Dr. Gibraltar, Pensionärs-Elin och Pip-Anki, välkomna!

Idag hämtade Pontus och jag tre små burkompisar till Fisen från Borlänge. Hittills har allt gått otroligt bra, ingen ratfight alls. Fast vemt vem, när som helst kanske det vänder!

Presentation av de tre töserna får ske någon annan dag :)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Idag har varit en riktigt bra dag, för gissa vad, NCC ringde! :D På måndag skriver jag kontrakt!

Nu är det bara att vänta på samtalet!

Var på min andra intervju idag... de återkommet i  veckan om jag fått jobbet eller inte. Hoppas hoppas hoppas!

Frågan är om man ska rensa garderoben innan eller efter samtalet. Beroende på om jag får jobbet eller inte kommer jag nog att vara olika mycket brutal.

Har ju börjat att flyttpacka inför flytten till Väktargatan. Har rensat lite prylar i mitt rum och har redan kommit upp i en svart sopsäck. Garderoben lär bli en hel del och vi ska nog inte tala om förrådet!

Tummen upp!

För jag har ritat en header! Ska bara fixa så att färgerna stämmer överens med varandra också :)

Exjobb!

Idag blir det exjobb med världens bästa Rally hela dagen!! :)


Betessläpp!

Äntligen! Kan jag ha velat detta i fem år kanske? Hur som helst, år 2011 hände det... Mandy tog sig till ett betessläpp!

Var på Jällagymnasiets betessläpp med Cissi och hennes föräldrar. Det som var mysigt med just Jälla var att de även hade massa andra djur också, får med lamm, grisar, smådjur och hästar. Nästan hela Noaks ark! Mjölk och bulle fick man också!


"Jag ska sy dig ett korsstygnsbroderi!"

Valborg var awesome, firades med bland annat Elin (hamburge-Elin), några från klassen och några kompisar plus respektive till dem. Riktigt lyckad dag, om man bortser från att det var lite kallt. Dock måste jag erkänna att det kändes lite konstigt att titta på forsränningen istället för att inte ränna själv, men det var också skönt att bara sitta där vid sidan om händelsen istället.

Dagen efter valborg (1:a maj såklart!) fixade och donade Elin och jag lite här hemma, städade och tvättade. Efter allt slit slog vi på två Astrid Lindgren-filmer, Saltkråkan - Tjorven, Båtsman och Moses och Lotta på bråkmakargatan. Riktigt mysigt med lite Astrid. Synd att Elin är livrädd för Fisen så hon fick stanna i buren.

Igår exjobbade Rally och jag, känns som vi börjar få lite struktur på allt och veta vart vi ligger i arbetet. Idag blir det också exjobb, cykling om 21 minuter mot geo!

Frulle nu!

Pusskram