OMFG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG! :D Desperate Housewives säsong tre :D OMG!

Hade körlektion idag med Lennart. Gick bra, tillslut ;D

Idag känner jag mig fetare än någonsin. Kan i och för sig bero på att jag har svullat M&M så det heter duga. Nu ska jag aldrig mer köpa godis mitt i vecka "för att spara till helgen". Herregud, jag borde väll fatta att det inte fungerar. Nya tag imorgon Amanda!

Gissa vad som kom idag.. Min efterlängtade säsong av Desperate Houswivses! :D Tredje säsongen, omg omg omg. Har kollat tre avsnitt och ska nog kika ett till innan sängdags klockan 21:00.

Pusskram

Om att försöka göra någonting rätt...

Fick med mig Maria ut på promenad idag, i regnet! Riktigt jävla duktigt av oss faktiskt! Dock ska vi nog inte nämna att målet var Maxi där det köptes in en varsin påse M&M och en banan :]

Först var jag dålig nog att köpa dessa M&M.. fast värst är ju att jag ätit av dem också. Satans unge man ska vara då. Grr! Det hade ju varit okej om jag hade köpt dem och väntat med att äta dem i helgen eller något.. men nej, det gjorde jag inte.

Idag fick jag en försenad namnsdagspresent av mamma och pappa. Fick en söt bh och en Mine-ljuslykta. Riktigt fina grejer. Happi :D

Nu ska jag läsa några sidor körskoleteori, förmodligen bara en sida. Kommer inte att orka mer.

Pusskram

Starta nytt liv imorgon?

Jaoo, vi får se hur det blir med det. Men eftersom att en viss Amanda Eriksson har lagt på sig en del på sistone så är det dags för en radikal förändring. Nu jävlar är det slut på lill-lördag och mini-lördag, mikro-lördag och nano-lördag. Numera finns bara LÖRDAG!

Jag ska ta mig i kragen och dessutom motionera lite. Får dra med mig Maria ut i Gånstaspåret... redan imorgon kanske? Vi får se... vi får se.

Pusskram

Vadå UNIFLEX!?

Idag när vi kom till jobbet var det shopping som gällde. Det fanns en massa söta smycken man kunde beställa för inköpspriset. Ringar, armband, halsband, örhängen, hårspännen och mobilsmycken. Köpte en hel del, så mycket att jag inte minns hur många... eller hur de såg ut xD Första gången i mitt liv som jag har fått betalt för att handla :D

Sen efter det så fick vi reda på att vi skulle få jobba på N fram till 18:00, vilket gjorde mig väldans glad :D Men sen bar det ut till V. Fast killarna där är faktiskt jätteschyssta.. så det är ganska lugnt ändå.

Idag lyckades jag ta en moppe som efter ett tag började lama ner sig.. tillslut köre den så jäklans sakta så man kunde tro att batteriet hade tagit slut. Det började luckta bränt och ha sig, så jag bytte moppe. Imorgon ska jag INTE ta den röda 79:an.

När jag kom hem moffsade jag i mig en hel del med godis... vilket jag ångrar nu. Jag måste fan sluta med allt skit, kommer att se ut som en satans boll tillslut >_< Ibland önskar jag att jag hade en ätstörning.

Nu funderar jag starkt på att kolla på 70's show.

Pusskram

Körlektion

Idag körde jag min första körlektion på Grönlunds. Jag var lite nervös, men jag kände mig lugn på en gång när jag märkte hur snäll Annica verar vara. Vi gick igenom körövning 1-4 :] Så jsut nu sitter jag och läser igenom dem i Körhäfte A +  att jag skulle läsa igenom körövning 5, så jag var beredd till nästa gång.

Efter lektionen passade jag även på att boka några till körlektioner. Det blev två med Lennart och fyra med Annica.

Idag börjar jag inte att jobba förrän 14:06 och slutar inte förrän 22:12. Shit, lagom trött jag kommer att vara då >_< Grr. Gick ju dessutom upp sju imorse då jag skulle hinna duscha och så innan min tid på UM och därefter Grönlunds.

Pusskram