Varför handla med pengar för?


Tlött

Case case case! Sen blir det teambuilding!

Jag saknar att ha vardag med dig

Jag kan ärligt säga att det börjar slita lite att Pontus är klubbverkare. Nästa gång vi ses på riktigt antar jag blir torsdag nästa vecka, om ens då. Ikväll är han på ÖG och hänger med KLV vilket han helt klart ska göra efter en veckas puts. Imorgon är det Gåsbal och blir då borta hela lördagen och söndagen. Måndag och tisdag jobbar han tages och på onsdag är det faktiskt jag som jobbar med teknologernas klubbverk.

Den här veckan har vi inte setts mycket heller... fast i onsdags och igår kom han i alla fall hem när jag var vaken :)

Men jag gillar att han gör något han tycker är kul!

Det jag vill ha sagt med det här inlägget är nog mest att jag saknar närheten till min pojkvän. Om jag verkar lite grinig/nere/randomdåligkänsla så är det nog därför.

Älskar dig Pontus!


Rakt in på kontot!

Jag hade lite guld här hemma som bara låg och skräpade så jag skickade in det via guldbrev.se, hur smidigt som helst!

Man blir medlem på hemsidan och några dagar senare får man hem sitt "guldbrev" där man ska lägga allt guld som ska skickas in. Brevet skickas som rekommenderat som guldbrev betalar. När de värderat ditt guld får du ett sms med information om hur mycket ditt guld var värt och sen finns pengarna på kontot! :) SMIDIGT!



Vila i frid lilla vän

Älskade Donna
18 oktober 2008 - 11 november 2010


Bara för att vi typ är åtta år!


Fotograf: Random utbytesstudent från indien, dock Ankis kamera

Vad ska detta bli tro? :)

Ett litet projekt jag har vid sidan om pandan, mössan, elins nanofodral, miniräknarfodralet och mormorsrutorna :)

Köpte passande garn idag på stan. Riktigt awesome, Drops Paris color 6 och 16 samt ett litet mininystan från Järbo garn i nyans 184 :)


Mys @ Mankan Mansion!

Elin har bakat saffranskladdkaka med vit choklad och mandelmassa och Bridget Jones har stoppats in i PS2:t. Jag ska joina dem snart efter att jag gjort instuderingsfrågorna till kapitel åtta - jords strukturella uppbyggnad. Undra om de kommer att bli slarvigt gjorda?

Btw, det här är nästan bland det mysigaste när det börjar snöa :)
Snart åker fasiken ljusslingan fram! (Gud så annorlunda mitt rum var då)


Lite snökaos

Tog bussen till ÖG idag eftersom att Pontus och jag skrev in oss tillsammans i bostadskön. Bussfärden dig var inga problem... men hem var det däremot lite knepigare. Bussen stannade inte riktigt helt någon gång på hela vägen hem, man fick liksom hoppa av i farten. Dessutom när jag hoppade av utanför Ica så stod bussen snett över hela vägen innan alla hade klivit av och på bussen, haha, kan inte vara lätt att vara busschaffis idag inte.


Mina båda cyklar låg i en stor hög när jag kom hem från stan... suck

Munken har fått ett sockeröverdrag

Förra året hände det dock redan den 13:e oktober!


Anki kanske hade lite fel "första snön"-outfit. Men söt var hon!

Piiwwn (jag försöker härma en laser)

Helgen var riktigt nice faktiskt. Inga festligheter utan bara massa lugn. Tantigt, jag vet, men jag behövde verkligen bara vara hemma och virka med min sambo och gosa med min pojkvän. Sånt behövs det med.

I fredags som sagt så var byggtrean på exkursion hela dagen farandes fram över Uppsala. Trevligt att se sakar irl och inte bara på papper (läs PP) eller i form av text i en bok. Lunch: Max.


Uppsala är platt

Om nom nom Morän!

Bevis på att jag är awesome!

Jordskred


På kvällen var jag bara hemma, Ankan med. Tantiga som vi är så virkade vi och kollade på fredagsunderhållning på tv. Elin drog ju till Borlänge på onsdagen efter skolan och Pontus var utklädd till Bambis mammas mördare på ÖG's peronalfest. Det var mysigt trots att halva Mankan Mansion var borta!

Lördagen bestod av mys hela dagen med min favoritgrabb! Ankan drog till huvudstaden för att hänga med Rutan så jag och Pontus var ensamma hem (mysko upplevelse faktiskt!). Vi köpte pizza och kikade på BECK - Levande begravd. Jag älskar att tillbringa ett helt dyng tillsammans med Pontus. Tänk sen när vi bor ihop ♥

Söndagen är lite oklar. Vad sysslade jag med egentligen? Juste, jag lagage en jävla massa mat! Skink, ost och broccolipaj och tacopaj! Sen delade Ankan ut sitt betyg för OC, 5/5 cookies fick både säsong 3 och 4! Hon är söt min Anki!



Sen kom Elin hem efter en helg av festligheter i Borlänge. Kan meddela att hennes baksmälla försvann för några timmar sen. Starkt jobbat! :)

Drog till Ica och underhöll oss lite granna.



Senare på kvällen så började jag på ett nytt virkprojekt! Jag ska virka mig en söt lite amigurumi i form av en liten panda. Jag vikar efter det
här mönstret men tanken är att när den är klar så ska den se ut som pandan på  bilden nedanför. Beställde speciella säkerthetsögon från en random sida idag också. Skare va så skare va!

Idag var jag ledig hela dagen och tanken med den här dagen var väll att jag skulle plugga en jävla massa. Fastnade dock i allting annat än just plugg. Bland annat min lilla amigurumi. Det kommer ju inte att sluta som pandan på bilden, det ser ju ja det... men fin blir den säkert :)

Blev spontanfirande av Murran/Muffen/Maj aka Matilda där vid fem. Lasergame!! :D Satan vad roligt det var! Missade dock den lilla detaljen att det fanns ett galler mellan övre och undre plan... men men, man kan inte uppmärksamma allt! Dessutom kanske jag inte hade den bästa outfiten heller!


Muffen kidnappad.

Nu kom min älskling hem från Gåsbalsputs på ÖG! MYYYS!

Pusskram

Städning!

Dags att städa rummet... suck


Vilka awesome bilder det blev, verkligen!

:)

Utnarm hela gårdagen med jobb, gasque och släpp. Exkursion hela dagen idag, NU KÖR VI!

Jag ska köpa ett par skor, frågan är bara vilka...



Jag är ju ute efter ett par svarta "vanliga" pumps, så egentligen är ju skorna med öppen tå och guldklack då helt fel... men jag gillar dem. Det lutar dock mest åt skorna med mockaimitation :)

Energikonferens!

Idag samlar Ankan och jag vuxenpoäng genom att deltaga i en Energikonferens på Uppsala Konsert och Kongress. Kostar två tusen för de andra som deltar men för studenter är det gratis! Gratis kunskap och vuxenpoäng, yey!

Igår så skrev vi nästan klart labbrapporten och första inlämningsuppgiften, bra jobbat Banankå! Sen efter skolan var Ankan och jag på ett utnarmkvällsevent som dock kanske inte var direkt vårt forum, men det visste vi inte när vi anmälde oss. Mummiga kycklingwraps i alla fall! :) Sen drog vi till Julki med Banankå och började välja vilka punkter vi vill ha med i projektarbetet i kursen Energeieffektiva :) Jag börjar få bättre inblick vad uppgiften verkligen går ut på, känns bra!

Måste börja fixa mig för dagens event för nio tar vi bussen mot stan!

Pusskram

Pontus är söt!

När jag hade namnsdag (de 26:e oktober) fick jag den här söta lilla glasburken av Pontus. I fanns det en burk med Icas majs (såklart! om nom nom) och massa lappar med massa fina ord på. Jag tror jag har världens bästa pojkvän!

Jag älskar dig Pontus!


Brev från Skåne!

Jag har fått brev från Pontus kusinbarn Vendela! Sötunge! Ska svara på hennes brev sen när jag kommer hem från stan :)




Vendela på tåget hem från Köpenhamn i somras

Min helg :)

Känns som jag har fart och flängt en del i helgen, men mysog har den varit!

I fredags så var hela Mankan Mansion (dock inte Donna) och kollade på Saw 3D. Var kanske inte världsklass på den och inte direkt några tuffa 3D-effekter, men helt klart godkänd.

På lördagen gick jag upp riktigt tidigt för att hinna duscha innan jag skulle ta merchan till Enköping vid halv åtta. Åkte så tidigt så jag skulle hinna äta frukost hos Mamma i Enköping innan tåget till Stockholm gick från Enköping 09:13. När Molle och jag åkt en tredjedel av sträckan får vi en jäkla punktering på höger fram, surt! Uppdaterade min facebookstatus och sen ringde jag på mekanikerhjälp (läs pappa).



Mamma, moster och jag hann i alla fall med 09:13-tåget och jag fick äta en macka på tåget istället. Hade det riktigt mysigt i Stockholm, strosade runt lite och gick även till gamla stan ett tag där vi bland annat fikade. Klockan tre började musikalen på Djurgården så vi tog taxi dit runt två. En galet bra show! Om ni vill se men inte sett We Will Rock You-musikalen i London kan ni helt klart se denna istället! Grymt bra måste jag säga!


Maria min moster


Efter musikalen gick vi och åt på en restaurang/pub nära centralstatiton innan vi tog Pendeln hem. Brorsan hämtade oss i Bålstad och skjutsade oss till Enköping, där jag lånade Volvon och åkte hem till Uppis.

Väl hemma i Uppis hade jag ingen lust att bara åka hem så jag fick med mig Pontus till Boländerna för en lyxshake på Max, om nom nom. Jag tokslocknade när vi kom hem och Pontus låg och spelade ett spel på datorn, som dock craschade sekunden innan han klarade ut det (sad).

På söndagen hade Pontus städsöndag på ÖG och jag hade städsöndag här på Mankan Mansion. När vi var klara tog vi bilen hem till Enköping, åt middag och sen var det hemmaseriepremiär för HC Liljan. Upptäckte att Farmor och Farfar hade köpt sig en reklamplats i programbladet, haha, sötisar! Alla företag och farmor och farfar, undra vad de har att erbjuda?



Mutade Jonas med en hundring om han skjutsade hem Pontus och mig till Uppsala, vilket han nappade på. Dock sa han visserligen hela tiden att han inte behövde några pengar, dels för att han inte ens körde sin egen bil, men jag ska sätta över en hundring ändå! :) Så himla mycket skönare att få skjuts än att åka buss!

Idag är jag ledig och har inga som helst planer. Ska kanske till stan och köpa ett par pumps och en klänning, men det är bara kanske. Blir senare i så fall!

Pusskram