Awwwrrh

Hatar fan när H&M-katalogen kommer, finns alltid massor man vill ha. Grr! Pengarna ryker på en gång när man väl börjar bläddra, shit! Blri nog inte att jag beställer någonting den här gången, pengarna komemr ju liksom gå till annat.

Fan vad jag kommer vara pank, det är ju lite fester framöver liksom. Awwrrh!

Nu kommer pappa.

Ciao!
Pusskram

Stockholm idag

Idag blir det att pappa och jag åker till Herkulesgatan 12 i Stockholm. Först var det tänkt att jag skulle köpa kamera med stativ och väska, men nu när typ allt är slut på lagret så blir det att jag åker dit för att diskutera kameraköp. Jag blir inte klok av att sitta här hemma och själv försöka bestämma mig vad jag ska ha, då jag inte har någon som helst aning om grejer. Hur fan rent ut sagt ska jag kunna bestämma mig vilket stativ jag ska ha? Nej, det blir helt enkelt att till professionell hjälp.

Det jag har tänkt mig är iallafall följande saker:
.. och plus ett CF-minneskort då. Förmodligen kommer det att bli dessa saker, men man vet aldrig, lika bra att åka upp och prata med dem. Haha, jag mena, förut var jag ju helt inne på Pentax K100D, men sen efter att ha hört om den dåliga batteritiden så sket jag i den. Men varför har jag gett upp Nikon D70 för? Ingen aning. Det finns ju faktiskt fler fina alternativ istället för Canon EOS 400D.

Ikväll ska jag på tjejmiddag hemma hos Alexandra, vilka som kommer vet jag inte, men minns att det var trevligt folk. Hade ju varit trevligt att tagit med kameran, menmen. Jag ska även byta julklappar med Alexandra och Cissi :D

Nu måste jag hoppa in i duschen, pappa och jag åker ju typ klockan ett, han hatar att vänta.

Pusskram

Juldagen

Gårdagen var mysig, precis som en julafton ska vara, om vi bortser från att snön inte befann sig där den skulle. I och för sig så hade förmodligen tomten det lättare att ta sig fram igår, skönare klimat liksom. Fast asch, tomten kunde gott stå ut, han bor ju annars på Nordpolen, menmen.

Fick en hel del fint igår :]

Av Fredrik fick jag en ny webcamera, vilket verkligen behövs. Den jag hade innan sög verkligen, dessutom var det inte ens min egna. Fick en Logitech QuickCam communicate STX, om det säger er något ;P

Adidas 3SA SL TracktopPjamasbyxaPjamasöverdelMamma och pappa:
♥ Levis-JeansSminkbox
♥ Två toppar
♥ BH-set
♥ Hipsters
♥ Hot Hips
♥ Sminkbox
♥ Hamstergård
♥ Hamsterhage
♥ Hamsterskål
♥ Adidas Tracktop
♥ Supersöt pjamas med tillhörande mysstrumpor

Body WashEmil:
♥ Bath and Body Works produkter med doft av Cherry Blossom:
   Body Wash, Body Cream, Bubble Bath, Body Splash
♥ Väska
♥ Diadem med renhorn ^^

ToffiefeeJonas:
♥ Halsband
♥ Längre top

Molle:
♥ Fyra smartiesrörSmartiesParis Hilton - Just me
♥ Chokladask
♥ Cashewnötter

Farmor och farfar:
♥ Parfym, Paris Hilton - Just me
♥ Pengar

Mormor och morfar:
♥ V-ringad vit och beigh-randig finstickad tröja.

Jag är mycket nöjd över mina julklappar, det enda som ska lämnas tillbaka är hamsterhagen. Rut är ju så jävla atletisk av sig så efter en millesekund kom hon på hur hon skulle kunna rymma från den. Ack, man blir tokig på den där hamstern.

Var nyligen hos kusinerna och hjälpte dem med Andreas nya mp3. Visade hur man skulle göra för att lägga över låtar osv. Laddade även hem Limewire åt dem så de skulle kunna fylla den med musik också :] Tjänade en liten extra slant, haha, perfekt!

Nu tänkte jag fixa ordning presenterna som ligger lite här och var i rummet.

Pusskram

God Jul

CuteMorgonen började rätt tidigt, precis innan nio för att vara exakt. Var ju bara tvungen att se sista delen av LasseMajas detektivbyrå. Bra och fint slut :]

Åt julfrukost med familjen, mysigt faktiskt, förutom hunden som förde ett jädrans liv med sin nya julklapp. Stackarn har fått vänta på den där pipande korven bra länge... men nu har han äntligen fått den, han gillar den starkt!

Om en timme kommer Fredrik <3 Då ska vi byta julklappar och bara mysa, längtar! Innan dess hade jag tänkt att hinna med en duschning och bäddning av sängen.

God Jul på er!

Jul-Pusskram

All I want for christmas

I dont want a lot for christmas
Theres just one thing I need
I dont care about presents
Underneath the christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true...
All I want for christmas
Is you...

Framtida nyårslöften?

Några såkallade "löften" som slank ur mig vid en msn-konversation, tog mig några minuter att skriva.

  1. Jag ska bli snäll
  2. Jag ska bli snäll
  3. Jag ska bli snäll
  4. Jag ska bli snäll
  5. Jag ska bil nyttig xD
  6. Jag ska komma i tid
  7. Jag ska visa mer kärlek till min älskade
  8. Jag ska älska min käresta mer än vad som är möjligt
  9. Jag ska börja träna aktivt
  10. Jag ska sköta skolan
  11. Jag ska inte slösa pengar på onödigt
  12. Jag ska ha koll på min "ekonomi"
  13. Jag ska följa alla dessa punkter, speciellt 1-5
  14. Jag ska tänka på beach 07 i januari
  15. Jag ska inte bli redlös på studenten
  16. Jag ska aldrig börja dricka kaffe
  17. Jag ska ta körkort
  18. Jag ska se till att Rut överlever
  19. Jag ska se till att Rut fortplantar sig
  20. Jag ska sluta äta godis?
  21. Jag ska ta mycket kort
  22. Jag ska bli rik
  23. Jag ska sommarjobba flitigt
  24. Jag ska inte skriva lika många nyårslöften till -08
  25. Jag ska ägna mer tid åt skolan och mindre tid åt msn och blogg

Dan före dopparedan

Igår gjorde jag knäck och ischoklad med mamma, av någon konstig anledning blev ischokladen cp, men knäcken blev perfekt.  Efter det så åkte Fredrik och jag och handlade, blandannat diverse grejer till Yvonne, hans mor, och pepparkaksdeg och smarties till oss. Vi skulle ju baka pepperkakshus ^^

Det blev rätt så sent innan vi kom hem, eller ja, klockan var väll iallafall nio. Kändes inte riktigt som man ville baka pepparkakshus då, så det gjorde vi idag istället. En fin liten ritning hittade vi på internet så sen var det bara att sätta igång. Efter en del svordomar blev resultatet detta:

Pepparkakshus a la Fredrik Amanda

Lägg märke till Fredriks fina istappar som hänger ned från taket :)

Åkte hem sen runt halv fem, mor ville ha hem mig eftersom det var dagen innan julafton, även kallad dan före dopparedan. Men innan jag åkte fick jag ett fint paket av Yvonne, ett jättesött silverhalsband i form av ett hjärta. Love it!

Dagens bild blir på David Beckham, #23 Real Madrid
Titta och njut flickor.. för min Fredrik får ni då inte spana in, även om jag vet att det är svårt.

Beckham ^^

Nu ska jag ner och kika på något på tv. Får se vad det blir, lite knäckätande kanske det också blir.. vem vet ^^

Pusskram

Skolan är äntligen slut!

Idag innan skolan åkte jag till idrottshuset för att kolla betyg osv. Både Cissi och jag är grymt besvikna, G?! Vafan liksom, jävla skit, trodde lätt jag låg på VG :/ Aja, det är ju en termin kvar..

Julfirandet på natur var lika trevligt som vanligt, även om våran klass inte lyckades så bra med sången. Juldansen runt skolan var kul men jobbig, speciellt då man springer i 110km/h i högklackat samtidigt som man ska sjunga "Nu är det jul igen, Nu är det jul igen. Och Julen varar än till påsk-a."

Gröt i matsalen, nejtack, åt skitsnuskig aprikoskräm istället.

Därefter gick Cissi och jag till estet, en jävla massa krångel, det hela slutade med att det inte blev några kameror för mig, taskigt. Sprang sedan på stan för att fixa pengar till Cissi, därefter systemet. Kan vara bra att ha ^^

22 december är den 356:e dagen på året, det var så många dagar jag trodde det var på året då jag skulle räkna ut antalet dagar kvar till min pension. Ibland är man inte så smart. Men iallafall, dagens bild blir något dåligt som vanligt. Tänkte passa på att göra reklam för H&M, Gift Of The Day, 22 December. Jag gillar verkligen den där ulltröjan.. synd att inte typ Fredrik eller Jonas gör det :(

Gift Of The Day 22

Nu ska jag städa mitt rum, ser förjävligt ut, fattar inte hur jag kan stöka ner så mycket :/

Pusskram

Inlägg 400

21Matteprov skrevs direkt på morgonen, gick kanon, MVG där hoppas jag. Därefter bar det av till Västerås med Cissi och Matilda. Matilda hittade sin julklappar på en gång, jag var däremot segare, men allra segast var Cissi. Hon köpte sin enda och första julklapp en halvtimme innan bussen skulle åka xD

Som vanligt så älskar jag min Fredrik ^^

...idag är det den tjugoförsta, jag känner att fantasin börjar ta slut :P

Pusskram

20:e December

SystembolagetJaha, om ~ två år är man tjugo, då får man köpa sprit på systemet :]  Emil kan redan köpa där om ~ 3 månader, fast då befinner han sig i USA, och där är det annorlunda.

Skittråkigt - själv hade jag alla rätt ;D

Pusskram

Dan före dan för dan före dan före dopparedan

Igår efter skolan sprang jag en snabbis på stan, med Emelie faktiskt. Hon köpte en röd kofta på Lindex, medan jag köpte present till de andra medlemarna i Gangsterligan. Tror faktiskt det blev riktigt bra. Hennes buss gick 16:20 så då knallade jag själv. Slank in på H&M, hittade dessa fynd. Ta två betala för en. Perfekt nu när kylan börjar smyga sig på.

Svart poloGår polo

De kostade egentligen 149:- och 198:-, men nu fick jag båda för 198:-, perfekt! Den gråa är lite kul då armarna är lite utsvängda vilket ger mig en "mysig" känsla. Ett svart skärp i midjan på den gråa, moá!

Hittade även en present till Fredrik, hoppas det blir bra, men än är jag inte klar ;D

Cyklade hem i kylan, men det var faktiskt en "skön" kyla, julkyla. Julkänslorna hoppade runt i kroppen som aldrig förr igår måste jag erkänna, snön hjälpte till en hel del må jag säga. Men snö liksom, shit, det kommer vara svårt att cykla.. antar att det bara är slask kvar just nu. Det kommer att medföra till att jag kommer ramla med cykeln och bryta diverse ben, åka in på sjukhus och missa julen. Suck.

Hursomhelst, sen när jag kom hem tog det inte lång tid innan Fredrik kom, runt halv sju för att vara exakt. Hade iallafall hunnit städa någorlunda i rummet. Fan, lika stökigt idag igen. Pluggade lite matte igår, tror jag kan det där väldigt bra faktiskt. Det är bara ett tal som är lite knepigt, men det fixar jag på mattelektionen idag.

Fredrik blev plågad av min lillebror igår, Jonas ska nämligen köpa en bärbar dator och ville ha hjälp. Hoppas han inte tycker bror min är för jobbig :/ Fredrik, det kommer mer, bara så du vet.

Fan, helvete, vi skulle välja ett debattämne tills idag, vilket jag INTE har gjort. Shiiit :| Aja, jag får ta hjälp av mina kära kumpaner, hoppas de är fulla av idéer.

Nej, nu måste jag springa och äta frukost, sminka mig och borsta tänderna, samt packa väskan med böcker. Jag har alltid en tendens att prioritera datorn framför allt annat på morgonen, trots att klockan börjar gå mot fem i halv. Awwh, nu måste jag skynda mig, så jag kanske hinner läsa lite warpdrive innan jag sticker.

Pusskram

Ingen foto idag, SOM VANLIGT!

Sitter med Estets bärbara datorer, meningen är tror jag att jag ska titta på bilder, men vad gör jag? - Jag bloggar :P Jag släpade mig hit idag endast för att jag skulle få kamerorna av Charlotte, men som vanligt är kvinnan "sjuk". Men Benny sa att hon hade sagt att hon skulle fixa det under veckan, vilket jag hoppas att hon håller.. FAN FAN FAN! Jag ska skicka iväg ett litet mail till henne tror jag, fast jag ska skippa mina svordomar.

Efter fotot blir det stan, ska köpa någon julklapp tror jag, vad vet jag inte.. eller där ljög jag, jag vet en sak jag ska köpa. Resten återstår att se.

Nu ska jag kika lite på foton.

Pusskram

Nittonde december, ångest och kemiprov.

Fan, Fan, FAN, FANFANFAN rent ut sagt. Hatar kemi! Men vafan, nu är det slut, hoppas jag verkligen blir godkänd idag, fan, om Gud kunde vara lite barmhertig och ge mig VG så skulle jag göra vad som helst, nästan. Kemi B är väll typ 100 eller 150 poäng?
Nivea Volume Shine
Nivea Pure Energy
Igår fick jag mina premier från Vecko Revyn, åhh, nu tänker jag på Fredrik.. Revyn - Reveny. Saknar honom! Men iallafall, det jag fick var en ansiktslotion, Nivea Pure Energy, och ett lipgloss, Nivea Volume Shine. Nivea Pure Energy har en härlig doft av aprikos och ger som ett litet shimmer på huden. Nivea Volume Shine doftar underbart den med, en fruktdoft av något slag. Självklart ger den oemotståndliga lappar ;] Båda produkterna var belt underbara! Kanske blir till att jag köper dem i framtiden med ^^

Idag ska jag träffa min älskade, fast det blir nog inte förrän klockan sju typ. Jag slutar nämligen inte skolan förrän 16:05 och då ska jag springa på stan och köpa lite julklappar, ligger lite efter, men vafan, skolan tar upp all jävla tid. När jag väl är hemma måste jag städa rummet, ser ut som om ett helt gäng med fyllon har varit här inne och stökat till. Hatar det!

Dagens bild blir på detta flygplan, som den 14 Maj år 1919 flög den första flygningen över Atlanten.
The First Flight Across the Atlantic

Nej, nu ska jag kolla på LasseMajas detektivbyrå samtidigt som jag ska försöka banka in lite kemi i huvudet :/

Pusskram

^^

allt kan då tolkas fel..

Fredrik säger (23:19):
jag kommer vid sex

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering av bloggen.

Anledningen till att det har blivit så lite bloggande är att jag har haft så otroligt jävla mycket i skolan. Så den tid jag har haft som "ledig" tid har jag tillbringat emd min pojkvän, inte bloggen.

Jag tänkte börja med att ta igen lite bilder jag missat, den 14:e, 15:e, 16:e, 17:e och dagens 18:e.

Apollo 14. Månlandning.
Apollo 14

Det här ska då föreställa lilla jag på min femtonde födelsedag,
den tillbringade jag, ehm, på golvet?
Min femtonårsdag

Visste du att en elefan kan väga sex ton?
elefant

En fin 17 tum.
Acer Ferrari F-17
Då man är arton kan man gå på krogen och dricka sig redlös.
.. eller ta körkort, tatuera sig, bli lagligt medlem på mysko hemsidor,
eller helt enkelt vägra göra allt som ens föräldrar säger,
"Jag är arton, du bestämmer inte över mig"
:]

Dagen har jag mest tillbringat med att plugga kemi, eller ja, försökt att plugga. Fy helvete vad svårt och jobbigt det är. Blir nog inte mycket sömn i natt :/

Har även försökt att klura ut vad det var Matilda hade skrivit i sina anteckningar :/
Ser ni vad det står? [Facit finns längst ner på inlägget]

Dahlin visste inte vad det stod. Inte heller Elin, Fredrik eller Cissi, men de chansade iallafall.
Elin: enzymitej
Fredrik: eazgmikej
Cissi: "antingen står de ngt med enzym, eller sä står de energi"

Ja, hmm, jag var minst sagt förvirrad. Men jag tog iallafall telefonen och ringde Matilda sen efter att hennes träning hade tagit slut... spänningen var fram tills dess olidlig.

wtf?

Nu ska jag läsa igenom kemin lite ytterligare, fan vad jag kommer att bli sur ifall jag får G i slutbetyg. Då jäävlar går vi till rektorn Cissi. Vi förtjänar då mer!

Pusskram

Facit på Matildas handstil: Enzymsteg.
Vilket man kan se nu när man vet det.




.. älskar dig.

asdfasdf

asdfasdf

Lucia

Igår kunde jag inte blogga då blogg.se muppade sig...

Pratade med Charlotte igår angående kameraköpet :] Jag ska få låna hem en Nikon D50 och en Pentax K100D över jullovet, eftersom jag har svårt att bestämma mig. Det kanske slutar med att jag istället köper en Canon av något slag, vem vet...

Träffade inte Fredrik förrän klockan sju igår, så det blev att jag hann med lite annat skit innan. Fixade rummet,  pluggade och åt mat. Hann även med att köra Emil till Kim. Känns faktiskt helt okej när jag kör. Förutom då att mamma glömmer bort att det är jag som kör, så henne får jag inte så mycket vägledning av, men jag gör det som känns rätt ^^

Gårdagens bild blir en Aston Martin V12 Vanguish, tolv cylindrar.
Aston Martin v12 vanguish

Idag är det Lucia, känns inte alls speciellt. Det har det faktiskt gjort alla andra år, morr. Det är bara för att skolan sätter sprätt i huvudet på mig. Klassen ska kolla på Luciafirandet i kyrkan klockan halv tolv, hoppas det är fint :) Sen är det väll pepparkakor och lussebullar i matsalen senare? Mumma!

Dagens bild, filmen Tretton, som förövrigt är mycket sevärd.
13

Nej nu måste jag sminka mig och välja kläder, blir alltid att jag är så sen. Skynda Amanda!

Pusskram



Älska! Älska! Älska! Älska! Älska! Älska!

Fredrik - mönstring

Jag vill inte till skolan, jag vill inte! Det känns fan som att det enda man göra är att gå till skolan för att sedan komma hem och ägna tid åt skolarbete. Suck.

Usch, jag har så mycket att göra, ska försöka passa på på lunchen att öva på engelskaglosorna och tjejidrottsprovet. Men när ska jag ha tid med resten då? :/

Förresten mönstrar min pojke idag, jag hoppas för hans skull att det går bra. Men innerst inne vill jag nog inte det. Fan vad jag hoppas att det går dåligt, jag vill inte att han ska dra in i lumpen och vara borta från mig ett helt jävla år eller vad det är. Fan! >_< Det är inte bara skolan som förstör mitt liv..

Äsch, fan, nu ska jag gå och ägna mig åt allsång och lite "minne manne monne minne manne monne".

Pusskram

"Inga från OP här idag.." (Vem FAN är Inga?!)

Idag har jag varit allmänt knas, vi kan sammanfatta det med Inga från OP och en banan. Trots min knasiga dag i skolan idag så gick fysiken kanon, visste tillochmed vad vi hölll på med :) Kändes som formlerna sen förra kapitlet går att förstå nu, på riktigt.

Även fotot kändes bra, då jag Kicki och Emelie fotade i studio. My garrrd vad ful jag kände mig, men det var ändå skojs:) Sen hände det idag som jag inte trodde var möjligt, jag tyckte inte Charlotte var menlös, hon var snarare trevlig :D Jag ska diskutera kameraköp med henne sen :]

Shit vilken knasdag egentligen, jag uppskattade alla lektioner som det bjöds på :|

Nu ska jag sova tänkte jag, men först blir det till att försöka få Fredrik att sova, han ska ju mönstra imorgon. Men iallafall, dagens bild blir en älva :] Det är ju trots allt dag elva i månaden december.

Älva

Sova nu.

Pusskram

.. och på den sjunde dagen vilade hon.

Vaknade upp brevid en mycket fin pojke imorse, ni kanske inte tror mig, men det var FREDRIK REVENY! Japp, den turen har jag ;D

Tog en dusch och drog sedan ner på stan. Eller ja, nu ljög jag, vi tog inte en dusch, vi snarare använde den som redan fanns här hemma. Aja, kollade iallafall på kameran som jag har börjat blivit intresserad av. Fick hjälp av Emma, mycket trevlig tös det där. Kändes iallfall som att kameran låg mycket fint och bekvämt i handen. Jag måste bara ha en!

Idag har jag även hunnit emd att slösa pengar på en hel del onödigt, mest onyttiga saker om jag ska vara ärlig. Har säkert gått upp flera kili under den här veckan när jag tänker efter, aja, tänker inte väga mig.

Blev att jag och Fredrik testade vidare med mentos och cola idag. Köpte två rullar mentos och en 2-liters cola light, de skumma ju mer. Trädde upp mentos på en ståltråd för att få maximal effekt, då vi ville ha ner så många mentos samtidigt. Man hinner nämligen inte vänta och försöka få ner några till, man har en chans. Vi lyckade faktiskt riktigt bra. Colafontänen kom iallafall en meter upp? Nu längtar jag efter att någon ska ha cola i munnen och sedan stoppa in mentos, wo-ho ;)

Var faktiskt duktig och läste engelskan, kapitlena som skulle vara lästa tills imorgon är lästa, I'm proud. Kass bok i övrigt.

Hade även kul med trimmern idag då jag fick raka Fredriks huvud. Tycker verkligen det är askul, kanske borde jag bli en sådan som klipper får när jag blir stor. Inte för att Fredriks huvud går att jämföra med ett får, men aja. Min framtid är säkrad?


Jaha, vad blir då dagens bild? Det blir inte direkt en bild, utan det blir de tio budorden :] Men tänkte även klämma in en bild på mosés då det var han som fick de tio budorden av Gud. Mycket intressant, eller vad säger ni? :P

Mosé1. Du skall inga andra gudar ha vid sidan av mig.
2. Du ska inte göra dig något beläte eller någon bild.
3. Du ska inte missbruka Herrens, din Guds, namn.
4. Tänk på sabbatsdagen, så att du helgar den.
5. Hedra din fader och din moder.
6. Du skall inte dräpa.
7. Du skall inte begå äktenskapsbrott.
8. Du skall inte stjäla.
9. Du skall inte bära falskt vittnesbörd mot din nästa.
10. Du skall inte ha begärelse till din nästas hus ... hustru ... tjänare ... tjänarinna ... oxe eller ... åsna, ej heller till något annat som tillhör din nästa.


Nej, nu ska jag umgås med min pojkvän.

Pusskram

På-se

Var till Uppsala med min favorit idag, Fredrik alltså, för er som inte fattade det. Försökte hitta julklappar till familjemedlemmarna, vilket jag även gjorde. Har endast kvar lite att handla till Jonas. Sen är det då Fredrik, Cissi och Alexandra kvar. Har lite idéer till pojken, men till töserna har jag ingen som helst aning. Men kanske, kanske finns det en liten liten idé där. Oj, höll på att glömma min käre hund och tjockis-Rut.

Idag kom Emil hem, en och en halv vecka för tidigt för att vara exakt. Han har ju skadat axel och kan därmed varken träna eller spela match, fyra veckor hade doktorn sagt. Så Emil tog flyget hem istället, har väll saknat oss lite iallafall, Anna mest antar jag ;)

Dagens bild: En kvinna i nionde månaden.
Always use a condom!
- Så här vill du inte se ut nio månader efter ett vilt besök på krogen,
9 month

Kila och gosa med världens bästa?
- Ja tack!

Pusskram




[När vi är lite flummiga]

Chips on sea.
Skepp, På-se, påse.
Ships, skepp. Chiiips. PÅ-SE

Jag vill ha skepp på havet

Cola och mentos

vi trodde då inte att det skulle funka.. men hmm.
nästa gång blir det cola först, sen mentos ;P



.. det finns ju andra sätt att göra det på också,
så här blir det nästa gång ;)

Minne manne monne minne manne monne

Igår gick jag och lade mig så pass tidigt att jag fick sova mer än åtta timmar i natt :O Shit, kom typ i säng halv elva och gick upp tio över sju, eller ja, gick upp och gick. Låg kvar i sängen och kikade på julkalender, som förövrigt är mycket bra :]

Sitter här och är sur, blöder näsblod som en tok, det vill verkligen inte sluta. Morrr!

Dagens bild blir denna, Nintendo 8-bitars:
8-bit

Nu måste jag verkligen packa väskan till tjejidrotten, bandyturnering ;]

Pusskram

Sjunde december

Har ingenting att skriva idag, för idag har jag ångest.

Men för er som inte har en karta över sjumilaskogen så har ni det nu:
sjumilaskogen

Pusskram



fuck!

Sjätte december

18 dagar kvar till julafton, hjälp. Jag har inte köpt en endaste julklapp! :| Måste verkligen ta tag i det där nu. Hinner inte skriva så mycket då jag börjar snart, dessutom svenska på morgonen, inte bra om man är sen.

Efter skolan idag ska jag hjälpa Fredrik att plugga matte d :D Han har ju nämligen nationella på torsdag. Mitt kursprov i matte e kommer inte förrän sista veckan, typ den 20:e eller något.

Dagens bild blir självklart en från Sex And The City.

Sex And The City


Pusskram



Jag ska lyckas... det kan bli svårt men det ska gå! Fan!

DSLR - vill ha, ska ha, kommer ha!

Har kikat runt lite på olika digitala systemkameror, allt blir dyrare än vad jag hade tänkt mig. Men vafan, nu ska jag fan ha en innan jag avlider.

Ett stativ som tydligen är bra är
Manfrotto Stativ 055 PROB, men då måste jag även köpa till ett kamerahuvud också. Priset blir då: 1920 kronor. Känns lite mastigt att punga ut det för ett stativ, men ett stativ vill man ju ha så man kan utnyttja sin kamera till max.

Jag känner att jag kommer vara en pank kvinna inom en månad, men en lycklig sådan :] En perfekt pojkvän + en perfekt fotoutrustning, det kan inte bli så mycket bättre. PLUS att Sylvester, Karros hamster, ska sätta på Rut ;D

... nu återstår det bara att se vad det blir för kamera, blir det en nikon eller kanske en pentax?

Pusskram

Femte december

Igår blev det visst inget inlägg i bloggen, kan bero på att jag flitigt pluggade fysik hela kvällen.

Vi får helt enkelt sammanfatta fjärde december med femte december på samma bild. Vilken bild om inte denna är då perfekt?

5 myror är fler än 4 elefanter

Jaha, efter skolan igår träffade jag Fredrik. Han hade fått en fejkböter på bilen, "Ej använt vinterdäck under föreskriven tid", summan låg på 1200:-. Ganska så kul skämt men den var dåligt gjord ;P

Åkte sen till Måns Pizzeria och köpte Kebab special med vitlökssås, fredrik körde blandad sås. (edit: Fredrik köpte svag sås, mycket viktigt ;]) Mums säger jag bara! Denna kebab låg på 19,5 points :| Därmed blev gårdagens pointsintag vääldigt högt, 57,5 för att vara exakt. Ni som ´har lite koll på det där vet att det är intaget för TRE dagar :/

.. får vara nyttigare idag, eller helt enkelt svälta mig själv några dagar för att sedan köra en 57,5 pointare igen ^^

Nej, fan, jag mår kasst just nu. Redan igår när Fredrik skulle åka så kändes det som att jag skulle spy, då inte av maten, det var någon annan konstig känsla som härjade i magen. Min huvudvärk smög sig på också.

... får se hur det blir med skolan idag.

Pusskram

tre kronor

Tredje december idag, vilket betyder att det är den sista dagen med viktväktarna :]

Dagrns bild, Tre kronor.
tre kronor

Vaknade upp brevid älsklingen imorse, mys! Åkte ner på stan och myste vidare. Fikade bland annat med mor och far på Doktor Westerlunds café, tanterna där är supersöta. Gick runt på torget och försökte få julstämning. Vi vann faktiskt 150:- på Ica Supermarket på ESK-lotteriet ^^ Sprang direkt dit och fyllde korgen med godis, fem stora chokladtomtar, Milky way, Pigall, Plopp, Mars Delight, Marabou Apelsin Krokant 200g, och en Aladdin-hjärtan :] Sammanlagt gick det på 149:-, kronan som blev över gav vi till rädda barnen ;D

Strax efter fyra åkte Fredrik hem då vi skulle fira farfar, han fyller 76 på tisdag. Det bjöds på tomtegröt och skinka, gillar inget av dem. tur att man har en gullig farmor som gör en supergod kycklingsallad åt en istället. Fattar inte hur hon kunde få den så jäkla god!

Nu ska jag plugga fysik.. kapitel.. ehm.. fyra var det ja!

Pusskram

Andra december

Andra december idag och därmed blir dagens bild denna söta.

katt-er

Var som sagt och red med cissi idag, underbart! Visst busade de med oss lite, Jessie och Prudy, men i det stora hela skötte de sig ;P

Hinner inte skriva så mycket jsut nu, Fredrik kommer om ett tag.. innan dess ska jag ha hunnit med en hel del. Men jag ska bara nämna att jag har börjat spana in lite kameror som jag kan tänka mig, men det finns en del frågetecken. Aaawwwwh, jag vill ha en systemkamerea, NU!

Pusskram

Forever and ever..

Pratade med Fredrik nyligen på mobilen, fan vad jag älskar honom, går inte riktigt att förklara!

Första december

Första december idag.
Jag tänker illustrera det med en bild på Fredrik, han är ju min number one!
En väldigt knasig bild dock som inte visar hans riktigt underbara skönhet, men visst ser han söt ut? ^^

<3

Första delen på julkalendern idag, mycket trevlig sådan tycker jag. Tror att den här julkalendern kan bli riktigt bra. Den har den där "mysiga" miljön som julkalendrar ska ha :]

Började julstäda idag, garderoben iallafall. Finns en hel del skit att slänga om jag säger så. Haha, ska bli så skönt att få bort rtrasorna. Blir strax till att fortsätta igen..
.. har inget bättre för mig då älsklingen ska befinna sig på krogen ikväll, hoppas han har det skojs!

Imorgon blir det ridning med Cissi faktiskt. Ojojoj vad det ska bli kul! Shit, jag minns inte ens sist jag verkligen red en häst :/ Det är iallafall tänkt att jag ska rida hennes älskling, japp, jag får det. Haha, hon skulle då aldrig få rida min älskling ;P Nej usch vad pervers jag blev nudå, menmen. Cissi ska rida den andra hästen i stallet, den ägaren är tydligen borta eller något, tur för mig ;)

Jag har suttit och funderat lite, tror faktiskt jag har mognat till lite.
Anledningar varför det kan ha hänt:

♥ Har lärt mig att äpplen faktiskt är rätt så goda.
♥ Är inte längre rädd för svarta ormar då jag ska göra toabesök.
♥ Har på senare tid börjat gilla att simma då det är skönt :S
♥ Börjar bli senil..
♥ Julstädar inför första advent.
♥ Pratar om ungdomar precis som om jag inte vore en av dem :/
♥ Har varit aktiv i viktväktarna, är fortfarande.
♥ Oroar mig redan över alla julklappar som ska köpas.
♥ Jag gillar, nej fan, jag älskar broccoli.
♥ Räknar ned dagarna till min pension, idag exakt 17195 dagar kvar.
♥ Pratar med tanter.

Men jag blir samtidigt orolig i vilken åldersgrupp jag ser ut att tillhöra :| Idag nämligen fick jag kommentaren "Hey Babe" av en okänd 91:a. Ibland blir jag riktigt jävla rädd! Haha

Nej, fortsätta nu, med lite idol också ^^

Pusskram



I min hjärna är absolut pH't <7