Pärlplatta!

Har pysslat ihop en liten pärlplatta föreställandes Molle! :) 7569 stycekn pärlor i fem olika nyanser! Grymt nöjd! :D 

Som ni ser är vissa av pärlorna genomskinliga och ser därför ljusare ut än vad de egentligen är... men det löser enkelt genom att man sätter ett svart papper bakom när man ramar in pärlplattan :)

Var lite pill i några timmar men det var det värt, wiho! Hoppas bara att strykningen går vägen också, haha.


Ett snabbt inlägg :)

Har haft en riktigt mysig jul firandes här hemma i Gånsta med mamma, pappa, Emil, Jonas, farmor och farfar... och Molle och Donna såklart!

Har inte riktigt haft tid och blogga och sen har internet krånglat lite också. Fick massa fint i julklapp av såväl vän och familj. Vill inte köra en julklappslista men lite grejer ska jag väll tala om :)

Fick en volumaster som verkar fungera überbra! :D Säsong ett och två av ugly betty och alla mina pärlor såklart, närmare bestämt sagt 36 000 st! Det är dessa pärlor som har gjort mig lite upptagen den senaste tiden. Slänger in en bild senare på mitt "lilla projekt" som jag drog igång.

Idag jobbade jag på KD för första gången sen i sommras, men det gick faktiskt riktigt bra och ingen övertid blev det heller. Den här måndagen förra året vart det grymt mycket övertid om jag minns rätt. Riktigt kul att träffa alla igen! :D

Pusskram

Julmys i Enköping

Mamma och jag planerade en heldag för julmys idag, vilket det även blev. Från heldagen med julmys måste jag nog ändå bortse den biten då mamma och jag gjorde knäck och i kastrullen bredvid så kokade brorsona ihop ingredienserna till en rökbomb. Men det är familjen Eriksson och jag gillart!

Rökbomben blev väll sådär men lite rök kom det allt :P

När mamma har tittat klart på Ugly Betty ska vi slå in lite julklappar (och kanske smaka på allt julgodis? :)).

Pusskram

Vi gör en rökbomb!

446361920b50ca8ae5e28472dd04f238.png

Kolla varifrån!

Vi gör en rökbomb!


:D

Om en halvtimme låser Annika och jag lägenheten för att gå ner i källaren och hämta upp cyklarna...
Om 1 timme och en kvart börjar tentan...
Om 5 timmar säger tentavakterna till att ni som läser samhällsplanering och byggnadsutformning har nu bara en kvart kvar att skriva...
Om 3 timmar lämnar jag in tentan...

Om 5 timmar och en kvart har jag helt garanterat lov... hur det än går!

BVL

- Byggnadsverkslagen

1. Bärförmåga, stadga, beständighet
2. Säkerhet i händelse av brand
3. Skydd med hänsyn till hygien, miljö och hälsa
4. Skydd mott buller
5. Säkerhet vid användning
6. Energihushållning och värmeisolering
7. Lämplighet för avsett ändamål
8. Tillgänglighet och användbarhet för personer med nedsatt rörelse och/eller orienteringsförmåga
9. Huhållning av vatten och avfall

Kul va?

En vanlig kväll hemma i Mankan Mansion

Msn-konversation...


Mandy säger:
internet½!
woho!
Ankan- plugg up to the ears! säger:

yeah
å chips!!
Mandy säger:
jag hör det  
prassel prassel
nu ska jag bajsa
Ankan- plugg up to the ears! säger:
haha
najs!
utan ring!?
nej...jag hör att dar fram den
Mandy säger:
haha
Ankan- plugg up to the ears! säger:
det luktar bajs!!!!
stängdse du dörren????

Mandy säger:
det luktar inte alls bajs
FY VAD DU LJUGER!
det kanske är du som har lagt en äggmök
(som luktar ungefär som tre ägg)
Ankan- plugg up to the ears! säger:
hahahaha!!!
jag tycker det luktar som 2 bajsägg!!!
Mandy säger:
jag tycker det luktar lasagneprutt!Tillägg: Ankan åt lasagne till middag!

Godmorgon!

Sista pluggdagen det här ÅRET! Grymt nice måste jag säga! Samhällsplaneringstenta imorgon mellan åtta och tolv. Känns väll sådär inför den också. Våra två lärare har lovat att tentan ska bli jättelätt eftersom vi haft sånt stort projekt i den här kursen. Men sen fick vi en exempeltenta här om dagen som är SKITSVÅR. Idag blir det panikplugg upp till öronen med Rally, Matilda, Julia... och Ankan såklart!

Nu jäääävlar kör vi brudar (och grabben)!!

Är så sjukt taggad på att dra hem till Gånsta i Enköping och bara mysa!

Pusskram

En lättande känsla smyger sig på...

Mitt liv börjar kännas bra igen, trots att jag har en tenta kvar... men samtidigt så har jag skrivit två stycken! :)

Betongkonstruktionstentan gick la sådär igår, räknedelen är helt klar godkänd medan teorin gick kasst. Om det är något som sänker mig så är det verkligen teorin! Tur att man bara behöver skriva om den del man kuggar :)

Ska på stan snart och handla de sista julklapparna. Har ju haft noll tid att gå på stan och julmysa så idag tänkte jag stressa dit två timmar innan jag tar tar i samhällsplaneringstentaplugget. Hoppas allt glider på på stan och jag hittar det jag tänkt att köpa!

Frulle och julkalendern nu! :)
Bara jag som kollar på den?

Pusskram

Betongtenta idag!

Känns väll sådär om jag ska va ärlig. Har noll koll på teorin och med hjälp av mina formelsamlingar (som vi får ta med oss) så kanske jag klarar av räknedelen. Bra är i alla fall att om jag bara kuggar teorin så är det även bara den jag behöver tenta om sen :) Äsch, det här går nog vägen :)

Ska nog gå och och lägga mig i sängen med en sked fluff och bläddra igenom exempelfrågorna för teoridelen! Ser i alla fall fram emot fluffdelen ;)

Pusskram

Rally har lärt mig Dropbox!

Grymt bra påhitt måste jag säga... världen blir bara bättre och bättre!
Joina! :D

Mandy och Rallt taggar för mer plu

0-4d50a3ed1400493a890f29bc206d13af.png

Kolla varifrån!

Mandy och Rallt taggar för mer plugg!


Today's gonna be a good day!

Rallt kommer hit för lite betongtentaplugg med Ankan och mig hela dagen! WE ARE GONNA HAVE SO MUCH FUN! :D (Gäller att hålla humöret uppe ;))

Men jag undrar vart Rallt är? Han lovade att vara här till sju imorse och stå redo med nybakade GROVA scones när vi vaknade, men icke sa nicke. Rallt den lille lurarn.

Btw, googlade på tvärkraftsarmering och det finns inte i bildform, alltså borde det inte existera? Chalmers lurar oss! :O

Dusch nu!

Pusskram

Es = 200GPa

Betongen känns inte lika panikartad längre tack vare kvällens tentanplugg med Ankan och Rallt! Älskade Annika och Rickard <3 Känns även bra att få mobbas och tjivas lite ^^

Hämtade förresten ut ett paket på posten idag innehållandes två stycken flaskor med midipärlor från Nabbi. Två olika nyanser, nr 8 och nr 10. Bara att vänta till julafton för sen ska det pärlas! :D Har nämligen köpt ett paket till mig själv från mor och far som kommer att bestå av 31 000 tusen midipärlor från hama i tio olika färger! Vilka tavlor pärlplattor jag kommer att skapa!

Haha, skulle inte förvåna mig om jag skulle tröttna efter ett par timmar och sen sitter jag där och har 38 000 pärlor som jag ska förvara på något bra ställe :P Men nej, så ska det inte bli! Är ju sååå grymt taggad!

Få lite inspiration och kika in den här
bloggen! :)


Mamma, btw, det är en julklapp INTE en födelsedagspresent! Jag hade tänkt hinta på något snyggt sätt men det här är bättre, rakt på sak liksom!

Jul jul... tentaångestpluggjuuuuuul!

Har precis ätit en riktigt god frukost beståendes av julvörtsmackor! :) Att jag inte tänkt på att köpa det tidigare. Riktigt gott bröd som dessutom sprider julkänslor. Kan varmt rekommendera det till alla som inte har tid med annat trevligt som naturligt tar fram julkänslorna.

Med rökt kalkon på blir det splendid! :D

Idag väntar betongtentaångestplugg på geo. Hoppas det kommer att gå bra för jag känner mig nämligen väldigt lost. Asch, det löser sig säkert hoppas jag. Allt löser sig till slut. Bara det att tentan är på fucking fredag!!

Pusskram

FEK:en skriven! :D

Woho!

Var så himla överlycklig när jag lämnade ekonomikum imorse... klar med fek-tentan PLUS att det var världsmycket snö ute! :D


På väg hem från bussen, buss 5 för att vara exakt.

Nu har jag städat rummet och gjort det mysigt ^^ Inte direkt för att jag känner för betongplugg men det är väll lika bra att dra igång, suck. Jag vill mycket hellre äta saffransbullar och dricka lite för stark glögg.

Tänk att om en vecka så befinner jag mig hemma i älskade Gånsta och julmyser! Åååh vad jag längtar!

PusskramBtw Mate, boka upp alla lediga kvällar med spelkvällar ;DSnö tentan snö tenta snö tenta!

Jag tror ju knappast jag är först med att skriva att det faktiskt är snö ute. men... DET ÄR SNÖ UTE! :D

Typiskt dock att det ska komma massa snö när vi ska cykla till vår första tenta. Dock funderar vi på att vara lite mesiga och ta bussen. Faktum är att jag känner mig skitgubbig om jag väljer bort cykeln bara för att det snöar. Men det är tenta och det är det som gör att jag kanske tar bussen.. bara därför.

FEK-tenta snart! :O

Plugg idag igen, SÅKLART!

0-6e26e3648789ba4b4dda21c6417d1972.png

Kolla varifrån!

Plugg idag igen, SÅKLART!


FEK-tenta imorgon! :|

Sista ruschen idag! Herregud säger jag bara. Hoppas det går bra imorgon för jag orkar verkligen inte med en omtenta i FEK, hellre att jag kuggar betongen.

IMORGON är tentan, helt sjukt!

Söta studievänner!

0-444a7626608297b725a63804e07a6464.png

Kolla varifrån!

Söta studievänner!


Ett blogginlägg tillägnat min käre sambo Annika Herlin

Annika har tjatat och tjatat och tjatat på mig att jag ska blogga. JAG SKA! Har liksom varken haft lust eller tid.

Men nu sitter Ankan och äter lunch här på geo och medans hon gör det så tycker hon tydligen att jag ska blogga. Så här sitter jag med Ankans acer inne på Norrland (inte nationen eller landskapet utan lektionssalen norrland).

Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag har tentaångest upp till öronen. Men jag försöker se det positiva i det hela att även om alla kurserna går skit så får jag ledigt fram till den 18:e hur det än går. Nu ska jag återgå till FEKen men först ska jag bjuda på ett härligt foto av mig!Puss och kram och ses i jul! (Om jag överlevt!)

Julkonsert!

07c6f14a9cb1f155191be66c047005c5.png

Kolla varifrån!

Julkonsert!


Hitta tummen!

0-4f90e7465a29b3621d843c56fe8788e6.png

Kolla varifrån!

Hitta tummen!


Bakböcker! :)

Aftonbladet ska nu framöver ge ut bakböcker varje veckan och jag inföskaffade första boken idag, Småkakor. Med tanke på att det är ett samarbete mellan tasteline och aftonbladet så tror jag att de här böckerna kommer att vara jättebra!

En tidning kostar ju bara 10:- så för en enkel liten guldpeng får du både tidning och bok! Ett klipp enligt mig!

De två nästkommande böckerna kommer att handla om juliga saker, adventsbak och julgodis om jag minns rätt :)

Nadia fixar! :D

0-1ad12556604493ed823b2ddaa47f1b8c.png

Kolla varifrån!

Nadia fixar! :D


3:e december

Morrn morrn bloggen!

Har varit på tok för mycket på sistone och kommer att vara på tok för mycket nu fram till den 21:a. Suck. Dock bryts allt det här "på tok för mycket" med en härlig
julshow i Uppsala med mamma den nionde. Det ser jag fram emot!

Igår var vi på öppet hus med Svensk Byggtjänst. Gissa vem som vann en minidator om inte min kombo Annika! Grattis! :D

Idag har vi sista seminariumet i FEK, hoppas det går vägen. Efter det tänkte jag och Annika slipa på situationsplanen så att den blir bra!

Btw, tredje december och jag har inte kollat på ett enda avsnitt av julkalendern, sunes jul eller köpt en chokladkalender.. vad är det här? Ikväll kollar/äter jag igen det här :)

Pusskram

På väg till stockholm :)

0-4d5aac4477c818787e02683298a4b6b8.png

Kolla varifrån!

På väg till stockholm :)


Utan titel

0-35fed48a891573a0882c345bcc83a6c5.png

Kolla varifrån!


Fuck you jävla påminnelsefunktion!

"UPPSALA UNIVERSITET
Teknat fakulteten
Eriksson Amanda

Påminnelse om att du är anmäld till:
Företagsekonomi baskurs A/B, A:153, Ekonomikum, 2009-12-15 8-13"

Gaah, sluta stressa upp mig! Damit, känns verkligen som att jag kommer att kugga den här kursen! :(

Nästan som på bio fast med en jävl

6f5416fd1dffd1e24f05b89d0d7c1d8c.png

Kolla varifrån!

Nästan som på bio fast med en jävligt tråkig film!