Älskade svordomar

Fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan! FAAAN! Matten gick inge bra alls.
Som Matilda hade sagt: Jävla Aaa-pa.
Som jag hade sagt: Jävla Fittarsel!

Var en sväng på stan efter skolan då jag hoppades på att hitta både jeans och skor, men nej. Kom iallafall hem med ett par trosor :) Pluggade därefter till samhällen, ganska så flitigt må jag säga.

Ner till a3 sen klockan sju för ett bobat pass, mycket konstigt men underhållande. Mina lår höll på att gå av kändes det som, men jag kämpade på. Efter bobaten var det samhäll som gällde igen. Är typ klar med anteckningarna, inte alls mycket kvar. Tror till och med att jag lärt mig lite :)

Mamma och pappa köpte semlor idag :( Attans. Men fan så glad jag är då, jag har faktiskt inte ätit min (än så länge). Tror faktiskt jag ska äta den imorgon när jag ska läsa engelskan. Förresten råkade pappa köpa fel, han köpte med vaniljkräm i istället för mandelmassa. Men det funkar nog det med ;D

Man kanske ska sova nu så man orkar med morgondagens skoldag som varar i 80 minuter.

Pusskram

<3

But baby, you hardly even notice
When I try to show you
this song It's meant to keep you
From doin' what you're supposed to
Like wakin' up too early
Maybe we could sleep in
I'll make you banana pancakes
Pretend like it's the weekend now

Lill-lördag

Åh vad jag har lust att åka och köpa en fet påse med godis efter skolan. Men nej, det är inte bra att äta godis 24/7. Det räcker faktiskt om man är onyttig på lördagen. Hur jävla fet har jag inte blivit på senaste dagarna och hur jävla fet kommer jag inte att bli? Jag ska inte banta, men jag måste fan bli nyttigare. Vi kan börja med att uttrycket "Lill-lördag" försvinner.

Åt faktiskt en nyttig frukost bestående av gröt och en banan (som Fredrik köpte åt mig igår, tack <3). Sitter just nu och försöker dricka upp den stora koppen med rött te, som förövrigt är koffeinfritt.

Dagens skoldag består av två lektioner, svenska och fysik. Efter skolan ska jag kanske kila på stan en sväng, kolla in lite skor :)

Nu måste jag göra ordning mig, hatar att komma försent.

Pusskram

Storpack med tamponger, cellmembran och en stulen pojkvän

Tisdag är endast en dålig måndag i repris, om vi bortser från biologin. Inte konstigt man blir trött på skolan. Tisdagar ser ju fan nästan exakt likadana ut som måndagar, suck.

Provet i Biologi B gick iallafall bra, trodde jag skulle kunna mycket mindre, men se på fan jag kunde en hel del! matilda och jag blev klara ganska så fort så medans vi väntade på resten hann vi till Coop för att köpa mig ett storpack tamponger, trevligt trevligt.

Lunchen i skolan var äcklig så jag bestämde mig för fil och flingor, vilket var ett bra val. Jag gillar fil :) Efter matsalsbesöket sprang vi till apoteket för att köpa förnödenheter till Elins mamma, där hittade vi det ena intressanta efter det andra. Vad sägs om ett sprillans nytt ägglossningstest eller ett paket med multivitamin?

Idag ska jag faktiskt skriva engelskan, men först ska jag träna på A3. Därefter kommer Fredrik och gör mig trevligt sällskap. Saknar honom som tusan! >_< PiLs^ har ju snott honom, morr.

Pusskram

Som vanligt så hatar jag måndagar

HästSitter just nu och pluggar på Cellbiologin som vi har prov i imorgon. Det är svårt och tråkigt, alltså ingen bra kombination. Har iallafall skrivit anteckningar på alla sidor, så lite ska väll gå in.

Var till hästhagen idag på dagen, hann med att fota lite då också. Det var dock lite svårt att ta bilder när hunden drog i kopplet samtidigt som man skulle försöka att sätta fokus. Inte kunde jag använda autofokus heller då kameran absolut ville sätta fokus fel för mig -.-

Översta bilden lyckades jag nog ändå ganska så bra med tycker jag. Dock ser hästen lite rädd ut. Kanske beror på att den fick ett stort objektiv upptryck i ansiktet på sig, vad vet jag. Eller ja, anledningen kanske är min dumma hund som skällde ut häststackarna innan jag började fota dem, jävla hund.
Häst
Bilden underst är lite rolig tycker jag. Om man tittar noga i ögat kan man faktiskt se vem fotografen är ^^ Synd bara att hästen har typ som var i ögat, annars tycker jag att bilden blev intressant :) Känns inte riktigt som man gåt och torkar var ur någon annans häst högon, skulle nog itne uppskattas av varken hästen lelr ägaren.

Strax innan tre kom Fredrik hem till mig, då stack vi till hästhagen för att hoppas på att få lite fler fina kort, men ack, det blev inge bra. Solen hade ju typ gått ner så det gick inte så bra för oss.

Nu måste jag verkligen fortsätta med cellbiologin, grrr. Längtar till den dag då jag inte behöver känna ångest och stress!

Pusskram



Hoppas du inser att du aldrig kommer att bli av med mig! Mohahaha

Trevliga tider!

Hade jättetrevligt igår med flickorna! Det hoppas jag verkligen att vi kan göra om.

Som lite försenade presenter fick jag av Cissi och Alexandra en fotobok där jag ska klistra in mina foton, då det. "Denna fotobok blabla". Fick även en jättesöt topp och ett superfint halsband. Jag får absolut inte glömma "Gör det själv"-paketet, ett paket med ballonger som man kan göra egna ballongdjur av ^^

Fick jättesöta rosor av Boije och ett erkännande att jag var en "helkul" tjej :)

Matilda, Elin, Alexandra och Michelle hade köpt lösnaglar, "Man kan ju säga att du kommer att bli mera handikappad". Dessutom fick jag en barbapappa! Gud vad jag älskar den, så himla fin!
Barbapappa
Idag ska jag gluffsa i mig resten av godsakerna, vilket jag i och för sig inte kommer att orka, då det blev en hel del över. Men chipsen och kläädkejken är ett måste!

Idag ska jag plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga. Om inte Fredrik eller vännerna fanns tror jag att jag skulle hata livet.

Nej, nu blir det frukost, vaknade lite sent ^^

Pusskram



(LLL)

Hamsterbebisar

Tänk om det faktiskt är så att parningen funkade, då blir Rut mamma den 10:e :) Nu börjar jag bara fundera var alla dessa ungar ska ta vägen? :P Det kan ju faktiskt bli upp emot en 15 stycken. Det är bara sätta igång och tjata på mina stackars vänninor ^^

Pusskram



Jag älskar dig! <3 <3 <3 <3

Spinning, Arlanda, kolhydrater och hamsterporr! :D

Igår kom Karro förbi med hennes hamster, Sylvester, en söt lite långhårg filur. Tanken var att han skulle stanna hemma hos mig och Rut fram till att de parade sig. Ikväll hände det! I hela 35 minuter höll de på innan jag bestämde mig för att sära på dem, då de faktiskt hade börjat tröttna lite. Om allt gick som det skulle föds det små hamsterbebisar den 10:e februari. IIhh, jag längtar.

Rut & Sylvester
Rut & Sylvester

Imorse var jag duktig och gick upp klockan 05:55. Slängde i mig ett kallt stekt ägg, för att sedan 06:20 ta cykeln och cykla i 12 minusgrader ner till A3. Jag tränade  Wake Up Spinning i 45 minuter :) Kände mig riktigt duktig, tänkte på mina kära vänner som låg och sussade för fullt då jag körde värsta konditionspasset, ibland blir jag stolt över mig själv ^^

.. efter träningen var det tänkt att jag skulle äta min medtagna, äckliga frukost (Atkins-frukost). Dock hade jag ingen aptit så den slank inte ner. På svenskan flimmrade det framför ögonen och det kändes som att det skulle vända sig i magen när som helst. Elin gick ut på toa två gånger för hon trodde att hon skulle spy :/

Klockan elva skjutsade Fredrik och jag hans pappa, Jan, till Arlanda. Lyckosten ska nämligen tillbringa två månader i Thailand. Fredrik har tur som får låna huset så länge, eller ja, han är "husvakt".

Efter Arlanda flygplats drog vi till Arlanda stad. Köpte massa onödigt, men billigt :) Bestämde mig även för att ta en KOLHYDRATRIK baguette med kyckling-curryröra. Jag mådde så fruktansvärt dåligt vid det laget att jag trodde jag skulle spy när som helst. Efter mackan lugnade sig kroppen en aning och det kändes bra igen :) Ett tips tjejer: Skippa Atkins! Det är inte värt det.

Imorgon har jag kursprov i matte E, fan, fan, fan. Sedan ska jag lämna in på engelskan också, på kapitel jag itne ens läst, awrrrrggggrrr. Tisdag: Biologiprov. Seriöst, jag kommer att gå under. Får snabbläsa engelskan imorgon på morgonen, orkar inte. Men för att hinna det så måste jag gå upp tidigare, efter som jag går med Molle på morgonen imorgon.

Pusskram

- 0,17 meter

Åt äckelmat hela dagen idag, förutom broccolin som smakade ljuvligt! Jag hatar Atkins! Skulle inte förvåna mig om jag går upp av den här dieten, HELVETE!

cisspiss.blogg.se

Här har vi lilla söta Cissi som äter lunch, tur att man har Elin och Cissi.

Pusskram



.. jag vill träffa dig imorgon >_<

Dag två av fjorton :/

Min frukost idag kommer att bestå av tre ägg och några skivor kalkon. Egentligen skulle jag få i mig mer fett, men det är fan riktigt svårt. För att få i mig mer så MÅSTE jag typ äta bacon, vilket jag inte är så pigg på att steka nu på morgonen. Gårdagens morgonstekning ledde bara till att jag luktade överdrivet mycket "stkening", jag tillcohmed fick byta min outfit.

Idag har jag satsat på stort, ska dricka rött te nu på morgonen, mums för det!

Pusskram



Älskar dig!

A3

Awwh, jag älskar det gymmet! Gick väldigt bra, även om det var lite förvirrande som det alltid är de första gångerna på ett nytt gym. Jag klarade mina maskiner och fria vikter bra, men lårmaskinen var ruskigt jobbig. Vi rev en hylla och var glada :D

Har fixat kokt ägg och omelett till morgondagen, jag tror jag älskar omelett faktiskt :)

Pusskram

Atkins, dag ett av fjorton

Hur i helvete rent ut sagt ska jag stå ut?

Elin, Cissi och jag kommer nu att genomgå fas 1. i Atkins-dieten i två veckor. Vi kommer att få i oss högst 20 gram kohydrater varje dag, men proteiner och en jäävla massa fett. För att försöka förstå hur en dag med atkins kan se ut ska jag nu berätta vad jag ätit under dagen.

Frukost: Omelett med bacon (stekt i smör!)
Lunch: Kycklingfilé och lite pizzasallad
Middag: Kycklingfilé med 100 gram smält Billinge-ost, bacon, 1 dl sallad och 100 gram broccoli.

Självklart är drycken till måltiderna vatten. Juice och annat innehåller kolhydrater.

Min blogg kommer förmodligen vara ångestfylld de två närmaste veckorna, fan så man mår efter att ha ätit 100 gram ost. Seriöst, fattar inte hur det här ska gå till. Dessutom, om jag äter för lite fett så går jag inte ner, bara att äta massa av det.

Snart ska jag och träna med Alexandra på A3 :D

Pusskram

Fraijdij!

Det är inte bara Cissi som har varit en dålig bloggerska... jag har fan vart askass på sistone. Fast Cissi har ändå vart kassast :P

Igår efter skolan så var jag på A3 för ett introduktionspass. Det verkar asnice där. Vill springa dit och träna på en gång, men det får vänta tills på lördag. Det blir alltid samma visa nör jag börjar på ett nytt gym, i början så tränar jag som en galning. Efter några veckor övergår det till "normalt" tränande. Sen när jag lessnat går jag typ en gång i veckan. Men jag hoppas verkligen att det inte ska bli så nu, det här är ju mer varierad träning. Om jag inte vill gymma så kan jag jun alltid gå på yoga, köra spinning eller varför inte lite bobat?

Tjejidrott nu på morgon. För Cissi så är det klättring som gäller om jag minns rätt, för mig är det typ kickboxning tror jag :)

Nu måste jag skynda mig. Ska ut med hunden, packa väska osv.

Pusskram



"På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst
Ge mig då kyckling, det gillar jag mest
Kyckling på fredag, det enda jag vill ha
Kyckling på fredag, då mår man riktigt bra
Kyckling på fredag, vad var det jag sa?
Jag vill ha fredag idag!"



... btw, älskar dig!

Saknad

Just nu saknar jag Fredrik så att det gör ont, fan! Jag vill bara lägga mig ner på sängen, böka in huvudet i kudden och gråta.

Jag Älskar Dig!

Tisdag

Igår hann jag med att städa, renskriva två bokrecensioner, laga N-tangenten, läst lite i "Ser mitt huvud tjockt ut i den här?" och funderade även på att läsa engelskaboken. Ganska så effektiv dag ;P Hann tillochmed umgås med Fredrik <3

Ringde A3 nu på morgonen, ska ju börja träna där. Blir att jag åker dit klockan halv elva på torsdag för en introduktion :) Yeaah. Ska bli skönt att börja röra på fläsket igen! ^^

Insåg att jag inte vet när det är matteprov, borde nog kolla upp det.  Asch.

Skola nu.

Pusskram

Fuldag

Idag valde jag att stanna hemma från skolan :/ Anledning är nog den sämsta i hela världen skulle jag tro. Okej, jag stannade hemma idag för att jag kände mig så fruktansvärt ful, nu är det sagt. Men seriöst, jag kände verkligen att inga kläder passade idag, garderoben kändes som vanligt "tom". Tänkte försöka ägna mig åt beauty och skolan idag, får se hur det går. Blir även till att snygga till rummet lite grann.

Lika bra att sätta igång.

Pusskram

Nutrilett Dag. 5

Det var sista dagen med Nutrilett idag, ska bli skönt att äta riktig mat imorgon :) Det jag allra mest längtar efter är en sallad, en stor sallad med fetaost. Måste höra med Fredrik om vi kan äta det imorgon eller på lördag!

Nutrilett går bara bättre och bättre. Igår åt jag upp middagen, kycklingsoppan var absolut godast hittills. Idag blev det tomatpasta :/

Försov mig en halvtimme imorse, inte så farligt med tanke på att jag planerade att åka till skolan i mjukisbyxor. Gick ut till den isiga cykeln ungefär halv nio, då insåg jag hur snorigt halt det var ute så jag bestämde mig för att ta bussen. Bussen skulle komma runt 08:39, men den kom 08:44 vilket resulterade till att jag kom för sent till skolan, fem i. Ajabaja Amanda.

Läste August Strindberg på svenskan, Giftas II. Ehm, intressant. Slutade 10:05, då gick jag till skolbiblioteket och lånade två böcker, en till Fredrik och en till mig. Till Fredrik blev det Da Vinci-Koden och till mig Ser mitt huvud tjock ut i den här?. Lämnade böckerna i skåpet, Fredrik får hämta dem sen när han har slutat, jobbigt att släpa på böckerna eftersom jag gick hem idag.

Efter biblioteksbesöket gick jag till min studievägledare. Jag vill nämligen lägga till en mattekurs, är så gott som tvungen då jag kommer att sakna matten allt för mycket annars :/ Jag berättade vilken kurs det var jag ville lägga till, men hon hade ingen aning om vilken det var jag menade, haha. Så hon ska kontakta någon snubbe på teknik, då hon tyckte det lät intressant. KTH-matte på distans är det jag ska läsa, Fredrik ska läsa den kursen och det gjorde att jag blev väldigt intresserad. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan läsa den. Har ju lite håla att fylla upp :P

Tog ett varmt bad när jag kom hem och läste engelskaboken. Har läst den men jag har itne skrivit något. Hoppas Cissi kan göra det med mig imorgon <3

När Fredrik hade slutat kom han till mig, då skulle vi A-R-B-E-T-A. Vilket vi också gjorde, synd att filmen var så lång bara.


Pusskram



SAKNAR DIG REDAN!
.. men vi syns imorgon klockan 07:30 <3

Onsdag, två lektioner.

Den jävla tomatbuljongen smakar verkligen helvete! Smakar som om man hade tagit spadet i krossade tomater och spätt ut det med vatten och sedan tillsatt någon äcklig konstig krydda. Hur kan den smaka så vidrigt? Grönsaksbuljongen smakar ju helt okej faktiskt, som en grönsakssoppa. Skulle lätt kunna äta två sådanna mellanmål till lunch om man fick ett litet rutbröd till :)

Slog rekord idag igen. Jag lovar, drack upp jordgubbsshaken på typ 15 sekunder. Väldigt stolt över mig själv just nu. Idag är det en lugn dag. Först svenska på morgonen sen en från 09:55 till 12:05, därefter fysik och sen slutar jag, 13:35. :) Idag har jag tänkt att åka hem direkt, gå ut med hunden, städa rummet och hamsterburen. Stackars Rut, hennes bur behöver verkligen städas. Var länge sen nu, typ en vecka.

Jag och Fredrik har blivit jätteduktiga med att gurggla munskölj (Listerin) varje morgon och kväll. Ojoj vad fräsch man känner sig i munnen efteråt. Förut klarade jag knappt 15 sekunder då det sved så in i helvete i munnen, nu klarar jag utan problem längre tider. Efter 30 sekunder har jag ingen känsel kvar i munnen så då kan jag gurggla i en evighet.

Pusskram

Nutrilett Dag 3.

Dagarna med Nutrilett flyter på som de ska, känns inte så konstigt eller hemskt alls faktiskt. Det är på något sätt rätt skönt nu när man vet exakt hur många kalorier man får i sig om dagen :)

Fredrik och jag simmade idag, blir nog lite simning på torsdag också. När vi kom hem åt vi den utsökta pastan (msn-spy-smiley), men visst, det är värt det.

Första dagen i skolan kändes tung, men den rullade på. Samhällen var trevlig, biologin var efterlängtad, fysiken lättlöst och nästan inget foto. Bra rull ^^

Imorgon ska jag unna mig själv kycklingsoppan, hörde från Cissi att den var god.

Pusskram

Shit!

Jag tror jag slog personligt rekord just, eller ja, det måste jag ha gjort. Drack upp shaken på under tre minuter :| Jag tillochmed typ uppskattade den. OMG! Antingen har jag lärt mig att tycka om den eller så är jag helt enkelt för hungrig för att orka bry mig. Det konstiga är väll att jag inte är så hungrig, tänkte först skita i shaken då jag ansåg att den var för äcklig för att ödsla tid på. Men det är för PA't så det är bara att stå ut.

Skola nu?

Pusskram

Skolan börjar om exakt 83 minuter och 11 sekunder

Trodde verkligen jag skulle dö när klockan ringde klockan 06:55 imorse, shit, lagom seg jag var, lagom seg jag ÄR. Ikväll måste jag verkligen gå och lägga mig tidigare. Just nu känner jag mig lagom trött. Dessutom har jag blivit konstigt påverkad av dieten, vill helst inte äta något alls just nu, känns som jag kommer att spy då. Men visst, jag ska dricka min hääärliga chokladshake (200 kcal).

Faktum är den här dieten funkar då man inte går i skolan, men vi får se hur det blir nu när jag måste äta en jävla bar till lunch i skolan :/ Det ser jag verkligen fram emot! (ironi!)

Nu ska jag försöka sminka till mig lite, så man inte ser tillpiffad ut för en halloweenfest.

Pusskram

Nutrilett Dag 2.

Sov ute hos Fredrik i Lillkyrka inatt. Sjätte natten i rad tillsammans, hur ska det gå nu när skolan börjar? :(

Vi vaknade runt tolv, så frukosten blev lite sen. Att börja dagen med en 202 kcal jordgubbsshake är ingen höjdare ska jag säga er, fyfan. Spyvarning där. Men det funkar om man tar varannan shake och varannan vatten.

Lunchen som bestod av en jordnötsbar och en grönsaksbuljong åt vi klockan fyra framför en filmen Talladega Nights. Var faktiskt lite småkul, en helt lyckad random-nedladdning av Fredrik :)

Middagarna suger verkligen, en äcklig jävla pasta är det man ska äta. Fyhelvete vad det smakar illa! Jag seriöst svälter hellre än att äta skiten. Åt iallafall mer än halva pastan den här gången. Riktigt bra om man jämför med gårdagen :) Då gav jag i stort sett allt till Yang och Bugg (Fredriks hundar). Yang gillade det men Bugg tyckte det var så äckligt så han gick och drack vatten istället.

Försökte just få i mig min chokladdessert, som faktiskt smakade skit rent ut sagt. Blir till att slänga den. Men vad gör man itne för PA't :P

Pusskram

Nutrilett Dag 1.

Frukosten var den vidrigaste jag ätit. Har hört folk som sagt att det smakar som milkshake, jojo. Det smakade skit rent ut sagt! Fy helvete. Jag svälter hellre än att äta det där. Dagens frukost innehöll 200 kcal exakt. Då fick man tillochmed mjölk till, 250 ml lättmjölk.

Just nu sitter jag och smuttar på "mellanmålet", bestående av en grönsaksbuljong på 20 kcal. Konstigt nog så smakar den helt okej, som en soppa helt enkelt, kalorisnål dessutom!

Fredrik åkte hem till sin far nu, han kommer tillbaka runt fem skulel jag tro, då ska vi äta "middag" tillsammans.

Nu ska jag kämpa vidare med bokrecensionen och vad jag tyckte om Viktväktarna.

Juste, har krossat två tangentbordsmaskar hittills, en under "5" och en under "ä".

Pusskram

Ibland chockar jag mig själv..

Shit, det var bra länge sen jag skrev här sist. Har varit med Fredrik hela tiden så det blir liksom inte av helt enkelt att jag bloggar då. Men ja, jag ska bli bättre, vill bli bättre. Jag har faktiskt läst två par böcker på lovet :O Haha, har tillochmed börjat på en bokrecension till den ena. Böckerna jag läse var Isprinsessan av Camilla Läckberg, väldigt bra bok faktiskt. Fast den bok jag tyckte mest om var Mossvikenfruar - Chansen av Emma Hamberg. Läste faktiskt ut den på en dag, Cissi fattar att boken är bra om Amanda Eriksson läser ut den under en månad och faktiskt tycker att det är underhållande. Jag smålog tillochmed ibland.

Jag och Fredrik har hunnit med en hel del filmtittande på lovet och en hel del intag av onyttig kost. Eller ja, det enda intaget av mat har varit onyttigt, men vafan. Det får bli bättre sen helt enkelt. Idag får vi passa på att vara onyttiga då vi börjar med pulverdieten imorgon, om jag minns rätt. Även det för projektarbetets skull, men visst, om man går ned så är det ju bara ett plus ^^ Pulverdieten ska vi leva på i fem dagar, söndag till torsdag. Det är inte riktigt en pulverdiet, då man faktiskt bara äter pulver en gång om dagen.

Nutrilett Quick Start

Det här paketet innehåller 30 måltider, eller ja, 30 "måltider".

Frukost: Pulverdryck
Mellanmål: Buljong
Lunch: Bar
Mellanmål:Buljong
Middag:Pasta
Efterrätt:Pudding

Man lever på ungefär 800 kcal per dag, så något ska man väll gå ned.

Just nu väntar jag på att mina jävla grejer som jag beställt från FotoVideo ska komma hem, tror ärligt fan att jag inte får dem i januari ens. Fuck. Damn. De har dem inte inne på lagret, så det tar ett tag. Min kamera kommer gå sönder snart om jag inte får väskan.

Har suttit och skrivit ned mina tankar om Viktväktarna idag, samt en bokrecension som jag inte helt och hållet är klar med, men definitivt en bra början. Eftersom Fredrik är hos mig nu så lånade jag Jonas bärbara, så nu sitter vi här som två små idioter, om vi umgås vet jag inte riktigt, men hellre det här än att jag sitter på mitt håll och jobbar och han på sitt.

Tror det blir Lillkyrka inatt..

Pusskram


Man kan göra mycket roligt med ett stearinljus och en braständare... och en kamera

Ljus

Fredrik och jag roade oss igår och tog denna bild. Blev väldigt tuff tycker jag faktiskt!

Fredrik

Fredrik :O

Fick bilder på min
Fredrik av Ingrid som hon fotade på nyårsafton ^^
Är han inte söt?

Andra Januari

Idag ska jag försöka hinna med att läsa böckerna jag måste läsa. Först och främst svenskaboken. Har även lite planer på att se på film och fotografera lite. Har ju köpt kamera nu :) Det blev en Nikon D50 med objektivet Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC Macro.

Idag åkte Emil till USA. Vet inte riktigt när planet gick, men tror faktiskt inte att han lyft än. Eller ja, det är jag nästan säker på. De åkte ju hemifrån typ halv tio.

Nu ska jag hoppa in io duschen.

Pusskram



Ja, vad i helevet är det med mig?

2007

År 2006 bjöd på en hel del gråt men minst dubbelt så mycket skratt. Sammanfattningsvis kan man säga att året började dåligt men slutade underbart. Ju mer av år 2006 som gick blev det bara bättre. Här står jag idag, lycklig över de människor som finns i min närhet, pojkvän, familj och vänner.

Jag hann även med en födelsedag år 2006, en 18årsdag. Känns inte så speciellt om jag ska vara ärlig, men visst, nu kan jag gå på krogen om jag vill.

Självaste nyårsfirandet började hemma hos Eddie. Var jädrans kul att träffa alla igen må jag säga, märker att jag saknat dem. Vi drack och snackade, hade det mycket trevligt. Befann oss på torget vid tolvslaget med resten av Enköping. Blev lite bråk, vilket aldrig är kul. Hatar fan sånt. Inte kan man göra något heller.

Efter att sista cidern var uppdrucken drog vi till Joar. Hur trevligt och kul som helst. Köpte en drink i baren, men visste inte vad jag ville ha, så jag gav bartendern en hundring och sa "Improvisera", vilket även fler gjorde ;P Funkade riktigt bra, minns inte riktigt vad den smakade, men det var gott iallafall. Delade även en blå shotkanna med Dalle, trevligt. Alltid kul att prata med grabben.

Sov i Enögla med Fredrik, lika mysigt som vanligt. Vaknade upp med huvudvärk, som konstigt nog gick över ganska fort. Åkte hem runt halv fyra för att äta pizza med familjen. De ville typ att vi skulle äta tillsammans innan Emil drog, vilket han gör imorgon klockan tio typ. Men det slutade med att jag åt en bit sen blev jag sur och tog en promenad. Jag säger bara: SUCK!

Fan helvetes jävla skit.

Pusskram