Allting kan gå itu, men min cykel kan gå i tusen bitar...

Rally och jag har hållt på två eftermiddagar nu med cykelpimpningen. Vi kanske inte har kommit så jättelångt men det går framåt :)

Dag ett (torsdag) så släpade vi upp cyklarna på taket men så mycket mer än så gjort vi inte med dem. Var tänkt att vi skulle slipa dem men det hela slutade med att vi pimpade våra termosar istället :)

Dag två (igår) så var det tänkt igen att vi skulle slipa cyklarna men vi hann liksom inte. Monteringen tog betydligt längre tid än beräknat och inte gick det fortare när vi arbetade med tum-verktyg :P Men med lite teamwork så fick vi bort allting. Vi är så grymma på cykeldemontering så vi borde starta upp ett företag :)

Min kompanjon med alla cykeldelar!


Termospimpningen gjorde så att mina hand färgades ljus ljus rosa. Inte så trevligt att försöka få bort det där kan jag lova.


Min hoj :)

Som vissa av er kanske ser så håller vi till på ett av taken här på Sernanders. Härligt att jobba i den friska luften och faktiskt ganska så fina utsikten :)

Nu är det dags för pimpning dag 3!

Pusskram

Pimpningsfärg - check!

Hydrauuuuuuliken igår var typ cepe-svår. Kanske  var det jag som var trött eller så var det helt enkelt pissvårt. Hoppas föreläsningen idag är bättre :/ Efter föreläsningen idag så tror jag att Ankan, Rally och jag ska fortsätta försöka räkna på inlämningsuppgiften vi fick igår. Skönt om man har den klar innan lovet :)

Igår efter skolan så drog Eddie, Fredrik, Rally och jag till Boländerna för att införskaffa pimpningsfärg till cyklarna. Vi hittade en schysst guldfärg på Biltema som vi köpte, men de hade inga rosa så vi fick leta vidare. Först kollade vi på Mekonomen men de hade inte heller rosa. Vadå? Vill inte folk lackera sin bilar och cykla i rosa? Hur som helst så var killen i kassan jävligt schysst och hjälpsam så han tipsade om graffitifärgen som gick att köpa på affären 13 på Kungsgatan. Vi drog dit och de hade massa schyssta nyanser så det blev faktiskt två olika rosa, Baby och Fuchsia. Riktigt nöjd med färger, men  miitt enda problem nu är om jag ska grundspraya cykeln vit eller inte.

Juste, köpte även en varsin cyckelflagga till mig och Ankan, ni vet sån där jättehög orange sak :P Sjukt fula men med lite schysst tyg och sprayfärg blir den grym den med :)

Frukost nu!

Pusskram

Mumma för den här frukosten!

Sitter just nu och äter en supergod knäckemacka. Den består av Wasa Sport, Kavli mjukost och skivade konferenspäron på. Yummie! Den enda nackdelen är att brödet är så hårt och vasst så jag har skurit upp ett litet sår i munnen när jag åt. Det har liksom blivit som en skinnflik i gommen, inte så himla nice... Men gott var det :P Funderar på att gå och göra mig en till för det var sjukt gott!

Börjar inte förrän 13ak idag och går till 16. Skön dag :) Tränade igår så när jag kommer hem idag kan jag bara ta det lugnt, härligt! Passet igår kändes som det jobbigaste jag någonsin gjort, varför känns det alltid så? Kan det kännas så för att man alltid tar i för kung och fosterland?

Träningen gav mig i alla fall sex bonuspoints som jag valde att lägga på lite vanlig naturella nötter framför DH. En paranöt är 1,5 points, hur är det möjligt? Ibland känns det som VV har missat en del viktiga detaljer när de uppfann den här dieten. Känns som de bara tittar på fettmängd och inte vilken typ av fett det faktiskt är. Lika löser lika har vi lärt oss på kemin och för att få bort fett så måste man faktiskt även tillföra lite bra riktigt fett.

Nu ska jag gå in i min vinstinkade toalett och borsta tänderna. Tur att jag inte är bakfull för då hade det nog blivit en pizza på golvet där inne. Uscha.

Pusskram


För att jag tyckte bilden var fin :)

VV dag 1.

Har gått bra faktiskt :) Imorgon ska jag dock se till att äta en näringrikare frukost och tänka att fördela poängen bättre. Broccoli = noll points! ME LIKE! :D

Sova nu!

Pusskram