hon var på väg hem från jobbet. Skönt att röra på sig lite granna iallafall.

Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, tittat på That 70's Show och letat bil. Det står mellan Nissan Micra k11, Renault Clio (-99, innan är de riktigt fula) och Opel Corsa. Var ju lite inne på Opel Calibra först, men jag har bestämt mig för en liten och behändig bil :]

Pusskram

Bitterfittans hund

Hittade detta inlägg som var värt att citeras:

image350

"Detta är min kära hundjävel Best. Hans största fritidsintresse är
att suga av sig själv samt sätta på min andra hund, Puma. Leka
med däck duger också i brist på andra intellektuella sysslor."

image351

Grattis Becca! :D

image348image349image346
image347

Becca fyller nämligen Systembolaget idag :D

Jag skulle faktiskt egentligen ha varit född den nionde januari,
dock ett år senare än henne ;D

Körlektion Nr 10


<3

Idag har jag varit riktigt glad. Jobbet var kul och livet lekte :D Hoppas det fortsätter så här! Har lyssnat som en tok på den här låten, kanske därför jag är så glad ^^

Dagens arbetsdags slutade halv ett, då jag satte mig på cykeln för att ta mig till körlektionen. Det var pakrering som gällde på dagens schema, Nos-, bak- och fickparkering. Gick jättebra faktiskt :]

Nu sitter jag här i min mysdress i blågrå velour från B-young.. Hur skönt och mysigt som helst. Har äen ett par tofflor på mig som jag fick i julklapp. Komplett mysoutfit ;D

Nu ska jag se lite That 70's Show, men först ner och pressa lite juice... om det nu finns frukt hemma. Är fruktansvärt sugen på äppeljuice av grönt äpple.

Pusskram

Keso och blåbärssoppa

Just nu sitter jag och äter lite keso med blåbärssoppa. Inbillar mig att det är nyttigare än glass och kolasås - vilket det säkert även är ;D

Faktiskt riktigt gott, tror det var Cissi som råkade nämna det någon gång.

SELMA DIN LILLA LUS!

image345

Ska strax beställa en ny laddare >_<

Jag har aldrig haft så ont i handlederna som jag har just nu.

Som ni kanske vet så var jag ju i Romme i lördags för att testa på Snowboard för första gången. Gick faktiskt förvånansvärt bra :D Dock när jag vaknade upp i söndags hade jag ont i varenda liten muskel i hela kroppen. Dessutom gjorde svanskotan så in åt helvete ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag fick ju till en hel del vurpor som sagt. Men det var jag inte ensam om... Erik och Viktor fick till en hel del de med, även Jens ;D

Igår körde jag då Halkan, vilket var väldigt skoj :D Hade en störtskön körlärare. Till Halkan fick jag skjuts av grannen Janne, eftersom han hade vägarna förbi Västerås när han skulle hämta upp ett par grejer med bilen. Så det passade ju perfekt att jag lifta med honom.

När Halkan var slut så ringde jag Janne, eftersom det var tänkt att jag skulle åka med honom hem om det passade. Dock befann han sig i Örebro då, så om jag skulle åka med honom så fick jag vänta ett bra tag. Så jag bestämde mig för att fråga en kille, som skulle till Enköping, om skjuts. Det var hans snälla morfar som skjutsade oss. Gissa om jag hade tur, han bodde dessutom bara ett kvarter bort från mig :) Yey!

Och så över till jobbnyheterna. Idag fick jag reda på att jag ska sluta jobba de sena skiftet, vilket känns jäkligt bra. Nu kan jag börja träna igen! Funderar på att börja träna Step Up i idrottshuset. Det kunde jag ju inte förut då jag jobbade sent varannan vecka.

Dock måste jag ta ledigt för en del körlektioner som jag bokade in på morgonen, eftersom jag trodde att jag var ledig. Men det löser sig nog det där.

Nu ska jag fortsätta kolla på That 70's Show :D

Pusskram

Sjukling-Mimmi

Har precis gett Mimmi sin medicin så nu sitter hon i mitt knä och knaprar Fitness-flingor som belöning. Eller flingor och flingor, EN flinga. Den var gigantisk så jag tyckte en räckte.

Hon blir bättre och bättre. Hoppar, klättrat och har sig. Tror faktiskt jag kan hänga upp hängmattorna snart utan att hon rammlar ned från dem :D

Scrubs nu och sen sova. Ska ju faktiskt upp tidigt imorgon för en tripp till Romme med Jens, Viktor, Erik, Maria och Cissi.

Pusskram

Fredag! :D

Inlägget skulle ha publicerats imorse, dock fungerade det ej.

image343

Idag är det fredag, andra och sista arbetsdagen denna vecka. Härligt!

Jag är lite nervös inför imorgon. Ska åka snowboard för första gången och jag kommer i stort sett att dö. Mina handleder kommer att gå av och rumpan kommer bli helt täckt av blåmärken... men det blir säkert kul!

Nu ska jag kila och ge Mimmi medicinen och sen prova termobyxor + jacka.

Pusskram

Romme imorgon

Imorgon blir det Romme med Jens, Erik, Viktor, Cissi och Maria. Kommer bli hur kul som helst. Eller ja, vi får se hur kul det blir för min del, jag ska ju åka snowboard för första gången. Fast Viktor och Erik testar också snowboard för första gången... och Jens och Maria har inte heller åkt så jättemycket snowboard.

Förmodligen kommer jag att tillbringa den största tiden sittandes på backen gråtande. Men men, sånt är livet ;D

Pusskram

Connie - 6 år



Det sötaste jag hört.

Torsdag

Vaknade ungefär för en timme sedan. Gick upp på en gång och gjorde en härlig frukost. Den bestod av mammas hembakade tekakor och egenpressad äppeljuice! Satte mig i sängen och avnjöt frukosten framför Scrubs s03e13.

Gårdagens körlektion gick kanon! Åkte i Ullundarondellen med Annica. Jag berättade även för henne att jag hade klarat teorin och att jag hade halkan på måndag. "Då är det väll dags att vi bokar körprov snart då". Jag tror faktiskt jag lugnar mig lite med det.

Igår innan bion så började jag rensa min garderob, vilket jag även forstatte med sen när jag kom hem. Trodde det var massvis att slänga, men det var det visst inte. Vissa klädesplagg har jag inte hjärta till att slänga, som till exempel nians klasströja. Och sen har jag fyra pjamasar, som jag älskar. Jag kan bara inte slänga någon av dem, även fast jag inte använder pjamas så mycket.

Tjing!

Pusskram

Arn - Tempelriddaren

image342

Var på bio med Koffe och Jens ikväll. Vi såg på Arn, som jag och Jens bestämde att vi skulle se för ett bra tag sen. Helt okej film faktiskt. Dock så var kanske skådespeleriet från vissa håll inte hundra, men absolut en film som är värd att se.

Pusskram

Vinnare av årets hamster 2007

Idag fick jag ett oväntat mail:

"Hej!
Grattis!! Du är vinnare på hamster ifokus tävling årets hamster 2007!!

Nu vill jag ha en presentation om din bebis....den är helt underbar denna bild och både jag och medarbetarna gillar hur du fått till kortet så himla bra.

Vi kommer att publicera ditt vinnande bidrag så fort vi fått ditt svar.

Mvh/ Maria- sajtvärd
hamster ifokus"

Jag hade ingen som helst aning om att jag ens deltog i den tävlingen. Men eftersom att jag vann månadens hamster i april så var jag tydligen sedan med och fajtades om årets hamster. Bilden som jag deltog med känner ni nog igen:

Ruts bebis, snart fyra veckor

Mitt svar blev följande:

"Om jag blev förvånad när det damp ner ett mail som sa att jag hade vunnit årets hamster 2007. Jag hade ju ingen som helst aning om tävlingen, men blev självklart väldigt glad.

Hamsterpojken var bara fyra veckor gammal när jag tog bilden. Eftersom han var så ung så var han väldigt busig och svår att fånga på kort. Vad kunde då inte vara bättre än att locka med lite ärtor, som dessutom gjorde sig väldigt fina på bild.

Rut blev mamma till den här härliga pojken den 7:e mars 2007. Han var en av sju små söta hamsterbebisar som kom till världen. Den 18:e april blev han hämtad av en kvinna som skulle ge hamstern till sin systerdotter. Förhoppningsvis så har han det riktigt bra nu.

Jag gav honom inget namn då jag ansåg att det var upp till den nya ägaren att bestämma det. Om jag själv hade bestämt så hade det nog blivit Krut. Dels för att namnet Krut påminner väldigt om Rut och sen för att den där pojken hade en hel del krut i kroppen."


Alltid kul att vinna :)

Pusskram


Frivillig ledighet från jobbet, allergiutslag och körlektion.

Igår upptäckte jag att dagens körlektion var under arbetstid, så idag tog jag kontakt med min närmaste chef för att meddela henne detta. Det hela slutade med att jag och Fredrik fick vara lediga, då det inte fanns så mycket att göra. Ganska skönt faktiskt :] Då kan jag ta hand om lilla sjuka Mimmi hela dagen. Ska börja med att städa hennes bur.

Imorse när jag vaknade upptäckte jag små små utslag i ansiktet. Helmysko. Ser ut som allergiutslag av någon form. De är jättesmå och syns knappt, men de irreterar mig. De är inte röda eller så, det är mer som små utbuktningar i huden, men jättemånga på samma ställe. Jag tror jag blir tokig. Ska göra en ansiktsmask sen efter körlektionen och hoppas på att det blir bättre.

Imorse gick det super att ge Mimmi sin medicin. Jag passade på när hon var trött, så det var i stort sett bara att trycka in sprutan och "avfyra" antibiotikan. Stackars lilla Mimmi.

Pusskram

2008 - Råttans år

Kan börja med att berätta att nyår blev lyckat, firade det ute hos Becca i Grillby. Inget Joar - vilket var satans skönt. Spenderade även natten med min älskade.

Igår så åkte jag till veterinären med Mimmi. Eftersom att hon inte har varit sig själv de senaste dagarna. Hängig och snorig. Dessutom har hon lite problem med balansen när hon ska klättra i buren. Sen har hon varit VÄLDIGT snorig och nyser en hel del. Har fått sjukt mycket råttsnor på mig de senaste dagarna. Tur att de kommer i minimala mängder :]

Ringde på morgonen och fick en tid redan tjugo över ett. "Transportburen" fick bli en av mina duntofflor. Den var perrfekt och rekommenderas verkligen som transportbur för mindre husdjur. Veterinären sa att det nog var den sötaste transportbur hon någonsin sett - en rosa och glittrig duntoffla.

Vi var nog hos veterinären i trekvart iallafall. Hon lyssnade på hjärtat och tittade när Mimmi sprang på bordet, dessutom kontrollerade hon ögon, öron och mun och gjorde en allmän kontroll av kroppen. Vi fick ett recept på antibiotika som ska ta bort det som inte står rätt till i hennes kropp.

"0,15 ml ges morgon och kväll i munnen i sju dagar till råttan Mimmi."

Fick en liten sprutliknande grej som jag ska suga upp antibiotikan med. Mamma och jag försökte igår att ge Mimmi medicinen - det var INTE lätt. Hon ville verkligen inte. Men tror jag ska blanda den i en mindre mängd mat, så jag slipper bråka med henne. Men hon borde tycka om medicinen för den är med banan- och vanlijsmak.

Nu ska jag kila ut i garget och se hur det går för Fredrik. Han byter till ett sportluftfilter på sin
bil.

Pusskram