Ost!

Jag har köpt Ica's rivna gratängsost! Köpte inte bara en förpackning utan två! Det är jag värd :)

Nu ska jag slänga ihop en middag och sen börja med plugg.

Pusskram

Sanning eller konka

Igår bestämde jag mig för att få en massa viktigt gjort, men såklart så inträffade inte detta. Det som istället hände under gårdagen var att jag och Annika lekte sanning eller konka över msn. Moget va? Kom i och för sig fram en hel del kul så tiden som slösades på detta var helt klart värt det.

Idag ska jag försöka börja skriva stoffet för fördjupningsuppgiften vi har i kursen introduktion till Byggtekniken. Skulle vara skönt att komma igång.

Idag ska jag försöka vara effektiv.

Måste faktiskt cykla nu, ska till EBC och har inegn aning om vart det ligger.

Pusskram

Fettodagar

De senaste dagarna har jag vaknat upp och kännt mig sjukt fet. Tror det har att göra mycket med att jag faktiskt har ätit ruskigt onyttig mat de senaste dagarna, fråga Aleksandar "Min bikt" i klassen.

Jag känner mig fakitkst inte så jävla snygg efter att ha moffsat i mig en kebab med extra mycket sås. Fast jag tror knappast jag är ensam om att känna så. Då kebab intogs två gånger förra veckan så förstår ni nog varför jag har haft fettodagar de senaste dagarna.

En till orsak till detta är nog att min spegel har bytts ut. Den förra visade ett mer snällare och slankare motiv, medan den jag har nu faktiskt visar sanningen. Tror det blev lite av en chock när pappa skruvade upp spegeln i tisdags.

Bara att leva nyttigt några dagar så brukar det bli bra, någon promenad och lite frisk luft så känns det bra igen. Vi kör på det.

Pusskram

Bara för att det blev så fel xD

Nervös... säger (20:07):
mina repliker blev färdiga idag
[A] säger (20:07):
nu ska jag se på idol och dricka kaffe med daimsmak!
Nervös... säger (20:07):
jag har superpanik!
Nervös... säger (20:07):
:)
[A] säger (20:07):
ta det lugnt bara
Nervös... säger (20:07):
Va mysigt!
[A] säger (20:07):
usch, jag fes, det luktar illa :S
Nervös... säger (20:07):
Njut lite för mig med!Tror hon menar daimen, HAHAHA!

I kommande techna-tidning

"Fredrik Reveny, blivande datavetare, hoppas på att i framtiden kunna starta ett eget företag där dresscoden är 'väldigt lättklätt'. Han berättar i en intervju att han själv helst inte har några kläder på alls och föredrar faktiskt även kvinnor som inte har det."

- Rickard Edenvin

Efterlysning

Vems t-shirt är det här? Var hemma hos mig dagen efter klassfesten!


Mor och far fyller år :)

GRATTIS! :D

Idag fyller både mamma och pappa år. Mamma blir 46 och pappa 51, de börjar bli riktigt gamla nu... Med det märks faktiskt inte, båda två går nog bakåt i mognad :P

Som jag säkert berättat tidigare så trodde jag på fullaste allvar när jag var liten att man fick samma födelsedag när man gifte sig. Fråga mig inte hur jag tänkte, men för mig var det ju faktiskt helt naturligt att föräldrarna hade samma födelsedag.

Nu ska jag äta frukost och sen faktiskt räkna något mattetal om jag hinner :)

Pusskram

Ny vecka i Uppsala

Livet flyter på bra, eller snarare forsar fram. Jag vet inte alls var dagarna tar vägen, de bara försvinner. Veckan som följer kommer att se ut ungefär så här:

Måndag: Snerikes 18:00 med STARTgruppen
Tisdag: Middag med Fredrik och Jan
Onsdag: Mor och far fyller år.
Fredag: Reccegaasquebiljetterna släpps på Norrlands 12:00. Mattedugga + fira mot och far 17:00 i Enköping.
Söndag: Datauppgiften ska vara inlämnad. Typ en miljon frågor att svara på.

Nu måste jag springa och göra iordning mig så jag hinner till skolan.

Pusskram

New favorite

Seriöst, det här måste vara en skapelse av gudarna. Jisses säger jag bara! Så sjukt god.

Det stygga är väll bara att den är dyr, åtta portionspåsar för 26 kronor :( Men om man jämför med Ångströms vanliga enkla kaffe som kostar en tia så är det här värsta klippet ju.

Den är riktigt söt och god, och då kan man ju även föreställa sig värsta kaloribomben. Men faktiskt, nej, den innehåller bara 90 kcal per portion. Överkommligt tycker jag :)

Storkok av Korvstroganoff

Köpte en GIGANTISK falukorv på Ica Väst förra veckan, om jag minns rätt. Så igår bestämde sig Fredrik och jag för att göra ett storkok av Korvstroganoff. Det hela slutade med att det fanns mat för att mätta fem hungriga magar, och då använde vi bara 3/5 av korven. Mycket bra tyckte jag då det blev tre matlådor att lägga i kylen och frysen.

När vi skulle börja laga maten var det bara ett problem, varken Fredrik eller jag hade någon aning om hur mycket av allt man skulle ha i eller ens VAD man skulle ha i.

Vi fick ta till höften helt enkelt. Vi höftade lite hit och dit och till sist blev det en förjävla god "Korvnoff".

Nu har jag mat så det räcker i ett år :)

Mer korv åt folket!

Pusskram

Sista dagen för recceveckorna.

Finaldag idag. De här två veckorna har varit sjukt roliga måste jag säga. Men samtidig ska det bli skönt att vila kroppen från alkohol ett tag. Känns nästan som att lite baksmälla är en del av dagen numera.

Finalgausqe ikväll i fyrispark och finalavslutning på dagen i gamla Uppsala.

Härlig dag kommer det att bli.

PusskramBjuder på en bild från sjöslaget.


Sjöslag idag!

Sjöslag i Botaniska trädgårdens fontän idag kl. 15:00.

>_<

<3

När jag loggade in såg jag en kommentar som kom från "amäända". Men det är ju jag tänkte jag, men det visade sig att kommentaren inte kom från mig trots allt. Kommentaren löd som följer:

jag saknar dig
mamma

Jag saknar henne också. Ska bli kul att visa henne och pappa Flogsta lite mer sen. Finns ju faktiskt lite mysigt här omkring :) Gillar fårhagen starkt!

Dagen har varit lugn. Började 08ak i Hambergsalen i Geocentrum. Annika visste vägen till Geo så jag gjorde sällskap med henne imorse. Inte jättesvår väg så det där ska jag väll klara tycker jag :) Vi hade Patrice i Introduktion till byggtekniken. Det blev inte så mycket lektion, mest information om viktigheter och fix med lite ditt och datt.

NCC hade lunchföredrag för oss, och alla studenter (även reccar) vet att lunchföredrag betyder GRATIS MAT! Denna gång i form av en underbar kycklingsallad med LOKA eller cocacola. Den här veckan har vi lunchföredrag tre dagar + att universitetet bjuder på ärtsoppa och punch på fredag. Jag behöver alltså bara ha med mig matlåda en dag!

Nu ska jag räkna lite matte, eftersom jag struntar i mattepropen. Jag lär mig inget nytt på den så jag bestämde mig för att köra eget race.

Ha det bäst!

Pusskram