En tröttsam morgon

Vaknade upp av väckarklockan (mobilen) imorse. Det är egentligen helt jävla otroligt, vaknar alltid innan den ringer, spelar ingen roll hur tidigt jag än ställer den. Kanske berodde det på att jag kände mig väldigt trött och hängig igår kväll. Sen är mitt rum extra mörkt nu också eftersom pappa monterade upp min nyinköpta rullgardin igår :)

Nu på morgonen iallafall så har jag Core på schemat. För er som inte vet vad det är så är det en träningsform där man satsar på bålstabelisering. Ska bli nice, nästa vecka är det ridning ;D

Sista lektionen idag blir svenska, då ska jag och Alexandra ha en debatt - och jag hade "turen" att få föra argument FÖR fästingar. Jag är klar med texten, men om den är bra vettefan.

Ikväll blir det After Dark med mamma i Stockholm, trevligt! Ska ta med mig kameran och försöka få till några kort, men funderar om jag ska ringa först eftersom det var fotoförbud då vi var på musikal förra året.

Nu ska jag shinga iväg till skolan, köra lite bålstabelisering och skämma ut mig under debatten.

Pusskram

Ingen skola idag - därmed en bränd rygg

Var ute riktigt länge i solen idag, pluggade bland annat fysik på en filt på våran baksida (som mer ser ut som en byggarbetsplats). Fredrik kom sen på hans håla, fotade lite och tillbringade tid i solen :) Bjöd även pojken på lite yoghurt a la amanda.

Se så fin Fredrk blev när jag fotade honom. En närbild, utan zoom, med ett vidvinkelobjektiv blir inte så bra :P

Vidvinkel  ftw
Jag och fredriks mat :)
Mobil

Awwh, bilden på min mobil får mig att inse att det kanske är dags att skaffa ny. Den är repig och glapp, suck. Men jag vet andra saker som ska prioriteras före en ny mobil. Sex and the city till exempel ;D

Pusskram

Duplicate

Det här ägnade Fredrik och jag dagen med:

Fredrikar
Amandor
Jag vet, mina skor är hemska :P

Dålig bloggerska

Har varit riktigt kass att blogga på senaste tiden. Men det har helt enkelt inte blvit av. I torsdags till exempel så jobbade jag hela dagen, gick väldigt bra. Jobbade även hela lördagen. Ganska så kul jobb faktiskt ^^

Igår fick jag mitt efterlängtade
stativhuvud och ett nytt minneskort! Stativhuvudet var jättelätt och praktiskt att ställa in, gillade det stark. Så idag blir det att Fredrik kommer hit så ska vi fota lite ;D

Idag på förmiddagen så har vi temat "Don't Drink and Drive", missar svenskan, men missar även hålan. Men det där blir nog kul, ska ju bland annat få se en voltande bil på fordon. Hmm.

Pusskram

Idag lämnas hamstrarna bort :(

Idag på lunchen ska jag ringa Arken i Bålsta. De verkar som att de vill ta hamstrarna. Men om det nu inte skulle vara så att de inte vill så har jag även ett annan alternativ i Strängnäs. Så efter skolan bär det av till Bålsta eller Strängnäs, hoppas dock att att det blir Bålsta.

Igår var jag nyttig hela dagen + att jag tränade ett riktigt jobbigt Step Up pass :) Kanske slipper drömma fler gravid-drömmar om jag har tur. Även om jag fortsätter att se ut så här så spelar det ingen roll egentligen. Bara jag tränar och äter rätt så att jag Mår bra, så är det lugnt.

Visste ni förresten att det är 51 dagar kvar till studenten. Och då har jag räknat med helger, lediga dagar osv. Det närmar sig ;D

Pusskram

Tisdag, full av ångest.

Jaha, måndagsångesten kom istället och hälsade på idag, suck. Men klarar man av skolan både måndag och tisdag - ja, då är man fan odödlig. Det är bara att kämpa på Amanda.

Jag har gått och känt mig tjock nu flera dagar, speciellt runt magen. Jag har nästan gått och känt mig gravid, magen är ju enorm. Tack vare det här så drömde jag en miffo dröm i natt. Helt plötsligt hade jag fått en unge. Jag var jättelycklig med samtidigt bekymrad då ungen var mulatt. "Hur fan kan det här gått till? Har jag varit otrogen?!". Efter ett tag hade ungen förvandlats till en grön gelégodis. Konstsigt nog reagerade jag inte, jag gick mest runt och var bekymrad var ungen skulle heta och vad alla mina kompisar skulle tycka om att jag fött barn helt plötsligt. Maria föreslog ett namn till ungen, minns att det var skitkasst. Det var något namn efter en Disneyfigur, typ som Baloo.

.. jag var iallafall glad att jag hade gått ner några kilon då ungen hade ploppat ut ^^

Samhälle nu på morgonen, biologi, lång lunch, fysik och foto :(

Pusskram

Det är måndag och jag har inte ens ångest! :D

Vaknade upp och kände mig riktigt lycklig faktiskt, trots att jag har en del saker att ta tag i. Men det är nog väldigt svårt att vara olycklig i det här fina vädret. Jag är jättelycklig och har inte det minsta måndagsångest, bra va? :)

Jag har börjat att sacka ihop. Ja, ni läste rätt. Jag är arton år och har redan börjat att ruttna. Stackars mig. Därför valde jag att äta en riktigt nyttig frukost. Supergrovt bröd, keso, tomat och någon mini-yoghurt utan tillsatt socker ;D Nice.

Smink och sånt nu. Ha det kalas!

Pusskram

Beach 07 - ohno

Har hänt en massa sen jag bloggade sist. Har hunnit med att övningsköra en hel del och även varit på studentkryssning till Tallin. Kryssningen blev lyckad förutom att vi missade första avstigningen till Tallin med typ 30 sekunder. Tur var kanske det då alla i vår hytt inte mådde så bra.

Väl i Tallin så åt Elin, Cissi, Becca och jag pannkakor på "Bann Cook". Supergott. Vi hade dock lite problem att beställa, men det löste sig til sist. Ställde även till lite scener på en matvarubutik och gick in i en spritbutik och kom ut med två flaskor vatten Men vi hade trevligt.

Tallin var ingeting om jag ska vara ärlig, som vilken stad i Sverige som helst, om man bortser från alla spritbutiker. Köpte goda chips där iallafall, som för övrigt kom från USA ;P

Köpte en hel del gott på båten, samt att vi träffade en "kääändis" xD



Dagarna sen jag kom hem har jag tillbringat med min älskade Fredrik. Vi har tagit det lugnt och druckit Cola Zero, sett på film och myst.

Igår var jag med Cissi och Maria. Vi åt en jääävla massa så nu har vi kommit överens att vi ska vara gasnka så nyttiga. Vi vill ju vara snygga och fräscha innan utlandssemestern, fass det kanske är viktigare för dem då de inte har pojkvän.

Nu ska jag käka.

Pusskram

Sunny Sunday

Sov nästan elva timmar inatt, fråga mig inte varför. Hade astråkigt igår, så istället för att sitta och inte göra någonting så gick jag och sov. Det funkar ju för Jonas, så varför skulle det inte funka för mig?

Åt frukost nyligen. Blev ingenting som jag var sugen på. Jag var sugen på riktigt grovt bröd med keso och tomat, och kanske lite naturell yoghurt med müsli. Hade ingeting hemma, förutom yoghurten som var gammal. Blev istället onyttig fralla från Maxi med mjukost på. Smakade inte alls bra. Eller ja, det kanske det gjorde, men det var ju inte alls det jag var sugen på.

Idag är Fredrik på Elmia Bilmässa i Jönköping med Erik och Tommy. De har nog det riktigt skoj. Fredrik fixade ju till det riktigt fint med PS2 och hans lilla tv-skärm, ds-laddare osv. Hoppas bara att han har lite lust att kanske tillbringa natten hemma hos mig, vi får se. Han är nog ganska så trött, de åkte ju typ 06:00 imorse.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Funderar på att läsa ut någon bok, behöver ju göra en massa jävla bokrecensioner till svenskan. Kanske ta en sväng ut i skogen och fota lite ^^

Pusskram

Lååååååååångfredag

Var det då som Jesus hängde på korset?
- Tror det.

Idag blir det en ganska så lugn dag, förutom att jag har kth-matte att göra, som dessutom MÅSTE bli klar idag. Satan. Det är bara att sätta igång på en gång.

Igår var Rur lika tokig som vanligt, hamstrade in en hel oöppnad jordnöt. En i varje kind. Haha, om hon såg kul ut ;D

Rut

Idag tror jag även att vi skulle en sväng till mormor och imorgon blir det farmor. Hoppas jag får tid över till annat också.

Btw, jag hatar påskmat! Vidrigt! Den enda som var gott förut var äggen, men nu har Atkins förstört det för mig. Tack så hemsk mycket, vad ska jag nu äta?

Pusskram

Tråkigt

Jag har så fruktansvärt tråkigt.

Fem hamstrar kvar..

Igår lämnade den här lilla hamsterpojken mig, hem till en tjej som hette Linda. Han får nog det riktigt bra där :)

Hamsterpojke

Saknade honom lite igår faktiskt, tyckte han var för liten för att "flytta hemifrån". Men om två dagar så blir han en månad och det var precis så gammal som Rut var när jag köpte henne. Han klarar det, JAG klarar det.

Men frågan är bara hur jag ska klara att alla små hamsterbebisar lämnar mig en efter en? :(

Fick ett bra samtal igår :) Ska på upplärning på torsdagen vecka 16. Har nämligen fått jobb :) Därefter ska jag jobba varje lördag, jämna veckor. Blir kalas det där. Stålar ;D

Pusskram



Idag fyller Fredriks mamma år. Grattis! :)

Fysikprov idag - usch

Magnetism och induktion, hoppas verkligen att det går bra :/

Idag ska jag försöka komma ihåg att be om ett stort vitt papper frpn skolan, måste bättra på hamster-studion ;D Ska även försöka softa ljuset med lite smörgåspapper, borde funka bra ^^

Nu ska jag faktiskt cykla till skolan, men först skriva ned formlerna som Elin sa inte fanns i formelsamlingen.

Pusskram

Brorsan + Spikpistol = Not good

Åkte hem på lunchen idag för att ta ut Molle en sväng. Stackarn skulle få bli ensam så länge så jag erbjöd mig att åka hem, då jag har en två timmars lång lunch. När jag är där hemma och har gått med Molle osv., då kommer brorsan och Anna hem. De kom nyligen från sjukhuset, Emil hade tydligen råkat skjuta sig själv i låret med en spikpistol, rakt in i lårbenet till och med! Aj säger jag >_<

Men han verkar må bra och sådär :)

Nu ska jag återgå till fysiken, suck.

Pusskram

Hamsterbebisar till salu ^^

Ruts bebis, snart fyra veckor

Snart kommer dessa små underbara skapelser att lämna mig. Jag kommer börja gråta.
Har lagt ut dem på
blocket, hoppas någon är intresserad :D

Pusskram

Skolan

Jag vill inte dit :'(

Pusskram

R.I.P Ärtan

Imorse fann jag minstingen i kullen död. Dessutom hade en annan unge börjat äta på den lilla :/ Så det fick jag ta hand om imorse, mindre trevligt.

I och för sig så var det ganska så skönt att minstingen dog just idag, eftersom jag igår bestämde mig för att jag skulle ringa veterinär idag för avlivning. Allting fixade sig på egen hand. Den lilla led av snett käkparti och minimal kropp. Eftersom käkpartiet var snett så gnagdes inte tänderna normalt mot varandra, vilket ledde till att de blev väldigt långa.

Idag har jag engelskaföredrag, ser inte alls fram emot det. Men det blir skönt sen när det är över :D

Pusskram

Bloggen 1 år :)

Obs! Detta inlägg skulle ha publicerats igår, vilket inte gick då blogg.se hade problem.

Då har jag bloggat i ett år då :) Skrivit 449 inlägg, fått 443 kommentarer och publicerat 313 bilder. Ganska så bra jobbat ändå tycker jag ^^

Fredrik kom förbi idag på dagen <3 Fick för mig att vi skulle tvätta hans bil, vilket vi även gjorde. Blev väldigt fin och ren :) Putsade till och med rutorna men speciellt "skum"-spray från Biltema. Alla pappas grejer i garage kommer nämligen från biltema :P

Idag, runt sex, åkte mamma och jag ut och övningskörde. Åkte hela vägen från Anna hem till stan, därefter åkte vi runt i stan, fanna, enögla osv. Vi övade även på att starta i backe. Hittade en jädrans bra backe i närheten av där Pils bor. Fick motorstopp säkert 20 gånger innan jag kom på tekniken, men sen gick det bra :)

Därefter åkte vi till coop för att köpa diverse varor. Då ringer Fredrik och säger att han har råkat låst in nycklarna i bilen, efter att han låst huset. Han stod dessutom bara i t-shirt. Stackare. Så det var bara för oss att köra hem till mig och hämta nycklarna, jag har nämligen en extranyckel till Fredriks bil :) Var säkert ute och köre i två timmar i sträck, brabra Amanda.

Nu ska jag äta fruktsalla :)

Pusskram



Btw, jag hatar inte livet. Jag faktiskt smågillar det lite ;D

Söndag

Igår skrev jag högskoleprov hela dagen. Rättade mina svar sen och insåg att jag hade fler rätt än förra gången ^^ Usch, aldrig mer högskoleprov, nu får det vara nog.

Var hemma från skolan i fredags, på grund av jäklans magont. Då passade jag faktiskt på att fota den här lilla nyckelpigan. Blev väldigt nöjd med bilden, dock skulle färgerna kunna fixas till lite ytterligare.

Nyckelpiga

Om någon timme typ så ska mamma och jag ut och övningsköra, kan bli skojs. Vi försöker bara komma på en backe som jag kan öva i, eftersom jag är kass på att starta i backe.

Pusskram



Livet är inte lika underbart längre, jag faktiskt rent ut sagt hatar det