Julglad!

Jag är sådär löjligt julglad idag :) Men det är en mysig känsla som ingen kan ta ifrån mig! Åh, bara älskar det!

Har tänt adventsstjärnan, värmeljusen i fönstret, jullyktan på bordet och det lilla
änglaspelet jag köpte i lördags :) Och ur mina högtalare spelas ljuv julmusik av Mariah Carey.

Om ett tag kommer Fredrik och då ska vi julfika! :)

Pusskram

Från Flogsta till Centrum på 50 minuter!

Ja, jag erkänner... jag är kass på att åka buss. Men man lär av sina misstag! :)

I lördags kom ju min lilla lumpare
Cissi hit och shoppade loss lite... blev lite julklappar och ditt och datt. Träffade även Alx och Mattan på stan så vi lunchade lite ihop :) Riktigt god pasta, alla var nöjda utom Mattan som ansåg att hennes portion var alldeles för liten. Det var den! Var verkligen jättetrevligt att träffa alla knäppskallar igen! När ska vi röja sönder fyrishov äventyrsbad då? :D

Idag blev det ytterligare julshopping med mor och far, Vi var lite överallt och kikade. Handlade lite lussebullar och knäck av en klass som jag tänkte äta framför tv:n senare. Mums! Blev en fika och sedan en middagsbuff'e också, mycket smakligt! Känns så bra när de kommer på besök :) Känner man sig lite som hemma!

Jag kommer få ett jättemumsigt te i julklapp :)

Nu blir det lite plugg faktiskt, fast jag är jättetrött. Duktigt Amanda!

Pusskram

Lundgren och Eriksson - mot stan!

Idag blir det shopping med Lundgren (det är väll så man kallar folk som gör lumpen) här i Uppsala. Hon kommer med bussen kvart över elva och jag ska försöka hinna med en som går typ kvart i eller prick. Det går nog. Ska bara klä på mig och äta frukost!

Pusskram

3 timmar på ett mattetal!

Gah. Jag vet inte om det är vi som väldigt långsamma och oeffektiva, eller om det faktiskt var ett svårt tal. I vilket fall så satt jag och Arto på msn och försökte lösa ett tal i säkert tre timmar. Under den tiden gick jag i och för sig till Ica också plus att jag åt middag!

Efter att jag blivit arg på talet och gett upp kom Arto med svaret! Jag ifrågasatte hans svar och frågade om det verkligen var rätt svar, eftersom det var det jag också fick och det inte stämde med facit.

Men nu ska ni få höra! Jag hade fått rätt svar för jag hade kollat fel i facit! Gahh! Lär dig titta i facit Amanda!

Jag blir tokig!

Woho!

1BI101 Byggteknik I 5 hp 2008-10-27 5
  Tentamen 3 hp 2008-10-27 5
  Projektuppgift 2 hp 2008-10-27 G

Lite nya bilder på lilla Donna


Mamma Mia-dag!

Eftersom min Mamma Mia-film kom på posten igår så passade jag på att kolla på den idag när jag slutade. Efter att ha sett den en gång så satte jag på den en gång till för att han något att kolla på medans jag räknade matte. Man kan aldrig få nog av en bra film :)

Sen klockan 18:00 befann sig jag och
Annika på forumtorget för att lyssa när Sandras kör sjöng Mamma Mia-medly. Mycket trevligt. Annika och jag skaffade oss även nya bekanskaper!

Vad säger ni? Ser vi inte ut att vara bästisar forever? :)



Foto av Annika Herlin

P3 om Flogstas snöbollskrig!

En kille i min korridor pratar om snöbollskriget i P3:
Länk

Pigg som en nötkärna?

- NJA!

Haha, men det är fan inte lätt att vara pigg så här tidigt på morgonen. Spelar ju liksom ingen roll när man går och läggare sig dagen innan. Samma visa varje morgon.

Tror jag behöver något uppiggande!

Idag har jag i alla fall bara skola fram till lunch, därefter ska jag hämta ut byggtentan på Geo och sen bara hem och lata mig. Fast idag ska jag gå en promenad!

Pusskram

Matematikberoende?

Jag räknar alltid som bäst när det är på tok för sent och det är dags förr läggdags. Typiskt!

Haha, nu när jag läste det här så såg jag att klockan var en timme tidigare än vad jag trodde! :D yeah! Trodde klockan var tolv och jag skulle bli jättetrött imorgon, men icke. Jag kommer att vara pigg som en nötkärna!

Ge mig styrka! (Helst utan ansträngning)

Känner mig sådär värdelös och usel. Jag gör ju ingenting till träning överhuvudtaget! Som det är nu i skolan skulle jag hinna med att träna 24/7 om jag ville, men det är det som är problemet - jag vill inte!

Jag måste börja röra på mig. Cyklar ju till skolan i alla fall, men det går ju som det går nu när det är halt.

I och för sig har jag varit förkyld nu ett bra tag. Halsen har blivit lite bättre men snörvlandet har jag inte lagt av med. Inget att skylla på! En promenad kan ju inte skada!

Holy shit!


Effektiv dag!

Mandy är riktigt stolt över dagens prestation!

Imorse halv nio sprang jag ned tillt vättstugan och tog FEM maskiner, mörkt, ljust, rosa/rött, handdukar och sen en mild tvätt för min gasque-klänning.

Nu är allting tumlat, torkat och invikt i garderoben, plus att jag har dammat lite och sopat i rummet också. Jag känner mig stolt!

Mer jag ska göra idag:
  • Handla på Ica-Väst
  • Räkna matte / Rita CAD
  • Se på Desperate Housewives S05E03 :D
  • Leka med Donna
  • Ta en promenad i det fina vädret. Kanske gå till Maxi och handla istället?
Nu ska jag diska frukostens disk. See ya!

Pusskram

Strömavbrottet ledde såklart till SNÖBOLLSKRIG!

Igår runt nio så blev det strömavbrott i halva Flogsta. Det var tur att jag hade massa ljus hemma så jag kunde kysa upp rummet litegranna. Satt och myste lite i soffan när jag upptäckte att det var ett gäng på cirka tio personer som började kasta lite snöbollar på varandra. Efter bara några minuter hade antalet personer fördubblats och antalet bara fortsatte att öka.

Jag och Fredrik bestämde oss för att gå upp på taket för att kolla på snöbollskriget ovanifrån. Jag kastade några lätt kramade bollar från taket samt att jag puttade ner pudersnö på de personer som stod närmast väggen.

Det var helt sjukt! Ett spontant snöbollskrig på säkert 300 personer! Man kan inget annat än att älska Flogsta! När vi stod där på taket slog klockan 22:00 vilket betyder FLOGSTAVRÅÅÅÅÅL! Vilken upplevelse, det var sjukt maffigt!

Stömmen kom förövrigt tillbaka runt sju-tiden imorse. Som tur var så hade det inte blivit kallt i rummet. Vi överlevde strömavbrottet!

Kvart över nio ringde P3 min korridorare för en kommentar om
snöbollskriget i Flogsta. Kul! :)


Det var svårt att få med alla på bild då folk var på tre sidor om huset. Men här ser ni iallafall hur kortsidan såg ut.


Mitt upp i allt kom en brandbil, hmm...

Aooch >_<

Kom ut till en totalt översnöad cykel imorse, vilket inte gjorde mig så väldans glad. Som tur var har jag ett par riktigt varma och fluffiga vantar så snön gick relativt fort att få bort.

Jag kämpade mig halkande fram i stormen. Gled in i spår och fick ständigt fokusera på att inte ramla. Jag klarade mig fram till infarten till Ångströms parkering. Jag ledde nämligen cykeln över den lite större vägen och sen för att börja cykla igen hoppade jag på cykeln som vanligt. Poff, slipp, pang -  Amanda halkar och slår i svanskotan. Jag låg ett tag och svor för mig själv samtidigt som jag kämpade för att hålla tillbaka tårarna. En snäll kvinna i en bil stannade och frågar hur det gick, jag sa att det gick bra och tackade för att hon frågade.

Varför säger man alltid "bra" när någon frågar utan att egentligen tänka efter hur det är?

Sprang till 2000-korridorens toaletter det första jag gjorde för att kolla så sminket låg på plats... och det gjorde det ICKE! Såg ut som att jag skulle på maskerad och nyligen hade målat mig som en panda i ansiktet. Mascaran var med andra ord ÖVERALLT. Fort, fort, fort fick jag försöka ta bort sminket för att sedan hinna precis till lektionen. Varm, stressad och med en trasig svanskota kom jag in i föreläsningssalen. Inte den bästa starten kanske.

Efter att skoldagen var slut runt tre så halkade Julia och jag vidare till Akademiska för att ge blod. Jag skulle dock bara ta ett nytt blodprov för att se om mina järndepoer hade blivit något bättre så jag kanske ska få ge blod, vilket jag inte fick sist jag kollade. När jag satt där i den riktigt bekväma stolen kände jag mer än omhändertagen. Det var mysigt att bli lite ompysslad, även om det innebar en stor nål i armen. Vad gör man itne för lite kärlek?

När vi var klara och skulle bege oss hemåt så hade Julia lyckats tappa bort nyckeln till skåpet vi lånade för att låsa in jackorna. Efter att vi dragit in två i personalen och en av dem låser upp skåpen med en "magic key" så hittar jag nyckeln i Julias ytterfack på hennes väska. Haha. Julia missade den totalt och trodde det var en gammal nyckel som hon hade glömt att tagit ut från väskan. Knasiga Julia :)

Hemfärden gick relativt bra, höll faktiskt bara på att ramla en gång i en rondell... men det slutade bra det med :) När cyklade genom Ekeby cyklade jag förbi en kille som lyssnade på musik och sjöng högt och tydligt "Aliiiiiiiive" jag cyklade förbi och gjorde sedan tummen upp åt han. Till svar fick jag med seger i rösten "Yes!". Jag bara älskar Uppsala.

Ikväll blev det micrad matlåda från frysen då jag inte orkade slänga ihop något. Nu ska jag glo på lite tv och räkna matte. Kanske mysa lite med Donna? :) Hoppas även på en dejt med Fredrik

Pusskram

Jag har för mycket tid på mornarna...


Desperate Housewives

Kollade klart fjärde säsongen av DH igår. Shit, det är så sjukt bra verkligen! Kunde inte hålla mig så jag börjad kika på säsong fem på en gång.

Har kollat ett avsnitt och allt är bara så annorlunda. Tydligen utspelar det sig fem år fram i tiden. De enda som ser ut att ha åldrats "fel" är tvillingarna Scavo. Eller har jag kanske fel? Hur gamla var de i säsong fem? Nu är de ju sexton och jag vet inte om jag tyckte de såg ut som elva i förra säsongen.

Frukost och avsnitt två nu :)

Pusskram

Ohh, it's snowy outside!

Donna

Har ni sett något sötare?
- Förmodligen inte


hejs!

nu drar vi till stockholm! :)

Satan i gatan

Imorse kunde jag knappt komma upp från sängen, jag ville bara strunta i allt och somna om och vakna upp som en ny människa. Men duktig som jag är släpar jag mig upp trots kroppens protester. Jag är stolt över min insats.

Hela den här veckan har jag vaknat upp med en riktigt otrevlig känsla i halsen. Halsmandlarna har varit uppsvällda, halsen har kliat och dessutom har den varit helt igenslemmad. Trevligt va? Jag har i alla fall insett att bästa medicinen mot det här är riktigt varmt te!

Nu sitter jag här med sjukt varmt te och bränner tungan samtidigt som jag hoppas på ett mirakel mot min hals. Var är du Gud när jag behöver dig?

Idag mellan matteföreläsningen och mattelektionen har vi tre timmar "håla" så då har jag och Annika bestämt att vi ska cykla till stan. Jag behöver lösa in min check, kolla på ett par nya jeans (ett par sprack i början av veckan >_<) och några vanliga baslinnen på Gina. Får se om ekonomin tillåter mig att inhandla det där.

Imorgon blir det hamsterköp! Wihoo!

Pusskram

Lussebullsbak med Ankan

Haha, Ankans och mitt lussebullsbak slutade väll som det gjorde... trots att bullarna blev lite dirty så blev de i alla fall grymt goda!


Lussebullsbak

Nu ska jag hem till Ankan och baka lussebullar. Kommer att bli riktigt trevligt och GOTT! :D

Mandy loves the DEG!

Man kanske ska ta sig en bit...

Köpte bröd idag efter skolan. Var lite på tiden att jag gjorde det med tanke på att jag inte hade en endaste liten brödbit att äta till frukost imorse.

Köpte en påse med Fazer Hällakullor. Älskar verkligen det brödet.

"Brödet är ”Lövånger-gräddat”, vilket innebär en kort gräddningstid på mycket heta hällar och gör att brödet blir så mjukt att det känns som om det kom direkt från ugnen."

på lördag på lördag på lördag på på lördag!

Inte så många dagar kvar nu :)

satans förkyling

Min hals blir bara värre och värre. Känns som hela halsen är uppsvullen!

>_<

Sova ensam? :/

Ska sova ensam inatt, hur ska det gå?
Önska mig lycka till!

Matteplugg och korvstroganoff

Idag har det inte blivit så mycket gjort hittills. Men har i alla fall lagat tre lådor med korvstroganoff! :D Mycket bra att fylla frysen med. Tror faktiskt det ligger sju lådor där inne nu! :)

Ska sätta mig och räkna lite matte nu och sen blir det lite desperate housewives :)

Pusskram

Fler bilder på tösen!

Gudomligt söt!
Fast visst ser hon lite retarded ut på första bilden? :P Blixten gör så det ser ut som hon är lite smått vindögd, haha.

Juste: Nej Andy, din katt får inte leka med henne. Punkt slut.


En bra helg :)

Blev en sväng till Värmlands i fredags, men först förpartaj hos Ankan. Det var Annikanin, Viktor, Andreas, Jonas, Måns, Peter och hans tjej Paulina. Det blev limbo i korridoren, som det brukar bli hemma hos Ankan. En lyckad kväll som slutade i bastun hemma hos Måns!

Igår chillade jag och Fredrik, mös lite och  körde en sväng till Enköping för att hämta hamsterburen och min kvarglömda kappa. På förmiddagen blev det även en sväng till Fäboden där jag införskaffade transportbur och lite ditt och datt. Måste ju vara förberedd, hämtar ju henne snart :)

Idag skulle jag räkna matte, blev inte så mycket alls faktiskt. Jag vet inte vad jag ska räkna på riktigt. Haha

Pusskram

En lugn kväll igår...

... typ

Mådde inte på jättetopp och tänkte ta det lugnt på kvällen. Men när klockan slår 22:00 så hör jag att det vrålar ovanligt högt från vårt hus. Gissa vilka som har efter-för-fest i vår korridor? Årskurs ett i teknisk fysik! Blev förvånad när jag såg
Alexandra i korridoren, riktigt kul faktiskt!

Spelade "Just Dance" för dem för Trella ville jättegärna dansa reccedansen 08. Alla var så fina i sina gula overaller :)


Nya bilder på donnan





Kullen

Den senaste bilden på kullen. Min hamster är den lille längst upp som sitter och mumsar :)


Hej då världen!


DH kom på posten idag! Ohyeah!

mage - Amanda - om man har åkt nånstans

Var på spelkväll med startgruppen ikväll. Startarna utklassade startledarna, för som Annika sa så var det ju faktiskt sista vintsen som räknades ;D

Annika och jag jobbade på bra och förstod varandras lite mindre smarta förklaringar av ord. Men det hela slutade bra som sagt och vi kammade hem det hela, två gånger om jag minns rätt? "Öjj!"

Nu blir det "god natt och sov gott" med pojkvännen.

Pusskram



Svar på rubriken:
Bukarest

Buk - a - rest

Ledig förmiddag idag igen :)

Börjar inte förrän 13ak idag igen. Härliga tider! Det konstiga med mig när jag är ledig är att jag alltid vill få något vettigt gjort, även fast det inte finns något alls jag kan göra som anses vettigt.

Idag måste jag dammsuga lite, det var ett bra tag sen och det är riktigt bossigt i hela rummet. Hoppas dammsugarpåsen inte är full bara för då blir det sopen!

Frukost nu och en ipren, sen klarar jag allt!

Pusskram

Lilldonnan.

Senaste bilderna på den lilla donnan och hennes kullsyskon. Enjoy!







Fint.

"Text och musik av Linnea Heppling
Till min älskade Ronja
juni 96- juli 07"



Madonna

Har pratat med uppfödaren och hennes tema på kullen är Pop, så hamsterflickan kommer att bli reggad efter namnet på en kvinnlig popartist. Självklart får jag själv välja vad jag ska kalla henne, men jag tyckte det skulle vara lite kul att kalla henne lika eller liknande som det tösen är reggad som.

Då jag har haft Emmas förslag Donna som en liten favorit så mailade jag uppfödare och föreslog att hon kunde regga tösen som Madonna eller Donna Summer.

Hon fick inte regga med dubbelnamn då hon inte är reggad uppfödare, men Madonna var en bra idé tyckte hon. så nu blir det att tösen blir reggad som Madonna och kommer förmodligen kallas Donna av mig :)

Kalas!

Visst pluggar jag matte bra? :P

Pusskram

Fryst Amanda

Den här dagen har gått väldigt fort hittills. Vaknade upp runt halv nio med Fredrik och höll honom sällskap vid frukosten, då han började 10ak och jag 13ak.

Tog det lugnt hela morgonen, lämnade in cykeln för lagning av punktering, CAD.ade lite och bara njöt av ledigheten. När klockan började närma sig tjugo i  ett begav jag mig till Cykeltoppen (kanske mer känt som "cykelturken"). Han hade dock glömt bort min cykel men han fixade den snabbt på tio minuter. Hundra kronor för ny slang och montering. bra pris tycker jag.

Under den tiden jag satt och gjorde honom sällskap när han böt cykelslang hann han lära mig allt om presidentvalet, vad han ansåg om republikaner och demokrater, varför han trodde valet gick som det gick och hur gammal John McCain är. Jag hade inget att komma med i det samtalet då jag inte alls varit insatt i presidentvalet, men jag satt i alla fall och nickade, höll med allt han sa och log åt det mesta.

Hann faktiskt till föreläsningen i tid, dock dyngsur och genomfrusen. Hade tänkt att stanna efter skolan och räkna lite matte, men jag frös för mycket så jag cyklade hem igen. När närmade mig Sernanders så upptäcker jag att jag fått punktering på samma hjul igen! Gaah! Lämnade in cykeln igen till honom och bad att få tillbaka den till halv ett imorgon. Hoppas det inte blir punktering igen sen. Tror kanske inte jag behöver betala den här lagningen då det inte blev ordentligt gjort förra gången, eller jag hoppas i alla fall på det.

 

Nu ska jag räkna lite matte och sen om någon timme blir det middag, pasta med köttfärssås står på menyn idag. Kanske dröjer mer än en timme då jag åt ostsmörgås och varm choklad när jag kom hem.


Pusskram


Vilken filmvecka!

Förra veckan hann jag med att se en hel del filmer:
  • Askungen 2
  • Sex and the city
  • You don't mess with the Zohan
  • Patrik 1,5
  • Step brothers
  • Be kind rewind
Det här är de jag minns att jag sett, tror det var en till där innan jag såg Patrik 1,5. Kan nog faktiskt rekommendera att se alla filmerna :) Helt okej filmer.. men extra plus ger jag Sex and the city, patrik 1,5 och Step brothers.

Har inte så mycket för mig nu heller, ska CAD:a lite innan jag drar till skolan. Börjar ju inte förrän 13ak :)

Pusskram

Namn på den lille... (Dagens I-landsproblem?)

Några namnförslag jag fått som förslag. Jag gillar dem alla, men fastnade lite för Emmas förslag. Får se vad det blir för namn på hårbollen. När jag får hamstern kanske det blir något helt annat namn då jag kanske inser att det jag tänkt ut inte alls passar.

Glömde att nämna Fredriks förslag, han vill att den ska heta Turbo... men problemet är ju att det är en liten flicka...

Postat av: Emma Davidsson

Donna!!! :D:D Helt klart!

Postat av: Rebecca

Snövit? Nej de va för tråkigt, tilda?

2008-11-09 @ 19:42:22
URL: http://rebeccaerixon.blogg.se/
Postat av: Karro

Betty Boop

2008-11-10 @ 00:29:04

hamster.ifokus.se

Vinnare av Veckans Tematävling v 45

Vinnare av denna veckas tematävling blev Pralin igen, med sin lilla bebis :)

Grattis!  och pm:a mig din adress igen ;)

Vinnare av Veckans Tematävling v 45

Min lilla tjej

Fick fler bilder från uppfödaren idag. Se så söt hon är!

Har ni några förslag på namn på en liten långhårig offwhite-tjej?? :)




Maria Forssman

Tog bussen hem till min lilla Maria Forssman igår. Riktigt trevligt, hade så mycket att prata om eftersom vi inte träffats på så länge. Blir alltid lika avundsjuk när jag kommer dit och ser hur stort hon har det, 48 kvm den jäveln :P

Hon hade en sjukt söt liten kisse hemma hos sig på bara några veckor, dock skulle den åka till Katthemmet idag. De hade tydligen hittat henne övergiven och ensam uppe i mina trakter i Enköping. Stackars kisse.

Nu är det tydligen Lillkyrka som gäller.

Pusskram

Bebisbilder

Nya bilder från uppfödaren. Här har vi den lille igen... och även hennes kullsyskon.






Patrik 1,5



Igår kom mamma  hit till Uppsala för att äta pizza och gå på biofilemn
Patrik 1,5 tillsammans med mig. Hon parkerade här på Sernanders väg eftersom vi hade tänkt att cykla till stan, då det kan vara grymt drygt att leta parkering mitt i stan. Jag fixade så vi kunde låna Fredriks i min korridors cykel, perfekt!

Vi hade kommit några meter och vad tror ni har hänt? Jo, min cykel hade såklart punka >_< Då fick vi sätta oss i bilen i alla fall och leta parkering. Vi bestämde oss dock ganska så fort att parkera på Akademiskas parkering nära fågeldammen. Det blev bättre än bäst. Nu vet vi det till nästa gång :)

Filmen var helt sjukt bra och kul. Fanns dock vissa scener som killar kan tycka är lite jobbiga då det visar kyssar och smek mellan det homosexuella paret. Jag kunde inte hålla tillbaka varken skratt eller tårar, fast varför ska man göra det egentligen?

Jag kan inget annat göra än att uppmana er att GÅ OCH SE PATRIK 1,5!

Lilltjejen

Fick en ny bild av uppfödaren idag.
Suddig men man ser ju att hon är söt, fluffig och liten :)


Fångst: 1,9 kg

Efter dagens mässa blev fångsten 1,9 kg utöver kataloger och informationsblad.

De 1,9 kilona bestod av:
  • 17 stiftpennor
  • 11 bläckpennor
  • "Triangel"-överstrykningspenna med en färg i varje hörn.
  • Nätverkssladd
  • Kapsylöppnare
  • Nyckelring med en prototyp av en uraniumpellets
  • Magnetbokmärke
  • 11 studentlyseset
  • 5 rakhyvlar
  • Reflex
  • Svettband
  • Mobilband
  • Kollegeblock
  • Plåtlinjal
  • Vattenflaska
  • Tele2 startpaket
  • 2 "post it"-block
  • Visitkortsetui
  • Fröstickor (Persilja, basilika, gräslök och timjan)
  • Påsklämma
  • Plåster
  • Disktrasa
  • Mandarin
  • 4 tabelttaskar
  • 4 plåtaskar med mintpastiller
  • Sjukt mycket godis
Det var allt tror jag, lyckad dag va? :)

Och det mässan gick ut på var väll inte direkt att samla på sig allt man kunde få, utan att faktiskt ta kontakt med företag... och det gjorde vi. Pratade med en hel del företag och tog lite visitkort och informationsblad. Jag är nöjd.

Nu ska jag värma på broccolipastan Fredrik och jag lagade till härom dagen.

Pusskram

Utnarm 6:e november

Idag är det arbetsmarknadsmässa på Pollax. Känns egentligen lite väl tidigt att gå på den med tanke på att jag bara gått två månader av utbildningen och jag vet bara med säkerhet att jag klarat en tenta.

Är nog värt att gå på ändå... kanske... typ.

Man lär ju i alla fall få en del skit därborta, typ pennor och nyckelband.. men sånt är alltid kul och gratis.



Fick ett mail från uppfödaren igår:

Heej!
Ja, har sparat den svartögda till dig!   15-16/11 är hon leveransklar men den gör inget om det går en vecka till. Kommer du till utställningen 22/11 eller vill du hämta henne här? Eller om vi möts upp någonstans.

Jag tror faktiskt att jag hämtar henne den 22:a redan, även fast jag inte flyttat ut från rummet. En vecka hit eller dit lär ju inte spela någon större roll... och vem märker av en hamster inne i mitt rum? Är ju inte direkt så att jag ska ha henne i köket eller så.

Det blir att jag hämtar henne på hamsterutställningen i Kallhäll i Stockholm då. Kan ju bli lite kul att gå på hamsterutställning också, fast lillan ska ju inte ställas ut.

Lite som måste fixas innan dess:
  • Hämta buren och tillbehören i Enköping
  • Köpa mat och burmaterial
  • Köpa transportbur (blir när jag åker till Fäboden den 15:e)
Nej nu måste jag skynda mig, har ju bestämt träff med Ankie och Sandy 9ak.

Pusskram

En liten offwhite-hona.

Fick en ny bild på mailen idag från en uppfödaren jag har haft lite kontakt med.

"Hej!

Nu börjar de öppna ögonen och jag kollade in den största offwhiten, jättefin, och det är en hona!"


Den här lilla tösen skulle nog bli perfekt för mig tror jag :)

För mycket hamsterprat i bloggen just nu? Ni skulle höra mig i verkliga livet, Fredrik dödar nog mig snart.

Ska snart till skolan för att ha första lektionen i Rit- och CADteknik. Kan nog bli riktigt kul tror jag :)

Pusskram

hamster.ifokus.se

Vinnaren i Veckans Tematävling (44)

GRATTIS PRALIN!
Var vänlig att skicka din adress till Imasy så att du kan få ditt pris :)


Glöm inte att delta i nästa veckas tematävling :)

Mvh Malin

 

Vinnaren i Veckans Tematävling (44)



Tematvälingen var "Hamster med annat djur". Vad vore då inte bättre än den här bilden på min älskade Molle och min förra hamster Rut?

Har börjat bli lite aktiv på hamster.ifokus.se igen, riktigt kul faktiskt :)
Är bara hamstern som saknas, men den kommer väll den med hoppas jag.