Jag är lycklig!

Idag har Pontus och jag varit tillsammans i ett år, 1:a juni flyttar vi ihop på Väktargatan här i Uppsala och samtidigt tar jag min examen (förhoppningsvis) som byggnadsingenjör!
:D


Ett farvälIgår var jag till Enköping för att ta ett sista farväl av min älskade morfar. Begravningen ägde rum kl. 15:00 i St. Olofs kapell. Det hela var mycket vackert, minst lika vackert som när vi begravde mormor. Jag tror jag kände att mormors begravning var betydligt jobbigare. Det som hände då, att två själar säras på, två älskade som har varit ett par i herrans massa år skiljs åt är hemskt att uppleva. Nu när vi begravde morfar så kändes det som att det var något vackert, fruktansvärt sorgligt, men samtidigt fint på något sätt.

Nu är mormor och morfar tillsammas igenLär känna en Banankåit


Awesome helg!

Utgången i fredags med Maria, Cissi, Alexandra och Matihilda var verkligen helt awesome! Shit vad roligt vi hade! Kommer även bli jättekul att åka till Arosfortet sen också (vår present till Alexandra +  ett träningslinne och en vattenflaska).Lördagens plugg blev inte så bra men söndagens däremot var väldigt effektivt! Idag när jag kommer hem ska jag läsa till kapitel 14 är det tänkt, vi får se om jag håller det :)

Pusskram

Bloggtorka

Har inte haft någon blogglust alls. Har hännt mycket som har fått mig att inte alls veta vad jag ska skriva, men mest tänker jag på morfar och lilla Nils.

Exjobbsångest men det löser sig nog... snart och snabbt hoppas jag! Har en idé som jag jobbar på, hoppas den går vägen :)

Under bloggtorkan har det inte hännt överdrivet mycket. Pontus fyllde i alla fall 22 år (stor kille nu) och det firades med Guschelovgasque på Norrlands. Riktigt trevligt, trots hög alkoholhalt. Brunch dagen efter hemma hos Cissi och Kim, förmodligen sista gången då båda har fått korridorsrum.

Tentaångesten börja smyga sig på så för att lindra den ska jag faktiskt plugga nu!
Ha det bäst folket!

Pusskram