?

image394

Jag skulle nog kunna somna stående.

Jag måste bli bättre på att sova. På fyra nätter har jag sovit ungefär 15 timmar. Jag klarar nog av dagen, gör det mig då till en supermänniska? Kanske är jag som Napoleon, som tydligen inte behövde mer än två till tre timmars sömn per natt.

Gårdagen var fysiskt jobbig, då jag körde inlines till jobbet och hem. Senare blev dagen även väldigt psykiskt påfrestande, men det ska vi inte ta här.

Tänkte ju repetera matte igår, men jag orkade inte riktigt. Kom iallafall så pass långt att jag laddade ned och skrev ut ett Nationellt prov matte B. Jag börjar där och jobbar mig uppåt var tanken. Den svarta skrivarpatronen var slut så skrivaren missade några ord och rader här och där i provet, så jag lade ner.

Idag blir det middag hemma hos Kim,
Cissis pojkvän. Ska bli riktigt trevligt faktiskt, men frågan är hur trevligt jag egentligen kommer att få.

Pusskram

.

Jag har blivi sjukt nedstämd efter helgen. Fan.

Till Fredrik, för att jag inte vill att du ska vara ledsen

Jag minns första gången jag såg dig, jag såg dig inte. Jag såg dig inte för att det sista jag kunde komma på att tänka på just då var killar. De var ting för mig, de var helt enkelt inte intressanta. Jag hade killkompisar och det kändes som att det räckte.

 

En månad senare träffades vi igen på en fest och jag insåg vilken helskön och mysig kille du var. Jag gjorde ett tappert försök att para ihop dig med min kompis, men den som föll var jag.

 

Det jag föll var det fina och mjuka i dig. Du var en sådan där ödmjuk människa som brydde sig om nästan alla. Jag tror ingen ärligt kan säga att det finns det minsta elakhet i dig. Du har en själ som inte är av denna värld, ta hand om den och ge den till någon som verkligen förtjänar den.

 

Första gången vi träffades ensamma så kändes allt bara så bra. Det blev aldrig några pinsamma tystnader och allt bara flöt på. Allt klickade så bra och när jag minst anade det var jag kär. Jag satt uppe sent om kvällarna och väntade på att få prata med dig efter att du slutat jobba.

 

Du var inte som alla andra killar.

 

Vårt förhållande varade i nästan ett år och sju månader, men jag var kär i dig betydligt längre... Och älskar dig kommer jag nog att göra för evigt.

 

Vi fick så otroligt många fina stunder tillsammans, man hinner ganska så mycket på ett år och sju månader. Men under den perioden hinner man med en hel del dalgångar också och det var dem som förstörde. Ibland orkar man inte riktigt upp innan det blir en ny dalgång. Kanske om jag hade varit starkare, kanske.

 

Det som är jobbigast just nu är att du mår så otroligt dåligt, vilket även får mig att må fruktansvärt. Jag har inte glömt dig och det kommer jag förmodligen aldrig att göra. En sådan fin kille som du är inte någon man bara sliter ut från hjärtat, sådant tar tid. Jag kommer nog lära mig att kunna älska en annan kille, precis som du kommer hitta en annan tjej att älska. Men, du kommer alltid, och då menar jag verkligen alltid, att ha en speciell plats i mitt hjärta. För det är inte varje dag man stöter på en kille som dig!


Låt mig vara din vän!


Love

Alla sagor har sitt slut, så är det bara. Istället för att gråta av sorg för att man förlorat någon så ska man gråta av lycka av att ha haft personen i sin närhet. Man ska bara inte ligga i sängen och tänka på allt man förlorat utan man ska vara glad över allt det fina man hade tillsammans.

Ibland så skrivs en uppföljare, ibland inte.

Helgen

Helgen var helkul. I fredags var det utgång i Västerås. Sjöbergs brors band Dollhouse skulle spela så vi drog dit. Vi slapp bussen för Bäcklin var schysst och skjutsade oss dit och hem. Jag hade fått i mig på tok för mycket vin så jag mådde väll sådär kan man säga ;D Men kvällen blev lyckad.

Bakfull på lördagen tog jag mig ner till Tottes klockan nio för klippning och slingning. Håret blev för kort och inte riktigt så ljust som jag ville ha det. Men asch, jag är nöjd.

Lördagskvällen blev hemma hos Maria med Frida, Alle, Maria och Ida. Tacos och cider. Drog vidare hem till min kusin/Idas kompis Jenny. Trevlig liten etta hade hon :)

Joar, joar, joar. Ja, kul var det iallafall. Slutade dock i tragedi men allt löst sig tillslut. Kom hem sen och somnade runt halv fem. Klockan ringde kvart över fem, då var det dags att gå upp. Jag skulle nämligen med Nina på hopptävling i Örebro så hon hämtade mig KVART I SEX!

Det var iallafall en jättekul dag med Nina och Jessie i Örebro. Snacka om laddad tävlingshäst.

Nu ska jag äta och sen åka hem till Maria och äta choklad. Jag blir rund och fin till Beach -08.

Pusskram

Ett gästboksinlägg i min bilddagbok

Anonym   24:apr, 00:52

Hej Amanda Eriksson, du har inte varit snäll i år,
så tyvärr kommer du inte få några julklappar!

Mvh, tomten



Vad har lilla jag gjort för att förtjäna detta?! :'(

Lycka

- jag tror jag funnit lite :)

Great!

"Hej Amanda.
Arbetsintyg och trucktillstånd kommer på posten."

 

Brabra, då var det fixat. Har gått och grubblat över det där ett bra tag nu. Ett problem till som lossnade. Härligt! Ska ner och träna nu klockan 18:00, så hinner inte med så mycket.

 

Ska åka inlines ner så jag drar nog om tio minuter typ.


Pusskram

:D

- bara för att jag fick lite färg i ansiktet när jag satt i solen igår.

Den här veckan är jag bara lovad måndagen på KD, men förmodligen blir det väll iallafall någon dag till. Hoppas det iallafall. Men om man tänker på hur det har blivit förut när jag bara blivit lovad måndagen så är det nog ingen fara. Förhoppningsvis får jag fler dagar, iallafall en dag till.

Idag har jag inga rena skönbyxor. Mina mjukisbyxor och träningsbyxor är smutsiga så jag får helt enkelt jobba i jeans idag >_<

Pusskram

One word

Min helg kan snabbt och kort beskrivas med ett ord:
Lyckad!

Ni klarar det!

Nya Inlines!

Min sommar är iallafall räddad om inte annat :D

image391
K2 Athena Alu 80 mm

Var och impulshandlade dessa inlines på Stadium i Hälla igår. Blev även "tvungen" att köpa ny sportjacka och ett par nya löpardojor. Min andra vindjacka har ju förvandlats till någon gör-allt-skitjobb-i-den-här-jacka.

image392

image393


Imorse red jag med Nina. Jessi var lugn och See Me skötte sig hur bra som helst! :D Vi ska rida efter jobbet på tisdag också, hoppas det går lika bra då ^^

Nu ska jag se Desperate Housewives säsong fyra avsnitt ELVA :D

Pusskram

Det är sant, det ÄR fredag! :D

Pannkaksstekningen gick hur bra som helst. Jag kan faktiskt lite skamset erkänna att det var bland de första gångerna jag själv lagat pannkakor. Nu var jag ju inte själv, men det var inte någon annan som gjorde dem åt mig.

Ikväll pratas det omt utgång på Joar, men jag vet inte riktigt om jag kan. Var ju på G i början av veckan, men trodde inte att det skulle bli av så jag bestämde med Nina att rida på lördagsmorgonen. Dagen efter Joar - bakis - ej körduglig - ej ridduglig, hmm, jag skippar nog utgången. Ska ju köra själv ut på morgonen så då måste jag ju vara nykter på Joar isåfall :|

Finns annat man kan göra på kvällen ;D

Pusskram

:O

Ska till Maria Forssman nu. Hur ska detta gå? ;D

Godmorgon mina vänner

Idag blir det jobb på KD som vanligt, sen efteråt blir det pannkaksstekning med Maria Forssman. :) Haha, vi får se hur fina pannkakorna blir, jag som inte ens kan steka pannkakor.

Igår när jag tog bort emblemet så använde jag en värmepistol och en fiskelina, vilket fungerade utmärkt ;D Dock värmde jag lite mycket och metallen blev lite för varm så jag brände tummen. Det blev ganska så fort en fylld vattenblåsa, som jag så klart pillade sönder. Satan vad ont det gör, tur att jag har nya och bra handskar på jobbet.

"Frulle" nu :)

Pusskram

:)

Trevlig onsdagskväll ^^

Magic

image390

Hokus Pokus och där försvann emblemet från bakluckan :D

Polo:n med nymålade bromsok :)

image389

Frida Fordon igår

Igår var Maria och jag på en sminkkurs hemma hos Frida. Produkterna vi använde var såklart Mary Kay. Jag köpte en mascara och en eyeprimer, vilket jag anser var riktiga bra köp :)

När vi satt där hemma hos Frida blev Maria och jag sugna på en varsin bulle, så vid rog till Maxi när vi var klara hos henne. Väl inne på Maxi ville vi istället ha en varsin munk, men det hela slutade med att vi köpte detta:

image388

Det blev en bra svullarkväll framför Happy Feet :D

Pusskram

Mitt internet är cepe, det här inlägget skulle ha postats i måndags efter jobbet.

Nu är det måndag och en ny arbetsvecka för mig på Kronans Droghandel. Härligt att jag får jobba så pass mycket som jag gör  Money Money Money!

Den här veckan har jag ganska så mycket inbokat, eller ja, mer än vanligt i alla fall.

Måndag: Träning
Tisdag: Sminkgrej hemma hos FordonsFrida
Onsdag: Träning
Torsdag: Pannkaksstekning hemma hos M. Forssman
Fredag: Utgång? (Ida verkade på G i alla fall :D)
Lördag: Fixa hatthyllan till bilen kanske, har ju tjatat om fanskapet bra länge nu.
Söndag: Springa i spåret? >_<

Jag känner att kommande vecka måste bli bra mycket nyttigare än förra veckan. Det blev en halv pizza mitt i veckan, ett Maxmål i lördags, lilla menyn på lördagsnatten och en kebabpizza igår. Eftersom att jag hade chips och dipp över sen fredagen så åt jag det när jag kollade på Ally McBeal igår. Gott var det och tjock kommer jag att bli >_<

Cyklade hem i spöregnet idag, mindre roligt. Men det blir ju så att man får cykla om man absolut bestämmer sig för att måla sina bromsok. De behövde torka så jag kunde inte sätta på däcken förrän efter jobbet. Men nu är det gjort i alla fall och jag kan ta bilen till träningen 

Pusskram

När jag har lite småtråkigt...

...så händer det att jag går in på den här hemsidan.

image384
image385
image387

Ooh Ooh Child

Nu har mina kära Ally McBeal bytt ledmotiv till "Marvin Gaye - Ooh Ooh Child". Jag behåller dock det gamla ledmotivet "Vonda Shepard - Tell Him".

I know somethin' about love
You've gotta want it bad
If that guy's got into your blood
Go out and get him

If you want him to be the very part of you
That makes you want to breathe
Here's the thing to do
Tell him that you're never gonna leave him
Tell him that you're always gonna love him
Tell him, tell him, tell him, tell him right now

Leukemi

Min mormor har blodcancer, Leukemi. Det är inte heller den mildaste varianten hon har. Hoppas allt slutar bra <3



"Leukemi behandlas med flera olika
cellgifter och strålning. Ofta ges även glukokortikoider för att dämpa inflammation som kan uppstå vid behandling. Förebyggande behandling mot hjärnmetastaser är även vanligt. I många fall är allogen benmärgstransplantation nödvändigt för att bota sjukdomen."
Källa: Wikipedia

Utgång i Västerås igår

Igår var jag på Konrad i Västerås med Maria och Frida. Vi dansade jättemycket i schlager rummet, man kan nog nästa säga att vi ägde där inne. Träffade lite Enköpingsfolk också, vilket alltid är trevligt.

För en billig slant så både skjutsade och hämtade Sjöberg oss. Det var jättebra, för jag hade förmodligen inte klarat att gå till bussen pga. skoskav. Innan vi åkte hem till lilla ENköping så blev det lilla menyn på donken.

En lyckad utgång, nästa helg igen tjejer? Men då är det tequila som gäller isåfall ;D

Pusskram

Frajjdäjj!

Elin: Ja, jag har inte använt shampoo på fyra veckor. Låter sjukt i mina öron med, men konstigt nog så känns det bra ändå.

Var hemma hos Frida igår för visning av Mary Kay-produkter. Blev att jag köpte första kitet inehållandes rengöringskräm, fuktkräm och foundation. Riktigt bra produkter, så jag kommer förmodligen att bli jättenöjd.

Idag är det äntligen fredag. Nu vet man liksom att man har hela den långa helgen framför sig, som förmodligen kommer att försvinna i ett nafs. Vad som händer i helgen är lite oklart. Det enda jag vet är att det kanske blir en utgång och att jag ska måla mina bromsok röda, så det blir väll att leta färg idag eller imorgon och sen måla dem någon gång på lördag :) Det kommer att bli super.

Pusskram

Tina är för söt

Igår innan träningen så fick jag ett recept av Tina på värsta huskuren mot håravfall. Hon hade tydligen hittat receptet på den här hemsidan.

- Ricinolja    - 1 del
- Rom - 1 del
- Riktigt starkt svart te - 1 del
Blandningen skakas om innan den gnids in i hårbotten.    Låt sitta i ett par timmar och tvätta sedan    håret. Utmärkt huskur mot håravfall.
(Källa: Tschechowa och Evers    1954)
Anm. Te fungerar sammandragande och mörkfärgar.    Roms popularitet i hårvårdsmedel stammar från    dess ursprungliga användning i bayrum    - antagligen kan vilken sprit som helst användas.

Ska försöka hitta den där oljan och sen jävlar ;D

Jag kan ju iallafall stolt erkänna att jag nu varit shampoo-fri i fyra veckor! Det är inte illa, riktigt bra kämpat av mig. Jag har även börjat att dricka Aloe Vera-juice varje morgon som är bra mot bland annat håravfall. Jag kommer väll inte direkt att märka något resultat på en gång, utan det kanske jag gör först om en månad.

Bokade även en klipptid på Tottes igår. Schysst med fräscha toppar.

Pusskram

Träning

Kom precis hem från träningen :D Idag njöt jag verkligen fullt ut när vi körde body sculpen, så himla skönt! Körde ju i måndags också så träningsvärken sen då hade inte riktigt gått över, så vi får se hur det känns imorgon >_<

Det är redan onsdag och två pass är avklarade. Bra Amanda! Om jag fortsätter så här kanske det inte kommer att kännas lika jobbigt att visa sig i bikini sen. Lite brun utan sol och jag är redo!

Nu ska jag andas lite och se på Ally.

Pusskram

Lööööööööööööööördag :D

Ja, idag är det lördag, HÄRLIGT! :D Igår var jag iallafall hemma hos Maria med Cissi och Alexandra. Det var riktigt jävla supertrevligt, förutom att värdinnan somnade. Hon sov så djupt så vi andra städade undan innan vi gick och låste huset. Hon märkte nog imorse att vi inte var där längre. Söta lilla Maria

idag blir det Barkaby med Cissi, hennes pojkvän Kim och hans kompis Anders. Jag är dock osäker hur mycket pengar jag har och internetbanken fungerar inte för tillfället. Ska därför dra ner på stan och ta ett kontoutdrag >_<

Pusskram

Joggning i spåret...

... det är faktiskt en av de saker jag har sysslat med idag! :D Lyckad dag.

Fredag imorgon, tjohoo!

Ridit med Nina idag

Ridningen med Nina idag gick riktigt bra. Dock funderar vi om lilla Jessi håller på att bli sjuk. Det var inte superturbo-Jessi, utan snarare Jessi. Lite lugnare var hon, vilket kanske var bra med tanke på att jag har träningsvärk i hela kroppen sen styrke-passet i måndags.

Var så himla ljust och fin väder ute idag. Riktiga vårkänslor hade jag och på hästryggen med den friska luften så kände jag mig riktigt hälsosam. Blir bara mysigare och mysigare att rida.

Pusskram

.

Idag mår jag inte så jävla toppen, men det fungerar.

5/9 2006 - 1/5 2008

If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you every step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You, my darling you.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

And I will always love you.
I will always love you.

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you.