Halmstad dag ett

Idag så åkte Annika och jag till centrum för att inhandla alkohol. Blev att vi gick runt och kikade lite och Annika visade mig Europeiska tjuren. Tydligen hette den inte så kom vi fram till nu. Det är en fontän mitt i centrum och den heter Europa och tjuren. Annika är en bra guide!


Jag med min dubbelhaka och Annika med sin muskulösa vänsterarm.

På stan köpte vi massa frukt för bara 50 spänn! Melon, körsbär, nektariner, mango och tre majskolvar. Inte direkt lite frukt och grönt för femtiolappen.

Drog sen och fiskade krabbor med Annikas kusin Jesper aka Carl Philip.

Prinsen.
Krabbfiske

Fick faktiskt ganska mycket krabbor! :D Vem fick mest krabbor av dig och mig Ankan?

Nu ska jag göra iordning mig. Ankans kusse har kommit och Annika har plattat luggen. Nu kör vi!

Pusskram

Tågbloggning

Hittills har jag ju bloggat från ställen som till exempel toaletten, terassen och sängen. Men idag testar jag på tågbloggning!

Har laddat upp med massa filmer som jag tänkte glo på under tågresan till Halmstad, men till min besvikelse så finns inget eluttag här... som det fanns på tåget till Borlänge. Besviken! Tror inte datorn klarar av att visa film så lång tid utan att dö. Batteriet är inte fullt heller, hade ju räknat med ett uttag här så tänkte inte på att "snäla" innan.

Hur som helst så är jag på tåget. Jag kom med! Det tog lite tid att hitta min plats och jag är inte ens hundra på om jag sitter rätt. Fick släpa min tunga stora väska genom tre vagnar och sen när jag kom till den här platsen så fick jag väcka en kvinna som sov. Känner mig lite dum faktiskt. Väskan fick inte plats i väskstället så den står ivägen framför istället, haha. Man kan inte lyckas med allt... som till exempel att öppna Loka-flaskan utan att det sprutar Loka överallt. Tur att jag la ner servetter :)

Nu ska jag sätta igång en film, lika bra att köra igång på en gång :)

Pusskram


Inga tidiga kvar! :D

Woho! Det är verkligen sista dagen på jobbet idag. Känns verkligen helt grymt skönt och nästan lite overkligt. De här sommarjobbsveckorna har gått asfort den här sommaren, kanske för att jag tycker om mina arbetskamrater så himla mycket. Vissa är ju hur grymma som helst!

Har fixat nu så det ligger fem filmer på datorn till min lilla tågtrip. Det borde räcka tycker man. Det blev inga OC för det bara krånglade men massa bra filmer kanske väger upp det :) Fast näe, inget kan ersätta OC.

Frulle nu!

Btw, har mobilt bredband med mig till Halmstad så vi lär ju höras :)

Pusskram

1 tidig kvar

Grymt hungrig! Magen riktigt skriker. Beror nog på att middagen igår blev en ostmacka och efter det lite kladdkaka och glass. Konstigt att jag inte stod mig längre, kladdkaka är väll en perfekt middag?! :D

Laddade hem Ps. I Love You i natt och lite The OC. Kommer säkert att hålla mig sysselsatt på tåget :) Har tänkt att fixa så jag har hela säsong två på datorn. Haha, visst känns det värt att köpa OC när man ändå laddar hem det sen? :P Men det känns på något vis laglgit då, för jag har dem ju faktiskt hemma så jag hade lika gärna kunnat lägga in dem på datorn, vilket jag inte orkade så då laddade jag ner dem istället.

Frukost nu! Riktigt längtar :)

Pusskram

packa packa packa...

Började packa väskan med kläder som jag ska ha med mig till Halmstad. Jag har packat för mycket och det har jag redan insett, men tänk så spiller jag massa rödvin på massa tröjor?d Hellre för mycket än för lite!

Skulle ladda ner lite grejer till tågresan men insåg att jag inte har något nedladdningsprogram, Damn. Får fixa det på mor och fars dator.

Dags att sova nu kanske. Fick ju knappt någon sömn natten till idag så det vore bra om jag fick lite nu inatt.

Pusskram

Diskstället

Jag har insett att det lättaste sättet att få kontakt med Annika är att blogga. Verkar som det är äverlägset om man bara kommer på något halvviktigt man vill säga, för inte är det över telefon i alla fall :P

Hej Annika! :D
Här är diskstället jag skrev om i sms:et idag. Finns på Åhléns för 125 kronor. Sött va? :)

2 tidiga kvar

Till jobbet snart, bara att köra stenhårt! Ska ner och äta frukost och dricka massa vatten. Smsade grabbarna så det skulle vakna, villl ju inte att de försover sig och missar jobbet... även om det vore förfärligt roligt :P

Pusskram

En ny upplevelse

Absinthe en tisdag, inget att rekommendera!

3 tidiga kvar

Det känns i hela kroppen att jag gick och lade mig halv ett igår. Fast ögonen är ändå värst, de typ svider.

Idag efter jobbet så ska jag hem till David med Alex för vi ska fortsätta med vårt lilla projekt. Blir vi nog klara idag om vi skyndar på lite :) Härligt!

Hade tänkt att dra ner på stan igår och andraårsreklamera (vad insatt jag låter ;)) min dator. Men eftersom vi kom hem lite senare än vanligt, då det blev övertid, så orkade jag helt enkelt inte. Dessutom målade jag ju lite möbler igår så det blev helt enkelt inte av. Grymt om det skulle fungera och de lagar datorn eller att jag får en ny! :D

Chansen är väll inte så jättestor att jag får en ny så jag har redan börjat ställa in mig på att köpa en ny dator, dock en stationär den här gången. Brorsan har redan lovat mig att jag ska få hans grafikkort, moderkort och kanske ramminnen, GRATIS! Schyssta brorsan man har då!

Frullisch!

Pusskram

Tesil från mor :)

Idag när jag kom hem från jobbet fick jag en spontanpresent från min mamma. En söt liten jordgubbstesil som jag hade spanat in dagen innan. Sjukt söt och praktiskt!



happy face!

För idag jobbade Emma!! :D

Tror faktiskt jag har glömt att berätta om min cykeltrip hem i lördags. Innan jag berättar mera vill jag poängtera att det enda alkoholhaltiga jag hade druckit under dagen var två glas med bål och tre 33 cl cider, och det var typ innan klockan fem.

Hur som helst. Efter att jag sa hej då till Alex så cyklade jag den mörka vägen hem utan lyse. Kom på den geniala idén att ringa Ankan och pladdra lite. Jag vet inte riktigt om det var mörkret, Ankan eller det otroligt stora intaget av alkohol som orsakade det som senare skulle hända.

Under min cykelfärd hem hann jag nämligen cykla ner i diket två gånger! Fattar verkligen inte hur jag lyckades. Sista gången dessutom så råkar jag tappa cykeln i pannan på mig själv, vilket fortfarande ömmar.

Jag är fan Klumpedunsen i egen hög person.

Pusskram

4 tidiga kvar

Var egentligen uppe lite för sent igår med tanke på att jag går upp runt sex. Samtidigt så vill jag inte gå och lägga mig så mycket tidigare för då känns det knappt som att man får någon ledig tid efter jobbet eller så blir helgen så satans kort.

Idag så ska jag måla första omgången med vit är det tänkt. Får se om det räcker med en omgång elle om jag blir tvungen att måla två gånger utöver grundfärgen. Hoppas det räcker med en gång :P Ska även vänta på svampen innan jag går till jobbet. Tror det kan vara bra.

Har lite att göra hela veckan. Till och börja med ska jag ju måla alla möblerna två gånger och imorgon så ska jag hem till David med Alex och fortsätta med låten. Sen blir det till att packa och köpa tågbiljett.

Idag är det pissigt väder så det gör inget att jag jobbar, men visst hade en dag i tvsoffan med OC varit nice.

Pusskram

Svampbygge!

Idag var en riktigt rolig dag! Det hela började med att Annika väckte mig med ett sms att hon hoppade på bussen från Uppsala. Kände mig lika seg som en sengångare men det vara bara att kliva upp. Vi drog ganska så fort till en auktion för att kolla om det fanns något schysst köksbord att buda på, vilket det dock inte fanns. Däremot så blev vi fem stycken tanthattar rikare! 30 spänn, kan man annat än att inte köpa dem?

När vi kom hem åkte vi istället till Jannes jobb för att kolla på köksbordet och stolarna de hade att erbjuda. Ett bra klaffbord och snygga stolar så vi slog till! Eller slog till och slog till, vi tackade snällt för att vi fick dem gratis.

Väl hemma grundmålade vi alla stolarna, bordet och en träsoffan vi hittade till badrummet. Sen påbörjade vi projekt Jättesvamp :)

Projekt Jättesvamp är precis vad det låter. Vi håller helt enkelt på att bygga en jättesvamp och inte vilken jättesvamp som helst utan en flugsvamp. Vi har planerat belysning och hela köret. Det här kommer att bli succé!

Nu är det sängen som gäller för imorgon är det första dagen på sista jobbveckan :)

Pusskram



:)

Hemma efter en riktigt kul kväll hos Natta (kospene). Tösen fyllde ju 20 igår så hon bjöd på storkalas idag. Riktigt mycket trevligt folk och glada miner. Hade tänkt att dra till Jonte efteråt men det blev lite väl sent så jag struntade i det... hade dock inget nummer så jag kunde inte ringa och meddela att jag inte kom så jag känner mig lite taskig. Får förklara på måndag så han inte tror att jag är värsta dissarn.

Nu är det fan dags att sova!

Tjupp!

Tadaaa!

Städade undan allt skit som låg på golvet och överallt i rummet. Rent blev det.

På bilderna ser ni förövrigt mitt gamla rum... dock väldigt olikt sig sen jag lämnade det i höstas. Mamma brukar lägga på överkast och någon fin kudde... men jag skiter i det och kör på en fulmatchning med gult påslakan, rött lakan och en rosa mysfilt. Det blir la fint? :P


freeeedag!

Städa rummet nu och efter det hamsterburen. Belöningen blir en spelkväll hemma hos Alexander. Underbart!

Pusskram

5 tidiga kvar

Helt sjukt, det är fredag. Helt sjuukt. Nu är det bara en vecka kvar, vilket betyder fem tidiga uppstigningar kvar!

Dagarna och veckorna på KD har gått så otroligt fort den här sommaren. Jag har bara gått och väntat på de dagar de känns som "mitt i sommarjobbsveckorna", men de kommer aldrig. Den här sommaren har varit så otroligt enkel att jobba. Kanske för att jag jobbade halva tiden innan folket gick på semester, vilket resulterade i arbetskamratbyte och lite annorlunda fördelning på arbetsuppgifterna.

Skulle ju kolla OC igår, men det sket sig. Efter 25 minuter in på nionde avsnittet så sov jag. Nytt försök idag! :)

Pusskram

Toabloggning is the shit! (haha!)

Kasta undan dassböcker, serietidningar och allt vad det heter. Nu är det toabloggning som gäller!

Efter jag har publicerat det här inlägget så antar jag att jag kommer att få han min mini ifred, haha. Näe, men seriöst. Asnice att blogga på toa. Effektivitet liksom!

Var till Uppis idag med mamma och pappa för att skruva ner loftisen och städa ur lägenheten. Annika nu hör jag att du ringer men jag är lite upptagen! Ringer dig snart! Gick riktigt snabbt och smidigt faktiskt. Tog även med mina rosa lådor jag ska ha under sängen och passade även på att ta hem äckelsnuskbordet till Enköping.  Annika kommer på söndag och då ska skiten slipas och målas... om det inte är så att vi hittar ett bättre på auktionen som vi ska på. Hoppas vi gör storfynd :)

Nu måste jag ringa Ankan. Sen blir det OC för jag kollade aldrig igår för att jag var för trött. Idag är jag däremot pigg och glad :D

Pusskram

6 tidiga kvar

Kan inte fatta att veckan snart är slut... och sen är det bara en vecka kvar till ledigheten!

Måste verkligen boka tågbiljett idag, men då blir det dock till att låna pengar av mamma och pappa. Är ju grymt pank för tillfället, men snart kommer lönen i alla fall och då kommer jag ha pengar. Gäller bara att hålla i pengarna!

Idag cyklar jag och bror till jobbet så idag gäller det att vi lämnar hemmet lite tidigare än vanligt. Bra att jag cyklar, jag behöver verkligen röra på mig. Det enda jag gjort de senaste dagarna är ju att äta på tok för mycket och för onyttiga saker, men det ska det bli skärpning med. Idag till exempel har jag kyckllingsallad till lunch, bra val mamsen.

Pusskram

Harry Potter och halvblodsprinsen


Jag tyckte faktiskt att filmen var riktigt bra, även om jag inte är värsta Harry-freaket. Faktum är att jag bara läst den första av alla den sju böckerna och Harry Potter och den flammande bägaren såg jag för första gången i söndags.

Fanns delar av filmen jag gillade mer och andra jag gillade mindre. En bra blandning av allt och det var inte för mycket trams, hur nu man definerar trams.

Trevligt umgängen och en bra film förgyllde helt enkelt min kväll :)
OC nu och sen sova!

Pusskram

Ohja!

David och Alex, min grymma arbetskamrater! :)

Kom just hem efter en grym kväll med Alexander och David. Vi har något på g och det kommer att bli grymt och storslaget!

Harry Potter imorgon med massa KD-sommarjobbare. Härligt! Det kommer att bli sådär härligt flummigt som det bara blir fredagar efter lunch annars. Känner dock på mig att morgondagens arbetsdag också har mycket att erbjuda med tanke på att både Alex, Dumdum och jag kommer att få för lite säng, vilket är lika med flumm. NICE!

Sova nu!

Pusskram

Trött

Morrn! Ligger i sängen och har inte riktigt orkat mig upp än, men snart så ska jag ta tag i mig själv och gå upp. Ju närmre det närmar sig min "semester" ju svårare blir det att stiga upp om morgonen, typ som kroppen börjar ställa in sig på ledigt. Fy, det är inte bra... det är faktiskt åtta tidiga uppstigningar till!

Näe Amanda, ge dig! Upp med dig!

:D

Hämtade mor och far på Arlanda idag. Vägen dit var ju egentligen helt självklar men någonstans på vägen blev brorsan och jag lite osäkra. Vi ringde Marre och det visade sig faktiskt att vi var på helt rätt väg :)

För ovanlighetens skull så hade planet landat en halvtimme tidigare och inte en halvtimme senare, så mamma och pappa stod och väntade på oss utanför när vi kom. Kärt återseende.

Väl hemma så fick jag lite presenter från resan.

Mitt älskade Lancôme-puder som är på tok för dyrt att köpa i butik... eller i taxfree. Men det är bra och jag älskar det. En Minttu fick jag också! :D
Ett par söta örhängen fick jag! Hur klunde mor komma på att köpa örhängen till mig? :P

Det första jag råkade göra när jag fick mitt puder var att tappa det i golvet. Som tur var höll det! Vet inte vad jag hade tagit mig till om det hade gått i tusen bitar... förmodligen hade jag börjat gråta!

Juste, mamma berättade att hon hade kollat på taxfreen efter den där Lancôme-krämen hon fick av min bror förra julen. Förra julen jobbade nämligen både jag och min bror på DHL och vi fick grymt mycket taxfreeprylar i julklapp. Hur som helst så älskade mamma den där krämen och tänkte leta upp en likadan burk, det var bara ett problem... den var svindyr! Storleken på burken som mamma hade haft tidigare gick på 1499:-. INTE ILLA! Haha. Vem köper en kräm för 1,5 lax? Inte min mor i alla fall. Vettigt!

Pusskram

Snart är jag inte föräldralös längre :)

Tur att jag har min lillebror... han påminde mig igår att jag borjade halv åtta idag. Haha, hade helt glömt bort det!

Direkt efter jobbet idag åker Jonas och jag och hämtar mamsen och papsen på Arlanda. vet inte riktigt när deras plan landar men har för mig att pappa sa att det blev bra om vi åkte direkt efter jobbet :)

Ikväll blir det alltså chill hemma med mor och far... de har förhoppningsvis massa bilder att visa och en hel del att berätta. Hade tänkt mig att bjuda på julgodiset jag bakade i lördags, som de säkert kommer att älska!

Nu måste jag ner och äta frulle... och btw, Anna har lagt upp bilder från P&L :)

Pusskram

Addicted to the O.C

Jag är helt sjukt besatt av OC. Jag tänker OC, jag drömmer OC... jag lever helt enkelt för OC. Idag i alla fall.

Kollade HP4 idag och efter två och en halv timmar när den var klar så tänkte jag att jag skulle kika lite OC. Nu sitter jag här åtta avsnitt senare och kan inste sluta. Klockan är efter tio och jag fattar varken hur eller när det gick till. Jag skyller på att den här dagen erbjöd perfekt tv-väder!


Mys-söndag

Regnet riktigt forsar ner från skyn!
Underbart!


Aj!

Jag har ätit på tok för mycket kiwi så hela tungan svider. Fyra stycken på raken ger visst en bortdomnad tunga, inget att rekommendera!

Härliga söndag!


Det blir godare med lite extra kärlek!

Ett chips som Jonas hittade i torsdags. Han har inte gjort något alls med det utan det är helt orginal!
Läckerbitarna jag bakade igår, hann dock inte bjuda tjejerna på dem. Glömde bort dem och kom på det när det var för sent. Asch, ni får komma hit fler gånger! :)

Det är sånt här jobbigt mellanväder idag. Jag vill inte vara ute men jag vill inte vara inne. What to do? Känns kanske som att man ska passa på att vara ute nu när det väl inte regnar. Idag är egentligen perfekt väder för en tur med inlinesen eller en joggintur, men näe... jag orkar inte. Känner mig bakfull av alla chips jag åt igår.

Blir nog en lugn dag med HP4 idag. Måste passa på och se den när det fortfarande är ljust för annars blir det så läskigt. Jag måste vara världens chicken, klarar inte av att se småläskiga filmer själv. Tillsammans är det inga problem men ensam det går bara inte.

Att kolla på Harry Potter mitt på dagen borde jag klara tycker man. Nu kör vi!

Pusskram

Girls just wanna have fun!

Helkul kväll med tjejerna (även om det saknades typ fem pinglor). Grillningen blev bra och glöden fin trots oense om hur man tänder en grill.

Jag är mätt och belåten och nu väntar sängen på en rematch. Imorgon ska jag soooova :D Gå upp sent, sitta inlindad i täcket hela dagen och glo på OC. Låter nice!

Tjipptjipp!

Morrn Morrn!

Vaknade för ungefär en och en halv timme sen men känner mig inte särskilt utvilad. Orka sova bort hela helgen bara för att man var uppe sent dagen innnan!

Nu blir det att städa undan lite i köket och sen slänga ihop Amandas Läckerbitar. Grymt gott godis, som faktiskt egentligen är julgodis... men whateva'! Receptet är lite hemligt så jag tänker tyvärr inte dela med mig av det här på bloggen. Men som Amandas mamma sa "Då har ni en anledning att komma på besök".

Blir frulle först och sista avsnittet på första säsongen av OC. Guuuud det är så braaaa!

Juste, skev en lista igår på serier jag har planerat att köpa, den blev lång >_<
  • Scrubs säsong 7
  • Desperate Housewives säsong 5
  • Greys Anatomy säsong 1-4
  • OC säsong 3 och 4
  • Ally McBeal säsong 3-5
Jag får nog dela upp det i omgångar för annars kommer jag att bli ruinerad. Som tur är så har jag ju gratis frakt från CDON för att jag är student :)

Pusskram

Tåååååårgaaaas!

Kom precis hem från en rejäl spelkväll hemma hos Alexander. Var väll egentligen tänkt att vi skulle kolla på HP 4 men det blev inte riktigt så. Christian och Patricia var också på besök så vi passade på att spela både Pictionary och Med andra ord. Behöver jag ens nämna att Alex och jag vann alla gånger?

Har haft en sjukt kul kväll! När går reprisen? :D

Pusskram

HEEEEELG!

Idag hade jag en riktigt flummig dag på jobbet. Jag har bland annat lärt mig tekniken hur man gör när man moonwalkar och sen har Alexander och jag övat på lite opera. Lite olika sorters danser förekom också.

Jonny på jobbet fyllde år så han bjöd alla på en jävla massa glass. Jag gjorde en superblandning bestående av varm choklad från kaffemaskinen, mjölk och glass. Gegga runt det med en sked och du har ett glas med mumma!

På luncherna brukar jag alltid bli road över Davids matlådor. Han älskar all fyrkantig mat eller tårtor som han själv kallar det.

Vad har han skrivit med ketchup?
Ni som redan vet får inte gissa!

Efter jobbet blev det en sväng till Ö&B för att köpa fler smarta fiskelådor. Har ju fler pluppörhängen som ligger huller om buller. Därefter bar det av till Uppsala för att bland annat hämta kompaktkameran. Passade på att göra lite vettiga saker när jag ändå var där ;)

Hängde upp kindergubben utanför toaletten. Varje gång någon kommer att gå på toa så kommer kindergubben svaja fram och tillbaka. Festligt va? :)

Mitt rum rakt fram och toan till höger.

Upptäckte att Annikas svarta ljus hade förvandlat sig och blivit vinröda. Dessutom hade de smält och droppat ner på fönsterbrädan.

Det måste ha varit jättevarmt i solen. Stackars lilla ljus!

Plockade bort ljusen och ställde dem på vårt otroligt snygga köksbord. Tvättade av fönsterbrädan men insåg att stearinet lämnade en stor vinröd fläck efter sig. Äsch, det satt lite färg på tillvaron!
 
Kollade till Annikas kaktusar och gav dem en halv shot med vatten var. Jag visst inte ens om jag skulle vattna dem men visst ser de lite torra ut? Tror fan de har växt sen sist jag såg dem. Ser du "pluppen" på kaktusen längst bort Annika?

Exotiska växter gör sig fint i vårt vardagsrum.

Efter att ha pysslat om Annikas växter så bar det av hem till Enköping igen. Ses nästa vecka Mankan Mansion!

Pusskram





Trött som vanligt... men snart är det helg! :D

Jag kom just fram till att jag bara behöver gå upp halv sju tio dagar till! Sen är det ledigt! :D Nästan overkligt. Gud så skönt det ska bli! Riktigt längtar!

Ska boka tågbiljetter till Halmstad snart. Blir att jag tar tåget från Enköping till Göteborg och sen därifrån till Halmstad. Båda biljetterna kommer att tillsammans kosta 500 kronor med bokade platster. Kostade typ 70 kronor att boka plats och det var det verkligen värt, vill inte riskera att sitta i tågtrappen fyra timmar ner till Göteborg.Fyra timmar! Tur att jag har min mini :)

Är det bara jag som bloggar det första jag gör på morgonen och det sista jag gör innan jag somnar? Inte direkt så att det har hänt en massa där emellan :P

Pusskram

Så det kan gå!

Min lillebror kom just upp och frågade om det fanns ris kvar som vi kunde ha tillsammans med Panengkycklingen till matlåda imorgon. Det visade sig att vi inte hade det så han fick lov att koka nudlar istället. Kom ner och insåg att han hade kokat nudlar för ter matlådor fast det bara var kyckling för en låda... dessutom kom jag på att han hade sagt att han skulle beställa pizza till lunch imorgon. Alltså lade han matlåda helt i onödan.

Haha, därför ska man inte lägga låda när klockan nästan är halv tolv.

Dagens I-landsproblem

Jag vill vara sugen på min grymt goda morotskaka som står i kylen, men jag är inte det. Kanske man ska pressa i sig lite bara för att det finns?

Världens smartaste jag

Sitter och tittar på OC just nu men tjej som jag är så kan jag göra massa grejer samtidigt. Bloggen, msn och OC är inga problem för en klippa som jag!

Hade bara tänkt att visa upp det senaste i min smarta värld. Fiskelåda för 30 kronor på Ö&B goes örhängslåda!

Skitcrappig bild jag vet, men kameran är i Uppis.

Det smartaste med det här är att man kan vända på lådan och du har fack på den sidan med! Så himla bra att lägga alla de lite mindre örhängena i, som t.ex vanliga pärlor och stenar. Ska nog dit imorgon och köpa två till :) Är grymt nöjd faktiskt!

Sova snart, grymt trött!

Pusskram

Såååååå 2007

Tappade bort kniven två gånger idag på jobbet! Shit vad pinsamt, såååå 2007! Och igår skar jag upp klinikvara två gånger. Guuud vad jag är pinsam.

Haha. Nej, seriöst... haha, jag måste ha varit trött. Det där är sånna grejer man gör när man börjar jobba där och är allmänt förvirrad. Undra vad morgondagen har att bjuda på för klantigheter?

I'm the butterfly killer! Yes I am!

Imorse när jag skulle dra till jobbet upptäckte jag en stackars äcklig fjäril utanför mitt rum. Den såg stendöd ut så jag orkade inte bry mig just då.

"Stendöd"

När jag kom hem nu tänkte jag att jag skulle spola ner den lille rackarn. Eftersom jag trodde att den var död så tog jag tag i vingen på den och börjar traska mot toan som ligger ungefär fyra meter bort. Fjärilens vingar rörde lite på sig men jag trodde det bara var luften som rörde vid dem. Jag stannade dock ändå och då börjar jäveln att flaxa för fullt. Jag skriker och kastar ner den i toan.

Skräms den sådär är den nästan värd att dö. Djurvän och insektshatare som jag är så valde jag att inte ta upp äcklet. Om den har legat framför min dörr hela dagen kan den inte må bra ändå.

Innan jag spolade hade Annika lite fina ord och säga om den:

Säg att de andra fjärilarna kommer att sakna honom och att vi älskade honom av hela våra hjärtan när han fanns.. *snyft*

Begravningen. Prickarna i vattnet är "hår" från snuskäcklet när den började flaxa en massa.

Nu känns det bra, jag har ingen fjäril som ligger och degar framför dörren. Jag vet att låter väldigt okänslig men jag hatar verkligen insekter!

Ikväll blir det hem till Alexander för lite spel med hans plastbror och några kompisar till honom. Trevligt!

Pusskram

:O

DET SPÖREGNAR UTE!

Tur att vi har bilen :)

Typiskt mig.

Idag vaknade jag upp och var relativt pigg. Dock tyckte jag att jag hade vaknat en halvtimme för tidigt och somnade därför om. Det skulle jag inte gjort för nu är jag astrött. Att jag aldrig lär mig.

Idag är det mysväder som innebär att man kan göra onödiga saker inomhus. Kanske glo på OC tills ögonen spricker? Eller kanske göra något vettigt som att städa rummet. Vi får se vad jag orkar med den här torsdagseftermiddagen.

Nu är det frulle som gäller för hela slanten och sen vid halv pysa iväg till jobbet. Det värsta med att jobba är nog att man inte kan ta sovmorgon när man vill. Man kan liksom inte bara vakna upp och titta på klockan och bestämma sig för att helt enkelt skita i första delen, hur trött man än är. Det suger faktiskt. Om man bortser från det så rullar dagarna på riktigt bra, det är ju helg snart igen!

Pusskram

Bilder från Peace and Love

Har ju lovat att länka Annikas bilder från Peace and Love. Här kommer de!

Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

Enjoy!

Harry! Harry! Harry! Go Harry!

Var en sån där bra dag på jobbet idag. Allt flöt på och det kändes inte jobbigt att jobba. Kanske sitter lyckoruset kvar efter att jag fick reda på min ledighet. Hoppas morgondagen blir lika bra!

Efter jobbet dog jag lite på rummet och sen vid sju halv åtta så drog jag ut till Alexander för att kolla på Harry Potter och fången från Azkaban med han och Natta. När jag kom höll de på att tvätta rent Nattas mammas bil, eftersom att de fick låna den till P&L. Sjukt impade över deras talang!

Till filmen moffsade vi rejält och vräkte i oss marängswiss och Alexanders nybakade choklad- och dumlemuffins. Sjukt goda!

Söta Alex med vattenslangen!

Nu sitter jag här hemma och är helt sjukt trött. Ska hoppa in i duschen och sen är det sängen som gäller. Tvätta håret skiter jag i för de gör de i Hultsfred nu också!

Pusskram

WOHO! :D

Igår gick jag och frågade min förman hur det blev min ledighet den där måndagen vecka 31, som förövrigt avgjör om jag kan åka till Halmstad eller inte. Det visade sig att jag fick jag ledigt! :D Woho!

Nu jobbar jag bara den här veckan ut och två till. Sen är jag ledig fram till skolorna börjar. Härlgt! Om allt sen går som det är tänkt så blir det att jag åker till Halmstad den 24:e juli och stannar där ungefär en vecka. Dem 31:a åker Annika och jag till Östersund och går på Storsjöyran med Måns och grabbarna. Lady Gaga kommer ju! Fan vad jag ska dansa om Just Dance kommer!

Lite mindre woho är ju att jag försökte allt med min dator igår utan resultat. Är ganska så hundra nu på att grafikkortet är bränt. Ska ringa hp idag och höra hur mycket det skulle kosta att byta ut. Om det är för dyrt eller inte går så skiter jag i det och köper mig en stationär. Jag har ju min mini jag kan ta med mig så en stationär med en stor fin skärm blir nog bra :)

Borsta tänder nu så jag hinner till jobbet!

Btw, jag kunde inte tvätta håret imorse för mamma har tagit fönen. Gör ju inget om man kommer med lite fuktigt hår till jobbet men jag är inne i kylen på morgonen och att stå med fuktigt hår fyra timmar i fyra graders kyla är nog ingen bra idé, även om alla idéer är bra.

Pusskram

Är du bäst?

I så fall får du komma hit och laga min dator!

Så här ser det ut när man använder den!


Vackert va?

Mms från mor

Juste, fick två mms från mamma igår. Ett trevligt och ett mindre trevligt.

Min käre mor med en drink i handen :)
- det trevliga mms:et
Min resväska mamma lånade
- det mindre trevliga mms:et

Min fina rosa resväska hade tydligen spruckit. Hur fan gick det till?! Är mest sur för att den gick sönder när jag betalade så pass mycket för att jag skulle få en väska med bra kavlité. Tji fick jag!

Kan även tillägga att det här var andra gången som den användes. Grr! Ska kolla om jag har någon typ av garanti kvar på den.

GRRRRRR!!!

Gårdagen var tuff med tanke på att jag gick upp strax efter fyra. Men jag kämpade på med en halvtimmes övertid till och med!

På kvällen så fick jag finbesök av Fredrik som hade varit snäll och kommit för att hjälpa mig med datorn. Jag fick i uppgift att göra back up på allt och sen installera om den. Han tyckte inte att det såg så jävla bra ut det som har hänt min dator. Damn. Om Fredrik säger det så får jag en känsla av att det stämmer.

Hur som helst så har jag nu gjort en back up på alla filer jag vill spara. Sen har jag försökt förstå mig på skiten som händer. Har fortfarande hoppet uppe! Just nu har jag formaterat Agda och Kurt och snart ska jag installera Windows på Kurt. För er som inte visste så är det mina älskade hårddiskar. Agda har hand om det roliga, t.ex film och musik, och Kurt om det lite mer tråkiga och viktiga, t.ex drivrutiner och programfiler.

Shit vad jag hatar det här!
Nu ska jag se på tv.

Pusskram

Zzzz

Insåg just att min HP har gått sönder. Den beter sig helt muppigt verkligen! Får se om jag kan fixa det själv eller om jag ska våga ringa på experthjälp.

Kommer nog att vara trött på jobbet idag så hoppas det blir en bra och lugn arbetsdag.

Pusskram

Arlanda nu!

Köra mamma och pappa till Arlanda nu, tjupp!
Skiathos är målet!

Fynd på vinden!

Titta vad jag hittade på vinden! :D
Sjukt bra och användbart diadem, det ska jag ta med till Uppis!


Bloggen är bra att ha! :D

Fick för mig idag att ta ner mina samling av Bukowskinallar från vinden. Gick upp på husvinden för att leta rätt på enligt mig den gröna resväskan som jag lade alla nallarna i. Hittade ingen där så jag gick upp garagevinden istället för att leta, men även där utan resultat. Eftersom jag var hundra procent säker att jag hade lagt dem i en resväska så gick jag upp på husvinden igen för att kolla, men även då hittade jag ingenting.

Började bli lite smått fundersam vart och hur väskan hade lagts någonstans... och jag började även tvivla på hur väskan såg ut ochh om nallarna ens låg i en väska. Kom på den briljanta idéen att söka i bloggen för att kolla om jag hade skrivit något om när jag packade ner nallarna.
Jajemensan det hade jag!

igår packade jag ner alla mina bukowski-nallar,
har inte plats för dem längre.
tog emils gamla resväska istället för en kartong,
vill ju inte att råttorna tar dem..

Emils gamla resväska! Juste, nu minns jag! Jag hade missat att kolla i den väskan för den stod så fint uppradad bland de tomma resväskorna som vi faktiskt använder när vi reser :) Det är så himla bra att ha en blogg :D Och det här är inte första gången jag har fått hjälp av den!'

Mina älskade söta Bukowskinallar. Vet inte riktigt vilka eller hur många jag ska ta med till Uppis.



Nu ska jag åka med mamma till växthusen vida Boglösarondellen för att köpa några blommor!

Pusskram

Mulet :)

Måste faktiskt erkänna att jag tycker att det är riktigt skönt när det är lite mulet ibland :) Börjar bli lite trött på sol sol sol!

I fredags lekte jag med
Maria F hemma hos hennes pojkvän. Det blev ett riktigt äventyr med infångande av en riktigt envis häst. Tre stycken behövdes för att överlista Foxboy KK, som han tydligen hette. Gillade verkligen Johans ställe men allra mest diggade jag hans husvagn.

Igår åkte jag som sagt till Uppis med mamma. Blev tre ikeakassar till med kläder som flyttades till nya lägenheten. Skönt att ha det gjort! Pappa bad mig att skriva upp vad som han skulle göra i Mankan Mansion, dock glömde jag det. Men det jag kan komma på så här på rak arm är följande:
  • Fixa lampan i hallen
  • Skruva upp en fönsterbräda i mitt sovrum (vill du också ha en Annika?)
  • Skurva upp rullgardinen i mitt sovrum
  • Hänga upp gardiner
Sen är det ju typ tusen grejer till säkert men inget jag kan komma på just nu.

Igår efter Uppsala så åkte mor och jag till coop för att inhandla lite gott inför kvällen, ost och kex osv. I kassan möter vi min gamla SO-lärare Kerstin! När vi står utanför Coop och babblar en massa med henne så kommer en av kassörskorna ut och frågar om det var vi som handlade om glömde varorna. Haha, typiskt mig och mamma.

Jag kom i alla fall ihåg min choklad :) Men det är i och för sig en sån där grej som man aldrig skulle glömma!


Bild från 2004. Hanna, Kerstin och Cecilia.

Nu ska jag fixa och dona lite :)
Funderar starkt på att baka!

Pusskram

Uppsala!

Uppis nu med mor! Shoppa och flytta det absolut sista till Mankan Mansion.

Måste dra nu. Mamma kom på mig att jag tog med datorn in på toan, fast vi har bråttom. Ja, jag sitter på toa just nu.

Pusskram

Något att tänka på!

Var inne på aftonbladet nu och såg den här artikeln.
Tänk på de små liven!

Marrebesök förgyllde min kväll!

Har inte haft tid alls att blogga idag. Man kan ju nästan tro att jag är död?

Direkt efter jobbet begav jag mig till frissan för att toppa mig. Tro det eller ej men jag fick spara en hel del längd på håret, precis som jag ville :) Frågade min frisör om det stämde att håret växte bättre om man masserade hårbottnen, och det gör det tydligen. Blodcirkuliationen blir bättre och stimulerar därmed hårrötterna, vilket gör att håret växer bra :) Huvudmassage varje kväll nu!

Efter frissan kom min älskade Maria Sjölund hem till mig. Vi gjorde egen sallad med bland annat fetaost, kyckling, avokado, ananas och färska champinjoner. Hur gott som helst blev det! Gjorde så pass mycket så att det r'äckte till både mamma och pappa och tre matlådor. Inte illa Gunilla! Shit vilket grymt uttryck jag kom på! Sen efter maten blev det Boggle aka. Ordspelet med mamma och Maria. Gissa vem som vann? :)

.... och nu sitter jag här, klockan är lite för mycket och jag är sugen på OC. Funderar starkt på att glo ett avsnitt innan jag går och lägger mig. Mysa lite med Seth innan jag sover är ju inte fel :)

Pusskram

Sova?

Har kikart två avsnitt av OC nu och funderar starkt på ett tredje. Men med tanke på hur mycket jag gäspade de första två timmarna på jobbet imorse så borde jag överv'äga att gå och lägga mig.

Ska borsta tänderna och fundera lite till :)

Pusskram

Ute!

Sitter faktiskt ute med minin just nu :) Känns riktigt bra att kunna ta ut en liten dator snabbt och behändigt! Har använt den här datorn ganska så mycket den senaste tiden. Idag till exempel har den agerat kokbok i köket när jag skulle förbereda kebabspetten. Väldigt bra och enkelt!

Idag på jobbet så har vi pratat spanska. Jag skröt med min mening "Me perro tiene quatro patas" . Mycket användbar! Vet inte ens om jag stavar eller säger den rätt, haha.

Inte lika fint väder idag men lika skönt att vara ute :) Pappa springer runt här just nu för han ska starta upp grillen. Blir kebabspetten jag gjorde och pommes, sås och sallad till det. HIttade något randomrecept men det blir nog riktigt gott :)

Bara för att jag har cam på minin så lekte jag lite med den när jag kom hem, haha.

Glad för att man kan vara ute OCH surfa samtidigt!
Vilka nymodigheter, haha.
För er som inte ser det så är det ett myrbo!
En fin gul blomma. Gult är inte fult!

Pappa har tänt grillen nu och värmen från elden nästan dödar mig! Jag måste fan ta kort på elden... satan vad det brinner!

Mat snart och jag är grymt hungrig!

Pusskram

Oj vad det brinner!