Helg! :D

Fredag efter jobbet, bästa tiden på veckan! Veckans arbetstimmar är slut och man har hela helgen framför sig. Helt underbart!

Ska snart ut med min vovvsing på en promenad, förmodligen. Därefter ska jag ta en dusch och sen hoppa i mysigaste klädesplaggen jag äger. Ta fram en chokladkaka och titta på Desperate Housewives S04E05, DET ser jag fram emot :]

Ikväll blir det förmodligen utgång med tjejorna. Eller ja, det är ju helt bestämt, men har så fruktansvärt ont i magen just nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men med min lilla "Desperate-Housewives-och-choklad"-kur och lite envishet ska nog magonten gå bort. Ser ju fram emot att gå ut :D

Imorgon blir det Julbord med jobbet, även det ser jag fram emot. Först bowling och sedan julmat. Dock gillar jag ju nästan bara köttbullarna bland all mat, men ska faktiskt försöka äta lite mer än så.

Nu ska jag kila iväg på promenaden, vilket säkert även det är en bra magkur.

Pusskram

Morgon

Idag är jag trött, trött, trött.

Helg

Utgång med Frida, Cissi och Maria i fredags. Mycket trevligt. Blev dock lite sent med tanke på att jag och Maria jobbade till 22:12, så alla sågs hos Maria halv elva.

Innan jobbet var Maria och jag på stan och hetsshoppade lite, behövde verkligen kläder till kvällen. Hittade iallafall något jag kunde ha på mig +  lite andra saker.

På lördagen åkte jag och Fredrik till Västerås. Jag struntade i att ta med min plånbok eftersom att den låg hos Maria. Vi struntade i att hämta den eftersom jag lika gärna kunde låna av Fredrik. Dock glömde Fredrik plånboken i Enögla, vilket vi märkte när vi stod inne på New Yorker och skulle betala. Som tur var så befann sig mor och far i Västerås, så det löste sig till slut. Dock fick de vända vi Sagån då de var på väg hem, men det är deras plikt som föräldrar :)

På kvällen blev det 1408 och Cheese Crunchers, yummie. Filmen var mysko men ganska så bra.

Just nu så sitter jag här och har jättetråkigt. Fredrik har lämnat mig för idag. Så får tillbringa dagen ensam. Han hade tydligen massa SUPERVIKTIGA saker att göra >_< yeah right.

Ska iallafall till Arlanda idag med tjejorna. Specialare för oss på jobbet ;D

Pusskram

7 minuter var allt som behövdes

:(

Mäh!

Jag har väntat på That 70's Show säsong 3 nu jättelänge. Releasedatumet är idag och jag förbokade på CDON.se. Tror ni att jag har fått hem den då? NIX! Har inte ens fått en rapport om att de skickat den. Så antar att den blir väldigt försenad.. gaaaah!

Pusskram

Scruuuuuuubs :D


Idag gick jag upp tidigt igen, 08:06 visade mobilen när jag klev ur sängen. Hann sitta vid frukosten och prata med mamma innan hon började jobba. Dock åt jag inget just då efersom att jag passade busfröt Mimmi. Under våran konversation sa Mamma att jag hade fått muskler :D Kan det stämma tro? Ger lyften på jobbet resultat? Hon tyckte nämligen att det såg ut så runt axlarna, eller vad hon sa. Får hoppas det stämmer då.

Mamma slutar 13:00, eftersom att hon för tillfället jobbar halvtid pga. sina axlar. När hon kommer hem så ska vi övningsköra fram tills jag börjar, så idag behöver inte Fredrik hämta mig.

IIhh.. ska nog kika mera Scrubs. Vill inte sluta när jag väl har börjat.

Pusskram

News

Den här julen kommer att skilja sig lite från de andra jularna, för jag ska nämligen jobba på julafton. Förmodligen så kommer det att gå ganska snabbt, för vi ska bara jobba tills alla ordrar är slut. Ju fler vi är som jobbar dessto fortare blir vi klara, och vi kommer snabbare hem till glögg, pepparkakor, knäck, julskinka, tomten, släkten och Kalle.

Konstigt nog så känns det inte jättejobbigt att jobba julafton, inte jättetråkigt heller. Eftersom vi börjar 06:00 så kommer vi ju även att bli klara relativt tidigt. Sen är det ju röd dag också vilket leder till att jag inte blir fattig efter jul ;D

Nu ska jag kika något avsnitt av scrubs, sen ska jag sussa gott.

Pusskram

Jag hade sex med din pappa för att jag är en pundare

Hittade en lista på Beas blogg:

Välj månaden (numret) du är född i:

1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på:
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig:
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Smosh senaste...


Blöjmärke i Turkiet

image336
Reklam - YouTube

Jag som hade bestämt mig för att göra ett barnflingmärke vars namn skulle vara "Ped". Tanken var att på morgonen skulle barnen då äta "Ped o fil". Istället för att äta pedofilen så kom Turkiet på den geniala idén att bajsa på pedo't istället :D

Som ni märker är jag uppe tidigt idag, trots att jag börjar 14:06, sena skiftet. Satte klockan på 08:00 - STOLT. Men det är faktiskt ganska så skönt att ha tid på morgonen till annat än duschning, frukost och hundpromenad. Duschade igår innan jag gick och lade mig, så mitt hår står åt alla håll :/

Nu ska jag fixa frukost! Hoppas vi har något smaskens hemma.

Pusskram

Slutat jobba :)

Alltid lika skönt att komma hem från jobbet och andas ut lite. Andas ut lager och andas in hem. Ahh. Fixa i ordning en kopp choklad och bara njuta.

Jag tror att sen jag har börjat jobba som alla de andra stora barnen i samhället, så har jag nog lärt mig att uppskatta min lediga tid bättre. Jag njuter av varenda sekund, fyra gånger om. Sen har jag faktiskt lärt mig att koppla av, trots att jag vet att jag ska jobba. Annars när det gällde sommarjobb så hade jag "stress", elelr hur jag ska förklarar det, i kroppen hela tiden. Nu börjar det kännas som att jag kommit in i arbetslivet mer. Det börjar liksom kännas att jag arbetar, och att det är så här livet är. Fast visst, jag längtar tillbaka till mattelektionerna, det gör jag faktiskt.

Idag fick jag en ny penna :D

Lönebeskedet kom idag och det var väldigt positivt. Visade sig dessutom att jag numera kommit in i bounssystemet på jobbet, vilket är skoj! Nu har jag råd med massvis med godis :D

Pusskram

Körlektion Nr 5

Idag på körlektionen gjorde vi övning 9, Mindre Landsväg. Blev klar med den och började med övning 10, Stadstrafik. Det känns som om allt flyter på riktigt bra faktiskt.

Fick ett oväntat samtal idag om olämpligt material på bloggen, vilket självklart respekterades. Tog itu med det på en gång i stort sett. Försökte åtgärda det som jag hittade.

Jobbar sena skiftet idag, ganska skönt tycker jag med en lång morgon. Dock så måste jag ta tag i mig själv lite så jag inte ligger och sover fram till tolv, för då hinner jag ju ingenting. Därför är det faktiskt lite bra de dagar jag har körlektion, för då kommer jag verkligen upp.

Fick just sms av Maria:
Glöm inte skivan om du sett avsnitten!? Puss

Antar att hon menar DH.
- Självklart tar jag med skivan, Maria. Men bra att du påminde mig ;D

Nu ska kila iväg och sätta på mig jobbarkläder, för Fredrik kommer om en kvart.

Pusskram

Lördag! :D

Idag är det lördag.. och det är tammefan den bästa dagen på hela veckan! Dessutom är det långhelg den här veckan också. Eller ja, det blir ju typ det eftersom att jag börjar 14:06 på måndag.

Idag ska jag se första avsnittet av Desperate Housewives säsong 4, yey! Har laddat ned det.

Nu ska jag kolla om den där skrivaren fungerar. Hoppas verkligen det, för det är ju asbra om jag kan skriva ut i A3 :]

Pusskram

Skön dag på jobbet

Idag på jobbet hann jag bara jobba två timmar innan det var utbildning för farligt gods. I slutet av utbildning, som varade två timmar, så kom min närmaste chef in och sa att Maria och jag kunde åka hem när den var slut, eftersom det var överbemannat idag. Så idag blev det halvdag.

Tittade just klart på det absolut sista avsnittet av Desperate Housewives säsong tre. Jag tror jag dör. Fast nu är det bara att ladda hem ett/två avsnitt från säsong fyra så är jag ikapp tv:n.

Nu blir det duschen för min del, sen studerande.

Pusskram

Körlektion Nr 4

Nummer fyra med Annica. Nu är jag klar med övning åtta.
Har ej tid att blogga, måste se Desperate Housewives innan jag stupar.

Pusskram

Vilken härlig dag!

Steg upp på morgonen
Innan min dag var riktigt vaken
Wowow, vilken härlig dag


Dagen började som vanligt 05:15. Upphämtning av Skoda Felicia 05:45 och instämpling 06:00.

Plockade på 24 idag med min käre tös Maria Sjölund. gick bra. Blev dock att jag åkt ut sen för att plocka annat.

Har övningskört med far idag, och jag måste bara säga att jag är bäst. Nog pratat om det. Har även pluggat på bra.

Nu Desperate Housewives eller mer plugg.

Pusskram

I Love Smosh!

Tittade just klart på Smosh senaste klipp, vilket innebär att jag nu har sett alla deras klipp på youtube. Fysatan vad bra de är, PRECIS min humor ;D

104.7

Sitter och lyssnar på lugna favoriter, med en hel del gråtlåtar hittills. Försöker plugga men har väldigt svårt att koncentrera mig.

Cry

Gaah

Blev väckt av Emils ljuva stämma imorse, 07:42 för att vara exakt. Mamma ringde honom via skypen och hade högtalarna på för fulla muggar. Det jag fick ut av samtalet var att Emil/Anna hade krockat bilen, så de har dåligt med pengar och måste förmodligen åka hem. "Överraska" till jul eller vad de snackade om.

Somnade inte om så jag såg ett avsnitt av Desperate Housewives isället, vilket medförde att jag blev klar med tredje skivan. Jag har alltså kikat HÄLFTEN - vilket ger mig panik. Det kommer ju att betyda att jag kommer att få vänta tre hundra miljoner år på säsong fyra.. om jag inte kollar på tv iofs. Men på tv så går ju Desperate Housewives klockan nio varje måndag. De veckor jag börjar tidigt så måste jag nästan sova då.. och de veckor jag jobbar sent, så jobbar jag fram till tio. Kommer bli att jag får ladda ned eftersom istället.

Jag är fortfarande mätt och äcklig i magen sen kebaben igår, aldrig mer att jag beställer kebab på jobbet. Om jag beställer mat får det tammefan bli kina eller sallad.

Nu är det duschen som gäller, sen lite städning - och förhoppningsvis lite teoripluggning. Jag har nämligen en tendens att hoppa över pluggningen när jag skriver att jag ska göra det.

Om ni har tråkigt någon dag kan ni ju alltid spana in min
bilddagbok.

Pusskram

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

För att försöka göra världen till en lite bättre plats att leva på så klickar jag varje dag.

Sova - äta - jobba - sova - äta - jobba - sova - äta - jobba - sova - äta - jobba - sova - äta - jobba

It's all about work >_<
... and driving

Vaknade runt tio idag, och det enda jag har hunnit med är en dusch, frukost och ett avsnitt av Desperate Housewives. Ska plugga lite teori snart och sen ut med hunden.

Pusskram

Kryssning med jobbet och min tredje körlektionen

I helgen var det då kryssning med jobbet, och det var minst sagt en underlig men störtkul upplevelse. Intressant också, ännu mindre sagt. Fastnade på kort med Arne när vi gick på båten, som han dessutom köpte. Alla var nog nöjda och glada, för alla verkade iallafall ha skoj!

Kom hem igår vid sex ungefär, åt varm smörgåstårta och träffade Fredrik. Han fick jag 'ven låna över natten också :D Köpte en chokladask till familjen Eriksson och en hink med m&m till mjig själv ;D Blidde även en parfym också, men den var billig :]

Köpte även ett parfymset till Fredrik. Den röda Lacoste (tror den hette Style in Play) med tillhörande deo, tror han blev nöjd :) Han fick även en Milka chokladkaka 300 gram.

Imorse hade jag min tredje körlektion. 08:40 till 09:20. Vi backade runt hörn och gick igenom spegelrutiner. Annica sa att hon kallade övningen "Ah juste"-övningen, eftersom att ALLA, inklusive mig, sa de under övningens gång. Jag måste erkänna att jag är dålig på att kolla i diverse backspeglar, men det blir bättre tror jag :]

Nu blir det körskoleteori och m&m.

Pusskram

Tidig fredag

Idag försov jag mig till 05:40, börjar 06:00. Sprang och väckte mamma så hon fick skjutsa mig - tack god gode gud att hon hade bilen imorse och inte pappa. Stämplade in 05:57, så jag hade till och med en marginal på tre minuter ;D

Maria, Fredrik, Marie och jag blev hemskickade efter lunchen, då det var överbemmanat. Ganska skönt eftersom att det var fredag. Ska städa rummet snart och sen slänga på en tvätt, det orkar jag faktiskt göra nu när jag slappat i över två timmar.

Ikväll ska jag gosa sönder Fredrik, om det inte är så nu att han ska till Stockholm och köpa sig denna bil:

image335
Volvo 244 GL -90

Efter mitt slit sen så ska jag lägga mig i sängen med en bulle och ett glas med mjölk och kika på Desperate Housewives. Läängtar, så det är lika bra att sätta igång.

Pusskram

Update
Bilen var såld

Första november

Förra året skrev jag i min blogg:

Första november och snön är här! Är det inte underbart? Det är ju nästan så att man vill sätta på och nynna till Dean Martins "Winter Wonderland".

Nu är det ingen snö, men det är fortfarande lika nära jul som förra året vid den här tiden, läskigt! Snar är tammetusan dags att köpa julklappar!

Nu ska jag äta bullar och plugga körteori (dvs. Äta bullar och kolla på Desperate Housewives)

Pusskram