Min lilla söta Rut...

Rut

12:42 30 maj 2007 dog Rut i mitt knä.

Jag bestämde mig igår för att städa Ruts bur innan tjejerna kom. Det var dags att städa den och jag hade köpt lite nya saker till henne, bland annat två nya paket hamsterludd, saltsten och två frö-stänger.

Tog av taket på buren så bara burbotten var kvar. Plockat ur alla grejer i buren för att sist ta bort huset och lyfta ur henne. Där satt hon och tittade på mig och jag tog up henne, inga som helst tecken på att hon en stund senare skulle dö.

Det jag kände var dock att hon luktade lite mer illa än vanligt, så jag vände på henne för att kolla om hon hade "slarvat" med tvättningen där nere. Vilket det visade sig att hon verkligen hade, som jag trodde då iallafall.

Jag vände på henne igen och hon öppnade munnen så mycket som det gick och chippade efter luft, precis som om hon inte fick någon. Så jag satt henne i min hand och hon lugnade ned sig för någon sekund. Redan nu kände jag på mgi vad som skulle hända, eftersom jag har varit med om något liknande förut. Plötsligt började hon att chippa efter luft igen samtidigt som hon blev nästan som galen. Så jag satte ner henne på skrivbordet. Hon han i stort sett ta ett steg innan ena sidan av kroppen blev helt förlamad.

Tog upp henne från skrivbordet och satte mig ner och lade henne i knät. Hon hyperventilerade och chippade efter luft. Men så plötsligt slutade hon, tog ett sista andetag och dog.

Vid det här laget satt jag i stort sett och gallskrek. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag hade inte kunnat gjort någonting annat. Lade i alla fall ner henne på skrivbordet och det var då det började bli äckligt. En gröngul lite halvtjock vätska började att rinna ut från hennes nederdel. Hon måste ha haft någon inflammation eller något annat mystiskt där nere som jag inte visste om.

Hoppas bara på att hon inte led, men det såg jag i alla fall inte några som helst tecken på. Det blir nog ingen ny hamster för min del.

Poängjakt idag!

Ohyeah, fan vad vi ska kämpa alltså ;D Vi har våra planer som vi nog kör efter, hehe. Få se nu, om det står anallkulor så har ju det hemma, som en viss Jens gav mig förut. Har även motljusskydd och en Lisebergmössa, nagelknipser, batteri och en hamster. Vi får nog ihop några poäng iallafall :)

Igår var Fredrik så underbar att han hjälpte mig med engelskan OCH samhällen. Alltid bra att ha en pojkvän. Han fick även agera taxi ett antal gånger under gårdagen. Ica två gånger, guldsmeden och bredsand, stackars lilla pojke.

Nu ska jag äta frukost, är faktiskt redan färdigsminkad och färdigklädd (mjukisbyxor och en jc-topp, snart ska en tröja på också).

Pusskram


Amanda Eriksson får INTE bli blodgivare..

"Tack för din anmälan till blodgivning!

Ditt blodvärde (B-Hemoglobin) var 136 g/L vid provtagningen den 15/5- Detta är ett normalt värde. Vi kontrollerade också Ferritin som visar hur mycket järn man har i kroppen. Detta värde var lågt (6,8 ug/L). Det bör ligga mellan 10 och 90 hos kvinnor och mellan 25 och 310 hos män.

Du bör inte bli blodgivare nu.

Du är välkommen att återkomma om några år - kanske är Ferritinvärdet då tillräckligt för blodgivning.

Om det är något Du undrar över är Du välkommen att ringa till oss;
telefon 018 - XXX XX XX"

Men hur får man upp det där satans Ferritinvärdet då? Antar att det inte är bra att ha ett så pass lågt värde. Det är väll bara att börja knapra järntillskott eller något. Ska faktiskt fråga Else-Maj idag, eller ringa det där numret.

Idag är det samhällskunskap på morgonen och vi har fått en riktigt jobbig uppgift av Anders, hoppas verkligen jag blir klar med den. Annars får jag lämna in den halvdan. Efter samhällskunskapen är det biologi och betygssnack. Därefter tre timmars håla och sen betygssnack på fotot :S

Sola idag efter skolan så man blir relativt brun till balen, vill ju inte ha samma färg som klänningen direkt :P

Nu måste jag skynda mig att äta frukost och sminka mig. Haha, rofl, sminka mig, kletar typ på lite torr mascara. Mer orkar jag inte.

Pusskram

Jag är trött och hatar måndagar

Dock kanske jag slutar tidigt idag, men vi får se :) Har ingen fysik och knappt någon engelska heller. Funderar dock om jag ska gå in i aulan och kika när Fredrik har redovisning av sitt PA.

Nu ska jag kila iväg och äta frukost, ska ju tidigt till skolan idag. Men måste verkligen få tag i Kicki så jag inte åker dit i onödan.


Pusskram

Mycket har hänt sen det senaste inlägget..

I måndags som sagt beställde jag mitt Nintendo DS, vilket kom redan på tisdagen. Hur snabbt som helst ju. Är riktigt impad över den lilla butiken i Nässjö ^^ Fredrik och jag ska nu bara beställa en grej så jag kan ladda ner spel och spela på DS't, samt lyssna på musik, kolla på film och köra andra program på den :)

I onsdags så fyllde lilla Cissi år, eller ja, liten och liten, hon är ju faktiskt nitton nu :) En annan fyllde ju arton för mindre än ett halvår sen, haha. Grattis gumman! Hoppas jag får komma och fira dig någon dag!

Sen på onsdagen var det ju även mösspåtagning. Mycket trevlig tillställningen, men sen kan man ju diskutera om det HR gjorde var ett störande moment eller en underhållande studentgrej.

image325

Studenfest på kvällen på onsdagen. Cissi och jag delade på en Renat. Dock drack jag inte hela min halva, utan ungefär halva halvan. Men sen blev det även två Rosa pantern och en billig specialare på Joar.

En snabb framåtspolning:
Torsdagen var seg och ledig.
Fredagen var seg och jobbig. Dock var kvällen riktigt trevlig då en rundvandring till fyra olika hus ägde rum.
Lördagen var jobbig, eftersom jag jobbade.
Söndagen var trevlig, dock sov JAG enda till klockan ett. OMG

Pusskram

Tisdag

Min hemladdning går assegt verkligen, hur segt som helst. Laddar hem i ~ 5kB/s. Klart om sex dagar och fem timmar, suck. Men det brukar bättra på sig när man inte kollar på det - ja, det är Fredriks teori i alla fall.

Tisdag nu med samhälle, biologi och foto hela eftermiddagen. Suck. Men jag måste verkligen bli klar. Först och främst måste jag kopiera klart bilderna, de nio portträtten som jag bara fixat klart fyra. Suck. Sen de där känslomässiga portträtten, men de är iallafall digitala som tur är. Usch, Charlotte gillar analogt alldeles för mycket.

Ska kila iväg och packa träningsväskan nu, hade tänkt att träna efter skolan. Det var fan på tiden Amanda!

Pusskram

Onyttigheter

Muffins, glass och godis tills magen spricker - satan, jag som skulle vara nyttig. Bättre lycka imorgon.

Skön måndag

Vaknade upp i tid faktiskt, bra kämpat Amanda! Cyklade ner till foto halvlurkig, men jag genomled dagen ändå. Efter foto var det samhällslektion som handlade om absolut ingeting, som jag minns den iallafall. Sen lunch och därefter hemgång för min del.

Fysiken är avslutad och engelskan behövde man inte gå på om man inte hade "möte" med henne, vilket jag inte kunde ha då jag absolut inte gjort någonting de senaste fem (?) lektionerna. Tog hem en bok med korta texter som jag ska översätta, måste ju visa upp något när jag ska ha min lilla träff med henne. Har redan översatt två stycken och det får nog räcka tror jag. Om jag inte får för mig att översätta en kort text till.

Åkte hem och åt en avokado. Jag kunde äntligen äta dem efter en vecka. Shit, man måste verkligen planera en vecka tidigare om man kommer att bli sugen på avokado eller inte, surt. De som jag köpte förra måndagen var nämligen stenhårda. Dock köpte jag nätavokado, men de som man kunde köpa styckvis var också stenhårda.

Fick ett litet trevligt besök av Fredrik en snabbis innan mamma och jag åkte till västerås. Hade gått riktigt bra för honom gällande hans PA-betyg, grattis - det har du verkligen förtjänat! <3

Runt fem åkte mamma och jag till västerås, en svång till skopunkten där jag hade hittat ett par mycket enkla vita skor jag ville ha till studenten. Självklart hoppade vi på deras erbjudande "Tag tre betala för två". Var även in en sväng på Hundman AB där jag inhandlade sovludd till Rut och en saltsten.

image324Idag har jag även hunnit med att beställa hem mitt efterlängtade Nintedo DS Lite Pink! Jag får ju lön på fredag så det här har jag råd med får jag hoppas :P Nu ska bara Fredrik och jag beställa hem de där grejerna från USA så att jag kan ladde ner spel till DS't, samt lyssna på musik, lägga in program och andra trevligheter. Haha, som sagt, jag går nog bakåt i utvecklingen (och ekonomin).

Dagens kul var nog att Cissi skolkade från samhällskunskapen och att Anders hittade henne vid en dator i datasalen under lektionstid, haha. Sedan att Elin sa högt och tydligt "Nej, jag ska nog skita i samhällen imorgon" då Anders stod precis bakom ryggen på henne. Men jag tror inte att han hörde, han sa ju inget iallafall.

Har tagit in den andra datorn på rummet igen, så nu slipper jag den andra, skönt! Få se hur länge det tar innan resten av familjen *host*emil*host*^klagar.

Nu ska jag faktiskt.. ja, vad i helvete ska jag göra! Har inget som helst att göra. Grr, jag kan ju alltid stirra mig blind på min hemladdning. Grr. Jag kan ju faktiskt läsa lite om analsex i den nyligen hemkomna Veckorevyn. Hade tydligen fått en fortsatt prenumation av mor och far :)

Pusskram

Ooohh, veckorna närmar sig snabbt!

Snart är det den 23:e, vilket betyder mösspåtagning. Därefter den 25:e som betyder lön och extrapengar från mor och far. De 30:e är det poängjakt och och den 2:a är det bal. Och det var någonting som hände den 8:e juni, men minns inte riktigt vad ;D Sen har ju klassen några rundvandringar lite här och var också, trevligt!

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår, somnade strax efter ett och därför är jag nu skittrött. Med det är bara att bita ihop och åka till skolan ändå.

Idag efter skolan ska mamma och jag åka och köpa studentskor, har hittat ett par som verkar perfekta - dessutom var dom sjukt billiga :D

PusskramSaknar dig! >_<

En sväng ut till Viksäng

Vaknade upp till ljudet av en skällande labrador imorse, men det gjorde inget då jag hade en väldigt underbar Fredrik brevid mig. Blev hemskjutsade ganska så tidigt ändå eftersom Fredrik hade en hel del att göra idag med sitt PA.

Visste inte riktigt vad jag skulle göra här hemma, hade tänkt mig en skön dag ensam hemma. Men ack- jag ändrade mig då Anna och Emil skulle komma hem. Jag ville ju vara helt ensam hemma, så när det var förstört så bestämde jag mig att åka med ut till landet med mamma och pappa.

Var ganska så mysigt där ute trots allt. Vi gick rundan och Molle tog ett dopp i Mälaren, eller ja, miljontals dopp. Hade ju såklart kameran med mig så jag passade på att ta lite kort :) Blev dock en sned "horisont" som jag inte orkade fixa till.

Molle

Hade inte så mycket att göra där ute så jag roade mig med att sätta alla kanaler på rätt nummer, vilket farmor och farfar inte alls hade innan. Faktum är att nog ingen av oss har rätt kanal på rätt nummer då det inte spelar någon roll då man har boxer. Men när man blir gammal vill man gärna ha Svt 1 på ettan osv. eftersom de inte "zappar" mellan kanalerna. De blev mycket nöjda med resultatet.

Nu på kvällen har jag inte gjort särskilt mycket, men jag ska faktiskt hoppa i säng snart så att jag inte försover mig imorgon.

Pusskram

Lördag

Var ute på joar igår. Dåligt med folk men annars trevligt. Pils var lika packad som vanligt och jag var knappt påverkad, men bra var väll det, en annan skulle ju upp och jobba halv sju. Blev tidig hemgång för Fredrik och mig, men bra var väll kanske det. Dock kom vi inte i säng förrrän sent ändå.

Klockan halv sex imorse ringde alarmet på mobilen. Bara att upp och fixa i ordning till jobbet: matsäck, kniv och mugg :) Blev tacolåda och physalis, mums!

Som vanligt så flöt det på riktigt bra på jobbet, kanske lite för bra så att vi var klara vid tio. Men det gick att hitta på annat att göra, bland annat så körde Maria, Cissi och jag "Put away". Kan bli ganska så intressant när vi tre kör det tillsammans.

Kom hem runt halv två och Fredrik låg fortfarande kvar i sängen ;D Han gick upp och åt tacolåda och därefter åkte han hem för att jobba med PA. Hoppas det går bra för honom :)

Jag har absolut ingenting att göra, men funderar på att fota Rut lite grann eller spela typ The Sims :P

Pusskram

Ledig - nice

Slutade tidigare än jag trodde igår, redan tjugo i elva. Begav mig hemåt och tog det lite lugnt. Gick ut med hunden och plockade i ordning det sista i rummet. Sen kom Fredrik och mös lite. Dock blev jag ensam sen då han skulle hem för att sedan gå på partaj.

Åkte inlines ner till Idrottsfälten och mötte Cissi, skulle ju kolla på FC Noll Koll. Gick dock inte så bra för grabbarna men vi får hoppas att det går bättre nästa gång. Träffade Jens, vilket kändes som om det var ett millenium sedan! Märker att jag har saknat pojken, så det var trevlig med en liten pratstund.

Därefter begav sig CIssi, Jens och jag till Coop. Jag behövde lite proviant för min kväll som jag skulle tillbringa i sängen helt ensam. Först var sugen på kakor och chips, men Jens fick mig att må dåligt över det så jag köpte tre kiwi och tre passionsfrukter istället.

När jag kom hem runt kvart i nio insåg jag att jag inte hade ätit något sen lucnh så jag bestämde mig för att göra middag. Blev en härlig fruktsallad bestående av ananas, passionsfrukt, kiwi och hallon. Gjorde även en smörgås med keso och en stor kopp med te. Helt underbart!

Klockan elva stötte jag på ett recept på internet, "Banan- och chokladmuffins". Kunde inte motstå dem så jag sprang direkt ner till köket och bakade :P De blev helt jävla underbara. Ska ta med några till Fredrik och bevisa vilka skills jag har i bakning ;D

Därefter kollade jag på sex and the city ända till halv sex imorse, när jag väl börjar titta kan jag inte slita mig. Bara sex avsnitt kvar av säsong tre :)

Nu ska jag fixa lite grejs innan jag ska till Fredrik.

Pusskram

Idag ska jag till skolan :]

Svenska nu på morgonen. Lektionen ska egentligen hålla på tills fem i tio, men eftersom det inte blir någon svenska nästa vecka så ville Olle ta igen det och förlånga dagens lektion. Förmodligen kommer vi att sluta runt elva. Då kommer jag att åka hem, eftersom jag redan har fått mitt betyg i fysik :)

Ikväll ska jag försöka ta mig ned till idrottsfälten, "FC Noll Koll" har tydligen säsongens första match ;D Ska även kolla på lite Sex and the city och förmodligen träna :) Jag hade ju hoppats på att träffa Fredrik egentligen, men de har tydligen rundvandring ikväll så det blir inget av med det. Dock ska han komma hem till mig efter skolan idag och kolla läget med min dator, råkade ju bränna upp ett ram-minne igår, klumpig som man är.

Just nu sitter jag och fnissar hejdlöst till den här
hemsidan. Så himla söta!

Nej, sminka sig nu så man hinner till skolan.

Pusskram

Hemma två dagar från skolan - skönt

Måndagen började med att jag hade försovit mig, vaknade tjugo över nio och fotot hade börjat för 35 minuter sedan. Jag kände mig väldigt krasslig i halsen medstruntade i det och beslöt mig för att åka in till samhällen som började tjugo över tio. Fem över tio satt jag på cykeln, han dock inte cykla längre än förbi myggstigen  innan jag var helt dyngsur. Jag bestämde mig ganska så snabbt att cykla hem igen och kolla på sex and the city istället för att åka till skolan. Hann med 12 avsnitt, så nu har kollat klart säsong två också.

Idag vaknade jag upp och kände att skolan var oviktig, beslöt mig för att vara hemma :) Fredrik kom till mig sen runt elva <3

Slank även ner ett paket i brevlådan idag, nytt Buzzador-uppdrag! Den här gången fick jag Malaco Truly - en hel rad med olika småpåsar och smaker. Då har Fredrik och jag något att göra i helgen ;D

Just nu sitter jag och dricker en stor kopp med te, som jag och elin köpte i tallin. Det är någon typ av fruktte som kräver tio minuter i det heta vattnet för att ge smak, men det smakar himmelskt så det är det värt!

Pusskram

Svar på tal

Fick en kommentar av en anonym person i förra inlägget, och det löd som följande:


Postat av: Anonym

"Dock har jag ju en familj som mer än gärna hjälper till att tömma satsen. Tur är väll kanske det..."

Ja, Fredrik kan kräva mycket ibland ^_^

2007-maj-14 @ 09:30


Jag tror dock jag vet vem personen är, men man kan ju aldrig riktigt vara säker.

Men angående inlägget och det personen har citerat så var jag nästan säker på att någon skulle kommentera det >_< Men vafan, det heter liksom sats! "Jag ska baka en sats bullar."

Pusskram

Sex and the city

Sex and the city skol?daPa-redovisningen gick bra i onsdags, inte alls så nervöst som jag trodde att det skulle vara :)

Nu i helgen har jag träffat Fredrik. I fredags åkte han, borsan och jag till Uppsala och köpte Xbox 360, jonas skulle ha ett. Verkar fungera bra, dock kommer Fredrik förmodligen att smita över till brorsans rum i framtiden. Som tur är har jag fått min Sex and the city box! Började kolla i fredags och har redan kollat 18 avsnitt :)

Idag under dagen fick jag och Fredrik för oss att vi skulle baka bullar. Bakade riktigt stora cafébullar, hur goda som helst :D Blir nog riktigt onyttigt nu i veckan då vi bakade riktigt många. Dock har jag ju en familj som mer än gärna hjälper till att tömma satsen vi bakade. Tur är väll kanske det...

Jag har skitont i halsen och hoppas på en rejäl förfriskning under natten, så jag orkar ta mig till skolan imorgon, eller borde jag kanske skriva "idag"?

Funderar om jag ska hoppa i säng, eller om ajg kanske ska kolla några avsnitt Sex and the city.

Pusskram

Lista

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. (?Öronpiercingar? :P)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn någon dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.

RESANDE
[x] Jag har åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. (Kan inte tänka mig att Tom Welling var kär i mig xD)
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. (Kort)

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö. (Diva :?()
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.

RANDOM
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson. (Extra stort kryss)
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Tisdag

Jag har mått konstigt hela morgonen och gårdagskvällen. Det är precis som att jag ständigt är törstig, men det går inte  att släcka. Jag har druckit och druckit, men jag är fortfarande törstig, magen pallar ju inte hur mycket vatten som helst heller.

Det börjar närma sig mot PA-redovisning, med STORA steg. På onsdag kl. 13:10 är det elin, cissi och jag som står i aulan och redovisar. Så idag måste jag läsa på allt jag ska säga så jag kan det riktigt bra. Läste på lite igår, men bara fyra gånger kanske.

Pusskram

Träff med Håkan nu på morgonen

Japp, klockan nio ska jag befinna mig på KD för att träffa Håkan, som är förman där. Jag har fått sommarjobb där och han ville träffa mig och visa mig lite runt. Är lite nervös med det ska säkert gå bra.

I lördags när vi jobbade så så fick vi 3,5 kg Marabou schweizernöt (vettefan hur det stavas), alltså 14 st 250-grammare. Anledningen var att det var kort datum på det, what ever! I måndags hade jag två stycken kvar. Jag har varit snäll och gett bort jättemånga! Fördelningen blev följande:

1 - Mamma
1 - Pappa
1 - Emil/Anna
1 - Jonas
1 - Farmor/Farfar
2 - Tjejkväll
1 - Tillbehör till glass
2 - Fredrik
1 - Tommy

... En är spårlöst försvunnen :O

Började faktiskt med biologin igår, han skriva anteckningar på sidorna 79-89 ;D De ni! Ska fortsätta lite nu på morgonen, men måste passa mig så jag inte blir försenad till min lilla "dejt".

Efter träffen ska jag bege mig till skolan, där Cissi och jag ska jobba PA. Måste verkligen bli klara med redovisningen, vad vi ska säga samt powerpoints-presentationen. Awwwh, men vi blir klara får jag hoppas.

Puskram

Fysikprov idag

Så var det dags för ett fysikprov igen då, tror allvarligt att det kommer att gå kasst den här gången. Kan ju ingenting liksom :/ Sen har vi bara hållit på med det här kapitlet i typ två veckor, suck. Jag kan i alla fall E =hf ;D

Valborg blev lyckat! Först grillning hemma hos Maria, men jag kan väll inte påstå att just grillningen blev så lyckad xD Köttet blev tillslut genomgrillat, hur fan nu det kunde ske, med tanke på att det var typ en liten kol som låg och glödde. Runt halv tolv drog vi till joar, vilket faktiskt var väldigt trevligt. Blev nedspydd på benet och Alexandra A blev trampad med en spetsig klack på foten, stackars flicka.

Fredrik och grabbsen kom ju också till joar, så jag hade turen att få med mig honom hem ;D Eftersom jag inte ville gå hem så tog vi istället en "taxi" :] Billigt och bra!

Idag mår faktiskt inte jag bra, men det är lika bra att pallra sig till skolan med tanke på pa't vi måste jobba samt fysikprovet, gaaah!

PusskramShe gets home from school too early
And closes the door to her room
There's nothing inside her
She's weak and she's tired of feeling like this


Bra!