Smygfoto!

5c1aa5d2f7545d327c3af8b14d440707.png

Kolla varifrån!

Smygfoto!


Arvegods och soprumsfynd!

Henke fick vi ärva från vår fadder Emelie och Ljungberg hittade Ankan i soprummet (i tre exemplar!). Så nu står dessa killar i hallen och ser allmänt goa ut och en grabb finns placerad bakom mitt skrivbord. Nice va? :D Jag är i alla fall GRYMT nöjd!


Två killar som välkomnar en i hallen! :) Trevligt!

Bara jag som får lust att plugga?

Julmys med mamsen

Måste ju berätta om mammas och min dag också! :)

Hann med en massa idag faktiskt! Började med att mamma levererade brors
nattduksbord till mig. Riktigt bra med något litet enkelt vid sängen som har lådor, praktiskt! Förut hade jag ju bara en svart liten pall bredvid sängen, som faktiskt har förflyttat sig och blivit en hamsterbursmöbel. Den föredetta hamsterbursmöbeln har förflyttat sig till soprummet. I soprummet kan man för övrigt hitta grymt snygga saker, men mer om det senare :)

Tog en fika beståendes av en varsin kopp med varm choklad deluxe och en varsin lussebulle. Mamma smakade även någon nötkolagrej som var riktigt god :) När vi stod och skulle välja fika fick vi syn på den här "fina" pepparkakan. Bara mamma och jag som tyckte det liknade något annat?



För första gången sen jag flyttade till Uppsala så gick jag in i domkyrkan. Väldigt maffig faktiskt! Gick och kollade på några gamla kungars (eller vad det var) kistor som nästan stod mitt i kyrkan. Tände dessutom ett varsit ljus för mormor.



Julmarknad, julklappsshopping, minipållarklappning (läs jättesmå shetlandsponnys?) och restaurangbesök! Tack för en jättemysig dag i Uppsala mamma! :)

Pusskram

Ingen jättehit kanske!

Köpte théblomman på théaffären idag och jag kan väll inte påstå att det var mitt livs bästa köp... Bollen, gjord av thé, som ni ser på bilden nedan ska tydligen svälla upp till en fin stor blomma när man häller varmt vatten på den. Gick väll sådär va? Och inte smakar det gott heller...


God Jul

0-62d9d5c0941a88010f3a570c7825a158.png

Kolla varifrån!

God Jul


Första advent

Helt sjukt, redan första advent! Riktigt mysigt men samtidigt smyger sig tentapanik in i kropp och själ. Riktigt jobbiga kurser just nu och jag tror inte det kommer att gå bra! (grrr)

Men över till något roligare! :) Annikas föräldrar är här just nu! Kom igår och övernattade till idag så igår var vi till IKEA och sen Tzatziki på kvällen :) Köpte en även glass vi skulle mumsa i oss på kvällen men det blidde faktiskt inte av.

Idag kommer min mamma på besök för lite julmarknad och lite julkappsshopping. När hon ända tar bilen hit så ska hon även ta med brors nattduksbord som jag fick. Grymt bra med lite extra förvaring för just nu har jag ju bara en pall vid sängen. I och för sig fungerar det bra men är ju nice med lite lådor som man t.ex kan förvara skolböckerna som används för tillfället.

I fredags åkte både stjärna och ljusslinga upp. Riktigt mysigt! Dock så vet jag inte hur jag ska göra med julpynt i år, har ju så himla mycket rosa i rummet så det är liksom lite svårt att matcha in något rött :P Men någonting ska jag väll få till :)


Mobilbild.

Mobilbild, suddig.

Sen när mörkret kryper på så lyser den här ljusslingan från IKEA superfint! :)

Nu ska jag äta frulle, Mamma är ju här om trettio!

Pusskram

Herre jävlar!


Se och tänk om.

Video

Pallax är söt i min mössa och Ankans scarf! :)

6ed3882b5eb9a5a844a870fb6f8550db.png

Kolla varifrån!

 

Pallax är söt i min mössa och Ankans scarf :)

 


|O (en gäspande gubbe, typ)

Man ska fan inte gå och lägga sig halv två om man börjar åtta dagen efter, det funkar liksom inte...

Zzznark!

Min älskade vän en dag när jag försvann

Pratade med classmate idag på msn och fick reda på både det ena och det andra. Bland annat vad en mycket nära vän sa när jag försvann i onsdags.

*** säger:
Ola säger:
haha, men såhär: "men nu har de dröjt länge, de kanske har hänt nått allvarligt... MEN KOLLA! Vilken fin stjärna dom har i fönstret... fast dom skulle kunna ha en ännu större..."
haha, men såhär: "men nu har de dröjt länge, de kanske har hänt nått allvarligt... MEN KOLLA! Vilken fin stjärna dom har i fönstret... fast dom skulle kunna ha en ännu större..."

Brev från två olika andra världsdelar på en och samma dag!

I tisdags när Annika och jag kom hem från skolan låg till min förtjusning två stora bruna kuvert på hallgolvet, som dessutom var till mig!

I det första kuvertet låg min efterlängtade klänning från Hong Kong! Köpte den ny på tradera för ca två veckor sen och har väntat ivrigt sen dess. Dock blev hela kalaset lite av en besvikelse för det visade sig att jag inte riktigt passade i en japansk medium, crap. Jävla bajs, jag som inte ens är så himla stor kring bröstkorg och byst och ändå så passade jag inte i en medium.

Även fast klänningen var för liten så knölade jag mig in i den ändå. När den väl var på så satt den faktiskt riktigt fint och bekvämt. Hur tänkte de där egentligen? Lite tråkigt att klänningen sprack i en sömm när jag skulle ta på mig den men förhoppningsvis går det att laga (i samband när jag syr om den lite! >_<).



Är verkligen jättenöjd med klänningen annars, kanske lite "skör" men med tanke på att den kostade 150 spänn inklusive frakt så kan jag leva med det.

Nu ska Annika och jag till Ica!

Hemma från Ica och nu ska vi se på första avsnittet av Baywatch. Annika fick nämligen hem säsong 1 idag :D

Tillbaka igen! Helt sjukt! Första avsnittet var en och en halvtimme långt! Haha. Men bra var det även om det var lite förutsägbart ibland men det hör ju till. Däremot så tippade jag att en gubbe skulle överkeva men han dog, så där överraskade de allt! Haha.

Åter till det som inlägget faktiskt handlade om: min två kuvert. I det andra kuvertet låg en årsrapportering från Gambia över hur det går för mitt fadderbarn Fatou. Det stod lite om hur det går för henne i skolan, vik, längd och lite vad hon tycker om att göra. Gissa vad hennes favoritämne är? Matte! Grymt bra matchning av fadder och fadderbarn ;D Fick även en ny bild på tösen och ett handritat julkort från henne och hennes familj.


Mitt fadderbarn Fatou från Gambia som fyller åtta i februari!

Måste skicka iväg en julhälsning och en julklapp till henne också. Frågan är bara vad jag ska skicka? Några förslag?

Sneglade precis på klockan och insåg att hon var en timme senare än jag trott. Sängdags!

Pusskram

Betongbyggnad!

0-68fa8165aec01930398b32cf3eb95022.png

Kolla varifrån!

Betongbyggnad!


Fem invites till Voddler free




"Grattis!

Din film har röstats fram som en av dagens tre bästa! Det innebär att du har vunnit fem invites till Voddler Free. Dessutom är du med och tävlar om ett hemmabiosystem. En jury kommer att utse vinnaren av det stora priset när tävlingen avslutas den 10 december! Vinnaren av hemmabiosystemet kommer att presenteras den 11 december."

Tyvärr så tror jag inte att juryn kommer att utse vår crapiga film till en vinnare, haha. Men vi har våra invites nu och det är huvudsaken!! :D

Tack till alla som röstade och trodde på oss, haha. I gengäld får ni frid och kärlek av oss! :)



Inte har vi fått nog heller för idag kan ni nämligen rösta på oss på den här
adressen! :D

Arto sitter längst fram! :o

0-4aff41e6663a7b0b65a6d809ec2c2a7f.png

Kolla varifrån!

Arto sitter längst fram! :o


Go go go!


Vote for us!



Går ganska så bra! :D Har hittills raggat till oss 72 röster och ligger för tillfället etta men det räcker nog inte för en ettaplats in på slutet! Fortsätt att
rösta! :D

Ni har ca 17 h på er!

Rösta på oss!

Vårt bidrag till bredbandsbolaget!

Julmys!

Sitter och har julmys med mig själv, romantiskt va?

Kanske en liten tjuvstart men jag kan faktiskt inte hålla mig! Ser nästan ut som det är två som ska fika men det är det faktiskt inte, bara jag. Frågan är om jag orkar allt?

Connie Talbot - White Christmas



Övre raden från vänster: doftljus, Dufvenkrooks röda lättvinsglögg med smak av choklad och chili, Blossas röda lättvinsglögg.
Nedre raden från vänster:
mandel, russin, valnötter, Annas pepparkakor original och min moster Ingrids hembakade saffransbullar med mandelmassafyllning.


Bussfika!

0-53abe803655192fb2ffb2d3dfece8425.png

Kolla varifrån!

Bussfika!


Julmarknad

4e11e7be6707304d739d9b1309bcde5f.png

Kolla varifrån!

Julmarknad


Mollemys vare ja...

04b34a67c4425ba8932f627813613ce0.png

Kolla varifrån!

Mollemys vare ja...


Mys i solen!

517047da51efdf631b24728c762381fd.png

Kolla varifrån!

Mys i solen!


Nu är det lördagsmys!

Lördagsmys på högsta nivå!

Kollar just nu klar LA Gigolo som jag började kolla på på bussen från Uppsala till Västerås igår. Riktigt bra film faktiskt :) Pimplar även lite Dufvenkrooks glögg med smak av choklad och chili. Kan verkligen rekommendera den! Trodde att det skulle vara en halvflopp men det är en riktig hit faktiskt, underbart god. Kan nästa beskriva den som en ny typ av dryck... smakar ju inte riktigt glögg utan det känns som något annat. Grymt god i alla fall! :)

Var ju på tjejmys igår hos Alexandra i Västerås. Blev idol och massa mys. Älskar att träffa mina tjejer! Tog sista bussen och mellanlandade i Enköping, så nu sitter jag här i mitt älskade hem i Enköping och bara myser.

Om några timmar ska jag hem till Katarina och Emil för Katarina ska nämligen vaxa min ben. Oh herre jesus vad det kommer att smärta... eller? Har i och för sig hört att man domnar bort efter ett tag :P

Nu blir det Mollemys!

Pusskram

Min senaste beställning med örhängen har kommit! :)

Här är ett av paren som jag bloggade om tidigare.
Fan vad jag älskar dem!

Man kanske ska damma av LEGOt uppe på vinden och starta smyckestillverkning? :)


Good work!

Var ute på promenix imorse igen... vi sköter oss, hel otroligt! :D Gcik en halvtimme idag med men hamnade dock bara på 3657 steg. De extra steegen vi fick igår var nog på grund av att vi gick 35 minuter istället för 30.

Ankan och jag har fött en idé om att kanske åka till Jamaica eller liknande och volontärarbeta med att bygga upp orkaskadade hus. Kanske vore något? :) Hur som helst ska vi kolla upp stipendier och snacka lite med studievägledaren om sabbatsår. Vore så himla roligt!

Pusskram


"Mandy, titta! Jag ser ut som en gräddbakelse!"

Ankan kommer ut från badrummet...


Scary!

Klickade in mig på en randomblogg och hittade denna bild som fick mig att reagara. För någon sekund trodde jag att det var Molle och jag...


Randomtjej med randomhund!




Molle och jag!

Blodgivning!

Jag vet inte om det bara är jag men jag verkligen stormtrivs på blodgivningen. Så himla bra stämningen och lugn miljö. Dessutom blir man ompysslad rejält. Lite som ett andra hem nästan!

Hade samma "blodtappare" som
förra gången och hon var minst lika trevlig den här gången. Antingen är det jag eller så är det hon men prata kan vi! Idag babblade vi så mycket att hon frågade mig till slut om hon hade tvättat min arm med sprit. Förmodligen så märkte hon inte att hon gjorde det med tanke på trevliga samtal!

Dagens present från blodgivningen blev ett vinglas. Tänker förmodligen att ta ett vinglas varje gång så till slut kommer jag att få en bunt!

Upptining hemma hos Julia, sen bli

0-15a80c833960973c1f258de6a5a4f409.png

Kolla varifrån!

Upptining hemma hos Julia, sen blir det blodgivning!


Dagens I-landsproblem 19/11

Donna "boar" i fel hörn av buren!

Morgonstund har guld i mund!

Annika och jag har bestämt oss för att vi ska ut och gå en halvtimme (nästan) varje morgon. En halvtimme med ett tempo som ligger mellan powerwalk och vanlig walk är nice. Blir det längre och effektivare tröttnar man bara. Att starta lugnt och öka successivt tror jag stenhårt på! Lika stenhårt som våra rumpor kommer att bli ;D

Imorse hann vi till hydromacken och tillbaka, vilket resulterade i 4270 steg.

Nu är det gröt som gäller! Med farmors äppelmos såklar ^^

Pusskram

Mer rosa!

Mina rosa w595 kom idag! :)


Jag lovar att läsa på stålkonstruktionen lite extra!



NyTeknik damp ner idag och på förstasidan kunde man läsa "DÖDSMISSEN - ingenjören berättar om felet i ritningen". Artikeln kan läsas här och här.

När jag läste vidare i artikeln kom jag fram till att konstruktören nu riskerar fängelse på grund av ritningsfelet. Detta fick mig att reagera ganska så ordentligt. Är det verkligen bara konstruktörens fel att det blev fel? Ska det inte finnas någin slags kontrollant? Ska jag verkligen välja inriktning konstruktion om ett felsteg kan innebära fängelse?

Såklart att de ska reagera hårt på denna felkonstruktion eftersom den orsakade både dödsfall och svåra skador, men kan det inte räcka med miljonböter till företaget som står bakom konstruktionen?

Såg att Ankan bloggade om artikeln också (typiskt bra av oss blivande byggingenjörer!).


Grrrrrr!

Jag tammefan hatar att börja åtta!

Favorit!

Vonda Shepard - Tell Him

If you want him to be the very part of you
That makes you want to breathe
Here's the thing to do
Tell him that you're never gonna leave him
Tell him that you're always gonna love him
Tell him, tell him, tell him, tell him right now



Kvällens/nattens sötaste!

Hund blir överlycklig när husse kommer hem från kriget! Jag blir så lycklig av sånt här, kolla vilken kärlek!


Omröstning i bloggen!

Hjälp mig!
Har bestämt mig för att skydda mobilen från första börja så jag har bestämt mig för att skaffa mig en liten mobilstrumpa (lite fjortisaktigt :P). Här kommer ett litet urval och jag tänkte att ni kunde hjälpa mig! :)

Btw, vill du också ha en mamma?

Vilken mobilstrumpa ska jag köpa?

1. Hello Kitty (finns sjukt många olika, detta är bara ett exempel)
2. Betty Boop
3. Lisa Frank
4. Leopardmönstrat
5. Paul Frank
6. Elvis






Är jag en örhängsoholic?

Jag har köpt på tok för mycket örhängen på tradera på sistone. Det har liksom blivit lite av ett beroende. Tror jag är uppe i 25 par de senaste 30 dagarna. MObservera att 12 av dessa par är likadana hjärtformade örhängen fast olika färger (som jag fick för en riktigt billig peng!).

Låt mig presentera kvällens bästa köp:




Ny mobil beställd!

Jag stod inte ut med att ha lånemobil från far så jag impulsbeställde hem en ny mobil idag :) Gör ett nytt försök med min omtyckta modell sony ericsson w595 :)

Blir tredje mobilköpet det här året! Nu får jag faktiskt ta och skärpa mig. Den här mobilen ska jag behandla som en liten princessa. Ett mobilfodral och pubförbud kanske?


Jag var så grymt nöjd med den förra och med tanke på hur sjukt söt den här är så kan jag inte tänka mig att jag blir annat än supernöjd. Har ju vart avundsjuk på mamma sen första dagen hon fick sin. Nu är det min tur!



En liten tillbakablick över året som gått och vilka mobiler jag haft :)

januari                             januari - maj                 maj - oktober               oktober - nu
fuktskadad                       bortsupen                      allmänt mörbultat         lånad

Typiskt Annika!


Utgång!

Blir att åka hem till Maja nu för lite förpartaj innan 04-släppet! Vilket 04-släpp? Ingen aning :P Men kommer att bli grymt nice i alla fall. Sjukt kul att komma ut med tanke på hur länge sen det var jag var ute sist.

Svejs!

B-L-O-S-S-A, B-L-O-S-S-A, B-L-O-S-S-A, glöggen heter Blossa!

Älskar sega lördagsmorgonar! Har varit vaken sen halv tio men har legat och kikat på Ally McBeal (säsong 3) hela morgonen. Innan jag tar mig an måndagens betonginlämningsuppgift så ska jag titta på ett avsnitt till och avnjuta säsongens första glögg.

Någon som smakat den vita glöggen? Smakar den olika eller är det bara färgen som skiljer? Enligt Blossa ska både den röda och den vita glöggen smaka pepparkaka, nejlika och kardemumma.

Ååååh, jag längtar till julen! ^^

Klockan är bara elva...

... och jag har redan hunnit med ett besök till skolan, två ally mcbeal-avsnitt och tre chocolate chip cookies. Grymt nöjd över dagens insats.

Nu ska jag pimpla thé och läsa FEK, blev trots allt ingen FEK igår.

Jobba eller inte jobba på måndag?

ZZzzz

Fortfarande ohumant att börja innan tio på morgonen! Men ganska så nice ändå att sluta vid tio :) Ohyeah!

Tror aldrig jag har velat äta mina händer tidigare...

Provade nyligen de handgjorda tvålarna jag fick i söndags, helt underbara! Mina händer luktar så sjukt gott att jag snart kommer att äta upp dem! En av tvålarna var även lite av en peelingtvål så den kan nog vara nice att använda på hela kroppen! Kommer att lukta som en godispåse! :)


Nu ska jag sätta igång med FEK-läsning igen. Booring.
Men allra först ska jag njuta lite av den här låten:

Queen - Save Me

Queen - Save Me


Dagens I-landsproblem 12/11

  1. Toarullen inne på toaletten har hamnat i otakt. De färdiga rutorna har hamnat i otakt i de båda lagrerna vilket gör det svårt att dra av en bit toapapper.
  2. Min box med Greys säsong 4 är slut. Damit.
Vilka problem man har.

Dagens I-landsproblem 11/11

Grymt jobbigt. Pluggar och dricker så mycket thé att jag konstant måste springa på toaletten, vilket stör ganska så mycket. Men för att kunna plugga måste jag pimpla thé, vilket leder till toabesöken.

Ser ni den onda cirkeln?

Vaccionations-update!

Mår prima! Har inte fått några biverkningar alls om man bortser från att armen ömmar. Varken feber eller frossa. Underbart! I och för sig måste jag erkänna att jag hade hoppats på lite sjuka för då är det ju liksom okej att ligga hemma hela kvällen och glo på greys! Men nu ska jag inte säga så när Ankan ligger och är dålig (visserligen inte av vaccinet).

Skönt att vara frisk!


Boooooring.

Istället för att dricka nervgiftsjuicen så dricker jag nu Brämhults äpple istället. Grymt gott! Om det var möjligt att gifta sig med ett juiceföretag så skulle jag helt klart gifta mig med brämhults! :D

Nom nom nom!

Medan jag avnjuter denna hela underbara äppeljuice så ska jag tända lite ljus och läsa företagsekomoni. Visst förstör det myskänslan lite det där sista? Suck.

Pusskram

WOHOOO! :D

Nytt personligt rekord i bejeweled blitz!



Min lilla Anka är sjuk!

Min lilla söta Ankan har gått och blivit sjuk! Tapper kämpe som hon är så pallrade hon sig iväg till skolan idag trots sin höga peber och hosta, good girl! Jag ska i alla fall vara hemma hela kvällen så det finns möjlighet till ompyssling. Kanske lite thé?

Min Ankan är sötare än denna!


Angående juicen jag drack igår!

Hittade den här artikeln precis!!! :O

Kort skoldag! :D

Bara två timmar idag, det ska jag väll orka? :P Fast likt igår vill jag bara sova just nu.

Brämhults Spirulina

Riktigt god även om den ser sådär läskigt grön och nyttig ut!

Det är väll kanske allmänt kännt att brämhults är kungar på att göra supergoda juicer och inte har de misslyckats med denna heller. Brämhults Spirulina smakar apelsin, ananas och mango men innehåller även 1% spirulina.

Enligt Wikipedia:
"Spirulina vetenskapligt namn på ett släkte av trådbildande, spiralformade cyanobakterier (i allmänt tal även blå-gröna alger).

Spirulina är också det kommersiella namnet på arten Arthrospira platensis (tidigare känd som Spirulina platensis) vilken tack vare det höga näringsvärdet använts som föda runt om i världen, bland annat av aztekerna i Mexiko. Det är ett mycket vanligt kosttillskott i form av tabletter eller pulver."

 

Riktigt god och kan lova att det inte smakar det minsta alg!


Ohyeah gånger två!

OHYEAH 1: Vad är det för snack om att man blir sjuk och febrig efter sprutan? Inga symptom alls! :D Visst visst, en lite öm överarm kanske men annars inga biverkningar alls... nice! I och för sig så är det ju bara första dagen som man kan inte ska ropa hej förrän man är över bäcken.. eller hur fan man nu säger.

OHYEAH 2: Annika har varit på kryssning två nätter till Tallin och gissa vad hon kom hem med?! Två år av intensivt sökande har jag äntligen fått den!! :D


Paint <3

Läge: Stabilt

Psykiskt tillstånd: Helt opepp på att cykla till skolan idag! Åtta är på tok för tidigt!

Fysiskt tillstånd: Armen har börjat ömma ganska så mycket men värre än så är det inte... än så länge! Sen är jag sjukt trött också, men tror det mest beror på att jag gick och la mig klockan ett igår.

Jag vill bara lägga mig i sängen och sova igen, hur ska jag orka den här dagen?

Pusskram

Pluggar företagsekonomi

Försöker läsa lite ur världens torraste bok, Resultat, kapital och kassaflöde. Går väll sådär... men faktum är att jag tror jag har blivit lite smartare och därmed fått en större hjärna!


Ja jag vet, det har blivit lite väl mycket camegobilder på sistone :P

Vaccination mot svininfluensan - check!

Tid: ca 12:00

Plats: Pollax, hus oklart.

Psykiskt tillstånd
: Lite stressad och allmänt nedstämd. Oklart om det beror på vaccinationen eller om det faktiskt beror på att jag har en ful ekonomibok jag borde börja bläddra i.

Fysiskt tillstånd: Ligger på topp! Möjligtvis lite dåsig i huvudet men även det är oklart om det beror på vaccinationen. Kan bero på det tokvarma badet jag tog igår som nästan orsakade en avsvimning. Märker heller ingen reaktion på armen, inte uppsvälld eller det minsta öm. Hittar inte ens vart sköterskan stack mig.


Frukostdejt med mor!

Imorse hade jag turen att få besök av lilla mamma på en frukostdejt som avslutades med lite pannacotta. Fick finafina presenter från London! Rena Julafton i november!

Fick två par sånna där sjukt mysiga strumpor, en adidaströja, vaniljtee i en fin plåtburk och två bitar handgjord tvål. Tack så jättemycket! Dessutom fick jag en påse med lindhchoklad eftersom att jag har haft namnsdag <3

Nej nu ska jag äta middag och mysa vidare med min fot :)


Just nu hatar jag (lite grann för mig själv) företagsekomi!


Så mycket ord! Så mycket! ORD!


Lördag!

God morgon folket!

Började min morgon med slötittande på Greys i sängen. En härlig mysig morgon med mumsig frukost. Dagen blir dock inte riktigt lika mysig - företagsekonomi och betongbyggnad. Bäst att sätta igång så jag hinner det jag ska.

Btw, fixade google chrome på min hp igår också, me like! På dellen är det ju en självklarhet, för enligt mig så tar den webläsaren upp minst skärmutrymme i form av knappar och grejer. Dessutom kan man välja söta teman! När jag ändå var igång igår så passade jag på att avinstallera AVG (virusprogram) på dellen då jag upptäckte att det slöade ner ganska så rejält. Dessutom installerade jag äntligen office på den lille så jag kan använda den i skolan också, som den faktiskt var tänkt till ;)

Pusskram

Gaah

Igår när vi försökte vaccinera oss så hade de femhundra kölapparna som BMC gett ut tagit slut. I onsdags när vi försökte på vaccinationsbyrån nere på stan så var kön så lång att vi inte skulle hinna komma in innan stängningsdagas. Idag ändrade vi vaccinationsställe IGEN och guess what - vaccinen var slut där med!

Här försöker man göra rätt för sig och följa det som läkarna råder en att göra. Men hur ska jag kunna vaccinera mig om ingen vill ge mig vaccinet?

Jag bärjar faktiskt fundera på att strunta i att vaccinera mig nu när det är sånt satans krångel att få något vaccin!


Jag vill ha en Voddlerinvite!


Gratis saker

Idag var jag faktiskt seriös!

På den här mässan så var jag faktiskt lite seriösare än vad jag var förra året. Det närmar sig ju nu faktiskt, sommarjobb och praktik. COOP-år eller ej det är frågan!

Den här mässan gick faktiskt inte ut på att samla på mig så mycket som möjligt utan faktiskt på att prata och komma i kontakt med vissa företag. Sen handlade inte jakten på prylarna om kvantitet utan om kvalitet ;D

Någon som har nummer till Patrik som kör den orangea volkswagenbilen? Söt kille!


Dagens bästa! - En 100grammare och ett 2GB usb-minne!

Utnarm 5:e november

= massvis med gratisprylar!

Förra året plockade jag på mig en hel del bra och användbara prylar, men bäst var nog ändå studentcykellysena :)

Innan Utnarm så ska vi åka och vaccinera oss mot H1N1 (svininfluensan) på BMC. Hoppas jag inte reagerar dåligt på vaccinationen bara!


En liten fin bild på mig! :)

Men se där, ett inlägg!

Kändes jättekonstigt att trycka på "nytt inlägg" för det var ju typ år sen jag faktiskt bloggade sist! Okej, kanske inte år sen, men mer än en vecka! Faktum är att när jag inte bloggar så är det oftast för att jag har ganska så mycket för mig (som jag egentligen borde blogga om).

För min egen skull så tänker jag skriva ner en snabb resumé (väldigt väldigt jättesnabb) om vad som hänt sen senaste inlägget.

  • Måndag: IKEA
  • Tisdag: Utgång (som inte blev någon utgång utan bara förfest och efterfest)
  • Onsdag: Inget speciellt alls vad jag kan minnas.
  • Torsdag: Köra familjen till Västerås flygplats för en resa till London. Ta med Molle hem. Ringde Håkan och fixade med juljobb!
  • Fredag: Min käre sambo åkte till Borlänge för en helgvisit. Cissi och Kim på besök en snabbis. Myskväll med vovven.
  • Lördag: Storhandling på Ica Maxi (måste passa på när man lånar nya fina bilen!). Halloweenfest hos Boije.
  • Söndag: IKEA för inköp av praktiskta DVDhyllor (bild kommer sen) och middag hos farmor och farfar. Lämnar Molle hos fafa. Älskade sambo kom hem igen.
  • Måndag: Älskade familjen kom hem!
  • TIsdag: Ekonomigrejen = inget liv.
  • Idag: Seminarium i företagsekonomi.
Min tid kort och gott!

Var faktiskt helt underbart att ha Molle i helgen, även om han kan vara grymt jobbig (=Mollig). Han väckte mig tidigt alla mornar och spelade allan när jag fick besök, men konsitgt nog så är det den här lilla jycken jag älskar av hela mitt hjärta. Lite läskigt bara att han snart är tolv år! <3

Jag är jättenöjd med hur det blev i mitt rum efter att jag ställde dit båda DVD-hyllorna och växterna. Växterna i fönstret gör det mycket murrigare och mysigare och hyllorna ger väggen lite mer liv! Dessutom så behöver jag inte ha filmerna/serierna nedmosade i en låda och det är ju riktigt nice :)

I typ måndags (om jag minns rätt) så kollade jag klart sista-sista avsnittet av OC och oj vad jag grät. Slutade jättebra tycker jag! :) Snart ska jag riva av plasten på min Greysbox för jag är störd och måste hela tiden ha en serie att följa :) Som om det inte räckte med DH egentligen.

Pusskram