Min nya hobby?

Goggle Translate

Tipsar om verktyget längst ner på sidan där du kan skriva in en hemsida. Jag skrev in min blogg och oj så kul det blev. Haha.

Enköping blir "Banjarmasin". seriöst, jag dör xD

Jag dog inte :D

Allt gick bra och det gjorde inte alls ont, även fast "sprutan" var betydligt bredare än jag trodde. Visst är jag lite öm men inte alls farligt.

Idag är det jobb igen på KD, härligt. Pengar - precis vad jag behöver. Imorgon blir det Skolparken med Sanna och KD, sen på kvällen KD's sommarfest. Kan erkänna att jag har lite smått panik för jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig nog som allt annat.

PusskramDu är faktiskt helt jävla störd i skallen, din jävla idiot.

Ge mig en cab!

Jag funderar om jag ska köpa en till bil :) Sitter och tittar runt lite och funderar på en billigare cab nu till sommaren. Vore inte det mysigt? ;D

Fredrik och mamma tycker att det är en väldigt dum idé att köpa en till bil, men faktum är att jag behöver en. Mina familjemedlemmar vill ju låna Polo:n hela tiden och vad ska jag då köra med? :P

Superbra idé enligt mig. Så om ni ser en superskabbig cab som åker runt i Enköping om några veckor så är det kanske jag som glider runt.

Iallafall, fixade till hatthyllan på Polo:n idag. DEN VIBBRERAR INTE NU :D Jag är ett proffs. Sen måste jag byta backlampan också, så att jag inte får nedslag på besiktningen.

Sitter just nu med ett bedövningsplåster på armen och väntar på att det ska verka. Ska ner igen till UM och sätta in en stav. Är jag fånig om jag säger att jag är skitnervös?

Pusskram

Henrik Reveny

Slumra gott Du kära

Hav tack för allt Du gjort

Vi skall i hjärtat bära

Ditt minne ljust och stort


Dong

Helgen har verkligen varit toppen. I fredags var det en galen utekväll med flickorna. Jag lyckades göra av med en halv förmögenhet, men någång gång ska man väll göra det också. Efter lite salt, citron och "starkt" så svängde kvällen fram. Kvällens dansstil kan vi nog kalla: Homo neanderthalensis dansus.

Min lördag började runt halv tre med frukost, vi kan väll lite lätt säga att fredagens fasoner tog kol på både mig och Jonathan. Vi hann iallafall med en loppis och lite grillat innan vi begav oss till hans syster för Eurovision. Riktigt kul att träffa henne, hennes sambo och son.

Sen igår då så böt vi tändstift på pärlan, så nu går hon som en raket igen :D Lånade även Eriks hoj och drog en vända till Strängnäs. Jag var livrädd till en början, men allt gick bra som tur var. Vi lärde oss iallafall en grej och det är att man ska ta med kontanter om man ska till Strängnäs - de vet inte vad betalkort är för något.

Väl hemma sen så åt vi hemmagjord tunnbrödrulle och någon timme senare spelade vi Boggle med mamma, pappa och Jonas.. Jag ledde inte stort den här gången för Jonathan var hack i hälarna på mig. Det hela slutade faktiskt med en klar vinst till honom. Grattis!

Nu ska jag till jobbet, konstigt nog är jag faktiskt nervös. Jag har ju inte varit där sen tisdagen förra veckan och det har ju faktiskt hänt en del sen sist. Mamma ska inte dit förrän torsdag så det är jag som får hålla ställningarna.

Pusskram

Partyparty

Jag längtar verkligen till ikväll för då är det partaj för Cissi. Först ska vi hem till henne och sen blir det utgång :D Det kommer att blir riktigt jäkla kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch var det tänkt.

Pusskram

Grattis Cissi 20år! :D

Västeråstripp i ettan på gymnasiet.
Du är bara för bäst!

Vila i frid Mormor

Mormor och jag på min student 2007.
4 april 1929 - 21 maj 2008

Idag kl. 12:15 somnade min Mormor, Karin Josefina Johansson, in på sjukhuset i Enköping.

2008 - Year Of Sorrow?

2008, vilket jävla år rent ut sagt. Så mycket sorg och lidande på en och samma gång.

1. Cecilias hus brann ned till grunden.
Det var ingen mänsklig varelse som avled, tacka gudarna för det! Däremot tog branden alla det materiella, även det som gör att vissa minnen aldrig glöms bort. Jag kan inget annat än beklaga.

2. Mormor sjuknade in i Leukemi.
Jag minns varken vilken dag det var eller hur mycket klockan var när jag fick reda på att mormor blivit sjuk. Jag vet bara att jag förstod ganska så fort hur illa den där sjukdomen behandlar människor. Det jag inte förstod var hur illa den skulle behandla min mormor.

Mormor åkte in på sjukhus igår igen och nu är det vädligt illa med henne. Hon ligger just nu i hög feber och har precis fått en dos morfin. Mamma ringde gråtandes, och med ännu mera gråt i halsen, och sa de att det kan bli när som helst. Blåa prickar har dykt upp på henne hud och det innebär tydligen slutet på den här sjukdomen. Jag hatar cancer.

3. Jag och Fredrik bröt upp.
Han var min i nästan 1 år och 7 månader. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det finns så mycket. Det jag kan säga är iallafall att det har varit en riktigt tuff period för oss båda, men jag tror både han och jag går mot ljusare tider när det gäller "förlusten" av vårat förhållande.

4. Henrik bestämde sig för att ta steget in i himmelriket.
Jag önskar att det fanns något jag kunde ha gjort.

Det är svårt att inse vad som verkligen har hänt. Jag har nog fortfarande inte förstått att han inte finns mer. I mina tankar finns han fortfarande hemma hos Fredrik. Jag måste nog se för att fatta. På begravningen kanske jag kan koppla vad det är för någonting som verkligen har inträffat.

Jag beklagar sorgen, ni finns i mina tankar, Reveny.

Vårruset

Jag inget annat säga än att jag är jättenöjd med gårddagens insats. Vi sprang hela rundan på 5 km! Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det med tanke på att jag tränade en gång inför vårruset.

Väl i mål så fick alla en varsin kasse med varor från Coop och vi som hade anmält oss som ett lag fick picknick. Det var väldigt trevligt och jag ska verkligen deltaga igen nästa år :)

Åker ensam till jobbet idag, mamma är hos mormor på sjukhuset, hon har tydligen blivit ännu sämre :/

Pusskram

.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Folkrace

Idag var Fredrik och jag till Stockholm eftersom att han skulle köra folkrace. Köpte den upplevelsen till honom när han fyllde 20 år och den uppskattades verkligen :)

En riktigt trevlig dag som vi avslutade med ett varsit Max-mål. Bilder kommer imorgon förmodligen.

Pusskram

Jobbet idag.

Det går säkert bra...

Jag finner inga ord.

Jag kan inte beskriva hur jag känner just nu. All sorg.

70 mil uppåt

Idag tar jag och min kära väninna Mara Forden upp till Lycksele. Det blir en resa på 70 mil (enkel resa) upp i ödemarken. Jag har funderingar som:

- Har de el där uppe?
- Har de koll på senaste modet?
- Vet de vad ett par inlines är?

Visst är jag taskig, men det känns som vi ska åka till någon urbefolkning någonstans. Haha. Förmodligen är svaren på alla frågorna ja, hoppas jag iallafall :P

Köpte godis för 80:- på GodisGallerian igår, det behövs liksom om man ska köra så långt ^^

En liten roadtripp med Maria är aldrig fel, hemma på söndag så då ses vi!

PusskramJ <3 A
Kommer att sakna Långe Man.

09 85 49

Var till Apoteket igår och köpte Strepsils med jordgubbsmak för 45:-. Halva paketet är redan slut så den här förkylningen kommer att göra mig pank. Fuck.

Surt

Tänk om Knätibo eller Närgå hade varit lediga idag :(

... då hade de kunnat pyssla om mig!

Sjuk

Jag Amanda Eva Margareta Eriksson stannar idag hemma från jobbet pga. sjukdom PÅ RIKTIGT!

Jag har inte stannat hemma pga. sjukdom sen jag gick i sjuan typ, om man inte räknar med den gången i höstas jag stannade hemma från jobbet eftersom jag hade sån fruktansvärd mensvärk.

Då tänkte jag att vi tar min lilla sjukdomssaga nu. I fredags kände jag hur halsen började klia, på lördagen kliade det vidare och på söndagen vaknaden jag upp kallsvettig med 39 graders feber. Under söndagen blev jag bättre så jag bestämde mig att gå till jobbet på måndagen, eftersom att febern hade gått bort. Febern har hållit sig borta men halsen blir bara värre och värre. Igår gick jag och drack vatten hela tiden för att fukta halsen, för annars kändes det som att jag hade svalt ett kilo småsten.

Idag är det värre än igår. så jag har bestämt mig för att stanna hemma. Gud vad jag tycker det är pinsamt att stanna hemma från jobbet för att man är sjuk. Jag är nog konstig.

Ska ner till Apoteket sen när det öppnar och shoppa loss rejält.

Pusskram

Jaoo!

- för helgen har varit braooo!