Till Rally och Ankan!


En start på ett nytt och mer hälsosammare liv



Idag börjar Annika och jag med Viktväktarna. Får se hur länge vi klarar av att köra seriöst fullt ut, men lite grann viktväktartänk är nog bra. Nu är det slut med chipsätandet och bullfrossandet. In med frukt och grönt i vardagen!

En annan ligger ju plus tre kilo för mycket om man jämför med vad jag brukar väga när jag äter någornlunda hälsosamt och rör på mig lite grann.

Till frukost tror jag det blir knäckemacka och lite yoghurt kanske, har inte riktigt bestämt mig.

Pusskram

Blubb... blubb... blubb

Det bubblar för fullt inne på min toalett! Verkar som vinet jäser på bra där inne :D
HURRA!

Soliga måndagsförmiddag!



Gud vad jag blir på bra humör när det är soligt ute. Var helt underbart att stå ute i solen en sväng på förmiddagen. Synd bara att den jäkla solen har gömt sig nu och istället låtit kyla och rusk komma fram. Inte bra.

Idag blir det ju som sagt vinbryggning och efter det stereobygge. Eller om det hela kanske sker i omvänd ordning? Vi får se :)

Nu ska jag ringa Ankan och sen blir det lite käk skulle jag tro. Som vi alla vet så behöver byggare mycket mat innan arbetet sätter igång ;D

Pusskram

Nu ska det bryggas vin! :D

Var till boländerna idag med grabbarn för att inhadla grejer till BA's stereobygge och då införskaffades även detta:



På måndag smäller det! Då ska Annika och jag börja vinbryggandet :D Så den 14:e så kommer vi att ha 30 flaskor vin... inte dåligt :P Har lite planer på att pimpa både vinet och flaskorna, hehe.

Ge mig mer vår!

Stan snart för att försöka hitta en ny vårjacka!
Vet väll ungefär vad jag vill ha så ska bara försöka hitta det också :)

Dejt med både Julia och Boije på stan, mysigt!

Pusskram

Sunny!

Det är helt underbart att vakna upp när man inser att solstrålarna glassar in i rummet. Känns som ingenting kan förstöra mitt goda humör idag, INGENTING!

Viill bara sätta mig på något mysigt ställe i solen och bara chilla, kanske ta en mjukglass? :)

Kiwi!

Idag har jag ätit fyra kiwi!
Mumma för det och billiga kiwikorgar på ica väst!

100 sanningar

Har ni väntat? :P


31. När jag bakar chokladbollar fryser jag alltid in dem och äter dem inte förrän de är stenhårda.

32. Jag har världens bästa föräldrar. De har gett mig en mycket fin uppväxt och de ställer alltid upp jättemycket, nästan lite för mycket ibland så man får skuldkänslor.

33. Jag känner mig oftast som tjockast under vintertid då man är blek och mysmullig.

34. Jag är rädd för att misslyckas med livet, vad nu som menas med att misslyckas.

35. Jag har pensionssparat sen jag var 18 år.

36. När jag var mindre trodde jag att värmekraftverket i Enköping gjorde moln och eldade fleecetröjor.

37. En gång när jag var liten så ”hängde” (avrättade) en kompis och jag maskar i min sandlåda. Jag tror vi trodde att det blev flera maskar.

38. Jag fick 26/26 på mekaniktentan. Woho!

39. Jag är fortfarande dålig på att starta i backe med bilen.

40. Om jag hittar en låt jag gillar kan jag utan problem lyssna på den varje dag i flera år framöver.

 

 << 21 - 30 - 41 - 50 >>


Nja!

Krump Hopen idag gick riktigt dåligt för mig. Jag var verkligen sjuk kass på det! Tror inte att jag har det rätta flowet i kroppen liksom. Min kropp är van att träna hoppit, skuttigt och upprätt, det är då jag är som bäst tror jag.

Det var svårt att försöka dansa och se ascool ut när man står där i ett tajt rosa träningslinne. INTE riktigt min grej som sagt. Nu har jag i alla fall testat på det och vet att det inte är det jag är bäst på eller tycker är roligast.

Nästa tisdag är det livingroom dancing! Det ser jag fram emot riktigt mycket :D

Pusskram

Kycklingwok med nudlar

Idag blev det kycklingwok med nudlar, riktigt gott faktiskt. Var så sjukt sugen på wok så jag letade upp ett recept och begav mig till ica för att handla in alla tusen olika oljor och såser som inte redan befann sig i mitt lilla studentpentry. Blev inte så farligt dyrt faktiskt :) Blir ju typ en engångssumma man lägger och sen har man ju varorna länge.

Receptet jag gick efter hittade jag på
alltommat.


250 g kycklingfilé
250 g äggnudlar, okokt
1 st paprika
300 g broccolibuketter
2 msk rapsolja
1 dl vatten
1 msk fisksås
1 tsk sesamolja

Kryddsås:
5 msk soja
0,5 msk rödvinsvinäger
3 tsk färsk ingefära, riven
3 st vitlöksklyftor, pressade
2 tsk flytande honung

Gör så här:
1. Skär kycklingen i små strimlor, kärna ur paprikan och strimla även den. Skär av stjälken och skär broccolin i små buketter.

2. Koka nudlarna efter anvisningarna på förpackningen. Var noga med att inte överkoka, utan låt dem gärna förbli lite al dente.

3. Blanda ingredienserna till såsen i en skål.

4. Bryn kycklingen i 1 matsked rapsolja under några minuter i en wokpanna eller stor teflonpanna. Tillsätt grönsakerna och resten av rapsoljan, fräs i några minuter till.

5. Tillsätt kryddsåsen och vattnet. Låt puttra på medelvärme i ytterligare några minuter tills grönsakerna har mjuknat lite, de ska dock ha kvar ett visst
tuggmotstånd.

6. Lägg i nudlarna woken (om nudlarna har klibbat ihop sig, skölj igen under kranen), häll över fisksåsen och sesamoljan. Rör om så att nudlarna blandas
med de övriga ingredienserna och värms upp.

 


 

Woken blev faktiskt riktigt god, men jag hade nästan hoppats på ännu godare med tanke på alla olika grejer som skulle i. Jag tycker det är mycket godare med mycket grönsaker så jag hade inte i lika mycket kyckling som det stod utan slängde ner lite extra wokgrönsaker.

 

Den blev inte bara god utan det blev mycket också! Efter att ha ätit en stor portion fick jag öndå tre fullproppade matlådor över :) Härligt!


Krump hop efter skolan!

Är lite arg just nu. Vi börjar nämligen 8ak idag men föreläsningen slutar 11. I vanliga fall brukar man ju börja så föreläsningen är slut där vid lunch, men näe.. inte den här gången tydligen. Läraren hinner ju inte heller ha någon föreläsning eller liknande innan lunch. Vi hade ju egentligen kunnat börja 9ak och kört på till 12 istället. Hade varit såååå mycket bättre!

Efter skolan idag så ska Annika och jag testa på Krump Hop. Jag är lite skeptisk till det där men det kan nog vara kul. På stallets hemsida står det:

"Kom och testa en tuff/cool blandning av krump(ing) och hip hop! En rå och energisk stil från Los Angeles med hiphopmusik och en enklare koreografi. Intensivt, kraftfullt och mycket känsla!"

Vi får se hur det där slutar :P

Matlådan idag består av mammas lasagne, som förövrigt är den bästa! Var duktig och kom ihåg att ta ut den ur kylen redan igår... så förmodligen kommer jag nog slippa att värma den i micron halva lunchen :)

Förövrigt så vill jag berömma mig själv som har räknat mekanik ganska så flitigt! Applåder till mig!

Pusskram

Rutigt, randigt eller helvitt?

Vaknade prick halv sju imorse men beslutade mig för att somna om då jag faktiskt vaknade en timme före alarmet. Nästa gång jag vaknade var jag sjukt mycket tröttare, varför är det alltid så? En timmes mer sömn borde ju leda till mer pigghet?

Till frukost blev det fryst mango, vaniljyoghurt och risenta plockmüsli. Hur gott som helst :)

Idag är det kursstart för Hydraulik för byggare och jag vet inte om jag ska ta med mig rutigt, randigt eller helvitt block. Knepigt!

Pusskram

Mumma!

Idag lagade jag till Dragonkyckling igen, fast denna gång MED dragon. Blev helt sjukt gott så därför tänkte jag "dela med mig" av Arlas recept :P

Dragonkyckling

Dragonkyckling

4 kycklingfiléer (ca 500 g)
smör
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
1/2 dl vatten
2 tsk dragon
1 hönsbuljongtärning
1 dl Arla Köket riven ost gratäng
2 msk hackad persilja eller dragon

Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i smör i en stekpanna. Vispa ihop crème fraiche, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta. Lägg i kycklingen och låt den koka ca 5 min under lock. Strö över ost, persilja eller dragon. Servera med kokt potatis och kokta morötter.



Jag moddar ju alltid mina recept lite. Skippade osten och den färska kryddan, dessutom serverade jag den med kokt broccoli och bulgur istället för potatis och morötter. När jag lagar mat höftar jag alltid så jag gjorde nog lite mer sås än vad som egentligen var tänkt... Jag använde ju faktiskt bara en kycklingfilé till min sås, men den var faktiskt ganska så stor :)

Helg + jobb (inte helgjobb)

Idag har jag jobbat i Enköping faktiskt.  Blev en halvtimmes övertid så plånboken gråter av lycka! Är helt slut faktiskt, märks att kroppen vant sig med tvåtimmarsdagar!

Helgen har varit toppen! Mys hos Måns i fredags, ReKåfest i lördags och sen mys i Enköping på söndagen :) Härligt härligt!

Juste, måste berätta om det som hände i fredags! Rally hade sin mors bil så bara för att så tog vi den till Flogstavägen från Sernanders väg, ni hör ju själva hur dumt det låter. Vi missade första parkeringen så vi fick parkera på den lite längre bort. Hittade inte heller någon p-automat så vi struntade i att betala och gick direkt till Måns istället. Observera att vi fick gå igenom hela låghusområdet så det hade gått lika fort att gå från Sernanders. När det är dags att åka hem så hittar vi inte bilen först men efter lite diskussion och letande så hittar vi den. Då var det heller inte bara bilen vi hittade... på bilen satt nämligen också en fet p-bot! Jaha, det är straffet Gud ger en för att man tog bilen och förstörde både hälsa och miljö.

Inte som det var nog med straffet Rally och jag fick så blev jag ytterligare straffad. När jag stod utanför min byggnad så hittade jag inte heimstadenkortet. Fuck. Fuck. Fuck. Jag insåg snabbt att jag inte skulle ha någon möjlighet att komma in i varken byggnaden eller korridoren. Damn. Bara till att ringa Fredriks sambo och be om sängplats :) Fredrik var nämligen i Stockholm så jag kunde inte ringa honom. Tur det att han var hemma i alla fall, annars vette fan hur jag skulle gjort. Delat soffa med australienaren hemma hos Måns? Hmm.

Bra att det slutade med att jag fick en sovplats och lite god nattsömn :)

Annika och jag var en sväng till Ica för två timmar sen typ. Hon skulle handla och jag passade på att köpa sågspån och hämta ut ett paket. Tror ni inte gullungen har köpt ett paket till mig?! Ett "tack för lånet av cykeln"-paket :) Öppnade det inte förrän jag kom hem och gissa om jag blev glad?! :D Ett ihopfällbart durkslag från sagaform! Snacka om att effektivisera mitt lilla boende :D Woho!
Som jag sa så träffades Ankan och jag på Ica för att handla lite snabbt. Jag visade henne Arlas "Earth Hour"-mjölk som jag bara var tvungen att köpa när jag var på väst tidigare under dagen. Den är ju hur grym som helst :D

Det där är ett sånt där typiskt säljarknep som jag faller för :P Typiskt dåligt! Jag som inte ens dricker mellanmjölk utan mest håller mig till lättmjölken. Aja, det är faktiskt godare att göra oboy på mellanmjölk!

Jag har funderar på det där med earth hour... med tanke på all reklam som har varit kring det så funderar jag verklingen om det gör så gott för miljön :P Vad är poängen med det? Känns mest som en mediagrej egentligen... något som de kan driva och tjäna pengar på!

Nu börjar faktiskt det här inlägget bli på tog för långt och jag behöver sova för imorgon är det 8ak som gäller :O

Pusskram


Vissa har för mycket fritid!


Friday with the covergirls

Så här snygga är man en fredag efter en fem timmars lång tenta!
Sjukt snygga!

Min arm ser jättestor ut! :| Är min arm sådär på riktigt eller är det Annikas arm som ser väldigt tanig ut?


GRATTIS MIN VÄN! :D

Vill inte skriva orsak eller namn för denne kanske vill spräcka nyheten själv :)

Vad glad jag är för din skull!!!!!! <3

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!

Mekaniktenta

Förutom att själva tentan var lite cepe så gick den faktiskt bra :)

Har varit på tentapartaj ikväll och är sjukt trött nu. Tror det blir sängen på en gång...

Pusskram

Sol :D

God morgon!

Vilket härligt väder! Jag känner det i hela kroppen... det är som en liten fjäril som flyger runt i mitt blodomlopp :D DET HAR BLIVIT VÅÅÅR!

Med alla dessa vårkänslor kan inte tentan gå annat än bra :) Måste sitta nära ett fönster så jag kan se det vackra vädret medan jag skriver :) Gud så glad jag blir av lite sol!


Nystädat, nybäddat, nyduschat och nytvättat :)

Jag har just slängt in min pojkvän i duschen.. för han var inte nyduschad och det är det som krävs för att få sova bland mina nytvättade sängkläder :)

Tur att han är underbar och går med på mina påhitt :)

Har börjat fundera lite på vart Fredrik och jag ska bo när vi flyttar ihop... och dels vart man har chans att bo. Väktargatan kanske vore något? En kille i klassen bor ju där och han verkar trivas :) Får se vad vi hittar på!

Ska nog faktiskt sova snart! Fredrik verkar jättetrött och har redan börjat bortsa tänderna så det är nog dags för sängång.

Ha det bäst gott folk!
Pusskram

:O

Såg nu att den fanns i svart också! :O


Ny mysdress? :)

Köpte ju en grå velourdress för ett halvår sen typ och jag bara älskar den!

Var innen på bubbleroom.se idag och såg att de hade exakt samma dress :D Eftersom jag köpte min förra på rean så kunde jag aldrig välja färg, och nu när jag ser att den finns i de här två färgerna kan jag nästa inte hejda mig själv.

Tror det blir den nougatfärgade... eller vilken brunaktig färg den nu har.

Jag och velour är som lera och långhalm!
Bubbleroom / H Set med jacka och byxa 

Mate

Köpte ett nytt slags "te" idag när jag var på Ica. Mate heter det och om jag minns rätt så pratade min kompis Boije om det förut. På förpackningen står det:

"Mate innehåller rikligt med koffein, C-vitamin och antioxidanter som är nyttiga för hälsan. Ljuvligt gröna drycker piggar upp, lindrar slapphet och minskar hungerkänslan. Utmärkt "dagen efter", smaksatt med quittefrukt, mango, ananas, papaya, blomkronblad."


Mate är inte gjort på teblad utan av yerbaträdslöv... vad nu det är. Så det ska alltså inte kallas te. Egentligen är det ju samma sak med rooibos som man säger te till, då det inte heller kommer från teplantan. på förpackningen står det ju bara "Mate dryck". Lite lurigt det där.

Smaken var lite annorlunda, men riktigt god faktikst. Kommer nog att bli en personlig favorit nu i vår :)

:D

Idag är jag så himla glad!
Jag vet inte riktigt varför... kanske för att solen skiner och det luktar vår!


Mekanikpanik?

Faktiskt inte :)

Blir nog till att räkna typ ett tal från varje avsnitt, för att påminna mig själv hur jag ska göra. Det var ju faktiskt ett tag sen jag gjorde de första uppgifterna...

Ska nog städa rummet idag också :) Brukar gå fort faktiskt... kanske bädda rent också? :) Jag är ju ändå i farten!

Pusskram

Powertvättning

Med tanke på att jag blev tvungen att använda strumpbyxor igår bara för att jag inte hade några rena strumpor så tyckte jag att det var dags att bege sig ner till tvättstugan.

Seger! Alla tio var lediga :D

Fyllde fem maskiner... svart, handdukar, ljust, stark rosa och jeans. Kan nästan säga att jag älskar att tvätta när det går så här fort. Ska strax ner och tömma maskinerna för att sedan fylla de fem tumlarna. Jag kallar det powertvättning :D


Typiskt asbra bilder efter dagens tentaplugg.

Lite för mycket ReKå-dialekt idag tror jag, men det piffar till det hela lite extra. Kanske därför Annika och jag jobbade på så bra idag, trots trötthet och för lite sötsaker. Gjorde klart fram till tal 173 och hela modelltentan vi fick.

Åt nästan inget onyttigt alls idag om man bortser från semlan och brownien (bajshögen ni ser på bilden nedan) vi delade på :P

Rally och jag upptäckte ett mystiskt högfrekvent ljud från Viktors dator, enda problemet var bara att Viktor inte hörde det. Tror han ville känna sig yngre för när han kom tillbaka från ica så hade han köpt ett sånt där fint godishalsband :P

Annika hann även odla hår under armarna under tentaperioden, vilket hon stolt visar upp på bilden :P Gud så söt hon är min vän!

Sova nu så jag orkar tvätta imorgon! >_<

Pusskram


Annika hann även odla hår under armarna under tentaperioden, vilket hon stolt visar upp på bilden :P Gud så söt hon är min vän!


Bajs. Mums!


Älskar den här bilden för hon ser så sjukt efterbliven ut xD


Medan alla andra sitter med sina stora A4-block så sitter Ola med det här lilla pytteblocket och räknar :P

Tentatjock

Efter de har tentaveckorna har jag lagt på mig och gått och blivit rejält mysmullig. Brukar inte må dåligt av att se min spegelbild men nu är tyvärr så fallet.

Jag vet inte, det hela kanske förstärks av att jag skippat och tränat under tentaveckorna. Om jag hade ätit massa godis och sen även tränat så hade det säket varit bra men nu har jag bara frossat och inte gjort av med något alls.

Får bli någon slags diet några veckor fram över efter tentan, just för att komma i balans igen.

Snart blir det ångan och mekanikfrågestund och sen antar jag att folket beger sig mot geo för fortsatta studier. Jag är förberedd den här gången med två matlådor, varav en jag lagade till klockan ett inatt :)

Pusskram

Jag har inte övergivit dig, älskade blogg.

Usch vad mycket plugg och fart och fläng det har varit den senaste tiden. Har inte haft någon kvalitetstid med bloggen, dags för lite fin update! Tänkte berätta med både text och bild :)

Hela förra veckan var det ju byggtentaplugg för hela slanten. Här nedan kan vi se vad Annika tyckte om det:



På måndagens seminarium var det inte så glada miner innan :P



Tisdagen forstatte med byggteknikplugg i konferensrummet :) Bra pluggrum med stora pappersspridningsmöjligheter :)



Dagen innan tentan blev jag kreativ och fixade en liten mobillåda på min säng :)



På morgonen innan tentan insåg jag att strumputbudet i min garderob inte var så stort, jag improviserade lite :)



På kvällen hade Viktor, Annika och jag tentafest. Träffade Fredrik H på Värmlands men han försvann väldans fort. Var sjukt länge sen jag var ut, nästan så att jag hade glömt bort hur man dansade. Förövrigt så har Annika och jag blivit ASKÄNDA sen vi var covergirls, typiskt asbra!  :P

I lördags häll jag på att försvoa mig och missa bussen som lämnade Flogsta 12:25, riktigt dåligt av mig faktiskt. Som tur var hann jag med den och kunde fira bror som blev 22 år i onsdags :) Farmor stack åt mig en festis som jag kunde dricka på vägen hem. Smakade faktistk riktigt bra på den långa bussfärden hem. Jag hatar Enköping-Uppsala-bussen så vad passar då bättre än en liten festis? :)



Hoppade faktiskt inte av i Flogsta när jag anlände till Uppsala, utan hos Annika. Vi hann göra ungefär ett och ett halvt tal innan hon skulle rusa iväg :) Hann snacka lite skit och dricka saft och te. Lyckat :)

Någon mystisk person hade ställt massa blommor i deras köksfönster, varken hon eller Betner visste vem de var. Hur som helst blev det himla mycket färggladare och hemtrevligare :)



Melodifestivalfinal och tacomys med Fredrik på kvällen, alltid lika mysigt.
Gud vad jag älskar våra myskvällar <3!
Vi kommer säkert bli sådär sambotjocka när vi flyttar ihop :P

idag var det mekanikpanikplugg på Geo kl 10ak. Var riktigt seriöst nästan hela tiden, om man bortser från vissa delar. Rally hetsåt godis och Ankan och jag upptäckte OH-apparatens möjligheter :)


Det som iten syns på bilder är att Rally har proppat munnen full med godis.
Fuck, han kom undan!


Min böghand som Annika så fint uttryckte sig.


Som ni ser på de senaste bilderna så kan man ha väldigt roligt med en OH-apparat :) det behöver inte alltid vara tråkigt att plugga faktiskt :)

Av mina 12,5 timmar jag tillbringade på Geo så var i alla fall elva av dem effektiva... och det gott folk är en jävligt bra procent :D

Sova nu så jag orkar upp till morgondagens frågestund!

Pusskram

Nervös

Jag har gått och blivit nervös inför tentan. Gud vad fånig jag är!

Sluta upp med det på en gång!

Tenta snart :O

Tror det kommer gå bra.. Ser dock inte fram emot att sitta i fem timmar och skriva den! Duschen nu och sen Ica för inköp av tentagodis och en tentabanan!

BI11BI103 - Byggteknik IISigbahnsalen   2009-03-13   14-19   Redan anmäld

Mitt nya jag :)

Vad tycks?


Tiden runt en tenta...

Ett litet roligt fenomen som jag tänkt på de senaste dagarna är att tiden kring en tenta så lägger man på ordet "tenta" framför de flesta ord.

Tentaplugga, tentafesta, tentamysa, tentafika, tentafrossa, tentapizza, tentaångest, tentaångestkö, tentamat, tentaklädsel, tentakakor, tentaperiod, tentagodis... tentapanik.... med mera med mera.

Swiiiiiiiisch igen!

Igår var det Desperate Housewives igen :) Kan verkligen inte fatta hur fort den timmen går! Det är typ som om tiden får någon turbofart och swisch så har en timme gått. Mysko!

Hade tänkt att poppa lite popcorn till gårdgens avsnitt men jag hann liksom aldrig, vafan man har ju ingen chans när tiden får sin turbofart. Som sagt,
jävla cesium!

Tentaplugg med Ankan på geo klockan tio (ingen akademisk kvart). Hinner jag? Sitter just nu naken och nudyschad. Hmm. Skynda då Mandy! Som Ida skrev förut, typiskt bloggare att blogga på morgonen hur stressigt det än är!

Pusskram

Jag vet att jag kanske tjatar...

.... men gud så praktiskt det vore med en sån här nu i tentatider!
Tur att Viktor har en i alla fall :)


Geo geo geo geo geo geo geo geo

Igår satt vi på Geo till efter tio. Får se hur länge vi får se insidan av Geos lokaler idag. Byggtekniktenta på fredag och mekanik på onsdagen efter det. Efter byggtentan har jag fyra dagar på mig att plugga in mekaniken, borde gå. Jag har ju räknar mycket men det är fortfarande cirka 60 tal som jag vill gå igenom.

Mitt dilemma just nu är att min storebror fyller år imorgon så det var tänkt att vi skulle fira honom på söndag. Söndagen känns dock lite stressig och viktig då vi säkert kommer tillbringa den vackra söndagen inne på Geo. Jag ringde mamma och försökte byta till fredagen eller lördagen. Lördagen skulle passa mycket bättre för det är säkert inte lika många som är på på att sitta på Geo då. Kanske lite trötta och slitna sen dagen innan?

Jag får se hur jag gör, hur som helst vill jag fira min bror :) Presentköpet får jag försöka hinna med efter byggtentan på fredag!

Nu blir det frukost, sen ica och efter det Geo igen.

Pusskram


Fredrik skriver tenta idag!

Hoppas verkligen det går bra för honom. Men tanke på hans magsjuka så har han ju inte kunna plugga så bra. Jag håller tummarna och hoppas att han klarar det!

Fucking jävla seminarium idag >_<

Pusskram




Glaaad!
F'låt Ankan.

<3

I fredags förljde jag med Cissi och Kim till restaurangen Lingon där Kim jobbar. De hade nyrenoverat och grejat så det var som invigningsfest (?) där. Hur som helst var det jättetrevligt med jättemycket goda snittar, champange och drinkar. Favoritsnitten blev kräftcheesecake :D Jag som inte ens gillar skaldjur, haha. Jättemysigt att träffa Cissi igen, det kändes som om det var år sen vi träffades!

Gårdagen tillbringade jag med mig magsjuka pojkvän. Inte det bästa man kan göra kanske men det var ju faktiskt hans födelsedag!! :D Grattis igen älskling!

Idag blir det byggteknikplugg på geo. Tänkte ta med mig en matlåda så jag inte åker hem på grund av hunger :P

Är värsta stressad av mig men tror det lägger sig sen när man känner att grupparbetet är helt klart. Redovisat och helt ur ens fokusområde, Fick även lite panik när jag insåg att mekaniktentan var en onsdag och inte en fredag som jag tänkt. Fuck.

Pusskram

:)

Läste nyligen om att Högskoleingenjörer är ett yrke med ljus famtid, då det kommer att vara brist på dem om några år! :D

Kalas säger jag!

TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

Sjukt trött idag. Verkligen tur att vi bara har en övning som är mellan 8ak och 10. Rally och jag spelade kanske lite för länge igår igen, men det börjar bli väldigt roligt. Jag gör massa tabbar typ hela tiden... jag till exemperl råkar heala mig själv när jag ska heala Rally... men det är fan F1's placering som är dum! Det plus mig blir inte bra!

Plugg idag med Annika. Jag ska försöka powernappa när hon inte ser. Mohahahaa!

Pusskram

Satans snö!

Bara för att jag har fönat håret idag så toksnöar det ute. SUCK! Eller så är det Annika som ligger bakom det här... för varje gång hon plattar håret så regnar eller snöar det. Jag ska nog börja höra med henne innan jag fixar mitt hår... fråga henne vad hon ska göra med sitt hår så jag kan anpassa mig efter det :) Smart!

Trött

Usch och fy. Blev kanske lite för sent igår :(

Toapappret tog slut nyligen, men vilken tur att jag hade en rulle kvar undanstoppad. Nu blir det knep och knåp de närmaste dagarna ;D Kan ersätta dassböckerna som jag läst ut!

Insåg även att jag inte hade något tjejgrejer hemma som jag behöver. Rotade runt lite och hittade till slut två stycken.

Tur att Annika kommer med en liten "toa"-leverans idag i skolan! :)

Pusskram


Klockan :/

Resultatet av att man kanske har lite för roligt när man spelar med Rally.
Damn.

DH DH DH DH DH DH DH DH DH DH DH DH DH DH DH


Juste, glömde ju skriva om Desperate Housewives som började igår igen! :D
Gud vad jag älskar det programmet! Ni har väll inte missat att kolla på det?

lvl 13 ;D

Igår spelade jag och Rally wow :D Riktigt kul att spela med honom faktiskt! Han är duktig och berättar vad som är bra och inte och vad jag ska göra för något i olika situationer. Kommer dock inte bli jättemycket mer spelande nu med tanke på att vi har vå tentor som sakta men säkert närmar sig. Mekaniken känns bra tycker jag men byggtekniken känns lite värre.

Idag blir det plugg i form av byggteknik. Fukberäkningarna tänkte jag jobba lite med och sen försöka gå igenon U-värdesberäkaningarna när man tar hänsyn till stommen. Blir kanske en sväng till Ica och köpa något gott. Vindruvor kanske? :)

Tandborstning nu!

Pusskram

Lilla Fredrik... <3

Fredrik har gått och blivit magsjuk den stackarn! Inte jättekul så här mitt i flytten och med tanke på att han har tenta nu på fredag. Stackarn!

Gav han lite nödvändigt från apoteket som han köpte till mig när jag mådde dåligt i höstas.

Hoppas han mår bättre snart!

E och hans flickvän lämnade lägenheten när de fick höra om Fredriks magsjuka. HALLÅ?! Om man bor ihop så får man faktiskt pyssla om varandra när man är sjuka. Te, rostad macka och lite ryggmassage! :P

Hur stor risk är det att bli smittad? Funderar kanske om jag ska dra hem till honom senare ikväll och pyssla om han lite.

Älskar dig!

Nyinflyttad pojkvän - utflyttande flickvän?

Sov hos Fredrik inatt i hans nya bostad. Kommer nog att bli bra det där. Jag ger det en chans!

Jag har i alla fall insett att jag inte behöver bo på 19 kvm hela livet. Igår när Annika och jag pratade på msn så föreslog hon att hon och jag kunde flytta ihop. Jag har ju faktiskt tänkt på det den senaste veckan men jag har inte kommit mig för att fråga henne.

Tror faktiskt att det kan bli riktigt bra om hon och jag flyttar ihop. För det första så behöver jag inte ha en "osäker" framtid om jag och Fredrik ska flytta ihop eller om jag får bo kvar, och sen så behöver jag inte bo så kompakt. Och såklart så skulle det vara helt sjukt roligt att bo med Annika! :D

Men jag har fortfarande en hel del funderingar. Vad händer med mig och Fredrik om vi aldrig kan vara helt ensamma? Fast å andra sidan så var vi ju inte helt ensamma när jag och Fredrik bodde hos våra föräldrar. Äsch, alla funderingar löser sig säkert.

Sen är ju frågan om Annika kommer att stå ut med mig 24/7. Haha. Vi går ju faktiskt i samma klass, vi tränar ihop, pluggar ihop... och inte nog med det så kanske vi ska bli sambos?

Vi har redan kommit på hur vi ska inreda stället ;D Ojojoj säger jag bara.

Pusskram

Swiiiisch

Jag fattar inte rikigt begreppet tid. Enligt wikipedia defineras en sekund som:

"varaktigheten av 9 192 631 770 perioder av den strålning som motsvarar övergången mellan de två hyperfinnivåerna i grundtillståndet hos atomen cesium-133, enligt det 13:e CGPM-mötet 1967"

Är det cesium som ligger bakom att tiden att har "flugit" förbi de senaste veckorna? Det måste nästan vara så.

På lunchen idag tänkte jag göra ett nytt försök med skrivaren på Geo. Fan för den om den inte vill ge mig utskrifter idag! Eller jag hoppas snarare att personalen som är ansvarig för den har gjort sitt jobb... annars jeeeeeevlar.

Juste, idag blir min pojkvän sambo... fast inte med mig utan hans kompis. Verkar som att jag får acceptera det helt enkelt. Suck. Kanske drar dit sen och visar min goda sida också och kanske hjälper till med flytten lite granna. Kan dock bli svårt att hitta dit då jag inte vet vart de ska flytta :P Fast de vet de väll knappt själva heller, haha.

Nu ska jag försöka avsluta inlägget i tid så det slipper bli så stressigt för mig sen i slutet innan jag ska dra.

Pusskram



Varför fanns inte den rosa förut för? :(



Jag vill inte ha en blå. Jag gillar inte ens blått.

Stor komedi - Stor musikal - Stort hår


Idag ringde mamma mig och sa att hon ska boka biljetter till Hairspraymusikalen :) På tisdag kl. 12:00 släpps de så hon ska sitta redo vid datorn så vi kan få biljetter så fort som möjligt! Blir förmodligen i slutet av september om vi har tur :) Längtar redan!

Soliga söndag

Mysig tjejmiddag hemma hos Alexandra i fredags. Det servades Carbonara, marängswisch (?) och tilltugg. En helkul kväll som slutade på Pluto. Älskade Alexandras miner och Marias utbrott. Haha.

Igår var det en lugn kväll med Fredrik framför melodifestivalen. Chips, dipp och Pepsi. Ultimata schlagerkitet! :) Gillade som sagt Agnes. Någon som vet vart man kan få tag på bodyn hon hade? ;D Har planer med flygfät!

Vaknade upp med en jäkla massa positiv energi idag. Tror det var solen, min kärlek bredvid mig och det allmäna välmåendet som skapade alla lyckorus! Härliga dag!

Annika och jag möttes på Geo för att skriva ut lite åhörarkopior men såklart så var ena skrivaren paj och den andra hade slut på "toner". Vi orkade aldrig cykla vidare till ångströms så vi sket i det. Får bli imorgon istället. Jag höll med andra ord på att bli påkörd i onödan!

Det var nämligen så att jag kom vid ett övergångsställe och jag kollade lite sent om det kom en bil... och det gjorde det visst. Hon tvärbromsade och jag med, bara det att mina bromsar tydligen är sjukt dåliga så jag kom ut på vägen och fick väja. Tack vare vare att hon hann stanna precis framför mig och min snygga väjning så klarade vi oss fint :)

Om det inte vore så att mina bromsar var så sjukt dåliga så hade det knappt blivit en händelse av det hela. Då hade jag hunnit bromsa och sluppit komma ut på vägen. Tror faktiskt cykelturken kan ligga bakom detta. Vad vill du mig?

Pusskram

Grymt sugen på denna lilla netbook