Zzzz host zzzz host zzz

Jobbade idag och det kändes helt okej faktiskt, en aningen torr luft dock som fick halsen att klia lite extra. Jobb imorgon med! Nu greys och sen sleepy time, i värsta fall båda samtidigt!

Testing testing

Nu ska vi se om det här tidsinställda inlägget publiceras 00:00!!

Sjukling idag igen!

Hemma från jobbet idag med... dumma cepehosta! Idag har jag tänkt att roa mig med Greys och samtidigt sortera alla mina örhängen! Låg i soffan hela dagen igår så kroppen känns helt mör idag... måste göra något annat om jag ska piggna till!

Juste, vår lilla gammelvovve var hos veterinären igår! En pigg liten 13-åring tydligen och det riktigt värmde att få reda på det från en veterinär. Hon såg ingen anledning varför han inte skulle behöva komma dit om ett år och vaccineras <3 Dock har hans leder stelnat till lite så han fick något som heter Metacam som tydligen ska mjuka upp och lindra ömma/stela leder. Nu är han världens piggaste!

Pusskram

Sjuk!

Sjukanmälde mig till jobbet imorse då jag hade feber (38,5) när jag gick och la mig igår, som jag dock kallsvettades bort till 36,7 när jag tog tempen runt tio imorse. Tummen upp för det! Hostan håller dock i sig och håller på att döda mig just nu, känns ungefär som en liten ek-orre som sitter och knaprar nötter i halsen.

Sova nu för att sen vakna vid sju imorgon och avgöra om jag kommer att klara att ta mig igenom en hel dag med, vad jag kallar det, cepehosta. Mami och papi har i alla fall fixat Noskapin till mig! När jag läste vad den gjorde och vilka biverkningar den kunde ge så gillade jag den inte... men jag låtsas just nu att jag inte läst det där pappret!

Pusskram

250 spänn fattigare... men 250 spänn gladare!

Det blev utgång igår och en riktigt lyckad sådan dessutom! Jag bet mig i underläppen och betalade de 250 spänn som krävdes för att komma in, det är ju trots allt bara juldagen en gång om året.

Har fixat mig nu för snart ska vi ut till Viksäng (farmor och farfars landställe) och käka med kusinerna och farmor och farfar, mys! Men först ska mami och jag till intersport och köpa goggles och hjälm, typiskt bra att ha!

Pusskram


Utgång?

Utgång ikväll var det tänkt, dock tar Joar fucking Blå 250 spänn i inträde och då ingår endast garderob... vi får se hur kvällen slutar!

Fuck you Joar Blå!


Sitter i mitt nya underställ och försöker se arg ut... blir effektfullt med det rosa nagellacket!
Och nej, jag har inte gått och förlovat mig... bilden blev spegelvänd och jag orkade aldrig vända tillbaka den.

God Jul önskar Molle

img_2075 (MMS)

God Jul önskar Molle


God Jul!


Work work work

Jobb hela dagen... jobbigt att gå upp så tidigt bara!

CASH FLOW!

Riktigt skönt med ledighet!

I söndags gjorde jag nog egentligen inte ett jota, kollade på lillebrorsans bandymatch på förmiddagen och storebrorsans hockeymatch på kvällen. Hockeyn var grymt spännande, trots att det var lite "hawaii"-hockey ett tag som mamma så fint uttryckte sig.

På kvällen gjorde jag i alla fall något "vettig" och virkade klart denna lilla amigurumi. Är faktiskt riktigt nöjd med resultatet så den här åker ner till Skåneland till en viss liten tös tänkte jag :)



Igår var jag hemma hos bulle-i-ugnen-Maria, riktigt mysigt. Vi gjorde knäck, snackade om livet och var lite tantiga och vikade/stickade. Precis när jag skulle åka kom Maria på att jag kunde få lyssna på barnets hjärtljud, häftigt. Barnets hjärta gick mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra och tydligen så gick det ganska så lugnt just då eftersom att barnet sov.


När jag kom hem från Maria gjorde jag mer julgodis, Engelska läckerbitar och popcornsbollar. Popcornsbollarna var något nytt jag testade på och blev enligt mig en riktig hit! Kan lägga upp recept sen för nu ska jag sätta på dieselvärmaren på bilen eftersom jag drar till Uppis sen. Ut med Molle en sväng medans bilen värms och sen kanske lite frukost.

Får se vad dagen bjuder på!

Pusskram

Engelska läckerbitar
Popcornsbollar

Älskade Molle

Kanske en av de sötaste bilderna som finns?
Bara några veckor gammal. Han somnade direkt efter sina promenader, som på den tiden bara var något varv runt huset. Älskade sötaste vovve!

Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden så man får ytterligare några år till med honom. Om jag ska bestämma så ska han leva tills han blir hundra! Hoppas det blir så! ^^


Enköping!

Känns så himla skönt att vara i Enköping så det finns inte! Jag har dock inte riktigt hunnit stressa ner direkt men lugnet infinner sig nog snart i samma vända som rastlösheten. Brukar ganska så snabbt bli rastlös när jag kommer till Enköping, kanske för att det saknas "shape up" och gitarrspelande... vad vet jag.

Fick precis ett väldigt oväntat jul-mms från Gerbilerna Sigge och Sune som fick Donnas gamla bur. Gud så gulligt!

"God jul önskar fam Hjelm. Tack för den fina buren hälsar sigge och sune"

Man kan träffa goda människor/djur överallt! Sånt här gör mig glad!
Nu ska jag googla julgodis ^^

Pusskram

.

Muntlig tentamen i Geoteknik idag, därmed en trea. Tror det är enda gången jag verkligen känner att jag nöjer mig med det och då skiter i den skriftliga delen och därmed chansen till en fyra eller femma. Mina argument lyder:
  • Om jag får en anställning så beror det nog inte på min fyra eller femma i kursen Geoteknik
  • Om jag inte får en anställning så beror det nog inte på min trea i kursen Geoteknik
  • Lov imorgon istället för på måndag
  • Jag kan festa både fredag och lördag
  • Jag behöver komma hem och tänka
  • Ankan struntar också i den, vi är som siamesiska tvillingar, så ja... ni fattar
  • Jag vill shoppa på fredag
  • Jag vill se HC Liljan på söndag
  • Jag vill vara ledig på måndag (dejt med Maria F!)
  • Jag skiter just nu fullständigt i om jag får en trea i min betygsamling
Sen har jag visserligen ett ganska så starkt argument för att jag faktiskt skulle kunna skriva den:
  • Jag skulle förmodligen få en fyra utan problem och särskilt mycket slit
Jag känner mig julsugen och pepp på att träffa vännerna i Enköping. Jag drar hem... på lördag efter att ha gått på byggarfesten på fredag :)

Nu sova och tagga inför redovisningen imorgon... sen LOOOOOV!

Pusskram


Förövrigt så har jag jävligt mycket att tänka på just nu, jobbiga saker... och de senaste två dygnen har nog varit de värsta i mitt liv.

.

Att andas kan vara så tungt

Plugg- och lussegasquelördag

Steg upp i bra tid idag så jag har faktiskt hunnit med att tona/färga håret. Lika bra att hålla efter bra så det aldrig hinner bli så där panikfult. Färgen jag kör på kostar ju dessutom bara 59,90 så jag kan ju kosta på mig en sån var tredje var fjärde vecka :)

Dagen fortsätter med geoplugg, som vanligt, och kommer att avslutas med gasquefärberedelser inför kvällen :) IIih, det kommer att bli skoj ikväll :) Har köpt en (läs tre) klänningar, dock är en för kort och en lite för tråkig, så det blir den tredje som är en knallblå från H&M! Till klänningen blir det ett par svarta paljettpumps från Tamaris. För att piffa upp klänningen lite har jag köpt ett hårband som är lite glittrigt som jag kör i midjan, låter konstigt men det blev riktigt bra faktiskt. Kan visa på bild imorgon :)

Pusskram


Det där med vinklar är viktigt, både i geotekniken och...


Pluggpluggplugg

Gud vad mycket geoteknikteoriplugg det blivit på senaste tiden... men det går framåt!

Lite kul har jag hunnit med i veckan också... i måndags kväll till exempel så körde vi lite tjejmys hemma hos Cissi, Maria, Alle, Cissi och jag. I tisdags var det nog bara plugg om jag minns rätt men i onsdags så hade vi i Klubbverket Julpub. Hade egentligen bara tänkt att stanna till 18:00 men kom inte hem förrän 21 typ, illa Mandy. Men ibland blir det för trevligt med alla niceiga människor och pepparkaksbyggen att man helt enkelt "glömmer bort" att åka hem till plugget.

Jag och några från klubbverket drog ihop ett lag till pepparkaksbyggartävlingen och gjorde ett underbart bidrag :)


Niklas vad med bland annat

Kapsyl

En ölflaska såklart! Dock inte ihoplimmad och utan "etikett"

Tro det eller ej men jag sitter och pluggar nu och kommer nog att göra det en timme till kanske..
grrr

Pusskram

Min söta klass

Studiebesök idag, som nämndes tidigare. Intressant att titta på skredet och lyssna på geoduden sen ett extra pluspoäng till klassen som blev så snygga med byggarhjälmarna ovanpå mössorna!


Studiebesök

Dagens outfit: Täckbyxor, varm jacka, mössa och varma vantar.

Studiebesök utomhus idag i tre timmar! Hoppas man överlever i kylan :/

Plugg!

Sitter fortfarande med instuderingssfrågorna för kapitel 11, det gick visst inte som tänkt igår. Jag orkade inte plugga så mycket igår, var helt slutkörd (för ingenting egentligen). Fick även en liten surprise mitt i natten, älskling kom hem! Älskar när jag tror att jag ska sova ensam och sen kommer han hem som en liten present mitt i natten, älskart!

Fortsätta med plugget nu... yey!


Hej vare går

Mycket har hänt sen sist jag skrev, bland annat har det blivit december. December kom lite extra fort i år, varför vet jag inte men det bara känns så. Hela året har flygit fram och om det är bra eller dåligt vet jag inte heller. Jag hoppas på att uttrycket "tiden går fort när man har roligt" stämmer för då borde jag haft en riktigt rolig termin.

Mitt senaste inlägg handlade om min hamsterbur som såldes för ett paket bullar på blocket. Den fick jag såld, för en kasse med massa påsar med bullar, inte illa. Familjen som hämtade buren verkade glada och nöjda.

Det viktigaste som hänt i mitt liv sen jag skrev sist är nog ändå att mina och Pontus bästaste gemensamma kompisar har gjort slut. Känns trist men jag gillar dem både vare sig de är tillsammans eller inte. De är helt awesome!

Det har även hänt massa annat också, fast mest roliga saker. Snabb sammanfattning av det, fast i bilder och små korta ord.


Jag har lärt mig lösa rubiks kub med hjälp av lager-för-lager-metoden

Följde med Cissi ut till Prudy som vi släppte lös i Ridhuset :)

Cissi och jag bakade pepparkakor och drack glögg... dock lite tidigt, redan den 25/11. Den 26:e bakade Elin, Anki, Cissi och jag lussebullar :) Om nom nom

Ölprovning med Klubbverket den 27:e :)

Mami kom till stan och vi köpte en fin julklapp till mig ^^

... och fina skor som jag ska ha på gasquen. KÄR!

Molle stannade i Uppsala

Jag laddade ner en rolig app. Art by Anki!

Mysiga promenader i snön

Trötta älsklingar

Översnöade cyklar

Har även hunnit med att baka saffranscupcakes :)

Idag drog Rally, Anki och jag på stan och shoppade loss. Jag köpte ett bar boots och bindningar till min nya fina bräda. Jag är totalt överlycklig! Vill ut och åka på en gång, iiiih!

Ikväll blir det lugnt... geoteknik-plugg faktiskt, men dock bara kanske två timmar. Pontus är ute och slirar med KLV så det blir att sova ensam inatt :( Molle har mami hämtat så det blir till att sova ensam inatt... men jag har ju brädan min i alla fall :)

Instuderingsfrågor kapitel 11 nu!

Pusskram