Landet!

Idag direkt efter jobbet så drog vi ut till farmor och farfars sommarställde ute i Viksäng. Badade men det var grymt kallt. Trots kylan så var jag i tre gånger tror jag. Var ganska så skönt sista gången :)

Som vanligt så badade Molle som en tok och var mer i vattnet än på land. Det är så det ska vara, då vet man att det är sommar och att han trivs :)

Myste på flotten med rabarberpaj och vaniljvisp som farmor hade fixat till. Efter fikat fick Jonas och jag för oss att vi skulle meta så vi gick iväg för att leta mask. Grävde mask i ungefär 30 sekunder och under den tiden hann jag få åtta myggbett.

Fiskningen gick väll sådär. Jonas fick upp en snorig Brax och jag två små skitfiskar, en abborre och en mörtliknande fisk.


Jonas torkar Molle efter att han har badat klart. Gissa om han gillar det!

Grymt nöjd över första fångsten!

Lika nöjd över andra! Tjusig va?
För er som inte visste så är jag en hejjare på att meta grymt stora fiskar!

Vackert!

Bror, Molle och jag

"Flotten"

Nu är det OC som gäller för hela slanten! Kommer dock säkert bara att hinna två avsniitt  innan jag somnar.

Pusskram



OBS!
Inga djur blev dödade under fiskningen, bara lite piercade!

Fast där ljög jag ju, braxen fick vi avliva för att kroken satt så förjävligt. Men han var ju så förkyld och snorig så han hade säkert dött ändå. R.I.P

Skarpan med Jens igår!

Igår fick Jens och jag för oss att träffas och ta igen lite med varandra efter jobbet. Kändes som att det var år sen vi sågs, vilket det i och för sig också var.

Drog ut till hans familjs sommarställe och tog båten ut till skarpan. Det var verkligen hur skönt som helst i vattnet, tror vi nog låg i minst en halvtimme i streck.


Grymt rakt kort!


Idag är det jobba igen som gäller och jag är astrött. Verkligen helt sjukligt trött. Längtar tills ikväll då jag ska sooooova. Kanske inte lika trött så att jag faktiskt kommer att somna på sista fikat idag som Natta gjorde igår :P



Borsta tänderna nu och välja örhängen.

Ikväll SKA jag fan se på OC. SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA SKA!

Pusskram

Bästaste!


Hemkommen efter en sjukt kul festival!

Min vistelse på Peace and Love i Borlänge har varit grym! Det blev tåg med Rally till Borlänge där vi sov hemma hos Ankan alla nätter. Überbra med boende i villa :)

Det var stekande het sol alla dagar så vi hade verkligen tur med vädret :D Kanske lite för tur för vissa tider på dygnet var det så grymt varmt så man trodde man skulle tuppa av. Okej, där överdrev jag lite kanske men det var grymt varmt.

Eftersom min kompaktkamera befinner sig i Uppsala så får ni kika på Annikas bilder istället. Lägger upp en länk sen när hon lagt ut alla bilder :)

Jag har i alla fall tre grymt sexiga porträttbilder på oss tre :)



Rickard och jag hade turen att få skjuts hem till Enköping med Natta och Alex. Smarta som de var så åkte vi två timmar efter Håkan Hellström slutade spela, vilket resulterade till att vi kom hem till Enköping 05:30 imorse.

Var riktigt mysigt att åka bil när solen höll på att gå upp :)



När jag kom hem så möttes jag av den här sötnosen. Typiskt honom att alltid släpa med sig antingen den här kudden eller IKEA-grodan när han ska hälsa på en.



Somnade nog inte förrän halv sju med tanke på att det började bli så jäkla varmt och jag fortfarande sover med  vintertäcke. Konstigt nog så vaknade jag redan kvart över tio, pigg och utvilad.

Runt tolv så drog mamma, Molle och jag ut till klubbholmen för att bada lite. Som vanligt så badade Molle konstant under den tiden vi var där. Han är grym min hund! :D

Nu ska jag se på ett avsnitt av OC eller sova. Jag har inte riktigt bestämt mig :)

Pusskram

Peace and Love!

Har packat men har egentligen ingen aning om vad man ska ha med! Hoppas alla "måsten" kom med i alla fall och att jag packade ned lite rätt typ av kläder.

Det här kommer nog att vara sista blogginlägget fram till söndag. Men ha det bäst gott folk så hörs vi!

Pusskram



Nedcabbat på motorväg

- inget att rekommendera!


Som vanligt en sjukt snygg bild!

Jag satt bak i bilen då brorsan övningskorde... därför jag har tid att leka med kameran när jag åker bil ;D

Imponerande!



Om det inte fungerar att klicka på playknappen så kan du bara klicka mitt i rutan :)

Kom ihåg!

Idag efter jobbet måste jag verkligen hinna med Systembolaget! Måste!

Så här ser de ut Annika!

När jag var ute i Viksäng i lördags så passade vi på att ta hem Annikas och mina framtida köksstolar. Det var farmor och farfars grannar Karl-Ingrid och Axel som ville bli av med dem. Jag tyckte dem var lite småsöta :)

Som köksbord kommer vi att ha ett gammalt snuskigt äckelbord som vi hittade i Annikas trapphus. Kan inte bli bättre ;D Såklart så kommer vi att pimpa om det så sjukt mycket så man inte kommer att känna av gammal korridorsstank och mögellukt :)

Här har ni skönheterna, två udda par!


Shopping!

Jobbade inte över idag då jag var toktvungen att åka ner på stan och köpa cider och lite kläder till P&L. Vart två klänningar/tunikor, tre linnen och ett par jeans. Behövdes verkligen! Försökte även hinna med Systemet men de hann stänga. Satans bolag att stänga tidigt då. Tänk på oss hårt jobbande alkolister!

Åkte faktiskt nedcabbat till stan. Helt underbart om jag får säga det själv. Stackars mamma som jag tvingade med ner på stan fast hon är sjuk. Nedcabbat kanske inte är det bästa då man är sjuk. Men hallå?! SOLEN SKEN JU!

Fick även hem örhängena jag beställde på tradera. Beställde så mycket från samma försäljare så hon bjöd på frakten :) Orkar inte ta bild på dem så jag visar bilderna som fanns på tradera istället. Örhängena och halsbanden är så sjukt söta. Vet inte riktigt vid vilket tillfälle jag ska använda dem, men söta är de!



Har köpt från
henne förut och då köpte jag de här två söta halsbandet. Jag bara älskar jordgubbsglassen, den är så sjukt söt! Enda nackdelen är att kedjorna inte sådär långa som jag vill ha dem, men det går ju lätt att byta :)



Nu ska jag nog fixa lite och sen sätta igång ett avsnitt OC. Har ju inte träffat min pojkvän Seth idag!

Pusskram

3:e veckan

Tredje sommarjobbsveckan börjar... NU!

Fast denna är bara tre dagar ^^

Tips tips tips

Sara har lagt upp några sjukt snygga bilder sen Midsommar. Kolla in dem!

OC-freak!

Lugn söndag! Älskar söndagar just för att de är så lama :)

Största händelsen idag är väll att jag åkte och köpte ett par billiga tygskor och ett par ännu billigare foppatofflor. Sen har jag legat och glott på OC hela dagen. Börjar bli riktigt fast nu... och förövrigt är jag småkär i Seth Cohen.


Igår hade vi värsta familjekvällen med kortspel! Riktigt kul när man verkligen sätter sig ner och spelar kort på hemmaplan. När vi annars spelar kort så brukar det nämligen vara för att vi befinner oss i ett annat land eller för att vi är ute i Viksäng och någon av oss börjar bli uttråkad. Och vet ni, jag kände inte panik för att jag var hemma en lördag!

Mera OC nu :D

Pusskram

Midsommardagen

Midsommarafton blev riktigt lyckad. Grillning, krocket och tjatter. Underbart! Har tyvärr inga bilder från kvällen men antar att Sara kanske bidrar med några sen på fejjan eller på hennes blogg. Tog 01:45-bussen hem och från GA-plan cyklade jag hem i den kalla sommarnatten. Blev inte att jag gick och la mig förrän halv fyra då Alexandra och jag stannade och pratade en massa innan vi skiljdes åt. Tror det blir så för att vi ses så pass sällan.

Idag så vaknade jag och somnade om hela tiden fram till att Sara rinngde och sa att hon skulle komma förbi och byta jacka. Tur att hon ringde annars hade jag kanske legat hela dagen! Det var nämligen så att hon råkade ta min jacka igår när hon skulle åka hem. Det är inte så lätt alla gånger, haha ^^

Kolla nog på tre avsnitt av OC innan jag bestämde mig för att ta bilen ut till Viksäng. Är van sen barnsben att alltid fira midsommar där så det känns lite mysko att inte göra det, även fast det var länge sen jag gjorde det sist.


Behöver jag ens skriva att Molle trivs? :)

Snyggaste äggen! Gissa vem som har garnerat dem? :D

Jag hatar sill!

Snygg i farmos hatt, haha :)

Mumma för det här! Ingen sill!

Han trivs :)

Aaawwh!

Efter att ha jagat bort den satans anden (den ni ser i sjön) så är han redo att bada :) Låt mig presentera min 11,5-åriga hund!

Fortfarande rapp i benen :)

Klarar han det fortfarande?

På god väg att lyckas...

... klart han klarar det! Han är ju superhunden! :D

Ser ni hur mamma trivs med stänket? :) Molle är expert att stänka ner folk!

Pappa, Molle, Farfar, Farmor och Mamma

Farfar pysslar om Molle. Inte alla hundar som blir torkade efter att de har badat ^^

Jag fick se en midsommarsnopp det här året :)


Nu ska jag faktiskt spela lite kort med Mor och Far!
Tjupp!

Pusskram

Midsommar!

Ikväll blir det mysgrill i Örsundsbro! Härligt!

Igår var Alexander hemma hos mig och vi kikade på första Harry Potter-filmen. Helt sjukt länge sen jag såg den så det gäller att färska upp minnet lite innan Harry Potter-premiären i juli. Planen är väll att vi ska se alla filmerna innan dess. Alex kom ganska så tidigt men blev ändå att han stannade till halv tre typ. Har man mycket att tjattra om så har man :)

Vaknade upp imorse och kände mig sådär sjukt fet. Beror på att jag har gått upp i vikt och sen kanske för att vi delade på en påse chips och dipp igår och en massa godis. Men man lever bara en gång!

Måste sätta igång och fixa lite nu om jag ska med bussen som går 17:21. Jag ska ju faktiskt hinna med en hel del innan dess så det är lika bra att sätta igång! :)

Fast först ett avsnitt OC ;D

Pusskram

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...

Var och käkade med Alexander och Nathalie idag på Wikman's. Var väll egentligen tänkt först att vi skulle käka på Mat & Kak men de var så nära stängningsdags så vi begav oss till Hamncafét istället. Där träffade vi söta rara Emma så vi blev ståendes ett tag. När vi väl skulle käka bestämde vi oss ändå för att gå upp till Wikman's. Även dem hade hunnit närma sig stängningsdags men det struntade vi i och beställde in våra tacotallrikar och sallader. Älskar verkligen deras plocksallad!

Natta och Alex var duktiga och begav sig till Gånsta för att springa efteråt. Inte jag, haha. Men jag däremot cyklade hem och gick en promenad med Mamma och Molle. Eller ja, jag rullade fram för jag var iförd ett par inlines. Det gäller ju att börja träna! Efter halva biten skiljdes mamma och jag åt så jag kunde åka lite fortare och mer intensivare. Herre min jesus vad jobbigt det var. Inte så konstigt med tanke på att det var grymt länge sen jag åkte!

Känner mig nöjd med dagen. Hade en kul dag på jobbet och en händelserik eftermiddag :)

Juste när jag cyklade hem från stan så såg jag en kille som hade cyklat omkull och brutit benet. Stackarn. Det var redan massa folk där så jag stannade aldrig för att fråga om jag kunde hjälpa till med något. Hoppas grabben inte hade alltför ont!

Pusskram

Jonas 18 år!

Blir till att fira Jonas lite idag också även fast vi redan har firat honom, men det är ju faktiskt idag han fyller år :) tror det blir restaurangbesök men var det vet jag inte. Mamma snackade om Sarajevo, men vi får se.


Ville hitta en grymt ful bild på brorsan men det visade sig att jag inte ägde någon!


Haha, den här var i och för sig kanske inte jättesnygg :P

Uppis

Var en sväng till Uppsala idag och fixade i lägenheten. Börjar faktiskt likna något! Hade sällskap av Molle men han var lite småtjurig tror jag så han tröttnade på en gång. Nästa gång tar jag med Donna istället!

Sova nu så jag inte somnar ståendes på jobbet. Vore i och för sig praktiskt! :)

Pusskram

Znark

Dagens planer består inte så mycket mer än av att försöka hålla mig vaken på jobbet och att överleva. Jag har i och för sig lite småplaner att kanske försöka ta mig till Uppsala direkt efter jobbet, men vi får se hur jag känner i eftermiddag. Idag är ju bäst dagen känns det som. Bara det inte blir för mycket övertid och sen måste jag hör med pappa så han inte behöver bilen till något.

Btw så såg jag första och andra avsnittet av OC igår, verkar riktigt bra faktiskt! :) Ni tycker väll att jag är konstigt som inte har i tittat på det tidigare :P

Pusskram

Bäst!


Helgtimmar går fortare än jobbtimmar!

Om några timmar är helgen slut och en ny vecka full av jobb väntar. Kan även se det som ett vecka full av betalda timmar, inte illa :)

Den här veckan har jag dock tänkt att verkligen försöka ta mig till Uppsala och fixa lite. Längtar till att få det klart i rummet så att det går att dra dit och sova någon natt om jag skulle få ett sånt infall. Har ju även lovat Ankan att stänga av kylen, vilket jag inte haft möjlighet till än. Jag fixar det den här veckan Annika, jag lovar! :) Inte imorgon för då blir det säkert övertid och inte på tisdag för då är det dubbelavsnitt av DH. Men på onsdag kanske :)

I fredags skulle Alexander och jag träffas för flummkväll och Harry Potter. Det hela slutade med att båda somnade i varsin soffa hemma hos sig själva så vi sköt upp filmkvällen. Det gjorde inte så jättemycket för jag hade förmodligen somnat under filmen ändå :P Jag ägnade istället kvällen med att mecka sönder min nyinköpta dator, bra va?



Igår firade vi bror min för han fyller myndig på tisdag. Jag har inte gett han paket än för han fyller ju faktiskt på tisdag (och sen köpte jag inte present förrän idag heller) :P Innan maten någon gång så plingade det på dörren. Personen jag möter i dörren ger mig en stor helt underbar bukett med blommor! Tack så jättemycket!

Den här gången är i alla fall blomgivaren (kan man säga så?) helt känd :)



Blev hem till Malin på kvällen med tjejmys och massa prat. Under kvällen lärde jag mig faktiskt att locka håret med plattång! :D Ska testa det någon dag tänkte jag, lockarna blir ju så mycket mer naturliga på något vis. Älskar att träffa dessa tjejer! :)

Idag blev det en sväng till Hälla med mor och far för att köpa födelsedagspresent till bror. Efter det så plockade vi upp Maria och då blev mina föräldrar paniksugna på glass och kaffe så vi ställde upp stannade på donken. Jag drack såklart kaffet när det var på tok för varmt så tungan ömmar ännu.

Hade dubbeldejt med Boije och Cissi på Wikman's. Tror vi satt där från halv två til halv sex. Då märks det att man inte träffats på ett tag. Men det är underbart när det väl händer :)


Jag och Cissi lika snygga som alltid! Asbra bild för övrigt ;D

En till lika bra bild! Maria och Mathilda!

Nu ska jag faktiskt titta på första avsnittet första säsongn OC. Ska bli trevligt! Dock saknar jag redan Greys trots att det var idag som jag kollade sista avsnittet av säsong tre. Måste fan beställa hem säsong fyra, annars kommer nog hjärtat stanna!

Bara för att Greys säsong fyra inte fanns så köpte jag Twilight istället :) Blir nog att kika på den under veckan tror jag. Men om jag minns rätt så var den ganska lång?

Är sugen på glass men har ingen hemma :(
Fast affären har ju inte stängt än i och för sig!

Pusskram

Underbart med helg!

Jag trivs!
Greystittande i sängen med en stor söt hund och en god glass! Kan inte bli bättre :)


Jag försökte göra en min som skulle visa hur mycket jag gillade glassen, lyckades dock bar få till en halvgalen min. Molle däremot ser lite tuff ut bara och kollar åt sidan.


Molle vill ju såklart också ha något :) Han blir så satans bortskämd när jag kommer hem. Igår låg han i sängen med mig och bara trivdes. Vi trivs när det är helg :) VI TRIVS! :D

:O

Den okände blomskickaren är nu känd!

Det visade sig vara killen som levererade min lilla dator i fredags.
Herregud!

Zzzz

Trött som satan och idag börjar jag tydligen halv åtta också.
Dags att sticka! Ciaooo!

Nom nom nom

Har glott på alldeles för mycket Greys idag... och jag planerar att fortsätta. Höhöhö!

Innan jag börjar att kika igen så ska jag göra mig en stor kopp med te och sen glass till det. Inte vilken glass som helst heller utan Ben & Jerry's cookie dough! Fast godast är nog ändå half baked :)

För er som älskar deg precis som jag gör så kan jag lova att de här två är riktiga höjdare!


Bara jag som fuskar mot mig själv?

Jag antar att det bara är jag som är en sån idiot och fuskar och ljuger mot mig själv. Ett exempel kan vara när jag har så sjukt tråkigt och det ligger en kortlek i närheten och jag väljer att lägga en patiens. När korten börjar ta slut och jag märker att patiensen inte kommer gå att lösa så tjuvkikar jag och vänder kort. Assmart för då vinner man alltid men inte lika ärligt spelat med sig själv. Själva glädjen med att "vinna" försvinner ju faktiskt.

Nu har jag kommit till en liknande situation i livet. Ibland när jag kollar på Greys så är det så sjukt spännande precis innan avsnittet slutar och man inte vet om en karaktär ska överleva eller inte. Det är nu "fusket" kommer in.

Då jag kollade på säsong ett och två på Greys så kunde jag bara kolla på nästkommande boxens utsida för att se om karaktären fanns med på bild eller inte. Nu har jag ett problem för jag har nämligen bara lånat en väns Greysboxrar och det är bara upp till säsong tre, vilket jag är på nu, så jag kan inte kolla på fyrans box efter karaktärer. Så idag fick jag fuska ännu mer. Jag läste på fodralets baksida om varje avsnitt tills jag hittade karaktärens namn i ett avsnitt längre fram. Tur att hon överlevde!

Det är bra att fuska ibland :)

Blomjakt!

Hade en tanke på att låna mamma och pappas bil dag och åka till Uppsala för att ta reda på vem som har skickat blommor till mig. Blombutiken sa att de skulle hänga på dörren om budkillen hade kunnat tagit sig in genom korridorsdörren. För de hänger nämligen blommorna på dörren om personen som ska få dem inte kan ta emot dem.

Ville dock inte chansa att dra till Uppsala om blommorna faktiskt inte hängde där. Smart som jag är så ber jag Rally gå och kika in genom korridordörren om det finns några blommor på min dörr, vilket de inte fanns. Undra vart mina blommor har tagit vägen?! :O

Fast den stora frågan är... Vem är killen som skickar blommor?





Tröööött

Hade tänkt att dra till Uppsala idag och kika vem det är som har skickat blommorna, men jag är på tok för trött för det idag så jag skjuter upp det till en annan dag. Jag kommer att komma dit till en bukett vissna blommor, haha. Precis som som Alex sa :P

Tandborstning nu och sen bär det av tll jobbet!

Pusskram

Update!

Såå, vad har hänt sen datorn levererades?
- Massor!

I fredags skrev vi ju den allra sista tentan för årskurs ett. Fältmätning var det som stod på schemat och skrevs i Allianshallen i Boländerna. Det duggade och var för långt dit så vi snygga byggare gjorde det übersmarta valet att ta en busstaxi dit. Lite snyggare, lite smartare - helt enkelt byggare!

Tentaresultatet blir nog inte lika glassigt som transporten dit. Men vi klarar oss, det gör vi va?

Sen var det tentafest hemma hos Ankan och mig, dvs. hemma i vår i stort sett helt oinredda lägenhet! Men lite bra grejer hade vi ju tagit med, haha. :) Sjukt kul och sjukt kladdigt!

Kvällen började med att vi råkade beställa sex pizzor från Göteborg istället för från Luna. Den tabben skyller vi på vår älskade Måns! Resten av kvällen finns i bildform
här.



Annika och jag vaknade upp i en tung stank av fulvin och öl. Det tog mig nog tre timmar innan jag kunde resa mig upp, Stanken var verkligen brutal och retade spyan från att fly magen, men jag klarade mig. Det man inte ser på bilden ovan är mig under filten och vinpölarna som fanns här och var i rummet.

Lördagen ägnades åt städning, flyttpackning och att försöka hålla tillbaka spyorna. Jag lyckades! En Kebab på Luna hanns även med. För säkerhets skull så ringde vi inte och beställde utan gick till Luna ;) Vi övernattade i lägenheten till söndagen eftersom vi ändå skulle flytta då.

På söndagen flyttade vi allt. Både Ankans och mina päron hjälpte till och kämpade hela dagen.Tack så jättemycket för hjälpen! Utan er hade vi nog fortfarande gått fram och tillbaka med kundvagnen :P

Efter att ha begett oss hem till Enköping igen så åkte vi ut till landet och lämnade Molle hos farmor och farfar :) skönt för honom att vara där när vi andra jobbar och sliter.


Kärlek!

Min älskade hund! Kan inte fatta att han fyllde elva i januari!

Lyckades fånga det här ögonblicket med mobilkameran. Farfar som kysser sin älskade sonhund.

Idag var första dagen på en 35 dagar lång sommarlovsjobbsperiod. Långt ord! Gick riktigt bra och jobba faktiskt. Gick snabbt och lättsamt :)

Folk skämtade med mig i stil med "Men Amanda, har du spiillt färg på byxorna?!" Varpå jag svarade "Ahh, det har jag!". När jag förklarade att jag faktiskt hade det så skrattade de och sa att de trodde att jag hade köpt dem så. Jag kanske borde börja designa jeans?! :D



Juste, höll ju nästan på att glömma och berätta! Det var ett konstigt nummer som ringde mig idag på jobbet och det visade sig att det är någon som har skickat blommor till mig! De hänger tydligen på min dörr i Flogsta. Någon idé om vem det kan vara? Hon som ringde sa i alla fall att "killen som skickade blommorna ville väldigt gärna att de skulle skickas idag". NYFIKEN!

Nu är det ett avsnitt Greys som gäller :D WOHO!

Pusskram

Leverans från Dell!

Har äntligen fått min äääälskade dator :) Lite, fin och rosa är den! Underbar!

Gick upp halv tio eftersom jag inte riktigt visste när datorn skulle levereras. Tänkte att jag skulle chansa och hoppa in i duschen men precis innan jag skulle göra det så får jag ett samtal att jag har paketleverans om två minuter. Det var bara att slänga på sig kläderna fort som satan och möta upp leveransen nere vid portdörren.

Datorn är verkligen sjukt söt, som en liten leksak :)

Nu ska jag till lägenheten med Ankan. Fixa lite och panikläsa igenom fältmätningen en gång till innan tentan klockan två.

Pusskram

Polygontåg och Real Time Kinematic. HMM!

Fältmätningstenta imorgon. Suck. Inte alls förberedd men det ska nog gå bra. Kan i alla fall sex olika sett att mäta höjder på!
  • Avvägning
  • Planlaser
  • Trigonometisk höjdmätning
  • Fotogrammetri
  • Scanning
  • GPS
Fyfan vad jag är bra!

Idag bar vi min soffa till nya lägenheten, dessutom tog vi med lite smått och gott som kan vara bra att ha :) Som t.ex en huvudkliare, dödskallesvamp, drinkpinnar, skohorn, dassböcker och en Åbro-"duk". Underbart!

Känns så jäkla bra att flytta ihop med Ankan. Känner redan nu att det kommer att bli sjuk bra och mysigt hemma hos oss! :) Handlade första toapappret tillsammans idag... ICA Skona blev det med motiveringen att de har plattat till rullarna så att det blir bättre fraktmöjligheter samt att rullarna var på 35 m och Eurohopper bara var på 22. Köpte även fest-toarullar med fjärilar på. Dem ska vi bara ha framme när vi har glada partymänniskor eller fint folk på besök :)

Förövrigt så är det lag nu hemma hos Annika och mig att man ska vika toapappret fint efter sig. För er som inte vet vad jag menar så ber jag er att studera bilden nedanför mycket noga.


Funderar starkt på att hoppa i säng... eller se klart på Greysavsnittet som jag började kika på.
Svårt val... tror det blir Greys :D

Juste, kan även passa på och göra reklam för Julias nystartade blogg!
http://justjulie.blogg.se/

Pusskram

Tenta idag! Gaah!

Jag är mitt inne i helvetesveckan som jag har fruktat över sen i januari! Men tro det eller ej, jag tror att jag överlever den :)

Tenta i mekanik idag mellan åtta och ett. Känner mig kanske inte så förberedd som jag hade velat men jag kommer att klara den. En dags råpluggande borde ge minst en trea ;D

Sitter just nu och försöker bota min kurrande, men samtidigt oroliga, mage. Den känns sådär småpirrigt smärtande som den brukar klännas innan jag ska göra något riktigt jobbigt och psykiskt påfrestande. Försöker klämma ner två mackor i hopp om att småpirret ska lägga sig. Antagligen inte.

Cykling från Flogsta med Rickard halv åtta, möte med Ankan vid Ica Hörnan tjugo i och sen prick åtta så är det tentan som gälle! MAMMA!

Idag skriver jag ingen kom ihåg-lista, tyvärr Rally. Men du kan ju alltid kolla på
denna :) Fast då kan du byta ut "formelsamling" mot "Byggformler och tabeller" och sen kanske skippa engelska ordlistan :P

Pusskram

Mekanikpanikpluggdag

Blogginläggets rubrik beskriver ganska så bra min dag. Både Ankan och Rally kom förbi och pluggade. Gick riktigt bra för oss faktiskt och hann med en hel del. Nu är det bara hoppas på rätt uppgifter imorgon! :D

Om jag inte spikar den så kanske Ram är schysst och ger snyggpoäng så jag får full pott! ;D Tihi.

Förövrigt så ska jag agera mänsklig väckarklocka för Annika imorgon. Läskigt!

Sova nu tror jag!

Pusskram

Eftertentaångest

Hydrauliken gick inte så bra som jag hade hoppats på men förhoppningsvis kan man skrapa ihop 14 poäng till en trea. Höll dock på att spricka av glädje när jag såg att tentan var på svenska :D

Egentligen borde jag klara tentan om man går efter Ankans och min teori. Innan tentan så var vi på Väst och handlade lite goda och söta uppladdningskalorier. Kom även på den geniala idén att köpa en varsin tianlott. Vår tanke var att om vi inte vinner på lotten så kanske turen lägger sig på tentan istället och man klarar den. Om man däremot vinner så har man kanske förbrukat sin tur och kanske kuggar tentan, men vem behöver en godkänd hydrauliktenta när man är miljonär? :) INTE JAG!

Jag lyckades få en nitlott så enligt teorin klarar jag tentan! Ska bli kul att se om den fungerar! :D Annika vann tio kronor så jag vet inte riktigt hur man ska tolka det. Antingen så förbrukade hon bara lite tur till lotten och lade resten på tentan eller så har hon faktiskt förbrukat sin tur :O Hoppas hon fick mycket tur så att hon klarade tentan också :)

Sova nu, mekanikpanikplugg imorgon! En dag, det räcker va? :)

Pusskram

Idag gäller det!

Är faktiskt lite nervös för tentan. Men tror faktiskt jag är mer nervös över att jag inte kommer att fatta språket. Hydrauliktenta på engelska, kan det bli värre?

Något som är lite roligt i alla fall det är ju att Ankan och jag blir sambos idag :D Eller ja, vi ska ju inte flytta ihop idag men vi hämtar nyckeln :) WIHOO!

Komma ihåg att ta med till tentan:
  • Grafritaren
  • Formelsamling
  • Ordlistan vi fick med engelska ord översatta
  • Linjal
  • Penna
  • Sudd
  • KÅRLEG
  • KÖRKORT
  • Dryck
  • Mat
  • Något sött
Det sista kommer jag att komma ihåg i alla fall ^^

Pusskram

Jag älskar tentatider!

Här kommer lite bilder från de senaste pluggdagarna :)

Måndag 25/5

Glassigt i solen med det röda campingbordet :) Perfekt!

Snygging ett och snygging två!

Vi ville ta lite glassiga hoppkort men som ni ser gick det inte så bra. Annika ser ut som hon precis ska sätta sig ner på en toalett och jag är ungefär en centimeter upp i luften, haha.

Otajmat!

Ganska bra förutom att Ankan lyckas med att hålla för fingret lite :P

Tror Rally är bäst på att ta bilder och Ankan och jag är bäst på att hoppa :)

En fin gruppbild :)

Vi var ute en timme kanske och jag lyckades bärnna låret som fan!

Tisdag 26/5

Annika köpte ett fint stort och kladdigt bakverk. Jag utmanade henne med att om hon åt hela bakverket utan sked så skulle jag bjuda henne på ett bakverk nästkommande dag :)

Hon lyckades :)

Torsdag 28/5

Fältmätning ute i regnet gör inte direkt så att håret ser glatt ut! :(

Arto var lika speedad och galen som vanligt :)

Tro, hopp och kärlek

En kille i klassen visade sin pyttelilla lilltå :) Gissa vem?

Åkte till Knivsta på lunchen och åt mat frånMojjen. Här ser vi Artos Subaro Seat :D

Tog med maten hem till Arto. hade turen och fick se ett litet sött rådjur!

Efter Knivsta blev det Geo igen. Ola missbrukade pistagenötter!
Det påstods att Arto hade ollat kaffemyuggens kant så stackars Rally fick göra ett hål på mitten av muggen och suga ut kaffet.

Mitt i allt plugg blev det lite pardans. Den här bilden ska jag spara i min mapp "manskärlek i bygg".

Julia ritade drakar som parade sig... :P

Annika vill alltid spela lite piano innan man lämnar geo och Julia var inte sen med att hänka på :)

Fredag 29/5

Shopping på Clas Ohlson. Muggar och tallrikar till nya lägenheten :D


Blev sallad till lunch! Först hade jag ingen dressing för restaurangen glömde att lägga ner den i påsen. Som tur var så har jag en underbar vän som heter Annika, som tyckte att det var helt förfärligt att jag inte hade någon dressing, så hon sprang iväg och fixade en ny :) Strax efter att jag fått min dressing tippar jag ut halva salladen, typiskt  mig >_<

Plugg i solen på Ångan efter besöket på stan. Rally njöt i solen av att dricka någon slags proteinberikad drink.

Julia var också med...

... och jag med!

Ankan var ju såklart också med! GRUPBILD! :D

Våpra nya vattenflaskor gjorde sig väldigt fina i solen :)

Snygg-rickard i gräset ;)

På väg hem till mig igen så köpte vi kina/thai-mat som vi avnjöt på en härlig sten någonstans i Flogstas mystiska områden.

Parkerade cyklarna på det härliga sommarviset. Inte ankan förstårs, men hon slår ju på miniräknaren som en kärring också ;D

Myyyyys!

Lördag 30/5

Mitt VIP-band sen Birdie...

... bestämde jag mig för att ta bort! Grattis till vinsten Rally!

När jag skulle cykla till flyttkarnevalen insåg jag till min förtvivlan att någon hade snott mina toffsar :(

Efter flyttningen blev det mys på taket!

Mysmysmysmysmys!

Söndag 31/5

Annika piercade sig! Underbar!
Vi hade turen att få med oss hetingarna Julia och Arto! :D
Min solstråle!

En färgglad prick i sommarvädret! :D

Därefter blev det grillning i det fina vädret. Annika och jag investerade i en fräsch grill :D

Hydrauliktenta imorgon!!! :|
AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Sova nu så jag orkar upp!
Btw, imorgon blir Ankan och jag sambos! :D

Pusskram