Fredrik:

Jag älskar dig och jag ska skärpa mig, med både det ena och det andra.

Gaaah.

Imorse var jag stark, riktigt jävla stark. Jag tog mig upp från sängen fast det tog emot oerhört mycket. Hade lite tankar på att råka försova mig första lektionen vilket skulle resultera i att jag inte hade lektion förrän efter lunch, då jag dessutom har prov. Men jag  ändrade mig snabbt då jag insåg att jag behvöde jobba samhälle på lucnhen samt plugga till provet. Lika bra att cykla ner till skolan.

Varje morgon när jag vaknar har hag tankar på att stanna hemma, men så tänker jag något i stil med "Jag måste, jag kan inte missa den lektionen. Jag går idag, veckan är "snart" slut." Det funkar i nittio procent av fallen.

Nu ska jag snabbduscha kroppen och sedan hoppas på att jag ska hinna slänga i mig en frukost.

Pusskram

"Fys-test" imorgon

Jaha, få se nu.
Jag ska snabbt och enkelt sammanfatta min dag med: Panik.

Tack och hej!

Pusskram

School.

När jag tänker på skolan drabbas jag verkligen av ångest. Jag börjar nästan rent av kallsvettas och kommer nästan in i någon slags form av ren panik. Så mycket som måste göras och så lite tid.

Den här veckan måste jag ta tag i följande saker:
♥ Fysiken, prov på fyra jävla kapitel på onsdag.
♥ Matten, muntligt prov med Jari på onsdag.
♥ James Joyce-texten på svenskan, inlämning på fredag.
♥ Muntlig framställning på svenskan, skriva debatten "Mot skoluniform". Inlämning på fredag.
♥ Fixa Pa:t, GI- och Atkins-utvärdering.
♥ Skriva debatten om invandring på samhällen, med Alexandra.
♥ Läsa "Snow falling on cedars"
♥ Läsa "Ser mitt huvud stort ut i denna" (obs! jag har redan fått en påminnelse från bibblan)
♥ Göra veckans KTH-matte.

Är det så konstigt att jag får panik och vill stanna hemma?

Viktnojja

Insåg just att så mycket som jag väger nu har jag aldrig vägt förut, grrr. Har ju fan stått kvar på samma längd sen åttan och då vägde jag minsan inte så här mycket. Har helt enkelt blivit en lat kärring som moffsar för mycket och rör på fettet för lite. :/

... tror det kallas BALANS, som jag verkar ha tappat greppet om.

<3

Jag älskar att älska dig :)

Fredag, sista "riktiga" lovdagen.

Oj vilken fruktansvärt dålig bloggerska jag har blivit. Kan nog bero på att jag mycket hellre umgås med min pojkvän istället för att sitta här vid datorn och spotta ut en massa tankar. Det är väll ändå ingen som läser direkt.

Idag blir det plugg... typ engelskaboken och projektarbete. Ska skriva rent min utvärdering om Atkins och börja på utvärderingen om GI. Sen blir det även städning av rummet idag.

Nu ska jag kila ut med vovvsingen :)

Pusskram

Jag blir knäpp på min familj ibland..

Pappa står i köket och sjunger "Jag trivs bäst på socialen, nära luckan vill ja boooo" på invandrarsvenska. Han fortsätter sedan med "..och kryddar med vitlökssås från Kebabmannen". Min familj är inte klok.

Strax efter börjar mamma prata om något mms en tant på hennes jobb hade mms:at en annan tant. En stor snopp tydligen där det stod något i stil med "Jag vill ha dig NU!".

Visste ni förresten att mamma lade korven i pappas matlåda så att den formade en snopp med bollar och allt. Min familj är väldigt omogen, men jag gillar det antar jag.

"Fuck you, Motherfucker!!"

Pank men lycklig!

Oj, det var bra länge sen jag skrev någonting här. Har faktiskt haft fullt upp med att umgås med Fredrik.

I helgen var ju Fredrik och jag till Stockholm. Vi lånade hans fasters lägenhet på söder hela helgen. Det blev en massa trevligheter, hoppas verkligen vi kan göra om det igen <3 Köpte tre par skor och ett par sjukt billiga hörlurar till mp3:n. GI förstörde faktiskt ingenting :)

Lovet har varit himla mysigt hittills. Har i stort sett varit med Fredrik varje vaken tid sen i fredags. Det är så livet ska vara ;D

Amanda Eriksson är pank! Har inga pengar alls, tror jag äger ungefär 70 kronor. Dessa 70 kronor sitter dessutom på banken. Grr! På fredag kommer det lite pengar iallafall, brabra :) Jag vill göra så mycket, vill köpa metallbitar, färg och Sex and the city upp till öronen, awrrrh. Inga bra idéer som Fredrik sa.

Fredrik, jag saknar dig, kom hit!
Han lämnade mig halv tolv för att åka till badhuset med sin bror, men han kommer tillbaka hoppas jag.

Plugg nu >_<

Pusskram

Jag hatar skolan...

>_<

"Varför bry sig om nån annan än dig?"

Mitt hjärta

Fredrik, du fattar nog inte riktigt hur mycket jag älskar dig, hur mycket jag längtar efter dig och hur mycket jag ser fram emot att få "känna din kropp emot min". Jag är kär i dig, tokig i dig, ja, helt jävla galen i dig.

Det är inte konstigt att jag är det, kolla på de där klarblåa ögonen och försök förstå hur en människa kan vara så sjukt vacker.

Jag minns vår första kyss, vårt första "jag älskar dig" och alla gånger jag vaknat upp vid din sida och sett dig le. Du gör mig galen, kär och galen.

För att försöka förstå hur mycket jag älskar dig kan du tänka dig mängden godis världen stoppar i sig varje dag. Multiplicera det med det som McDonald's omsätter varje år, dividera med längden på ett kvalster (angett i mil), addera antalet svältande barn i Afrika och multiplicera med antalet stjärnor i unviersum upphöjt i lika många gånger som jag sagt eller skrivit "jag älskar dig". Multiplicera med antalet sandkorn i alla världens öknar och antalet kolatomer i universum. Dividera det med talet närmast noll, dvs. oändligt litet. Då förstår du ungefar hur mycket jag älskar dig, även om det du just fick fram bara är "en fis i rymden" i jämförelse med hur mycket jag egentligen älskar dig.

Lämna mig aldrig, lova det.
Du och jag för evigt in i evigheternas evighet.

Hjärta

Skolan - någonting nödvändigt

Gick faktiskt väldigt lätt att stiga upp imorse. Alarmen ringde som vanligt varje morgon, Första alarmet 06:55 och det andra 07:00. När 07:00-arlarmet ringer flyger jag alltid upp ur sängen och stressen kryper sig sakta fram i kroppen på mig. Jag är en sån människa, stressad, speciellt på morgonen.

Idag sminkade jag mig direkt när jag vaknade, väldigt praktiskt då man inte behövder tänka på det resten av morgonen. Gjorde därefter iordning min GI-frukost, inte alls speciell om jag ska vara ärlig. Fil med All-bran och en lite grovare smörgås med nutella ;) Ja, nutella är helt tillåtet enligt GI ;D Och självklart ett glas med mellanmjölk till.

Idag känner jag inte alls för att gå till skolan. Det känns faktiskt som att jag skulle kunna tänka mig och göra nästan vad som helst för att få slippa det! Men snälla Gud, gör mig sjuk så jag får stanna hemma eller ge mig tillräckligt mycket kraft så jag orkar ta mig till skolan. Damn, tror inte han hörde mig >_<

Jag har aldrig varit särkilt dålig i skolan. Visst, jag har inte varit den som får MVG i precis allt, men jag har trivts i skolan. Ändå har jag alltid hatat att gå dit, även om min klass är väldigt trevlig. Vet inte varför men det är någonting där som känns hemskt, vad det är vet jag inte. Kanske är det de tre fysikpassen som inleder veckan eller den långa cykelvägen till skolan som hinner förfrysa både kropp och själ. Men ja, jag ska ta mig dit idag, även om jag just nu skulle kunna tänka mig att dö bara för att slippa att gå dit.

Pusskram

Jag bara älskar...

Nutella

Grrr!

Blev lite sen idag, skulle börja cykla 08:37. Men tror ni jag har cykeln hemma eller? NEJ! Har iallafall ringt till Alexandra och sagt att jag tar bussen som går 09:17 från Bergvretenskolan. Jag behöver verkligen närvaro på foto så jag måste dit. Men jag tänker inte stressa och gå, kommer ju typ vara framme vi samma tid om jag tar bussen.

Idag är det en sån där "känna sig tjock"-dag, men jag ska ändå till skolan. Känner mig riktigt duktig om jag ska vara ärlig. Men jag vill inte till skolan, usch, vill verkligen. Vill bara vara hemma i det vackra vädret, vara ute med hunden, ta lite bilder och kolla på tv :) Men asch, det är bara den här veckan kvar, sen är det ju faktiskt lov. Det ska jag tillbringa med världens underbaraste människa, även kallad Fredrik Reveny.

Tjock
Visst är det fint med former,
men det här är nog lite för mycket former för min smak.


Pusskram

Godmorgon världen!

Inga hamsterbebisar. Attans. Hon får inatt på sig och föda ut några, om inget händer så börjar vi om från början igen. Lilla, lilla, lilla tjocka Rut vad du har lurat oss.

Jag har så ont i magen av allt godis sen gårdagen, fan. Så det ska faktiskt bli lite skönt att vi ska testa på GI nu :)

Pusskram

Inga hamsterbebisar än så länge..

... tror inte det blir några heller. Förmodligen har min lilla Rut gått och varit skendräktig.

Om det inte kommer några ungar innan tisdag så måste det vara så att Rutan har varit skendräktig. Tokhamster. Men eftersom Sylvester är hos mig nu så är det ju bara att släppa dem samman igen :) Första försöket funkar nämligen inte alltid, precis så sa de till mig i djuraffären också "Det är inte säkert att det blir något första gången heller". Om de får göra det igen så ska jag se till att få till bättre bilder med systemkameran, fixa ljuset bättre så jag slipper använda blixt :) I och för sig var ljuset säkert helt okej sist, men jag blev så uppspelt att de parade sig så jag inte kunde koncentrera mig på min fotografering.


Var inne och kikade på en
hemsida imorse, det gjorde ju inte direkt så att jag blev mindre sugen på att få hamsterbebisar. Men jag ska ta en kull på Rut, så är det bara.

Egentligen finns allla tecken där att hon borde vara dräktig.
  1. Jag parade hamstarna och det gick hur bra som helst.
  2. Eftersom hamsterhonor är brunstiga var fjärde-femte dag så testade jag igen dag fyra och dag fem. Om Rut hade varit villig hade det tytt på att hon inte hade blivit befruktad. Det visade sig att hon inte var villig någon av gångerna, därmed borde hon ha blivit befruktad eller som jag kanske tror "befruktad". Honorna kan ju faktiskt bete sig precis som om de vore dräktiga, dvs. de är skendräktiga.
  3. Rut började nästan genast att böka och boa i buren mer än vanligt. Tydligt tecken då en hamsterhona har blivit dräktig.
  4. Någon dag innan den stora dagen så kan det komma lite blod från "vulva". Mycket riktigt, jag hittade lite blod i buren, men mycket lite.
  5. Hon beter sig allmänt konstigt och hennes bur ser ut som ett krigsfält.
Om det nu skulle vara så att ungarna kommer, även om det inte verkar så, så har jag iallafall laddat upp med barnmat med smakerna "Potatis och blomkål" och "BiffStroganoffpuré". De små krypen behöver nämligen bra mat så att de kan växa sig stora och fina.

Men det är bara att försöka igen med en ny parning. Tror varken Rut eller Sylvester har något emot det ;)

Pusskram

Tåls att tänka på...

Tell me what's wrong with society
When everywhere I look, I see
Young girls dying to be on TV
They won't stop till they've reached their dreams

Diet pills, surgery
Photoshopped pictures in magazines
Telling them how they should be
It doesn't make sense to me

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on?
If you open your eyes
You'll see that something is wrong

Ett litet tips bara..

Spill inte ut apelsinjuice över hela skrivbordet, ditt tangentbord luktar äckligt då!

Jag känner mig rik :D

Det dimper in lite pengar då och då på mitt konto :)

.. kan bero på att jag ska samla in pengar från klassen till studentmössorna, men vafan, känner mig rik iallafall :D

Tror det har ramlat in över sju tusen än så länge :]

Grattis Cissi till körkortet!

(21:34) elin (L) patrik |: hallå där
(21:34) elin (L) patrik |: köp blåbär

Fredriks kommentar då Elin skickade det där till mig på msn: JAHA! Är det så man säger?!

Han har tydligen hela tiden gått och trott att man säger "Hallå där! Tjöplåbä". Inte så konstigt kanske då det faktiskt låter som att man säger det.

Hallå där! Tjöplåbä
Hej igen, köp Sill
Hallå där många gånger,
köp ruttna damkalsonger

Ibland kanske vi går till överstyr, men vi är som vi är. Älskar dig Fredrik!

Studenfesten igår var himlans skoj! Vi dansade och såg roliga ut, perfekt kombination :) Vaknade upp hemma hos min älskade.

Idag på dagen så köpte Fredrik och jag frukost på statoil, två stora baguetter och en sandwich. Åkte även förbi granngården och köpte 600 liter kutterspån, alltid bra att ha ^^ Blev väll inte så värst mycket pluggande idag kanske, men asch, jag fixar det sen. Ja, sen.

Cissi har fått körkort - jag är så himla stolt :D
Grattis gumman!

Pusskram


Tisdag - skola, plugg och träning

Smahälle nu på morgonen, men vi missar en halvtimme av lektionen då det var något vi skulle lyssna på i aulan. Sen ska vi väll börja med något nytt antar jag. Jag kommer inte märka vad det är vi håller på med för att sedan få veta att vi har prov i det "om en vecka". Gårdagens prov gick iallafall bra :) Mycket bättre än förväntat!

Idag blir det träning efter skolan, sista lektionen är foto med Charlotte. Visade sig att jag visst hade 23 % frånvaro på hennes lektioner, skärpning Amanda!

Äta frukost nu! Ahh, bråttom.


Pusskram

Fem månader tillsammans <3

Världens bästa!

Jag har hittat drömprinsen. Han fanns där en dag och jag behövde inte ens kyssa en groda. Livet är för jävla underbart vissa gånger. Jag tänker aldrig släppa honom. Kärlek.

Pusskram

O M G

Samhällsprov idag, känner väll inte att jag kan så jättemycket kanske. Hoppas verkligen att det går bra. Usch. Måste iallfall gå tidigare från foto så jag hinner, typ fem-tio minuter innan vi egentligen slutar.

Jag är kär, stressad och tjock. Det första är Fredriks fel, det andra skolans och det tredje jag själv. Räknade hur många points jag åt till frukost, 3,5 - helt okej :]

Nu ska jag sminka mig och plugga lite.

Pusskram

Ehm...

Amαηdα Eriksson säger (19:13):
ffs c när ska du blogga?

Amαηdα Eriksson säger (19:13):

är han inne på msn?

Cecilia säger (19:14):

ska äta glass

Beach 07

Det närmar sig..

Söndag

Helgen blev inte som förväntat men jädrans trevlig ändå. Ibland blir allt bra bara man har ett  kul sällskap, vilket jag hade ;D

Idag är det plugg som gäller för mig, suck.  Provet verkar inte jättesvårt, men förmodligen kommer det vara svårt eftersom det är herr Wiedung som gör det. Awrrggr. Sen ska jag även skriva engelskan + läsa nästa veckas engelska. SUCK!

Plugg

Mitt lilla monster är nu dräktig i 10:e dagen, det betyder att ungarna kommer på lördag, om allt går som det ska. Hon håller på och boar och fixar för fullt. Jag vågar inte väcka henne när hon väl sover, då hon genast börjar böka runt i buren igen. Dels så blir hon tokig och vill ut och om hon iten frå det börjar hon bita på gallret. Ni som inte känner Rut fattar nog inte riktigt vilket litet underbart monster hon är. Det går inte att ta ut henne nu när hon är dräktig, hon skulle hoppa från skrivbordet och slå i magen i något hårt på vägen ner.

Pusskram

Nästa helgaktivitet? :]

Twister

Tjockisdag

Idag är en sån där dag som jag känner mig tjock, beror nog på oboyen jag drack igår.

Nu ska jag förklara den onda cirkeln för er:
Den dag jag känner mig tjock, som idag, är jag väldigt deprimerad. Då kan jag äta något onyttigt och tänka "vafan, det är ändå ingen mening", för att sedan en timme senare få ångest. Dettta leder till att jag känner mig tjock igen. Och sådär håller det på i dagar, men någonstans brukar det gå hål på slangen. Jag vet att jag kommer äta semlan, sån är jag.

Grr, jag skulle ju på spinning nu på morgonen, som förra veckan. Men så igår när jag va på a3 så meddelade de mig att det var inställt. Fan, Mathilda och jag som verkligen ville på Wake Up-spinning. Aja, åt iallafall en nyttig frukost bestående av gröt och rött te :) I och för sig, om man räknar points så innehåll den cirka sex points.

Idag måste jag verkligen göra engelskan, MÅSTE verkligen. Ska läsa lite nu på mogronen om jag hinner, vilket jag inte kommer att göra eftersom jag sitter här, suck.

Dagens träning blir Body Step 18:15 med Mathilda, mamma och tanterna. Treeevligt :)

Pusskramiiiiihh!