Agnes fick min röst.Gillade verkligen Agnes låt och hon framförde den även riktigt bra. Grymt bra!
Eurovision? :) Det tror jag!

Bakom låst dörr!

Det hände något mycket konstigt nyligen.

Träffade just en utländsk kille utanför korrioderna här på sjunde plan. Han var inte så jättebra på svenska men hade säkert bott här ett tag.

När han såg mig stannade han upp och hejade. Sen granskade han mig från topp till tå och sa att han gillade min klänning. Jag hade ingen klänning på mig men antar att han menade min nya rosa mjukisdress.

Sen frågade han vad jag hette och berömmde min "klänning" en gång till. Därefter sa han något i stil med att om han hade haft penna och papper så skulle han tagit en autograf eftersom att jag såg ut som en "top model". Jag skrattade lite och blev sedan tyst. Vad ska man svara på något sådant?

Han babblade på och frågade när jag flyttade hit och om det var direkt efter gymnasiet. Tillslut frågade han vad jag skulle göra ikväll. Jag svarade att min pojkvän skulle komma och kolla på melodifestivalen. Då frågar han om min pojkvän är svartsjuk!?

Jävla miffo, vad ville han egentligen?

Nu har jag i alla fall låst dörren här hemma, trots att bor i korridoren mitt över. Scary!

Redan fredag :O

Det var riktigt trevligt på Uthgårds pubkväll :) Tur bara att Rally fick i sig lite alkohol för annars är hanså  fruktansvärt otrevlig!

Åt tacobuffé och anmälde flottar till forsränningen. Tror det kommer att bli grymt kul!

Juste! Har glömt att berätta om mitt lilla misstag igår. Efter att ha lämnat cykeln så skulle jag ta ut en femhundring eftersom han inte tar kort. Bara det att när jag står där så är jag lite stressad så jag råkar trycka på 5000! Haha, vem vill gå runt med fem papp i plånboken liksom? :P Det var bara för mig att ta bussen till stan så jag kunde sätta in pengarna på banken igen. Som tur var skulle jag ändå tll stan så det gjorde inte så mycket men det var ändå grymt frustrerande.

Ikväll blir det tjejmiddag och utgång i Västerås. Min lilla
Alexandra har nämligen fyllt 21 år :)

Pusskram

Pub ikväll!

Blev ingen pub igår för min del men ikväll däremot blir det Forspub. Tror dock inte det blir stocken sen men puben tänkte jag stanna på ett tag :)

Skola nu! Fast först till cykelturken och hämta cykeln.

Pusskram

Pub ikväll?

Kanske blir Uplands ikväll för att fira Peter :) Cider och käk? Jag är på om jag inte råkat däckat av trötthet!

Blir ju pub imorgon också... och utgång på fredag :D

Pusskram

Slingning och färgning.

Kom precis hem efter en helkväll hos Rally-Rickard. Sjukt roligt! Färgningens resultat blev hur grymt som helst! Jag och Ankan är asnöjda och det verkar som Rickard är det med :) Kalas!

Nu ska jag däcka i min säng. Börjar ju faktsikt redan nio imorgon :P

Pusskram

Ännu en dag i denna månad.

Jag känner mig sjukt stressad och otillfredställd på många plan just nu. Känns som jag är så himla oeffektiv med allting just nu trots att det känns att jag inte har så mycket fritid. Igår var jag för trött för att plugga när jag kom hem från Rickard, i och för sig var klockan typ nio då så det är väll helt förståeligt. Läste i och för sig igenom F7 och F8 så det var ju en liten prestation i alla fall. Suck.

Kanske har jag för höga krav? Kanske måste man kunna ta dagar då man faktiskt inte öppnar någon bok? Men när jag tar en sån dag börjar stresskänslorna krypa sig fram nere i magen. Jag börjar känna tentastress dessutom. Damut.

Senare idag blir det i alla fall träning och det ser jag verkligen fram emot. Skönt att ruska bort lite överflödig energi och känna sig lite hurtig. Har kännt mig lite mysmullig de senaste dagarna så det ska verkligen bli skönt med ett pass.

Efter träningen blir det frisörsalong igen. Förhoppningsvis så behöver inte Annika stressa iväg till något den här gången :) Juste, jag har ju inte berättat att Ankan vann! :D (vet inte hur mycket man kan skriva om det och hur detaljerat) MEN GRATTIS! :D

Förövrigt så ska jag äta mitt nya favoritbröd nu. Havregoda från Skogaholms.

Pusskram

Lite bilder sen fikan igår :)

Här kommer lite bilder sen fikat igår och ni kommer ju se vilka som har mest fikaskills! Rally får öva lite tror jag, haha ;)


Min och Annikas fika såg ut så här :) Två gräddrika kaloribomber! Yummie :D


Rallys fika. När ska du lära dig? :PJag blir bara stressad av det...

Näe, nu får det var nog med den klassiska musiken. Nu blir det Håkan ett tag!

Fläng på stan.

Mår mycket bättre nu :) Kanske beror det på det trevliga sällskapet jag hade på stan och intaget av kalorihaltiga drycker och bakverk. Bästa kuren! Ankan, Rally och Mandy vet hur det ska fikas! Eller nu ljög jag ju faktiskt... Rally vet inte alls för han tog bara en svart kaffe. Suck. Han har mycket att lära.

Köpte rosa mjukisbyxor en matchande mjukiströja till. Tröjan kanske jag borde köpt en storlek större när jag tänker efter men skit samma. Det blir nog bra det här :)

Pils kom med tåget klockan tre och då gick vi ganska så på en gång och bytte hans stav till en kortare. Tur det för den där grabben kan fan inte hålla staven innanför munnen!

Han köpte en lila kula och en svart tärning att byta med. För mig blev det  faktiskt också en kula, en rosa plastkula. Den är betydligt skönare om man jämför med den andra jag har är som en slipad diamant på och i vissa lägen känns den lite vass. Skönt att byta av med något :)

Hade tänkt att göra Rallys hår riktigt grymt idag men vi hann bara med moment ett av tre. För den nyfikne så fortsätter vi imorgon :)

Nu sitter jag i min rosa mysdress och är allmänt mysig. Ska nog ta en macka snart för jag är riktigt hungrig faktiskt, hmm, mysko, jag som åt ganska nyligen.

Blir lite mekanikplugg nu till klassisk musik. Får se hur länge jag står ut med den musiken :P

Pusskram

Allmänt sur kropp.

Hängig, illamående och huvudvärk. Kan ju i och för sig bero på att jag gick och lade mig alldeles för sent igår och att jag drack väldigt dåligt under dagen. Bara en föreläsning idag så det klarar jag :)

Blir nog mekanikplugg när jag kommer hem. Funderar på att träna men tror Ankan och jag ska träna powerstep imorgon! :)

Idag ska jag försöka se det positiva med livet. Inte vara så deppig utan faktiskt vara glad. Tror gårdagens Sunekväll gjorde mig gott! :)

Pusskram

Sunekväll utan Sune :)

Kom nyligen hem från en Sunekväll som jag fick en spontan inbjudan till. Hade väldigt skoj hemma hos Ankans Anna måste jag säga, även om det inte blev Sune :P Full med chokladbollar och muffins blev jag och lite onödigt vetande rikare.

Visste ni förresten att det passerar omkring 7000-8000 liter blod per dag genom hjärtat eller att aortan har en diameter på 20 millimeter?
Mattan kanske vet det när jag tänker efter :)

Kvällen blev sen som ni kanske märker? Men vad gör det när det bara är en tvåtimmarsföreläsning mekanik imorgon :) Borde verkligen sova. Ska i alla fall kila iväg och borsta tänderna :) Alltid en bra början i alla fall.

Förövrigt så är Annika en ängel. Hon får en liksom att må lite bättre över allting. Hon är övertygad om att det hela med flytten kommer att bli bra och jag tror nog på henne.

Anka - fotboll snart! :) säger (02:40):

ja men du vet mandy, hit är du alltid välkommen om du känner dig ensam!
Anka - fotboll snart! :) säger (02:40):
^^
Anka - fotboll snart! :) säger (02:40):
vi kan gå runt nakna och fisa om du vill å så


Kan man annat än älska den här kvinnan?

Näe, nu ska jag faktiskt sova!

Pusskram

Mycket känslor just nu.

Nu ska jag vara ärlig. Ni som inte orkar läsa ett jobbigt inlägg kan kryssa ner det här med det samma. Jag brukar inte skriva agroinlägg eller massa klagomål för det är fruktansvärt tråkigt att läsa, men nu kommer ett sådant.

Den andra mars så flyttar Fredrik ihop med sin kompis E. Min första reaktion när jag fick höra det här var att jag blev väldigt ledsen. Det kändes ju lite som att om det är någon han ska flytta ihop med så är det ju faktiskt mig. Men efter konversation med både Fredrik och E så kändes det hela mycket bättre. Men nu är jag tillbaka på ruta ett.

Vi har ju faktiskt älskat varandra sen september 2006 och det skulle kännas ganska så naturligt att vi flyttade ihop istället för att han flyttade ihop med någon annan. Det känns som ett ganska så naturligt steg att flytta ihop när man är 20 år och har varit tillsammans i 2,5 år, om man bortser från vårt lilla uppehåll i somras.

Men hur kommer det att bli? Kommer Fredrik och E bli som två ungkarlar och spela tv-spel hela dagarna och glömma bort sina respektive? Inte för att vara elak, men Fredrik är inte jättebra på att tänka att han ska slänga iväg ett sms eller ringa sin flickvän. Jag tror personligen att han kommer att glömma bort att lilla mig när han bor med en nära vän till honom. Jag vet ju själv hur det blir om man är med kompisar... då glömmer man lite bort sin andra halva. Det jag vill säga med det här är att han aldrig kommer att känna sig ensam. Han kommer ju vara nöjd med att vara hemma med E. Jag vill ju inte spela något fånigt bilspel med Fredrik som E vill göra med honom. Kommer han verkligen att gå hemifrån och lämna bilspelet för att vara med tråkiga mig?

Jag vet inte om jag gillar tanken att när jag hälsar på Fredrik så kommer alltid E att vara där. Har inget som helst emot E och inte heller hans flickvän. E tyckar jag riktigt mycket om och dessutom kännt honom längre än Fredrik och hans flickvän är hur söt och snäll som helst. Men det känns inte som att jag kommer att kunna vara där så mycket. Jag vill inte gå utan smink och känna mig allmänt ful när E och hans flickvän är där. Jag vet liksom inte om jag kommer att känna mig bekväm. Om det kommer att vara så kommer jag att få allvarliga ätstörningar (för att överdriva lite) och tycka allmänt illa om mig själv. Kanske kan köpa en scream-mask jag kan ha på mig vid frukosten?

Fest. Kommer det bli som värsta klubben där varje fredag med förfest och efterfest med massa övernattande gäster? För det pallar jag bara inte, även om det är deras beslut. Jag låter som värsta tjurkärringen just nu men det har man lite rätt i att vara om man blir dissad för en man. Suck.

Sen om jag kommer att vara där mycket så kommer jag känna mig ivägen för E. Han kanske inte vill att jag ska springa där hela dagarna. Nu har han förvisso sagt att jag får komma och hälsa på hur mycket jag vill, vilket jag tyckte var väldigt gulligt sagt. Men jag vill inte hälsa på, jag vill liksom att Fredriks hem ska vara lite som mitt hem, precis som det är för honom hemma hos mig. Han får komma och gå hur han vill. Dyka upp sent på kvällen bara för att sova här och sen vara kvar hos mig hela dagen efter trots att jag åkte till skolan vid åtta.

Jag vill kunna ha en nyckel som jag vet leder till en annan bostad som jag kan bo i lika mycket som hemma hos mig. Kommer jag ens att få en nyckel? Kommer jag att få en egen hylla i badrumsskåpet? Känns inte som jag har så mycket att göra där när E bor där. Sen är frågan också om Fredrik aldrig kommer att vilja flytta från E för att bo med mig. De två kanske trivs så bra ihop att jag alltid kommer att få bo ensam och känna mig... ensam. Jag får helt enkelt flytta ihop med mitt kära flygfä!

Tror jag börjar grubla lite också på grund av det som hänt min bror. Han och hans tjej flyttade ihop i september (om jag minns rätt) och nu helst plötsligt så vill inte hon bo där längre. Jag vet inte historien bakom någonting alls så mer än så tänker jag inte skriva om det. Men min tanke med de där meningarna var att det även kan gå snett om man flyttar ihop med sin älskade. Men som med allting annat så måste man ge det en chans. När är man redo egentligen? Jag är aldrig redo för någonting, förutom funktionslära-tentan för då var jag mer än redo, men jag ger det en chans och det går oftast riktigt bra ändå.

Äsch, jag kanske tänker för mycket och är säker skitfånig. Det hela kommer säkert att bli hur bra som helst till slut. Ingen förändring alls om jag har tur. jag vet inte ens varför jag tar det så hårt. Jag tror nog att jag tror att jag kommer att bli väldigt ensam och övergiven, ja, så är det nog. Men jag hade ju hellre sett att Fredriks första sambo blev jag och ingen annan. Aja, det är bara att acceptera, även om det är svårt. Eller så kanske jag ska köra på att känna mig som hemma där? Göra iordning frukosten naken osv. Hmm. Jag får tänka på det.

Om någon tog illa vid sig på grund av det här inlägget så ber jag om ursäkt. Jag hoppas inte att det framstod som att jag tycker illa om E och hans flickvän, för det gör jag verkligen inte. Snarare tvärt om! Urgrymma människor!

Bloglovin

Nu har jag skaffat Bloglovin. Riktigt bra faktiskt :) Nu bevakar jag alla bloggar som jag brukar läsa. När jag loggar in ser jag om det är någon som har skrivit något nytt inlägg. Det är ju assmart för vissa skriver ju inte så jätteofta och då behöver man inte gå in på deras bloggar "i inödan".

För att följa min blogg är det bara att klicka på knappen till vänster :)

Pusskram

Lördagsshopping med mamma! :)

Idag har jag och mamma shoppat hela dagen :) Blev en hel del trots dålig ekonomi. Mamma och jag hade ju egentligen tänkt att träffas nästa helg när jag har fått både CSN och lön, men eftersom mamma får foten opererad på onsdag så fick det bli den här helgen istället :)

Vi hann även med en fika på Storken och ett besök till Tzatziki. Kalla mig tråkig men det är superbra där tycket jag :) Älskar mysfaktorn och maten!

Juste, jag böt piercingsmycke också. Blev en 14 millimetersstav med en rosa diamant på. Riktigt fin faktiskt :) Skriver upp måtten på staven just för att jag själv ska komma ihåg det. Känns underbart i munnen, ingen jobbigt jättelång stav som är i vägen!

Innan mamma begav sig hem igen så tog hon med filmer och serier hem till sig. För förra gången hon opererade sig så var hon sjukskriven i sju veckor om jag minns rätt. Ganska mycket dötid så då passar ju lite schyssta serier och filmer bra :)

Nu ska jag mysa till det lite här hemma innan Fredrik kommer :)

Pusskram

Covergirls!

Vi människor trivs i grupper.
Vad vore vi utan varandra?Jag är inte snygg i diadem men jag hade en fruktansvärd hårdag. Typiskt att bilden togs första gången som jag använde diadem sen jag flyttade till Uppsala. Har jag något att skylla på i alla fall :P

Förövrigt tycker jag bilden blev bra och Annika ser ut som en liten ängel med sitt hår :)

100 sanningar

Forsättning!

21.
Som barn har jag förstört lacken på två av familjens bilar.
22. Jag var ett LIF-fan när jag var yngre, trots att jag bara sett dem spela en gång.
23. Utan smink ser jag ut som en pojke.
24. Jag har en underbar pojkvän som ställer upp väldigt mycket. Jag behöver nog inte nämna mer än en lång hamsterutställning och melodifestivalen varje lördag?
25. Jag har läst ut tre dassböcker sen jag flyttade tillbaka hit efter jullovet.
26. Jag var 14 år första gången jag var full. Jag minns att jag tyckte det var jätteskoj när allting snurrade och man pratade lite halvkonstigt, sen spydde jag.
27. Jag har en hel kyrkogård på tomten nere vid en gran hemma i Enköping. Vila i fred Balo, Pepsi, Piff, Puff, Matilda, Diva, Polly, Sindy, Rut, Mimmi och Selma <3
28. Jag tycker inte step up är så svårt, däremot har jag svårt att göra de "två stora andetagen" före och efter varje pass. Jag fattar aldrig hur man bara ska kunna andas en gång under den stora rörelsen.
29. Jag har aldrig snattat något. (Om man borster från Beccas och min oststöld för en månad sen)
30. När jag var liten trodde jag att man fick samma födelsedag när man gifte sig. Anledningen till detta stora missförtånd är nog att mina föräldrar fyller år på samma dag.

<< 11 - 20
- 31 - 40 >>

Jag är grym med bussar!

Gick faktiskt bra att jobba igår, trots träningsvärk och ovanligt tidig väckning (kvart i sex!). Var riktigt mysigt att komma hem till Enköping, träffa familjen, äta god mat, mysa med hunden och se på tv till sent på kvällen. Love it!

Jobbade i kylen på förmiddagen vilket var riktigt trevligt. Det var killen med Volvon och min klon/B2 som jobbade där och det kan ju sluta lite hur som helst. (Vill inte nämna namn man vet ju aldrig vad de tycker). Fikade med B2 - RIKTIGT kul!

Både i onsdags och i torsdags hade jag riktigt flyt med bussarna. När jag skulle ta 2:an in till stan så kom jag egentligen lite försent för att hinna med den 16 över, men som tur var var den försenad den med. Bussen till Enköping, 804, visste jag gick kvart över från centralen. 16 över irrar jag runt och inte har någon aning om vart jag ska kliva på, Så jag vänder och går samma väg tillbaka som jag vet att 804 ska åka. När jag tittar till vänster så ser jag bussen! Panik! Som tur var vart det rött och jag vann några sekunder som jag kunde använda till att springa fort som satan till en busshållsplats som såg ut som ett stopp på 804. Seger - jag hann!

Igår hade grymt med flyt då med. Jag slutar jobba 16:30 och lyckades hinna med bussen som gick 16:36 :D Åkte med en arbetskamrat upp till vägen för att hinna. som förövrigt körde lite som en galning för min skull. Jag var hemma kvart över fem vilket kändes jättebra :D Hela kvällen framför mig!

Lagade massa korvnoff och bakade chokladbollar. Annars gjorde jag inget vettigt alls.

Fuck. måste äta frukost. Värför är det alltid så här? :P

Pusskram

Aj aj aj aj. AJ!

Gick och la mig tidigt igår och trots det är jag trött idag. Kanske beror det på att jag har träningsvärk i ungefär hela kroppen? Hur som helst så är jag mör idag.

Juste, gröten kokade över i micron. Tur att man har sig egen mikro i alla fall, så jag kan vänta med att rengöra den tills när jag kommer hem.

Mekanik och byggteknik idag, tio till tre. Lunch behöver jag ta med, fast inte en sån stor låda. Ska se om jag hittar någon med lite mindre i bland matlådlorna i frysen. Har faktiskt en hel del att välja på :D

Funderar på att jobba på vår lediga dag. Men samtidigt skulle det vara ruskigt skönt att vara ledig också. Det tar ju trots allt sin tid om jag ska ta bussen till Enköping och hem sem, som förövrigt kommer bli en utgift på 160 kronor! Men jag tror fakiskt jag köper ett ungdomskort där en enkelresa endast kostar 12,5 :- Jag tror jag tjänar på att leva lite risky.

Oj, måste borsta tänderna nu. Typiskt mig att blogga fast jag egentligen kanske inte har tid.

Pusskram

Dragonkyckling

Om man ska laga dragonkyckling så är det ju bra om man har dragon hemma och att creme fraichen man använder sig av faktiskt går att koka. Bajs.

Tisdagen den 17 februari

Imorgon släpps H&M's hemkollektion! Jag riktigt längtar efter att få se vad de har att erbjuda. Måste fan sitta klistrad framför dator vid midnatt så jag kan kolla på kollektionen direkt när den släpps. Man vill ju inte missa något bra som sedan råkar ta slut bara för att jag är seg :P Fast det kanske inte är så stort tryck på den här kollektionen, men man vet ju aldrig ;D

Sitter och äter frukost nu... måste egentligen skynda mig lite för brukar vilja cykla kvart i. Och klockan är typ fem över halv och jag ska hinna äta upp, borsta tänderna, gurgla och packa väskan. Jag hinner :)

Pusskram

Edit
Kollektionen släpps tydligen inte förrän den 19:e! Surt.

Kan man verkligen sätta ett värde på två barn?

Tydligen kan man det. 75 000:- är nämligen vad Max och Sagas föräldrar får i skadestånd.

Jag tycker det är helt sjukt att man kan värdesätta liv. Och om man nu skulle kunna det så känns det som att 75 000:- är som en fis i rymden i jämförelse vad Max och Sagas föräldrar har gått igenom. Det är på tok för lite för två liv. Två liv är värt så mycket mer än den fissumman.

Men jag tycker verkligen inte att mna kan värdesätta liv. Och om nu de tycker att man kan det så får de fan dra till med en annan summa! 75 miljarder vardera vore mera rimligt.

En mysig helg!

Det blev fatkiskt en riktigt mysig allahjärtansdag. Fredrik och jag hade ju bokat bord kl. 18 på Tzatziki. Jag åt Fileto rollo gemisto (fetaostfyllda fläskfilérullader med rödvinssås, tzatziki och klyftpotatis) och Fredrik åt Pikilla (grekisk grilltallrik med lammkotlett, köttfärsbiff, souvlaki, tzatziki, fetaost och klyftpotatis).

Kan verkligen rekommendera Tzatziki :) Mysig miljö, trevligt bemötande och helt underbar mat!

Efter att vi ätit var vi hemma hos mig och kollade på melodifestivalen. Jag tycker faktiskt att det var många bra låtar med den här gången :) Dock är jag besviken på att de inte har någon riktig mellanakt. BJÖRN GUSTAFSSON SKA DET VARA! I och för sig så hade jag ju Fredrik i mellanakterna, så det var bra det med :)

Nu ska jag mysa sönder Fredrik och kika om det går något bra på tv :)

PusskramEn sjukt rolig fredag!

Jag kan knappt beskriva med ord hur kul jag hade igår. Jag tror jag har upptäckt vinets värld och jag tänker inte lämna den på ett bra tag. Jag är ju ingen vinmänniska men jag tror faktiskt att jag fick i mig fyra glas igår. Bra där Mandy!

En lyckad kväll med flickor och blivande officierare. Kunde nog inte ha blivit så mycket bättre. Idag blir det kanske taco-buffé i Fanna, fast det beror lite på när det är tänkt att dra tillbaka till Uppsala.

Pusskram

100 sanningar

Tio till!

11. Jag kan inte plugga om rummet är stökigt.
12. Jag använder alltid säkerhetsbälte i bussen.
13. Jag har ofta "fel" status på msn.
14. När jag kommer hem efter skolan byter jag alltid om till leggings och duntofflor, många gånger åker även bh:n av på en gång.
15. Jag hatar när folk pratar med mat i munnen.
16. Jag tycker om att titta på bilder på folk som på senare år har blivit feta.
17. Jag eldar upp ungefär tio värmeljus varje dag.
18.  Min första kompis som liten dog när jag gick i första ring.
19. Jag är ingen kattmänniska men jag vill ändå ha en katt senare i livet.
20. Jag är tokig i pennor, har sjukt många och köper ändå fler.

<< 1 - 10 - 21 - 30 >>

bawbawbaw (rubriktorka)

Vilken kass bloggerska jag varit på sistone. Fy på mig. Men det bli liksom som en ond cirkel. Jag bloggar inte på en dag och då orkar jag nästan inte blogga nästa dag bara för att då måste jag "ta igen" en massa, fast jag inte ens behöver. Allt jag skriver är ju för mig själv och det är nog just därför som jag vill anteckna det mesta, det får ju mig att minnas och komma ihåg :)

Tänkte i alla fall skriva ned lite om Donnas resultat sen i lördags. Jag ställde ju ut henne i två klasser, Pet och Standard. Dock blev hon diskvalificerad från Standard-klassen på grund av "en tydlig knyckning" i svansen. Det vill säga hon har en svans som råkar vara lite sned. Stackars lilla Donna... men hon är fortfarande min lilla princessa!

I Pet-klassen fick hon fina betyg i alla fall så det är jag glad över. Känns nästan viktigare för mig att hon får bra betyg där. För er som inte vet så bedöms de i Pet-klassen mer efter hur bra omhändertagna och hur trevliga de är. Och att få ett bra betyg där känns ju trevligare än att få ett bra betyg i Standard men inte i Pet.

Pusskram

Mitt eviga gurglande...

Att alltid få en liten efterrätt till maten är väll aldrig fel kan man ju tycka. Men om denna efterrätt ALLTID koksaltlösning så är det inte lika trevligt. Jag har i och för sig slarvat med det nästan hela helgen och det har gått bra ändå :) Men jag kör på den här lösningen nu tills det är helt läkt, tror faktiskt att det är bättre att gurgla än inte alls :)

Nu måste jag fixa lite innan jag drar till skolan, får berätta om helgen när jag kommer hem :) Förövrigt har jag bara lektion mellan 10ak - 12 idag :D

Pusskram

Afrodans och påsåkning! :D

Testade äntligen på afrodansen idag med Annika! Tror faktiskt att det är riktigt bra träning för kroppen... problemet med den träningen är dock att det är man själv som bestämmer om det blir jobbigt eller inte, så om man inte är på ta-i-humör så kan det bli problem :P Men samtidigt är det ju bra att det är en sån typ av träning för då kan man göra det riktigt jobbigt också om man så vill :)

På vägen hem från träningen passade Annika och jag på att åka lite "plastpåse" ned för slottsbacken! :D Vilken jäääävla fart det blev!

Lite om mat nu då! Jag kan i stort sett äta vad som helst nu. Undviker dock jättehårda eller starka saker :) Men är jag hungrig så kan jag i alla fall äta mig mätt och det känns ju himmelskt! För övrigt så resulterade min piercingdiet till en viktnedgång på 1,6 kg! Inte helt fy skam, haha, säkert bara vatten som jag kommer att lägga på mig nu under helgen. Suck.

Nu är det lite mekanik, macka och mjölk som gäller! Lovely!

Pusskram


Ps. Min älskling är här :) Ds.

Yey!

Fick i mig en pyttebit bröd idag till frukost! Seger! :D Kanske börjar det bli bättre? Fast jag vette fan om svullnaden har lagt sig men man kan ju alltid hoppas på det :)

Dagens träning blir afrikansk dans, kanske något vi kan tillämpa ikväll? För kväll blir det nämligen utgång med alla bygg-ett-tjejer! Härligt! För mig blir det såklart nyktert men det är sak samma, vi har ju trots allt två föreläsningar imorgon.

Ska snart åka till skolan, men det är inte jättelätt när man är trött och sin älskade ligger och ser sådär allmänt söt och gosvänlig ut i den varma sängen. Hmm.

Pusskram

Mer kärlek!

Tror världen behöver några fler av oss :D


Jag är en vinnare!

Jag är en segrare, en vinnare, en champion! Okej, jag kanske inte ska skryta så mycket, men faktiskt... jag är bäst! Jag vann nämligen tävlingen idag med att rita snyggaste ReKåfrisyren :)

Till höger har Annika försökt att rita av min ReKåfrisyr i paint, riktigt vackert. Det enda hon glömde var att det var hår i nacken också och ett par lite långa fräna polisonger. Annars är det slående likt :D

Här kommer en bild på mig fotat med mitt fina pris!Annika och jag har kommit på att vi ska fota mycket mera! Så vi började lite smått fota idag på vägen hem från skolan. Den ena "kameran" vi hade var dock min mobil, som förövrigt gav förvånansvärt mycket bättre bilder än vad jag trodde :)

Här kommer lite bilder sen Annikas och min lilla fotosession!När kjag kom hem var jag rejält hungrig så jag slog till på stort! Jag gjorde min egen puré genom att mixa kokta morötter och kokt broccoli. Tro det eller ej men det blev faktiskt riktigt gott. I och för sig kanske jag inte har så stora krav på mat just nu :P

Se så gott det ser ut! :PFörövrigt så bord svullnaden på tungan lägga sig snart för det står nämligen "tungan blir rejält svullen under 3-5 dagar" och imorgon har det gått fem dagar. Vi får la se om det lägger sig snart för jag har varit riktigt duktig med skötseln. Det enda jag inte gjort det är att suga på is, vilket säkert hjälper svullnaden att lägga sig. Jag får ta en piggelin snart istället :)

Nej nu ska jag läsa byggtekniken, bara några sidor att läsa. Förövrigt så blir jag rädd för min tv!

Pusskram

Ny vecka - nya problem och utmaningar!

Har inte direkt jättemycket planer för den här veckan, men jag hoppas att det fylls på med lite mer skoj! Till och börja med så är jag ledig på torsdagen, det är ju alltid trevligt :) Sen på fredagen var det tänkt att jag och Fredrik åker till Enköping och tillbringar natten där, eller möjligtvis att vi åker dit tidigt på lördag. Anledningen till detta är att på lördag ska vi nämligen låna mina föräldras bil och åka till Kallhäll i Stockholm och ställa ut min lilla Donna :P

Lördagskvällen kommer jag att tillbringa med Maria F för hon har nämligen fyllt 21 år då :) Får se vad jag hittar på för fin present, mahaha!

Idag blir det mekanik och efter det öppet hus på Uthgård med tårta och paintball! :O Ohyeah! Dit ska vi!

Juste, haha, nu finns min tv för 500:- billigare på El-giganten enligt far min, så är det fan alltid :P Haha.

Pusskram

100 sanningar

Här kommer de tio första!

1. Förut trodde jag att man kunde bli förlamad om man piercade tungan. Vad jag fått det ifrån har jag ingen aning.
2. Jag är ständigt sugen på chips, allra helst OLW - Sour Creme and Onion
3. Jag har inget minne av om jag var tjock eller smal som liten.
4. Jag tycker bara om fotboll när jag känner samhörighet med laget som spelar.
5. Jag hatar att spela fotboll.
6. Jag är totalt värdelös på att sjunga och får därmed lite smått panik när folk vill köra Sing Star.
7. Jag älskar kokt broccoli.
8. När jag cyklar till skolan svär jag tyst åt alla som cyklar för sakta eller inte flyttar på sig när jag kommer.
9. Jag snarkar och har komplex för det.
10. Jag har som liten ristat in mina initialer med en skruvmejsel på våran dåvarande bil.

11 - 20 >>

Helnyktert på en fylle-gris-naken-teknolog-fest!

Jag hade sjukt roligt med Annika igår, trots att promillehalten låg på 0,00! Vi dansade hej vilt och blev som galna :) Fick till och med beröm för våra snygga moves ;D

Vi upptäckte även hur sjukt svinigt folk beter sig när de är fulla och hur sjukt varmt det kan bli i en danslokal. Nu var det ju även så att lokalen som dansen höll rum i var väldigt liten, 25 kvm?

Annika och jag förpartajade hemma hos mig innan med Choklad/Banan/Vanilj-milkshake och Mango/Vanilj-milkshake. Utsökt! Sockerkick! Vi tog med oss en flaska med mangon och i slutet av kvällen/natten så började den smaka deg, enligt alla andra i alla fall. Folk trodde vi hade med oss sockerkakssmet och det var knappt någon som trodde på vår promillehalt, haha.

Gud vad sugen jag blev på sockerkakssmet! Jag har ju i och för sig alla ingredienser hemma, utom bakpulver då men den kan man ju skippa :)

Idag blir det kanske träning med Annika halv sex. Få se hur jag ska göra för det är inte jättetrevligt att gå på värsta passet när man knappt ätit något! Vill inte känna mig svimfärdig som jag gjorde i början av förra passet.

Nej, kika på mekaniken nu :)

Pusskram

Äntligen! (inlägget blev aldrig publicerat igår)

Har äntligen köpt en ny tv! Känns så himla bra!

Min lilla pluttlägenhet känns nästan som en liten biosalong nu :) Mycket trevligt! Det enda som saknas just nu är en riktigt bra serie och en fungerande boxer, sen är allt kalas!

Snart kommer Annika hit på förpartaj med chokladpuddning och milkshake, ja ni läste rätt. Annika har en vit månad och jag får inte dricka på grund av min piercing i tungan. Vi kan snurra oss yra istället :)

Pusskram