Ledig - som jag egentligen är varje torsdag

Var ute en sväng med Molle nu på morgonen, riktigt härligt i det sköna vädret. Tog med mig kameran ut. Gillar när solen lyser, det går att ta med riktigt snabba slutartider :D

Omg, jag måste ju sätta upp studsmattan idag. Ska bara ringa far och höra vart han har gjort av den ^^

Pusskram

D?tt l?
Kli-b?

Allting dör så småningom...

PA - helt klart

Åh vad jag är lycklig, projektarbetet är helt klart :D Fy satan vad skönt, ojojoj, går inte att beskriva. Rapporten slutade på strax över 80 sidor, men då med 1,5 radavstånd.

Awwwwwhhhh :)

Pussskram

Step up igår, härligt

Igår var en tung dag, men jag klarade den. Som jag sa till tjejerna "Klarar man måndagar och tisdagar så klarar man allt". Visade sig sen att jag inte hade någon fotografisk bild, blev överlycklig. Åkte dock inte tillbaka till skolan för att jobba PA, det tog verkligen emot. Precis som att vinna pengar på lotto för att sedan slänga allt i sjön. Nej tack!

Kom hem tidigt, så mamma, molle och jag gick en långpromenad i det vackra vädret :) Sen kom Fredrik hem till mig ett tag och rättade min engelskatext, tack <3! Middag och sen bar det av till A3. Kämpade faktiskt på bra på träningen, må säga att det var satans skönt att röra på sig. Har ju inte tränat ordentligt på jättelänge!

Idag har jag bara två lektioner, svenska och fysik, som varje onsdag. Men den här onsdagen är lite speciell, vi ska nämligen skriva på PAt hela lunch-hålan och efter sista lektionen, som slutar halv två. Blir nog att vi sitter ganska så länge. Suck. Men hellre att vi blir klara idag än att vi får åka och jobba imorgon också.

Jag tror jag dör, seriöst, skolan dödar mig. Dessutom är det högskoleprov i helgen också, damut. PLUS att min internet-matte ska vara klar på fredag och jag ligger väldigt mycket efter. Helvete.

Pusskram

Måndagsmorgonångest på en tisdagsmorgon

Den här veckan slapp jag måndagsångest av någon konstig anledning, men denna ångest kom idag istället. Jag fattar inte riktigt, jag har världens klump i magen. Känns precis som om jag ska prestera något väldigt jobbigt och krävande idag, men det är ju det jag inte ska. Jag ska bara gå till skolan, gå till mina lektioner, sen inge mer. Eller ja, jag ska ju träna efter skolan, men liksom. Jag blir tokig >_<

Det är ju faktiskt inte länge kvar tills det blir påsklov, men innan dess har jag en del skit att fixa. Bland annat så ska PA't vara klart på torsdag, hinner vi tjejer? Sen har jag ett engelskaföredrag, ensam, inför klassen. Nästa onsdag är det fysikprov och därefter lov! Ahh, oj vad jag ska njuta av min ledighet då. Kanske till och med så att jag kan tänka mig att ligga länge kvar i sängen ^^

Igår när jag kom hem gick jag en promend Molle, gick faktiskt enda ner till vattenparken :) Var riktigt härligt vårväder så jag bara ville skrika ut alla härlig vårkänslor som sprang runt i kroppen. Hann även med att ta lite bilder, men det var inte så många som blev bra. Fast jag gillar den på krokusen, ser ut som pistillen glöder. :)

Lilla tussilago lilla tussilull..
Ser p?skigt ut :]

Igår gjorde jag faktiskt klart engelskaframförandet som jag ska ha för klassen, skrev klart det och gjorde power-pointen :] Sen idag måste jag verkligen skriva klart GI:n, men det fixar jag, det är luuuugnt ;P

Pusskram

Utmanad

Jaha, så har jag gått och blivit utmanad av Jasmin härom dagen.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange
reglerna för spelet. Slutligen väljer bloggaren fem nya bloggare och gör en lista av deras
namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta
dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

  • Jag går aldrig in på en toa om lampan inte är tänd. Det hänger nog kvar sen jag var liten, då inbillade mig att det fanns svarta ?toaormar? som bara levde under mörker.
  • Jag har ångest varje måndag, fruktansvärd ångest.
  • Jag är jämt stressad. Spelar ingen roll vilken dag eller tid på dygnet det är, alltid samma stress i kroppen. Jag känner alltid att det är något jag borde göra, jag kan helt enkelt inte ligga i sängen och bara ?vara? på morgonen, utan måste göra något hela tiden.
  • Jag är rädd för min mattelärare Jari. Vet inte varför, men han är läskig!
  • Jag har en lång tunga som jag kan forma till både det ena och det andra, dock är Fredriks tunga längre.
  • Jag är besatt av ätstörningar. Jag menar inte att jag gillar att svälta mig själv eller liknande. Jag bara gillar att vara inne på pro-ana sidor och läsa om och titta på alla insjuknande tjejer. Det här är mysko, tack jag vet!
Jag utmanar Evelina, Cissi, Becca, Mathilda och Anna E!

Gårdagen var trevlig. Fika på stan med mor och far och sen en date med Cissi på kvällen. Och >800 kcal chips, dipp och cola  ;D

Nu är det frukost och Förortsungar som gäller :)

Pusskram

Onsdag

Har blivit lite lite mängd sömn både måndagnatt och tisdagnatt, vilket resulterar i en trött Amanda. Jag får sova i helgen eller något, verkar somjag får mycket tid över till det. NOT!

Mailade FotoVideo för hundratusende gången. Stativhuvudet och minneskortet hade kommit in, så de skickar grejerna och väntar med väskan så länge. Satan i gatan, det är väll bara att beställa hem väskjäveln om den inte finns på lager.

Svenska och fysik idag, därefter hem till mig med Karro. Hon vill ju kika på ungarna ^^ Sen bär det ner till stan igen för klippning och slingning, nice!

Min kväll kommer att bestå av intensivt pluggande, biologi.

Pusskram

Jonas update

Pratade med mamma igen och Jonas blindtarm hade spruckit. De opererade honom idag så vi får hoppas att allt gick bra.

"Brusten blindtarm innebär att bihanget har brustit. Då sprids infektionen i buken. På insidan av bukhålan finns bukhinnan. Om den infekteras krävs det behandling omedelbart. Även med modern behandling kan man dö av bukhinneinflammation, därför är det viktigt att få behandling snabbt vid misstänkt blindtarmsinflammation. Annars är dödsfall mycket ovanligt vid blindtarmsinflammation."
Källa


Nu ska jag plugga biologi, igen >_<
Aja, jag får vara glad, har ingen brusten blindtarm iallafall.

Pusskram

Jonas ligger på Akademiska

Jonas fick fruktansvärt ont i höger sida på magen igår. Han började spy och mådde verkligen inte bra. De körde upp honom till akuten där de trodde att det var blindtarmen, så han och mamma fick åka ambulans till Akademiska. Där är de ännu. Inatt hade han så ont att han skakade vilket de lindrade med morfin.

Om det är blindtarmen blir det förmodligen operation. Hoppas det blir bättre, lillbrorsan.

Nu ska jag till skolan, men först sätta på mig lite kläder.

Pusskram

Skola snart

Det är nästan ibland så att jag hatar helgen, bara för att den går på tok för fort.

Idag på fotot så är det förmodligen en helt värdelös lektion, som vanligt. Sen samhälle och engelska. På fysiken ska vi skriva ett "testprov", som någon ville pröva på oss. Typ kursprov tror jag, alla uppgifter ska ju prövas. Det går iallafall inte på betyget, tur det! Det var även någon enkät som vi skulle fylla i, skulle tydligen ta en halvtimme att göra :S

Sammanfattning: Jag hatar skolan.

Pusskram

Söndag

Igår var jag på tjejmiddag hemma hos Alexandra. Jättekul att träffa tjejerna och snacka lite skit :) Åkte dit tidigare för att hjälpa Alexandra att laga till kycklingfajitas. De blev utsökt. fick skjuts hem av Cissi runt halv tre, fick åka hennes lerbil ^^ Hon hade lerat ner den totalt då billet hade spunnit i leran. Framhjulsdriven och lerigt blir inge bra då leran skvätter överallt på bilen :P

Vaknade runt halv elva idag, fixade frukost och kollade på The Devil Wears Prada. Mycket bra film faktiskt! Funderar om jag ska börja plugga lite biologi nu faktiskt :)

Ruts ungar 11 dagar

Imorse hade dessa två små busar rymt ifrån Rut och lagt sig i ett annat hörn för att knapra ärtor och jordnötter. Så söta! Det är nu elva dagar gamla och har fått rejält med päls, snart öppnar de även ögonen :)

Pusskram

Fred-rik/ag

Gör mig lyckligast!

Jordbuggsshake och bloggsjuka

Upp till skolan idag igen för att jobba med PA. Dock var inte Elin med denna gång då Cissi och jag ansåg att hon redan hade jobbat tillräckligt mycket. Hon jobbade på ålderdomshemmet tror jag :)

Dagen flöt på riktigt bra och vi fick faktiskt riktigt mycket gjort. Blev helt klara med viktväktarna och är så gott som klara med nutrilett. Kanske blir att vi träffas på söndag också och jobbar.

Blev att vi drog från skolan runt halv fem för att köpa present till Alexandra. Jag tror vi fick till det bra :) Så på lördag ska vi hem till henne på tjejmiddag, trevligt!

Pusskram

Jobba PA idag med, på min lediga dag :(

Vaknade idag att det ringde minst tio tolv singnaler hem. Jag orkade inte svara då telefonen låg i Emils rum och det var sändaren här upp som stod och spelade. Visade sig sen att det var min fotolärare Charlotte som hade ringt typ strax efter sju på morgonen. Hon undrade nog var fan hennes tre kameror var någonstans. Glömde visst lämna dem igår och hon ska ha en fotolektion nu på morgonen. Cissi hämtar upp mig tjugo över nio så vi lämnar kamerorna typ halv tio. Borde räcka tycker jag.

Ungarna växer på så att det knakar, nu har det till och med börjat äta lite ärter och skivat äpple. Rut har inte bäddat så bra åt dem, som ni ser :P

Så söta! Det verkar som om två av dem blir bandade (streck över ryggen) som Rut. Tre blir ljusa och två stycken får en liten mer guldig färg. Vackert! Ganska så otroligt egentligen, efter åtta dagar ser de ut såhär! Jämför med första
bilden jag tog.

Försökte även kolla kön på dem igår, men höll inte reda på vilka av dem jag kollade. Men de två bandade är killar verkar det som och den lilla fetknoppen som ligger på sidan är en flicka, det kan ni se på hennes bröstvårtor.

Ruts ungar, ?tta dagar

Charlotte ringde upp min mobil nyligen, vi kom fram till att det var okej att jag kom halv tio, brabra. Hade ju inte kunnat komma tidigare. Eller ja, jag hade ju kunnat cykla :P

Idag blir det PA för hela slanten med Cissi, hoppas vi hinner långt :)

Pusskram



Jag älskar dig!
Jag älskar dig!

F FFS, I <3 U

...

jag gillar inte allt som händer just nu...

PA och tjuriga gubbar.

Igår kikade jag och Fredrik på Saw III, sämsta av dem alla tycker jag. Ettan och tvåan vad bra, men trean? Nej, den var inte bra. Tur att vi sparade de andra filmerna till helgen. Jag tror jag har gjort Fredrik till en filmnörd, yey!

Imorse fick jag skjuts av min älskade till skolan klockan tio, det var dags att jobba PA. Gick faktiskt riktigt bra för oss. Jobbade på flitigt om Viktväktarna och Atkins. (Glöm inte loggböckerna flickor!)

.. så var det dags för lunch. Vi gick först till coop för att köpa oss en varsin pastasallad. Nehe, systemet var nere, vafan! Kom ju på att Cissi har ju körkort och bil, så vi tog bilen till Maxi. Jag köpte pastasallad, bon aqua päron och ett bröd, tillsammans köpte vi wienerbröd :) Elin skulle köpa en baguette men blev nekad, kassörskan kunde inte sälja den till Elin, av någon konstig jäävla anledning. Elin bestämde sig för att köpa donken istället.

[Dryg text]
Vi tänkte att vi skulle köra driven, men det var sådan fruktansvärd kö så Cissi åkte ut från kön i sista sekund ungefär. Parkerade underbart som ni kan se nedan. Eftersom det bara var Elin som skulle ha något att äta så bestämde vi oss för att ställa oss i två köer för att se vilken som gick snabbast, Elin i en och Cissi i en. Jag sprang emellan som en liten unge. Bakom Cissi ställde sig en ful jävla tjurig gubbe. Först frågade han mig om jag egentligen stod i kö, vilket jag svarade att jag inte gjorde, eftersom jag bara sprang emellan dem för att snacka lite skit. Sen märker vi hur Cissis kö går snabbare än Elins så jag går till Elin och säger till att hon kan komma till Cissis kö. Elin ger Cissi pengar och säger vad hon ska ha. Då säger gubben till Elin "Jaha så du tar snabbkassan du? Neej, sånt där gillar jag verkligen inte" Vi berättade för honom att det ändå bara var en av oss som skulle ha mat, men han trodde att vi ljög. Suck säger jag bara. Vi tjafsade med honom ett tag En riktigt liten tjurig gubbe, fyfan. "Ska hela skolklassen komma också eller?". Att han ens orkade bry sig. Vi tjafsade vidare. Det blev tyst ett tag och det var då jag tror att hans fru kom och ställde sig bredvid honom. Jag förklarade för honom att sådär kan du ju inte göra, eftersom hon har ju inte stått med dig hela tiden, han klagade ju på oss liksom. Han svarade då spydigt "Men hon ska inte ha något". Vi tog vår mat då sa han till Elin "Ja, du kommer ju bli mätt i alla fall", eftersom han fortfarande trodde att vi ljög om vår beställning. Han trodde att vi hade flera menyer. Sen när gubben beställer hör jag hur han säger "Två big mac och kompani". Det är så man får spel. Han ljög för oss för han trodde vi hade ljugit, trots att vi hade talat sanning hela tiden.

Sen bestämde vi oss för att skriva en insändare till ep, ja mena, han var ju pensionär!

Cissis sexiga parkering 2
Cissis sexiga parkering.

Blev upphämtad av moder min runt fyra, begav oss direkt till min frisör Åsa för att beställa tid för håruppsättning till balen. Hon ställde upp, då balen faktiskt är på en lördag och hon egentligen inte jobbar då. Därefter åkte vi till MarinaDesign och jag beställde klänning som jag ska hyra. Jag gillar den så det känns bra.

Nu behöver mamma inte känna stress inför balen, skönt för henne ^^

Funderar om jag ska göra biologi.

Pusskram

Tidiga tidiga tisdag, för tidig.

Idag ska jag till skolan, fast om jag ska vara ärlig så är halsen fortfarande bråkig, men man kan inte stanna hemma från skolan pga. halsont hur många dagar som helst. Visst det här hade bara varit andra dagen. Men jag tror att om jag skulle stanna hemma idag så skulle jag inte få träna ikväll eller träffa Fredrik, eftersom jag var "för sjuk" för att ta mig till skolan. Därför ska jag till skolan idag.

Samhällen
är alltid lika kul, Cissi och sin lk3 ^^
Biologin och Else-Maj - trevlig den med.
Fysiken - tyvärr alltid lika jävla långtråkig och svår
Fotografisk bild - ack, dödarlektionen. Men idag ska vi kolla på Alexandra, Ninni och Bellas fotoutställning i biblioteket. Kan bli kul.

Känner faktiskt inte jättemycket ångest idag, har inga ångestframkallande klädval då jag ska bära klassens mjukisdress, härliga tider att se fram emot!

Var till MarinaDesign igår med mamma, testade lite klänningar trots att jag sa attt jag inte skulle göra det igår. Men när jag var där nere så tyckte hon Marina att jag skulle göra det och mamma tjatade på. Visst, visst. Gick in i provhytten och insåg att jag inte hade någon bh på mig :P Haha, det blir ju så när man är hemma hela dagen. Tuttkassen skippar man då liksom, iallafall jag ^^ Men det gick bra ändå, även om det hade varit bra med lite utfyllnad i vissa klänningar. Menmen. Jag sa till Marina att jag tyckte att det var lite stort upptill. "Du sätter på dig en vaderad bh och sen så tar vi lite géleinlägg". Ja, här kör vi på fusk tydligen :P Haha, gärna för mig.

Nu ska jag iväg och föna håret, äta frukost och lägga på en mejk.

Pusskram

Tjejsnack v.11 - Tant eller fjortis?

·   Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång?
Mysandes framför tv:n med Fredrik! <3!!

·   Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog?
Beror helt på om jag är sugen på att träffa nytt folk eller inte. Men jag föredrar nog ändå en trevlig hemmafest tror jag.

·   Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen?

Fullt ös!

·   Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren?

Om det är kallt använder jag självklart mössa, det blir ju jättekallt annars :/ Orka bry sig om frisyren då det är typ elva minus ute.

·   Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag?
Inte uppe med tuppen men heller inte sovmorgon så länge det går, halv tio brukar vara en bra tid :)

Hemma idag pga. sjuka

Idag är jag faktiskt hemma från skolan, det är halsen och huvudet som bråkar med mig. Ska försöka få lite gjort tror jag, bland annat PA och städning av rummet.

Gick ut med Molle en sväng, sen precis när jag var hemma så kom farmor och farfar hem, de skulle ta med honom ut på landet. Farmor tipsade att jag skulle gurgla ljummen saltlösning, vi får se hur det blir med det.

Hamsterbebisarna skriker mer än vanligt, tror de börjar bli en liten kamp om vem som får en tutte, trots att det är sju ungar på åtta tuttar, menmen. Jag ser iallafall till så den lilla får en tutte, resten sköter de själva. De börjar väll förmodligen bli så pass stora så att de inte får plats där under, dels har Rut börjat att lägga sig på sidan när de ska dia.

Städning av rummet nu..

Pusskram

Emil fyller SYSTEMBOLAGET idag :)

Grattis brorsan!



Jaha, vann rätt låt igår då? SJÄLVKLART! Shit vad bra det var, The Ark ägde i stort sett hela bunten. Andreas Johnsson var i och för sig också ruskigt bra. Håller ni inte med?

Efter melodifestivalen kollade Fredrik och jag på saw II, lika bra som ettan tycker jag. Blir väll trean nästa helg hoppas jag.

Idag hämtade jag klassoverallen hemma hos Johanna. Träffade hennes hundar, supersöta. Måste faktiskt säga att Kabusa är min favorit. Irländsk varghund, behöver jag säga något mer?

Gamlingarna och Anna är här nu för att fira Emil. Mamma har varit duktig och gjort en stor smörgåstårta. Tyvärr gillar ju jag inte smörgåstårtor, bara den där varma som mamma brukar göra, den är supergod! Snart ska jag ta tag i engelskaboken, 150 sidor att läsa. Suck.

Ruts ungar, fyra dagar
Ni får bli trötta på alla dessa bilder, men jag tycker fan man ser skillnad från varje dag.
Nu är de fyra dagar gamla och pälsen börjar komma lite smått.
Börjar till och med bli lite söta, eller hur? :) (Fredrik får inte svara, inte Pils heller)

Pusskram

Studentfest igår :)

Studentfest igår blev lyckad tycker jag. Kul att Becca och Michelle gick upp och sjöng karoke. Det blev lite konstigt med maten i kombination med Happy Hour, men det funkade väll. Testade på Rosa Pantern och Mjölk med likör 43 igår, riktigt goda mjölkdrinkar må jag säga ^^ Kanske lite för goda med tanke på att man nog kan dricka hur många som helst.

Var väldigt kul att Becca, Michelle och Alexandra hängde med på joar, nice nice. Hoppas det blir av igen bara :)

Idag har jag försökt att läsa engelskabok, men det går fan inte.. ska försöka igen för Fredriks skull.

Ruts ungar, tre dagar
De är nu tre dagar och har vuxit på sig riktigt bra! Ser ni, öronen har kikat fram :)
Tog upp en i handen idag, Rut brydde sig inte alls. Men när den lilla ungen märkte att den var borta från resten av dem så skrek den. Självklart gick jag tillbaka med den. Har även stödutfodrat dem idag med havregryn, tror de har ätit lite :)

Jag funderar vad som egentligen händer i boet just nu, de piper för fullt ^^

Pusskram

Grattis Karin!

Tredje dagen i rad som någon fyller år, denna gång är det Karin i klassen som fyller. Congratulations!



Ska inte vara med på tjejidrotten idag faktiskt, har fortfarande ont i halsen. Eftersom vi ska köra combat så tror jag inte att det är så bra för halsen, skillnad om det endast hade varit styrka och inte flås.. men så är det inte nu. Jag ska ändå åka ner för att "visa mitt intresse" eller något :P

Ikväll blir det utgång som sagt. Tror middagen började åtta typ. Becca och Michelle kommer hit tidigare, vet inte om Alex skulle med också. Hur som helst så blir det trevligt :) Sen där nere träffar jag förhoppningsvis min pojke, som skulle dela helrör med Tommy. Hoppas bara någon annan också är med på det :P Annars vet jag vilka som är fullast ikväll ^^

Nu ska jag springa och sminka mig.

Pusskram

Idag fyller Elin år :)

Grattis Elin! :D
Nu börjar folket bli ett år äldre än mig :/
... men Pils är ju kvar ;D



Sov över hos Fredrik inatt, trevligt, trevligt.

Har bestämt mig för att gå på studentfest, trots att plånboken egentligen var tom. Hade faktiskt turen att jag fick pengar av mamma och pappa till krogen ;D

Pusskram

Hamsterbebisar

Ruts ungar, nyf?dda
Ruts ungar, helt nyfödda. Hon födde nio ungar, varav en var död.
En av dem var lite mindre än de andra.

Rutss ungar, en dag.
Ruts ungar, en dag gamla. Det är nu "bara" sju stycken kvar.
Den lilla överlevde inte natten. R.I.P "Mini"

Ska försöka ta lite bra bilder med D50:n sen :)
De där bilderna är tagen med min Nikon Coopix S1, lättare att få ner den i buren :P

7 mars - Fredrik fyller år och Rut har blivit mamma!

Idag fyller älsklingen år, grattis! <3

Tro det eller ej, men Rut har gått och blivit mamma! :D Upptäckte åtta (tror jag) ungar i buren då Rut sprang och drack vatten. iiiihhh, jag är så glad! Ungarna får dessutom samma födelsedag som Fredrik ^^

Jag har asont i halsen, men jag ska faktiskt till skolan ändå, duktig som jag är. Måste verkligen ha den där mattegrejen gjord.

Pusskram

:(

Jag vill inte gå till skolan. JAG VILL INTE!

Sex månader med Fredrik <3

Jag älskar dig!
Livet ut - du och jag!



Måndagsmorgonångest. Det är fan helts sjukt hur mycket jag hatar att gå till skolan. Jag vet att jag skriver det här varje måndag, om inte oftare. Men jag hatar det verkligen. första lektionen är dessutom foto, det gör det ju inte direkt så att det känns roligare att gå till skolan. Suck.

Men vafan, Amanda. Det är trots allt inte många veckor kvar innan studenten. Det är faktiskt färre än man tror. Bara att bita ihop och kämpa vidare.

Ska skicka iväg ett mail till FotoVideo nu och därefter ska jag äta en härlig frukost.

Pusskram

Helgen går alltid för fort.

Helgen har varit trevlig :D

I fredags var vi på joar där det kanske blev lite för mycket av det goda. Men hade jäklans kul :) Lördagen tillbringade jag med min käre pojkvän. Sov över där och drack boxarpappa-mjölk till frukost :D Boxarmamma-yoghurt får det bli någon annan dag ^^

Åkte med min far och lillebror till Hälla, där köpte jag present till Fredrik. Han fyller ju år på onsdag <3 Tog såklart en fika på IKEA. Jag kan säga att vi var på alla jävla möbelaffärer som fanns, men ändå hittade jonas ingen databänk som var bra. Det slutade med att vi åkte tillbaka till IKEA och köpte en provisorisk databänk, som faktiskt funkade jäklans bra när den blev monterad.

Städade burarna idag också. Eftersom Rut parades för två evckor sen så är det dags att fixa ordning inför att ungarna kommer. Och ja, den här gången kommer det små korvar, det är jag nästan hundra på.

Imorgon har Fredrik och jag varit tillsammans i ett halvår. Vi ska se till att hitta på något romantiskt, som Fredrik så fint uttryckte sig :)

Pusskram

Studentfest - Könsbyte

Väldigt kul, men synd bara att vi inte blev insläppta till Joar, lite surt.

Cissi och jag träffades hemma hos mig innan för att göra iordning oss. De första som hände var att Cissis skjorta hade blivit helt förstörd. Det var en stor blå fläck på ryggen, då hon tydligen hade ett lager med shampo och andra härliga kroppsprodukter längst ner i väskan. Det hade gjort så att väskan hade färgat av sig på skjortan. Vi hade på lite vanish och sedan så bad vi mamma att slänga på en tvätt. Eftersom klockan redan var bra mycket så fick Cissi låna en skjorta av Emil.

Vi blev skjutsade av pappa till bankomaten runt kvart över nio. Ganska tidigt, men vi ville ha gratisdrinken ;P Faktum var att vi inte var först, kom dit samtidigt som Fredrik och kompani :)

Fick med mig en mycket snygg pojke hem igår som sov över :D Dock behövde han åka direkt när vi vaknade då vi insåg att hans lektion började 20 minuter senare. Så det blev för honom att låna min cykel snabbt ner till skolan.

Nu ska jag ut och gå med Molle, därefter ta en sväng till A3.

Pusskram