Till Fredrik, för att jag inte vill att du ska vara ledsen

Jag minns första gången jag såg dig, jag såg dig inte. Jag såg dig inte för att det sista jag kunde komma på att tänka på just då var killar. De var ting för mig, de var helt enkelt inte intressanta. Jag hade killkompisar och det kändes som att det räckte.

 

En månad senare träffades vi igen på en fest och jag insåg vilken helskön och mysig kille du var. Jag gjorde ett tappert försök att para ihop dig med min kompis, men den som föll var jag.

 

Det jag föll var det fina och mjuka i dig. Du var en sådan där ödmjuk människa som brydde sig om nästan alla. Jag tror ingen ärligt kan säga att det finns det minsta elakhet i dig. Du har en själ som inte är av denna värld, ta hand om den och ge den till någon som verkligen förtjänar den.

 

Första gången vi träffades ensamma så kändes allt bara så bra. Det blev aldrig några pinsamma tystnader och allt bara flöt på. Allt klickade så bra och när jag minst anade det var jag kär. Jag satt uppe sent om kvällarna och väntade på att få prata med dig efter att du slutat jobba.

 

Du var inte som alla andra killar.

 

Vårt förhållande varade i nästan ett år och sju månader, men jag var kär i dig betydligt längre... Och älskar dig kommer jag nog att göra för evigt.

 

Vi fick så otroligt många fina stunder tillsammans, man hinner ganska så mycket på ett år och sju månader. Men under den perioden hinner man med en hel del dalgångar också och det var dem som förstörde. Ibland orkar man inte riktigt upp innan det blir en ny dalgång. Kanske om jag hade varit starkare, kanske.

 

Det som är jobbigast just nu är att du mår så otroligt dåligt, vilket även får mig att må fruktansvärt. Jag har inte glömt dig och det kommer jag förmodligen aldrig att göra. En sådan fin kille som du är inte någon man bara sliter ut från hjärtat, sådant tar tid. Jag kommer nog lära mig att kunna älska en annan kille, precis som du kommer hitta en annan tjej att älska. Men, du kommer alltid, och då menar jag verkligen alltid, att ha en speciell plats i mitt hjärta. För det är inte varje dag man stöter på en kille som dig!


Låt mig vara din vän!


Kommentarer
Postat av: Svenne

Va fint Amanda! Jag håller verkligen med dig om att Fredrik är mysig och allt, jag tycker så mycket om honom!!

Postat av: Dominicelina

Nice site - pity you have to go to such lengths to moderate it.

2008-10-22 @ 08:10:30
URL: http://dominicelina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback