Spiritistiska saker

Tanken idag var att jag och Alexander skulle på Seans i Klara Hall. Ett medium kommer tydligen dit sista torsdagen varje månad och håller en Seans. Dock hade de sommaruppehåll just nu så den tanken sket sig.

Jag vet ju inte riktigt om jag tror på sådant där, men det hade faktiskt varit kul och intressant att gå dit en gång iallafall. Vem vet, om jag har tur så kanske Mormor får för sig att "träffa" mig. Man ska aldrig säga aldrig.

:'(

Fick ett tokryck idag och började sakna min lilla Becca jättemycket :(
När FAN ska vi ses?

Woho!

Jag gjorde hela det nationella provet idag, känner mig stolt. Ska skriva ut ett nytt imorgon så jag har något nytt, och något svårare, att pyssla med :)

Lite stolt över mig själv är jag i alla fall :D

Jag har fått en jäkla massa grejer gjort de senaste dagarna.
  • Skaffat e-legitimation.
  • Ansökt om studiebidrag och -lån, vilket Csn godkände.
  • Adressändrat. För första gången i mitt liv kommer jag inte längre att vara folkbokförd på den lilla insektsgatan.
  • Ansökt om bostadsbidrag, hoppas jag får!
  • Skaffat en gammal kärringcykel, cykel i Uppsala känns som ett måste! Jag har inte sett cykeln än, men det skulle tydligen vara en äldre röd/vit Cresent som pappas kusin cyklade runt på när han studerade i Uppsala.
  • Börjat kolla på hemförsärking, något tips om vilken?
  • Skrivit ut ett till nationellt prov i matte, det går framåt!
  • Skrivit ut pdf-filen på Math.se. Sen när jag blir ledig är det att börja repetera lite.
Förmodligen har jag bara denna vecka kvar att jobba, sen blir jag ledig! Jag längtar! Men det dumma är att jag inte får vara för inställd på att jag ska sluta den här veckan. Tanken var ju att jag skulle jobba nästa vecka också, men eftersom skolan började en vecka tidigare än vad jag trodde så vill jag även sluta en vecka tidigare. Jag har ansökt om ledighet, hoppas bara att jag får det också.

Nu måste jag sticka till jobbet!

Pusskram

Work, work, work...

Jag jobbar mycket, men oj så fort det går då! Först är det måndag och sen dagen efter är det fredag. Veckorna går fort med andra ord :)

Efter den här veckan är det bara tre veckor kvar att jobba och två veckor kvar tills jag får nyckeln till mitt rum i Uppsala. Lite saker att se fram emot iallafall.

Pusskram

:(

Jonathan ska jobba natt nu i åtta nätter i rad. Imorgon är första natten så vi kommer inte att ses förrän om typ tusen år.

Jag kommer hem när han ska åka och jobba, vi kommer liksom att jobba om varandra hela tiden :( Fan.  Men om vi har tur kanske vi hinner ses en halvtimme iallafall!

Nu ska jag sova, är sjukt trött.

Pusskram

:D Nr.2

Personnr 19881230-xxxx

Du har tackat Ja till följande utbildningar:

1. UU-P1550 - 
Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik 180.0hp, 
Utbildningsprogram, Uppsala universitet, Poängbidrag 30.0, Antagen

:D

Hej!

Här kommer ett erbjudande på ett rum i Flogsta med inflyttning 1:a augusti.
Visserligen är det liten bit till skolan och centrum, men jag tror absolut att jag kommer att tacka ja. I Flogsta så slipper man ju dela dusch och toalett med andra, vilket jag tycker känns väldigt skönt.

Jag kommer dock få panik om någon annan har möglig/illaluktande mat i kylen.